Super vijesti!!! Cestitam! Medenko i Laganinii
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Drage moje, sramezljivo vas citam od pocetka 9.mjeseca jer mi je ovo ljeto trebao psihicki odmor radi svega sto nam se dogodilo u 6.mjesecu.
Stare cure Lori, Marija1990, Jane, Verbena mislila sam na vas bas jako i stvarno mi je zao, idemo skupa dalje, nadam se da nas uskoro cekaju lijepe vijesti!
Jane razumijem da zelis ici na konzultacije negdje drugdje, mozda bi se bilo dobro raspitati za pregled endometrija o kojem su cure pisale..
Sve ostale koje nisam navela nadam se da ce nam svima ova jesen donijeti lijepe vijesti😘
Sage i Riamaro jako, jako jako mi je drago zbog vas, zelim vam predivnu trudnocu❤️😘
Xoxo procitala sam u opisu sto ti se dogodilo i mogu ti samo reci da mislim na tebe i znam sto si prosla❤️ Meni je osobno drago jer sam se odlucila na kiretazu jer mislim da bi me i ovako poljuljane psihe na kraju 11tt
tablete dotukle…
Draga Medenko odlican broj, drzim fige za dalje!!☺️
Laganini nisam imala prilike popratiti te, ali svakako ti zelim svu srecu i da druga beta rasturi😊💪
Nove cure dobrodosle i nadam se da se necete ovdje dugo zadrzati, stare cure nemojte zamjeriti ako sam nekog zaboravila, puno toga se dogodilo u ova tri mjeseca
Mi smo uzeli ljeto da se oporavimo i u dogovoru s doktorima ovaj mjesec idemo u stimulirani FET, pocela sam piti Estrofem, imamo jos tri smrzlica. Od kirezate je proslo 3 mjeseca i doktor je rekao da je to dovoljno da se maternica oporavi, ovaj petak imam uzv pa vjerujem da cu tada saznati i datum transfera. Nakon soka da su bliznaci bila sam izrazito pozitivna i nisam ni razmisljala da ce nam se dogoditi ovakva dijagnoza, ali moram biti pozitivna i vjerovati da iduci FET nosi nasu srecu❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Medenko odlican broj!! Drzim fige da se sto vise oplodi i da bude lijepih blastica 🥰
Laganini wow! Prekrasna prva beta! Drzim fige da sve nastavi u lijepom tonu!
Mukii cesto te se sjetim 🥰 drago mi je da krecete opet puni snage! Ja sam od danas na estrofemu, iduci tj imam uzv pa cemo vidjeti kad ce transfer. Pratit cemo se u stopu 🍀 Ovog puta moraju biti dobre vijesti za nas obje!! 🫶🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Medenko odlican broj!! Drzim fige da se sto vise oplodi i da bude lijepih blastica 🥰
Laganini wow! Prekrasna prva beta! Drzim fige da sve nastavi u lijepom tonu!
Mukii cesto te se sjetim 🥰 drago mi je da krecete opet puni snage! Ja sam od danas na estrofemu, iduci tj imam uzv pa cemo vidjeti kad ce transfer. Pratit cemo se u stopu 🍀 Ovog puta moraju biti dobre vijesti za nas obje!! 🫶🍀
Nadam se i ja❤️🍀 super je ako mozes odmah s ovim ciklusom u FET, treba biti pozitivan, na drugo nazalost ne mozemo utjecati..
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Jesi li ti radila test receptivnosti endometrija? Ne kuzim kako funkcionira ako se pokaze da u tih 5 dana endometrij nije najreceptivniji? Onda se prestaje s terapijom i odustaje od ciklusa?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Jesi li ti radila test receptivnosti endometrija? Ne kuzim kako funkcionira ako se pokaze da u tih 5 dana endometrij nije najreceptivniji? Onda se prestaje s terapijom i odustaje od ciklusa?
Ja ga nisam radila, ali koliko sam citala od cura ovdje to je obicno preporuka ukoliko dodje do nekoliko neuspjesnih transfera, a blastice su dobre..vjerujem da ce iskusnije cure znati vise
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
//9.mj FET
Medenko superr ,odličan broj,neka ih se oplodi što više🥳🍀🍀
Laganiniii čestitam na prekrasnoj beti💗🍀
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji