Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1990
    16. Rujan 2025. 09:57

Mukii drago mi je što si se javila. 😘 Nadam se da ste se preko ljeta odmorili, i psihički i fizički, i skupili snage za dalje. Nekad nas život, a pogotovo ova borba iznenade na neugodan način ishodom koji nismo očekivali. Ali jake smo mi, dignemo se, skupimo snage i idemo dalje do našeg cilja. 💪 Nadam se da ćete u petak dobiti zeleno svjetlo za FET, i da će ovaj biti dobitan. ❤️
    Štrudlica13 dobrodošla! Mislim da rezultati ne mogu toliko varirat između dva labaratorija (od urednog do lošeg nalaza). Mi smo inicijalno radili spermiogram u Breyeru, i iako je bio uredan, doktor u Poliklinici IVF htio je da za svaki slučaj ponovimo i kod njih nalaz (nakraju je nalaz bio isti). Povećan broj leukocita može ukazivat na neku upalu i samim time lošiji spermiogram. Cure su već savjetovale - pročitaj prve stranice foruma, tamo ima dosta informacija o samom IVF-u, klinikama, suplementima... Mi smo ovdje podrška jedne drugima, dijelimo informacije i iskustva. ❤️
    Štefica_Fikus svakako ću razgovorat s njima. Nakraju sam tražila promjenu doktora pa ćemo vidjet što ovaj kaže. Moj plan je minimalno promijenit terapiju u odnosu na onu koju sam imala tijekom prvog postupka. Još su dva tjedna do konzultacija, ne mogu dočekat... 😅

👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
    👨 1995. sve uredno
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
    - 10/2025 novi postupak - konzultacije 29.09. ⏳

💜Medenko
    16. Rujan 2025. 10:23

Javili iz labosa,ostavljaju ih do 5 dana,pa šta bude…znaci transfer ovu subotu🙏🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜

• Avisss
    16. Rujan 2025. 10:40

Medenko, biti će to super. Vidjet ćeš!!!! držimo fige za lijepu brojku!!!

👩 41 👨39
    1. IVF 05/2024 - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala), planiran FET nakon oporavka
    1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌

Astarion
    16. Rujan 2025. 10:57

Medenko i Laganini sretno, odlične vijesti!! 🥰🥰🥰

Blueberry ja sam imala 5 jajnih stanica prvi puta - ošamutili su me ali iskreno bilo mi je očajno iako je sve to skupa kratko trajalo. Bolilo me, ali od te ošamućenosti nisam znala ocu povratit, plakat ili sta vec ne 🤣
    Uglavnom, izdrživo je ali ja imam jako nizak prag boli pa vjerojatno nisam osoba od dobrog savjeta 😄
    Svakako sada mislim uzeti anesteziju za svaki slucaj - čisto da mi bude lakše psihički. 

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Proxseed za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️ ❌

• advocatus
    16. Rujan 2025. 11:02

Markolina

Štrudlica13 kod njih se rade spolni hormoni, inzulinsku rezistencija i spermio. Briseve radiš kod svog ginekologa pa nosiš na Mirogojsku.
    Oboje radite test na zarazne bolesti (HIV, hepatitis i si.) i krvnu grupu-mi smo to radili u Petrovoj 3 (Zavod za transfuzijsku).
    Ja prohodnost jajovoda nisam radila jer smo odlučili preskočiti inseminacije (drugi spermio je bio ok, ali smo taman napunili 35 godina pa smo odmah krenuli na mpo)

Ja sam nosila cervikalne briseve u remetinecki gaj, pa je i to opcija

Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)

Blueberry12
    16. Rujan 2025. 11:11

Cure hvala vam na iskustvima. Nekako mislim da je za mene bolja opcija anestezija neovisno o broju 😂 
    Medenko prizeljkujemo sto veci broj blastica 🙏🏻 sretno! 
    Štrudlica13 dobrodosla, ja sam isto nova u ovim vodama pa nisam od velike pomoci sto se iskustva tice ali prve stranice foruma su stvarno od velike pomoci za nas pocetnike 😊 Sretno!

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
    9/25 prvi postupak⏳✨
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix…

Markolina
    16. Rujan 2025. 11:17

💜Medenko

Javili iz labosa,ostavljaju ih do 5 dana,pa šta bude…znaci transfer ovu subotu🙏🏽💜

Držim fige da se lijepo razvijaju 🤞❤️

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET

• Mukii
    16. Rujan 2025. 11:29

Medenko drzimo fige za sto veci broj blastica! 🍀❤️ vjerujem da ce ih biti s obzirom na broj aspiriranih stanica😊
    Marija1990 Upravo tako, jake smo mi❤️ bas me zanima sto ce ti novi dr reci, brzo ce proci dva tjedna😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.