Lori vjerujem da je to dobar znak☺️
Cure moja prva beta je 381 na 9dnt, jako sam sretna, ali me uhvatila panika da opet nije blizanacka,to mi je veliki strah.. cak se i sestra u klinici sokirala, vadim iducu u ponedjeljak pa cemo vidjeti
Cestitam Muki🥰😍😘🤩🥳..neka se samo dupla i razvija kako treba..
Meni je dan počeo turbulentno..dok sam vadila betu,javili su mi za smrtni slucaj u obitelji😔
Beta je 565💜💜💜..nikad do sad mi nije bila ovako visoka..Ali nazalost sve smo svjesne bez drugih stvari koje se moraju poklopiti…uhhh🫣🤦🏽♀️..sve znate🤞🏽😘
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Lori Također vjerujem da je to dobar znak 🙏🏽
Muki Čestitam i želim ti uredno duplanje u pon.🤞
Medenko Iskrena sućut 💔 ... i čestitam na beti. Sretno s duplanjem 🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Cure moja prva beta je 381 na 9dnt, jako sam sretna, ali me uhvatila panika da opet nije blizanacka,to mi je veliki strah.. cak se i sestra u klinici sokirala, vadim iducu u ponedjeljak pa cemo vidjeti
Meni je dan počeo turbulentno..dok sam vadila betu,javili su mi za smrtni slucaj u obitelji😔
Beta je 565💜💜💜..nikad do sad mi nije bila ovako visoka..Ali nazalost sve smo svjesne bez drugih stvari koje se moraju poklopiti…uhhh🫣🤦🏽♀️..sve znate🤞🏽😘
Joj draga baš mi je žao 😥 šaljem zagrljaj
Beta ti je prekrasna 😍
Medenko žao mi je zbog smrtnog slučaja u obitelji 😞 Beta ti je odlična, baš mi je drago, idemo korak po korak, neka se lijepo podupla 🤞🍀🙏

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Iskrena sućut, Medenko😔 I čestitam na beti.❤️ Zbilja vrtlog emocija danas.
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrij, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrij - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embrija, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
6. ICSI stimulirani (11/25) - 14 js - 10 oplođenih - 8 embrija
Medenko prije svega moje saučešće 😔 a za betu mi je jako drago💗♥️brojka je lijepa,neka se dupla,I bit će to ok💕🙏čestitam 🥳
Mukii čestitam I tebi na beti,jako mi je drago♥️♥️
Anda nije dr Kuna.. ne znam o čemu im ovisi što i kako predlažu što će isprobavati 🤔
Lori i sama znaš da smeđarenje I sve što ide uz to ne znači ništa. Testovi su ti pozitivni, I vrlo vjerojatno je do implatacije,gnijezdi se unutra i zato je tako. Ako nije crvena krv i jaki grčevi,ja bi rekla da je sve ok. Ćeš svaki dan test raditi?
👱♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
..🔅 ET- 1, beta❌️
..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
..❄️ FET-1, beta❌️
✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️
Medenko koji dan kod tebe, žao mi je jako zbog smrtnog slučaja. Drži se❤️ Beta razvalila a tako će i u pon❤️
Bella danas popodne ću sigurno ponoviti test a za dalje ne znam, vjerojatno budem još koji put jer je beta tek u srijedu.
Barbi hvala ti. Kako si ti, kako prolazi drugo tromjesečje? I je li teža druga trudnoća kako svi pričaju?

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Cure hvala vam na ohrabrenju❤️
Medenko jako mj je zao..drzi se❤️ beta je predivna! Vjerujem da ce to biti uspjesna i lijepa trudnoca❤️
Everest iskreno ne znam sto bih mislila za betu..moja je prosli put bila niska, a bili su blizanci, ali kod tebe je porast bas visok tako da me bas zanima tvoj prvi pregled😊

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Muki cestitaaaam 🤩 bas je krenulo lijepo jedna po jedna
Medenko zao mi je zbog gubitka 😢 beta je top! Vjerujem u dobar ishod 🙏🏻

👩 31, endometrioza(2xLPSC) AMH 5.5
👨34 sve ok
9/25 prvi postupak-Cito🏥
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle - 6js aspirirano-6 oplođeno-6 blastica ✨ freeze all ❄️
1/26 salpingektomija lijevo ✂️
🌷1.FET 2/26 beta 9dnt 135 ✨🍀 beta 11dnt 314✨
Imamo ❤️ (6+3)
Medenko koji dan kod tebe, žao mi je jako zbog smrtnog slučaja. Drži se❤️ Beta razvalila a tako će i u pon❤️
Bella danas popodne ću sigurno ponoviti test a za dalje ne znam, vjerojatno budem još koji put jer je beta tek u srijedu.
Barbi hvala ti. Kako si ti, kako prolazi drugo tromjesečje? I je li teža druga trudnoća kako svi pričaju?
Lori hvala na pitanju dobro sam. Psihički puno lakša trudnoća ali fizički teža. Brže se umaram uz maloga i sve obaveze, uspuhana, lošiji san, konstantni bolovi ligamenata i zdjelice ali zatvorena i ovako sve ok s malom.❤️
Pratim vas što češće i dosta osoba u blizini znam što kreću u mpo tako da nas ima sve više koji prolazimo ovu borbu. 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji