Javili iz labosa,ostavljaju ih do 5 dana,pa šta bude…znaci transfer ovu subotu🙏🏽💜
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Medenko, biti će to super. Vidjet ćeš!!!! držimo fige za lijepu brojku!!!
👩 41 👨39
1. IVF 05/2024 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧pohranjen
Medenko i Laganini sretno, odlične vijesti!! 🥰🥰🥰
Blueberry ja sam imala 5 jajnih stanica prvi puta - ošamutili su me ali iskreno bilo mi je očajno iako je sve to skupa kratko trajalo. Bolilo me, ali od te ošamućenosti nisam znala ocu povratit, plakat ili sta vec ne 🤣
Uglavnom, izdrživo je ali ja imam jako nizak prag boli pa vjerojatno nisam osoba od dobrog savjeta 😄
Svakako sada mislim uzeti anesteziju za svaki slucaj - čisto da mi bude lakše psihički.
34/37
KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - ❌
10/25 Cito IVF/ICSI - 4❄️ freeze all
FET ⏳
Štrudlica13 kod njih se rade spolni hormoni, inzulinsku rezistencija i spermio. Briseve radiš kod svog ginekologa pa nosiš na Mirogojsku.
Oboje radite test na zarazne bolesti (HIV, hepatitis i si.) i krvnu grupu-mi smo to radili u Petrovoj 3 (Zavod za transfuzijsku).
Ja prohodnost jajovoda nisam radila jer smo odlučili preskočiti inseminacije (drugi spermio je bio ok, ali smo taman napunili 35 godina pa smo odmah krenuli na mpo)
Ja sam nosila cervikalne briseve u remetinecki gaj, pa je i to opcija
30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳
Cure hvala vam na iskustvima. Nekako mislim da je za mene bolja opcija anestezija neovisno o broju 😂
Medenko prizeljkujemo sto veci broj blastica 🙏🏻 sretno!
Štrudlica13 dobrodosla, ja sam isto nova u ovim vodama pa nisam od velike pomoci sto se iskustva tice ali prve stranice foruma su stvarno od velike pomoci za nas pocetnike 😊 Sretno!
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Javili iz labosa,ostavljaju ih do 5 dana,pa šta bude…znaci transfer ovu subotu🙏🏽💜
Držim fige da se lijepo razvijaju 🤞❤️
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ⌛
Medenko drzimo fige za sto veci broj blastica! 🍀❤️ vjerujem da ce ih biti s obzirom na broj aspiriranih stanica😊
Marija1990 Upravo tako, jake smo mi❤️ bas me zanima sto ce ti novi dr reci, brzo ce proci dva tjedna😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Štrudlica13 dobrodošla! Mislim da rezultati ne mogu toliko varirat između dva labaratorija (od urednog do lošeg nalaza). Mi smo inicijalno radili spermiogram u Breyeru, i iako je bio uredan, doktor u Poliklinici IVF htio je da za svaki slučaj ponovimo i kod njih nalaz (nakraju je nalaz bio isti). Povećan broj leukocita može ukazivat na neku upalu i samim time lošiji spermiogram. Cure su već savjetovale - pročitaj prve stranice foruma, tamo ima dosta informacija o samom IVF-u, klinikama, suplementima… Mi smo ovdje podrška jedne drugima, dijelimo informacije i iskustva.❤️
Marija1990 hvala! To je ono što je i nas strašno šokiralo. Nama su objasnili da nalazi u Breyeru mogu biti neispravni zbog toga što ih rade uz pomoć "robota", dok ih u laboratorijima kao što je Sveti Duh radi isključivo djelatnik. Međutim, koncentracija je s 30,30 M/ml pala na 3,25 M/ml, M/uzorku s 81,80 milijuna/uzorku na 10,40 milijuna/uzorku. Na nalazu sa Svetog Duha nije naveden niti rezultat morofologije (postoji li neki razlog?) te je rezultat za leukocite 4.
Dakle prije šest mjeseci je dijagnoza bila normozoospermija, a sada je prešla u oligoasthenozoospemiu. I dalje mi se čini kako je doista nevjerojatno da brojke toliko padnu u svega 6 mjeseci. Postoji li ikakva šansa da je došlo do neke pogreške?
Hvala svim drugima na početnim informacijama i podršci! Pročitala sam sve s početka foruma i dobila neke korisne info. :)
👱🏼♀️ 28 godina, sve uredno
👱🏼 27 godina, normozoospermia/oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 9/2024
- IVF Vuk Vrhovac 11/2025 (blaga stimulacija) - 1 j.s. ⏳
Štrudlica13 dobrodošla! Mislim da rezultati ne mogu toliko varirat između dva labaratorija (od urednog do lošeg nalaza). Mi smo inicijalno radili spermiogram u Breyeru, i iako je bio uredan, doktor u Poliklinici IVF htio je da za svaki slučaj ponovimo i kod njih nalaz (nakraju je nalaz bio isti). Povećan broj leukocita može ukazivat na neku upalu i samim time lošiji spermiogram. Cure su već savjetovale - pročitaj prve stranice foruma, tamo ima dosta informacija o samom IVF-u, klinikama, suplementima… Mi smo ovdje podrška jedne drugima, dijelimo informacije i iskustva.❤️Marija1990 hvala! To je ono što je i nas strašno šokiralo. Nama su objasnili da nalazi u Breyeru mogu biti neispravni zbog toga što ih rade uz pomoć "robota", dok ih u laboratorijima kao što je Sveti Duh radi isključivo djelatnik. Međutim, koncentracija je s 30,30 M/ml pala na 3,25 M/ml, M/uzorku s 81,80 milijuna/uzorku na 10,40 milijuna/uzorku. Na nalazu sa Svetog Duha nije naveden niti rezultat morofologije (postoji li neki razlog?) te je rezultat za leukocite 4.
Dakle prije šest mjeseci je dijagnoza bila normozoospermija, a sada je prešla u oligoasthenozoospemiu. I dalje mi se čini kako je doista nevjerojatno da brojke toliko padnu u svega 6 mjeseci. Postoji li ikakva šansa da je došlo do neke pogreške?
Hvala svim drugima na početnim informacijama i podršci! Pročitala sam sve s početka foruma i dobila neke korisne info. :)
Kod nas je slična situacija (isto sam nova ovdje), osim što smo mi cca 10 godina stariji. Prvi spermio je bio 05/24 oligoasthenoteratozoospermia, nakon čega su dodatne pretrage pokazale neku bakteriju u ejakulatu, pa je pio antibiotik i Profertil. Nakon toga u 12/24 normozoospermia, savršen nalaz. I sada u 06/25 asthenonecrozoospermia al skroz uz granicu referentnih vrijednosti. Sva tri su rađena u drugim laboratorijima, Profertil i dalje pije, a androlog je rekao da ne zna zašto je uopće ona bakterija bila liječena jer je to kao normalna bakterija. Pa sad ti budi pametan.
Koliko sam čitala, spermio može varirati i zbog stresa i zbog prehrane i sto razloga, tako da nema pravila očito.
Isto su nam zbog tog variranja i zbog godina preporučili da odmah idemo u IVF i ICSO, da preskočimo inseminaciju.
👱🏻♀️(38), AMH 11,2, TSH 3,2 (Euthyrox)
👨🏻 (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
06/25 - prve konzultacije
09/25 - 1. IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija ❌
11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225)
Hej cure evo još par dana ispunjavamo anketu za odabir teme koju bi obradio dr.Bolanča. Btw bila je neka greška u anketi pa se djelomično nije moglo ispunjavati, ali popravljeno je. Lori možeš li staviti u potpis još koji dan neka stoji? Šaljem ti i cijeli boldani potpis da bude lakše za pregled:
𝐈𝐓 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓𝐒 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐓𝐇𝐄 𝐄𝐆𝐆 / 𝐏𝐫𝐢𝐣𝐞𝐯𝐨𝐝 𝐛𝐲 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐞𝐧𝐚
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
𝐀𝐍𝐎𝐍𝐈𝐌𝐍𝐀 𝐀𝐍𝐊𝐄𝐓𝐀 𝐎 𝐈𝐕𝐅 𝐊𝐋𝐈𝐍𝐈𝐊𝐀𝐌𝐀:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐍𝐀 𝐄𝐗𝐂𝐄𝐋 𝐑𝐄𝐙𝐔𝐋𝐓𝐀𝐓𝐄 𝐀𝐍𝐊𝐄𝐓𝐄:
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
𝐌𝐈𝐑𝐀𝐂𝐔𝐋𝐔𝐌 𝐈𝐕𝐅 - 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐋 𝐎 𝐈𝐕𝐅-𝐮:
https://miraculum-ivf.com
𝗜𝗦𝗣𝗨𝗡𝗜 𝗔𝗡𝗞𝗘𝗧𝗨 𝗜 𝗕𝗜𝗥𝗔𝗝 𝗧𝗘𝗠𝗨 𝗭𝗔 𝗢𝗕𝗥𝗔𝗗𝗨 - 𝗚𝗢𝗦𝗧 𝗗𝗥. 𝗕𝗢𝗟𝗔𝗡Č𝗔:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLADNZ5_GyDCuGPC6mgCzP8qFBScAw-MpHneJpUdvYpkWfyw/viewform?usp=header
----
evo ga, sorry znam da sam dosadna, ali ovako je preglednije i možda dobijemo još koje korisno pitanje. Hvala i Sanii koja se administratorski uključila ;)
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji