Blueberry moja preporuka ti je da uzmeš anesteziju, ne osjetiš apsolutno ništa,probudiš se brzo poslije postupka. Ja sam bila par minuta nakon buđenja malo ošamućena, ali kroz 15-20 minuta sam bila kao nova.
Medenko i Laganini sretno danas!
U bolnicama takoder dopustaju anesteziju?
Da, ja sam na Vuk Vrhovac i kad sam imala samo 1 stanicu za aspiraciju su me pitali želim li anesteziju ili ne, a kad ih je bilo 8 su mi odmah predložili da uzmem
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ⌛
Cure koje ste imale cca 4,5,6 folikula za aspiraciju molim vas vasa iskustva da mogu odluciti hocu li opcu anesteziju ili da me samo malo osamute lijekovima. Pretpostavljam da ce aspiracija biti krajem tjedna..hvala vam unaprijed 🤗
Najbolje da se posavjetuješ sa njima ali pošto imaš endometriozu tebi će ponuditi opću, i iz mog iskustva ja bi ti ju preporučila. U prirodnjaku sam imala jednu i drugi puta dvije stanice i bolilo je, baš gadno zbog endometrioze. Nemoj se patiti. U svakom slučaju sretno 😊
Curke sretno danas! 🤞
Laganini i Medenko sretno danas 🤞🏼❤️
Blueberry12 ja sam imala 5 folikula i iz toga 4 js i mene su samo ošamutili i ne pamtim to kao ništa strašno. Više me ubio taj strah dok sam ležala tamo jer mi je bio prvi put i nisam znala što očekivati nego sama aspiracija 😂
Danas sam bila na pregledu i uzeli su mi uzorak endometrija da vide da mi nije nešto u endometriju što je uzrokovalo spontani. Jel radila koja od vas tu analizu? Idući ciklus bi onda išli u FET
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 9./10. mjesec ⏳️
Cure koje ste imale cca 4,5,6 folikula za aspiraciju molim vas vasa iskustva da mogu odluciti hocu li opcu anesteziju ili da me samo malo osamute lijekovima. Pretpostavljam da ce aspiracija biti krajem tjedna..hvala vam unaprijed 🤗
Hejj, ja sam imala 4 i samo su me ošamutili, nije bilo bolno, skroz oke ☺️
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
4 godine neuspjelih pokušaja ❌
08/25 IVF, 4 js, 4 oplođene, 1 vraćena, 3 ❄️
13dnt beta 221, 15dnt beta 492, 17dnt beta 1330
Uzv 30.09 - 3mm (manje od očekivanja)
Uzv 07.10 - 5.5mm, srce kuca ali sporije ( dr nije optimističan)
Uzv 14.10 - 8tt missed ab 💔
P. S. Hvala vam za sretnu betu, nalazi su popodne, pa javim 🤞
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
Štefica_Fikus super za dugi protokol! Vidjet ću što će meni reći na konzultacijama, ali možda bi to imalo smisla i kod mene, s obzirom na loše stanice zadnji put... Želim da vam bude uspješan. 🍀
Frequency nemam iskustva, ali se nadam da će sve biti uredu. 🤞
Blueberry12 meni su na aspiraciji izvadili 7 oocita. Na zadnjoj folikulometriji su me pitali da li želim lokalnu ili opću anesteziju (Poliklinika IVF, dolazi im vanjski anesteziolog). Iako imam visok prag boli, odlučila sam se na opću (bilo me i toga strah jer mi je to bila prva anestezija u životu). Danas bi ponovila isto. Spavaš jako kratko, ništa strašno. A s obzirom na endometriozu, i ako ćeš imat više od 5 folikula, ja bi uzela anesteziju na tvom mjestu. Nema smisla trpit i proživljavat dodatan stres.
Laganini i Medenko sretno danas! 🤞
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 11/2025 novi postupak - ICSI ⏳
Hej curke…hvala na lijepim zeljama..izvadili 12🥚🤩🥳..i iskreno super sam se napajkila i tamo i sad evo doma🤭🫣🤷🏽♀️..Nista sad drzati fige da se sto vise oplodi🙏🏽
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Hej curke…hvala na lijepim zeljama..izvadili 12🥚🤩🥳..i iskreno super sam se napajkila i tamo i sad evo doma🤭🫣🤷🏽♀️..Nista sad drzati fige da se sto vise oplodi🙏🏽
krasna brojkica 😍 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 i odmaraj!!!
Prva beta 221 😄
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
Medenko odlična brojka,držim fige da ih se što više oplodi 🤞
Laganini čestitke, super brojka 🥳
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ⌛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji