Bezimena, Jane, Nicol hvala cure 💕
Sage baš mi je žao da ne možeš bezbrižno i opušteno uživat u trudnoći. Nadam se da će sve biti u redu, držim fige 🤞🍀
Hope odlične vijesti, neka nastave lijepo do blastica 🥰
Medenko bravooo čestitam, baš mi je drago 🤩
Meni su simptomi pritisak u trbuhu i napuhanost. Radila sam ponovo test nakon 2 dana i ne čini mi se baš da je tamnija crtica. Sad me to brine pa ću danas poslije posla ići vaditi betu i u srijedu ponovo pa ću bit pametnija..
https://ibb.co/kVB5Tskp

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Sage Vjerujem da će sve biti u najboljem redu, ali mogu samo zamisliti strah koji vas prati u ovim trenucima. Žao mi je da pored svih ovih muka još i to prolazite. 😔 Držimo sve moguće fige da bude sve super i da su doktorice u pravu, mislit ćemo na vas! 🤞🤞🤗 🧡
Hope82 Bravo za oplodnju! Odlične vijesti, neka budu vrhunske blastice za transfer 😄🤞
💜Medenko 😍 Sigurna sam da si u velikom strahu, ali kako kaže Lori – nek nada bude jača od straha 🧡 Želim ti uredne nalaze i dosadnu trudnoću 🤞🤗
Marija1990, Bella🌟 Sretno, cure! 🤞🤗
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrij, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrij - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embrija, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
6. ICSI stimulirani (11/25) - 14 js - 10 oplođenih - 8 embrija
Hope nadam se da će sve tri doći do blastica 😊
Medenko odlične vijesti, držim fige i za betu i probaj misliti pozitivno, znam da nije lako 🤞
👱🏻♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
👨🏻 (40), 06/25 granična asthenonecro, 12/24 normo, 05/24 oligoasthenoterato
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
09/25 - 1. IVF u pc - prezrela js ❌
11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3) - ovulirala prije punkcije - 2js - 2 oplođene - 1 bc ❄️
12/25 FET ❌
Marija sretno🤞🏻
Bella opa kreće, sretno s pikanjem i neka se isplati❤️
Everest meni izgleda donji malo tamniji. Možda ti je bio i urin razrijeđen, nisu ti testovi baš najbolji pokazatelji rasta bete. Super si odlučila vaditi krv ranije pa ćeš znati. Držim fige ogromne da je sve ok🤞🏻
Muki supatice kako si, osluškuješ li svaki simptom kao i ja😅

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Medenko sretno sa betom i samo hrabro, naprosto mora sve biti ok!!!💖
Marija & Bella sretnooo cure! 😊
Everest pa lijepi su testići i ja bih rekla da je donji tamnjiji, držim fige za lijepu betu! 😍
Hvala cure na podršci 🫣..sve već znate…pušemo većina nas i na hladno…sutra ću ponoviti test i nadati se da je sve ok,a Beta će pokazati..teško je oduprijeti strahu i mislima koje nas zaskoče nakon lošeg iskustva ali eto jednostavno se mora dalje,jace,bolje i vise💪🏼✨🤞🏽
Everest neka Beta bude divna 🙏🏽❤️
Marija,Bella sretno cure🌟🌟
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Pozdrav drage moje suborkinje , nisam se neko vrijeme javljala pokušala sam se opustit i uzivat u trudnoći ali redovno vam čitam … ja sam super beba isto dobro sve ide svojim tokom, imam pitanje vezano za spol ( glupo i nebitno ) ali me zanima jeli nekom od Vas na uzv u 17/18 tjednu dr rekao da misli jedno na kraju bilo skroz drugo na slijedecem pregledu ? Hvala unaprijed na odgovoru
Everest , Medenko čestitke na plusicima znam da se nije lako oduprijeti strahu ali vjerujem da će sve bit u redu mora bit nakon svega ❤️
Sage draga mislim na tebe i želim ti od srca da ti već slijedeci put kažu da je samo lažna uzbuna a najvaznije da je bebica dobro
Ostala ekipa sretno od srca

👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️6+2 imamo❤️
Medenko, everest, Lori, kako ste pupo curke? 🤗
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
FET ⏳️🙏
Muki, Medenko, Everest, Lori, kako ste pupo curke, ima li simptoma? 🤗
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
FET ⏳️🙏
viky žao mi je zbog negativnog testa. super što imate smrzliće pa možeš odmah u FET. držim fige da idući bude uspješan! 🤞
Markolina super plan za pauzu! ovaj cijeli put zahtjeva da se nadobijemo psihički i fizički s vremena na vrijeme. 💪🏼
Dodo87 dobrodošla natrag! koji je plan za dalje? želim svu sreću u svakom slučaju. 🤩
Sage žao mi je što morate prolaziti kroz to, a ne u potpunosti uživati u trudnoći. vjerujem da će sve ispasti dobro. 🧡
Hope82 super vijesti za oplodnju! držim fige da bude više blastica, a najbitnije uspješan transfer. 🍀
Medenko super vijesti! čestitam! vjerujem da se teško veselit s obzirom na prethodna loša iskustva, ali natjeraj se mislit pozitivno i korak po korak dalje. 🍀
Bella sretno u novom postupku! 🤞
Everest držim fige da beta pokaže super rezultat, nemoj gubit nadu. 🍀
curke, hvala svima na podršci. ❤️
mi smo danas bili na konzultacijama za novi postupak. nakraju će biti tek s ciklusom u 11. mjesecu (najraniji termin koji smo mogli dobiti) . dogovor je da totalno promijenimo stimulaciju, plus ići ćemo na ICSI, a ne IVF ovaj put. muški faktor je uredu, ali s obzirom na rezultate prvog postupka, doktor je tako predložio, a ja svakako podržavam to.
ništa pretjerano više nismo saznali, svi nalazi su uredni, pregled nije radio s obzirom da idemo u postupak tek za dva mjeseca. čuli smo i klasičnu priču da je IVF lutrija, da je općenita uspješnost ispod 30%, ali da ne gubimo nadu i ne odustajemo zbog ishoda prvog postupka, da sam mlada, i da ćemo sigurno uspjet, pitanje je trenutka... želim nam to od srca svima na ovoj temi. ✨✨
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
Poliklinika IVF
- 01/25 stimulirani AIH - beta ❌
- 02/25 AIH u prirodnom ciklusu - beta ❌
- 03/25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 7🥚, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
- 12/25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 12🥚, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice - nepravilna trudnoća 💔
- 04/26 FET 🍀 11dnt beta 168, 13dnt beta 468 🥹✨🍀💕⌛
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji