Riamaro slažem se, bilo bi super da se jave cure koje su već istraživale neke teme. Čini mi se ponekad kao da smo ostale same nas par na tom portalu, a realno svima treba i dobro dođe svaka informacija, a ima i dosta klikova po webu što pokazuje da ipak žene gledaju i istražuju. Šteta da gomila informacija ostane ovdje izgubljeno na starim stranicama foruma :/
.
Evo recimo zadnje smo stavile članak o testovima EMMA(Endometrial Microbiome Metagenomic Analysis), koji analizira sastav mikrobioma endometrija, i ALICE (Analysis of Infectious Chronic Endometritis), koji otkriva prisutnost patogenih bakterija. Nisam imala pojma da to uopće postoji, a na žalost nije niti dostupno u HR, ali može se napraviti u Sloveniji i Bosni.
.
Pusa svimaaaa, Sirena ❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sanii, Lori hvala vam, pusa cure
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala curama puno na trudu i borbi..svi učimo jedni od drugih ovdje..vrijeme leti i zelis jedino znati da si dao svoj maksimum i da ne žališ…po pitanju bilo cega..pusa i sretno svima❤️🙏🏽❤️
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Pozdrav curke, čitam vas malo iz prikrajka. Držim svima fige da što prije dođete do svoje bebice. Ima li ovdje netko tko ide u IVF polikliniku, preko HZZO. Da li inzistiraju da je pije kontracepcija mjesec dana prije postupka kao i Beti+ ili nema toga, zaboravila sam pitati na konzultacijama.
Pozdrav Leli, mi smo u polklinici IVF.
Prije postupka nisam pila nikakvu kontracepciju...možda ovisi od slučaja do slučaja?
👩 41 👨39
1. IVF 05/2024 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧pohranjen
Pozdrav curke, nije me bilo par dana
Držim fige za pozitivne bete tko čeka, a ostalima strpljenja
Ja došla pitati štoo mislite kad se najranije može napraviti test nakon transfera a da bi mogao pokazati nešto ako ima što
Danas mi je 7dnt (petodnevni) i ubijaaa ovo čekanje, vrime presporo prolazi
Sretno svimaaaa 😘
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
4 godine neuspjelih pokušaja ❌
08/25 IVF, 4 js, 4 oplođene, 1 vraćena, 3 ❄️
13dnt beta 221, 15dnt beta 492, 17dnt beta 1330
Uzv 30.09 - 3mm (manje od očekivanja)
Uzv 07.10 - 5.5mm, srce kuca ali sporije ( dr nije optimističan)
Uzv 14.10 - 8tt missed ab 💔
Želim pozdraviti cure s kojima sam dijelila život krajem 2024. i prvi dio 2025. godine, te dobrodošlicu svim novim curkama. Redovito vas čitam zadnjih dva mjeseca. Vidim da je dio borilica uspio 🧡, a dio nas je još uvijek u borbi, na putu prema cilju... 🍀
Nakon pola godine pauze, i mi se vraćamo u MPO, nastavljamo našu borbu.
Rezultati prvog postupka osobno su mi teško pali, s obzirom na uredne nalaze i naizled idiličnu situaciju i optimizam doktora do trenutka aspiracije. Psihički sam se oporavila, malo dodatno istraživala i sad sam spremna nastavit dalje. 💪🏼
U međuvremenu sam otkrila da sam tijekom prvog postupka imala kroničnu upalu zuba (iako me u tom trenutku ništa nije boljelo i bila sam na redovitim pregledima kod zubara, tek je na ortopanu otkrivena kronična upala). Kasnije sam saznala da postoje stručna istraživanja i članci da problemi sa zubima mogu rezultirati s privremenom neplodnošću, pa neke inozemne klinike između ostalih nalaza traže i nalaz zubara da je sve uredu.
Inače, zadnjih 2-3 mjeseca pijem dosta suplemenata, posebice za poboljšanje kvalitete jajnih stanica (prenatal Novalac, Q10 - ubiquinol, omega-3, vitamin C i D, B12 te inofolic (možda nekoj od curka pomogne)).
Naš idući potupak biti će opet u Poliklinici IVF. Ja sam krenula vaditi nalaze (brisevi su uredni). U četvrtak idem vaditi krv (3. dan ciklusa), provjeriti spolne hormone, štitnjaču te još par faktora (vitamine D, B6, B12, folnu, prolaktin, feritin, željezo). Čim skupim nalaze, dogovorit ćemo termin u Poliklinici.
Ja imam pitanje vezano za muški faktor - da li mislite da ima smisla trenutno raditi neke dodatne pretrage s muške strane ukoliko je spermiogram uredan (dva puta rađen nalaz)? Štitnjača je također uredu.
Želim nam svima puno sreće i da se nastavimo družit na nekoj od tema za bebe u 2026. ❤️
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 11/2025 novi postupak - ICSI ⏳
Želim pozdraviti cure s kojima sam dijelila život krajem 2024. i prvi dio 2025. godine, te dobrodošlicu svim novim curkama. Redovito vas čitam zadnjih dva mjeseca. Vidim da je dio borilica uspio 🧡, a dio nas je još uvijek u borbi, na putu prema cilju… 🍀
Nakon pola godine pauze, i mi se vraćamo u MPO, nastavljamo našu borbu.
Rezultati prvog postupka osobno su mi teško pali, s obzirom na uredne nalaze i naizled idiličnu situaciju i optimizam doktora do trenutka aspiracije. Psihički sam se oporavila, malo dodatno istraživala i sad sam spremna nastavit dalje.💪🏼
U međuvremenu sam otkrila da sam tijekom prvog postupka imala kroničnu upalu zuba (iako me u tom trenutku ništa nije boljelo i bila sam na redovitim pregledima kod zubara, tek je na ortopanu otkrivena kronična upala). Kasnije sam saznala da postoje stručna istraživanja i članci da problemi sa zubima mogu rezultirati s privremenom neplodnošću, pa neke inozemne klinike između ostalih nalaza traže i nalaz zubara da je sve uredu.
Inače, zadnjih 2-3 mjeseca pijem dosta suplemenata, posebice za poboljšanje kvalitete jajnih stanica (prenatal Novalac,Q10 - ubiquinol, omega-3, vitamin C i D, B12 te inofolic (možda nekoj od curka pomogne)).
Naš idući potupak biti će opet u Poliklinici IVF. Ja sam krenula vaditi nalaze (brisevi su uredni). U četvrtak idem vaditi krv (3. dan ciklusa), provjeriti spolne hormone, štitnjaču te još par faktora (vitamine D, B6, B12, folnu, prolaktin, feritin, željezo). Čim skupim nalaze, dogovorit ćemo termin u Poliklinici.
Ja imam pitanje vezano za muški faktor - da li mislite da ima smisla trenutno raditi neke dodatne pretrage s muške strane ukoliko je spermiogram uredan (dva puta rađen nalaz)? Štitnjača je također uredu.
Želim nam svima puno sreće i da se nastavimo družit na nekoj od tema za bebe u 2026.❤️
Marija kod mene je to doista bilo tako..u postupku krajem prošle sam bila kod zubara..čistila mi je kamenac i primjetila ajme koliko krvariš ti mora da si trudna...beta je to potvrdila par dana kasnije...u 5 mj.mi se sad okrhnuo zub sam od sebe...smje se ona pa nisi valjda opet trudna...dan poslije beta 291...tako da ispada da je moja zubarica točnija od testova...
Tebi sretno draga..
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Inače, zadnjih 2-3 mjeseca pijem dosta suplemenata, posebice za poboljšanje kvalitete jajnih stanica (prenatal Novalac,Q10 - ubiquinol, omega-3, vitamin C i D, B12 te inofolic (možda nekoj od curka pomogne)).
Želim nam svima puno sreće i da se nastavimo družit na nekoj od tema za bebe u 2026.❤️
Pozdrav Marija, evo i mi se spremamo za listopad i novi ciklus u poliklnici IVF. Prvi postupak nažalost neuspješan.
I ja pokušavam poraditi na kvaliteti jajnih stanica. Koristim sve ovo što i ti koristiš, ali zanima me u kojoj dozi piješ omegu i Q10?
👩 41 👨39
1. IVF 05/2024 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧pohranjen
Medenko hvala ti puno! I čestitam na drugoj bebici, držim fige da bude dosadna trudnoća! ❤️
Avisss pijem tabletu od 1.100mg omega-3 svaki drugi dan i 400mg Q10 (ubiquinol) dnevno (preporučena doza je 400-600mg dnevno). Kod kojeg doktora si ti? Mi smo kod prof. Šimunića. Razmišljala sam čak o promjeni doktora, da tražimo dr. Maričića. Ali sam čula od par curka da je on dosta zauzet i da ga nekad nema, pa sam odlučila dat još jednu priliku profesoru. Možda jednostavno ova prva stimulacija nije bila za mene... Želim da nam jesen bude dobitna! 🤞
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 11/2025 novi postupak - ICSI ⏳
Medenko hvala ti puno! I čestitam na drugoj bebici, držim fige da bude dosadna trudnoća!❤️
Avisss pijem tabletu od 1.100mg omega-3 svaki drugi dan i 400mg Q10 (ubiquinol) dnevno (preporučena doza je 400-600mg dnevno). Kod kojeg doktora si ti? Mi smo kod prof. Šimunića. Razmišljala sam čak o promjeni doktora, da tražimo dr. Maričića. Ali sam čula od par curka da je on dosta zauzet i da ga nekad nema, pa sam odlučila dat još jednu priliku profesoru. Možda jednostavno ova prva stimulacija nije bila za mene… Želim da nam jesen bude dobitna!🤞
Draga možda si predvidjela..ova krajem godine je bila spontani,.a ova u 6 nazalost biokemijska🫣..tko bi nas sve pohvatao..ali opet sam u postupku,nedamo se i nadamo da je jesen/zima dobitna🙏🏽🤪
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji