Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Markolina
    10. Rujan 2025. 16:51

Miss čestitke,divna beta 🥰
    Jane i Sirena držite se,žao mi je 💔

Cure sretno svima koje ste u postupcima, vidi se da je tema živnula i nadam se da ćemo se uskoro družiti na nekim ljepšim temama

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 ⌛

💜Medenko
    10. Rujan 2025. 16:54

Uniqlo cestitam 🤩🥳..doslo je i tvoje vrijeme za posebno veselje 🤰🏼💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜

jane23
    10. Rujan 2025. 17:07

Sirena bas se nekad pitam zasto mora tezim putem, al valjda je tako predodredeno 😒 da, inzistirat cu na prolutexu prije. Narucila sam se za 2 tj u IVF na konzultacije pa cu malo i s njima popricati da vidim sto predlazu. 
    Everest 🥰
    Miss bravo!! Cestitam 🍀🙏
    Lori ponovit cu sutra ujutro, cisto zato sto mi je 10-ti dan pa cu javiti klinici.

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// 9.mj. FET 1 🐧 🙏 Prolutex

Blueberry12
    10. Rujan 2025. 17:52

Sirena zao mi je, ali drago mi je da odmah ides u nove pobjede 👏🏼 
    Miss koja beta 🤩 neka se pravilno dupla! Bas mi je drago. 

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
    9/25 prvi postupak⏳✨
    💊 estrofem 💉menopur 225….

Rolica
    10. Rujan 2025. 17:52

Miss, Uniqlo čestitke!! Neka bude dalje sve školski  🍀🙏
    .
    Slažem se sa Sanii, ispunite pliz anketu i napišite što bi voljele da nam raspišu stručnjaci. Pristao je sudjelovati i dr. R. iz Repromeda, ali bilo bi super da imamo spremne teme / pitanja. Čini mi se da su uvijek nekako aktualna ista pitanja, ali ako imate neke ideje bilo bi super da ih ukratko raspišete. Netko je u anketi napisao da bi bilo lijepo da sudjeluju i stručnjaci iz drugih područja - recimo psihologija, nutricionisti itd. Mi se trenutno bavimo slanjem upita za suradnju na razne strane, međutim malo nas ograničava slobodno vrijeme pa vam bacam bubu u uho - ako poznajete nekog liječnika ili stručnu osobu ili ste u kontaktu s tako nekime tko bi mogao odvojiti malo vremena za jednokratno ili češće pisanje na Miraculumu, neka nam se jave na e-mail koji je na webu (hello@miraculum-ivf.com). Hvala curke, ajmo sve za jednu i jedna za sve 🍀🙏

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 39 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Verbena
    10. Rujan 2025. 19:07

Drage cure, pozdrav svima i nadam se ds ste dobro ❤️ 
    Nije me bilo neko vrijeme, a vidim da je tema dosta aktivna pa sam se trudila iščitati zaostatke, ali ne zamjerite ako mi je nešto ipak promaklo.. 
    Miss i Uniqlo, čestitam i nek je sretno dalje! 
    Sirena i Jane, žao mi je... Držim vam objema fige za sljedeći put! 🙏 Preimplantacijsko genetsko testiranje embrija se u Hrvatskoj nažalost ne radi... 
    Medenko vidim da si krenula sa stimulacijom pa želim sreću i što više lijepih, zdravih jajnih stanica! 💕
    Lori, sretno i tebi u ovom FET,-u i nadam se da će biti dobitni u svakom pogledu! 🙏
    Bebolina žao mi je da odustajete, ali apsolutno razumijem i želim vam svu sreću dalje! 💕
    Nato vidim da si i ti nazad i ringu pa nek je sa srećom! Navijam za tebe ❤️
    Ando najbitnije je da ti sebe ne otpišeš, bez obzira što ti rekli dr.. Mislim da nije još sve gotovo i da vrijedi sebi dati priliku! Sretno ❤️❤️
    TetraOak, drago mi je da si bolje i super da ćeš napraviti obradu, a i pauza sigurno ne može škoditi nakon svega. Čuvaj se ❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
    🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
    🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF ⏳

• bezimena97
    10. Rujan 2025. 20:10

Drage sve,
    nakon višekratnog vracanja ovom forumu i iscitavanja razlicitih iskustava, odlucila sam vam se i ja pridružiti. Naša avantura pokušavanja traje 2 godine, a kako se nista nije događalo otisli smo u KBC u Rijeci na Humanu. Suprugu i meni su svi nalazi uredni te sam prije 10ak dana napravila HSSG koji je također uredan. S obzirom na nalaze preporuka je da krenemo s inseminacijom za što smo se i odlučili u sljedećem ciklusu. Kao za vraga, ovaj mjesec sam preživjela iznimno veliki stres i promjenu na poslu te sudeci prema trenutnoj situaciji, ovaj ce ciklus trajati nesto duze (nikako docekati novu M 🫣). Profesorica nas je proglasila mladima (28 i 32 godine) i htjela je da pricekamo nekoliko mjeseci te nakon HSSG-a probamo prirodnim putem, ali u zadnje dvije godine smo se nacekali, nadali iz mjeseca u mjeseca tako da smo odlucili odmah krenuti dalje. 

Evo ovo je ukratko o nama, veselim se citati vasa iskustva i razmjeniti rijeci podrske!! Nijedna zelja nam nije data bez snage da ju ostvarimo 🌞

👩🏽28 + 🧔🏽32 = 🩷
    2023 🔄 idiopatska neplodnost
    1.9. HSSG - nalaz uredan
    10/25 planirana prva inseminacija u Kbc Ri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.