Nazalost, opet jedna velika 0.
sada imamo prvo genetsko testiranje, kariotip i mikrodelacija, da vide da li mTesa/Tesa uopce ima smisla.. rezultati se cekaju 4-6 tjedana, a termin 2-4 tjedna, tako da do Novembra smo u cekanju.. ugl, prirodna sansa je racna 0..
nije da nisam znala, ali me svaki put slomi, jer dodjem s velikom nadom i vjerom da se ipak nesto promjenilo, a izadjem s velikom prazninom..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Hvala cure ❤️
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak⏳✨
💊 estrofem 💉menopur 225….
Mi danas imamo razgovor kod androloga i dogovor za TESA, s obzirom na nase 0 na spermiogramu.. mogu reci da me hvata tolika nervoza, sta i kako, da razmisljam sta ako nebudu nista nasli i niti ne mozemo na ICSI, vec sam svjesna dijagnoze ali negdje me drzi nada i vjera u Boga i da mozda ipak ne bude sve tako crno, mozda nadju nesto barem za jedan postupak.. zato vam svima zelim srecu, da vam uspiju svi postupci na koje idete i da ipak na kraju svaka od nas drzi svoje cudo na rukama🙏🥹
Idete na TESE ili TESA? Kod kojeg androloga? Mm ima AZOO/crypto pa imam i previse iskustva sa time.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
sada imamo prvo genetsko testiranje, kariotip i mikrodelacija, da vide da li mTesa/Tesa uopce ima smisla.. rezultati se cekaju 4-6 tjedana, a termin 2-4 tjedna, tako da do Novembra smo u cekanju.. ugl, prirodna sansa je racna 0..
nije da nisam znala, ali me svaki put slomi, jer dodjem s velikom nadom i vjerom da se ipak nesto promjenilo, a izadjem s velikom prazninom..
Zao mi je draga..naravno da je teško kad se nada lomi iznova…zelimvam puno snage i da nebo nađe najbolje rješenje i pomogne vam🙏🏽🤞🏽
Blueberry sretno neka sve ide s lakoćom 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜
A sad vidim, žao mi je. Nažalost znam kako ti je, prosla sam kroz puno 0. A gdje ideš kod androloga? Hauptman ili?
lelicaa91@gmail.com
A sad vidim, žao mi je. Nažalost znam kako ti je, prosla sam kroz puno 0. A gdje ideš kod androloga? Hauptman ili?
U Njemackoj, nismo mi u Hr..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
U Njemackoj, nismo mi u Hr..
Aha, sry, nisam popratila sve. Nije sve izgubljeno, mnogi su ostali trudni sa tom dijagnozom nakon mTESE...najteže je to čekanje, treba puno strpljenja kod takvih dijagnoza.
lelicaa91@gmail.com
Baš mi je žao što vijesti nisu bolje 😔 uvijek je teško iznova čuti loše vijesti, ali stvarno se nadam da će se i vama osmjehnuti sreća 🙏🏼 šaljem zagrljaje 🫂
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 9./10. mjesec ⏳️
Medenko ajme, ispričavam ti se. Nadam se da je jesen naša. ❤️
Blueberry12 super za nalaze! Držim fige da prvi postupak bude dobitan! 🤞
Avisss sve suplemente naručivala sam s iHerb-a. Omega-3 je od California Gold Nutrition, a Q10 od NOW Foods (ubiquinol je među skupljim suplementima, a njihov mi se činio kao najbolja opcija). Ja ću pričekati nalaze krvi pa ću im se javiti za konzultacije. Pretpostavljam da će nas automatski stavit kod profesora, s obzirom da smo kod njega od početka. Stvarno se nadam da ćemo doć bar do transfera u ovom pokušaju. Hvala ti na info za dr. Maričića.
AuroraBorealis dečko i ja imamo oboje uredne nalaze i nažalost dvije neuspješne inseminacije iza nas. Slažem se da je to dobar (blaži) početak ako nisi još sigurna da li si spremna na IVF (ako imate preduvjete u smislu dobrih nalaza). Nama se nažalost pokazalo kao gubitak vremena.
Leli91 također u Poliklinici IVF, isto nisam bila na kontracepciji. Koliko znam, neke klinike vole regulirat cikluse, odnosno kontrolirat vrijeme postupka (pogotovo ako imaš neredovite cikluse) pa zato kontracepcija.
Ivyyyy držite se, ovaj put je pun uspona i padova, a između je čekanje... Drzim fige da Tesa uspije! 🤞
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 10/2025 novi postupak ⏳
Medenko ajme, ispričavam ti se.Nadam se da je jesen naša.❤️
Blueberry12super za nalaze! Držim fige da prvi postupak bude dobitan!🤞
Avisss sve suplemente naručivala sam s iHerb-a. Omega-3 je od California Gold Nutrition, a Q10 od NOW Foods (ubiquinol je među skupljim suplementima, a njihov mi se činio kao najbolja opcija).Ja ću pričekati nalaze krvi pa ću im se javiti za konzultacije. Pretpostavljam da će nas automatski stavit kod profesora, s obzirom da smo kod njega od početka. Stvarno se nadam da ćemo doć bar do transfera u ovom pokušaju. Hvala ti na info za dr. Maričića.
AuroraBorealis dečko i ja imamo oboje uredne nalaze i nažalost dvije neuspješne inseminacije iza nas. Slažem se da je to dobar (blaži) početak ako nisi još sigurna da li si spremna na IVF (ako imate preduvjete u smislu dobrih nalaza). Nama se nažalost pokazalo kao gubitak vremena.
Leli91 također u Poliklinici IVF, isto nisam bila na kontracepciji. Koliko znam, neke klinike vole regulirat cikluse, odnosno kontrolirat vrijeme postupka (pogotovo ako imaš neredovite cikluse) pa zato kontracepcija.
Ivyyyy držite se, ovaj put je pun uspona i padova, a između je čekanje… Drzim fige da Tesa uspije!🤞
Hvala. Kako si inače zadovoljna sa IVF poliklinikom?. Dal' se punkcija radi pod anestezijom ili na živo. I jel znaš dal' za transfer mora biti puni mjehur?
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji