Medenko hvala ti puno! I čestitam na drugoj bebici, držim fige da bude dosadna trudnoća! ❤️
Avisss pijem tabletu od 1.100mg omega-3 svaki drugi dan i 400mg Q10 (ubiquinol) dnevno (preporučena doza je 400-600mg dnevno). Kod kojeg doktora si ti? Mi smo kod prof. Šimunića. Razmišljala sam čak o promjeni doktora, da tražimo dr. Maričića. Ali sam čula od par curka da je on dosta zauzet i da ga nekad nema, pa sam odlučila dat još jednu priliku profesoru. Možda jednostavno ova prva stimulacija nije bila za mene... Želim da nam jesen bude dobitna! 🤞
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 10/2025 novi postupak ⏳
Medenko hvala ti puno! I čestitam na drugoj bebici, držim fige da bude dosadna trudnoća!❤️
Avisss pijem tabletu od 1.100mg omega-3 svaki drugi dan i 400mg Q10 (ubiquinol) dnevno (preporučena doza je 400-600mg dnevno). Kod kojeg doktora si ti? Mi smo kod prof. Šimunića. Razmišljala sam čak o promjeni doktora, da tražimo dr. Maričića. Ali sam čula od par curka da je on dosta zauzet i da ga nekad nema, pa sam odlučila dat još jednu priliku profesoru. Možda jednostavno ova prva stimulacija nije bila za mene… Želim da nam jesen bude dobitna!🤞
Draga možda si predvidjela..ova krajem godine je bila spontani,.a ova u 6 nazalost biokemijska🫣..tko bi nas sve pohvatao..ali opet sam u postupku,nedamo se i nadamo da je jesen/zima dobitna🙏🏽🤪
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜
Ja jutros izvadila hormone i doktor dao zeleno svjetlo za pocetak stimulacije. Svima zelim srecu u kojoj god fazi bile! 🫶🏼
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak⏳✨
💊 estrofem 💉menopur 225….
Pozdrav svima,
Mi krećemo u novi IVF ovaj put umjesto Gonala Rekovelle..
Htjela sam se nadovezati na temu insteminacije..
Mislim da to nije los početak nekome ko nema nekih većih problema, a da mu vrijeme u smislu godina nije teret.
Moji nalazi su uvijek bili ok, muzu je spermiogram varirao i išli smo prvo na inseminaciju (stimulacija letrozolom) i uspjeli iz prve. Tako da nije nemoguce!
A sad, 2 god poslije, 3 neuspješne inseminacije i jedan IVF, razlog ne znamo😓
Eto, uvijek ima nade, ako je nekom teško odmah započeti sa IVF, zašto ne probati. Stvarno je jednostavno i bezbolno.
Sretno svima! ❤️
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj IVF ⏳
Medenko hvala ti puno! I čestitam na drugoj bebici, držim fige da bude dosadna trudnoća!❤️
Avisss pijem tabletu od 1.100mg omega-3 svaki drugi dan i 400mg Q10 (ubiquinol) dnevno (preporučena doza je 400-600mg dnevno). Kod kojeg doktora si ti? Mi smo kod prof. Šimunića. Razmišljala sam čak o promjeni doktora, da tražimo dr. Maričića. Ali sam čula od par curka da je on dosta zauzet i da ga nekad nema, pa sam odlučila dat još jednu priliku profesoru. Možda jednostavno ova prva stimulacija nije bila za mene… Želim da nam jesen bude dobitna!🤞
Možeš li mi reći samo od kojeg proizvođača uzimaš omegu i q10? Hvalaaa
mi smo ko dr. Maričića. Kod prvog postupka smo dobili termin kod njega kroz par dana.
Sad su bili godišnji odmori pa sam čekala 3 tjedna na konzultacije, ali to je tako vrijeme bilo sad u 8 mjesecu i razumijem da svi imamo pravo na godišnji pa tako i doktori.
Ugl sve preporuke imam za njega. Nikad mi se nije dogodilo (ultrazvuk, aspiracija, transfer) da njega nije bilo pa da mi je bio drugi doktor. Možda sam imala sreće.
👩 41 👨39
1. IVF 05/2024 - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala), planiran FET nakon oporavka
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
Ja jutros izvadila hormone i doktor dao zeleno svjetlo za pocetak stimulacije. Svima zelim srecu u kojoj god fazi bile! 🫶🏼
Sretnoo 🤞
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
4 godine neuspjelih pokušaja ❌
08/25 IVF, 4 js, 4 oplođene, 1 vraćena, 3 ❄️
-čekanje-
Pozdrav svima,
Mi krećemo u novi IVF ovaj put umjesto Gonala Rekovelle..
❤️
Ariela, imam tek jedan postupak iza sebe pa nema prevelikih iskustava, ali me zanima npr. odluka o promjeni protokola stimulacije…
Recimo, tebi su sada promjenili protokol tj. krećeš sa drugim ljekovima u novi postupak.
Kada se doktori odlučuju za to? Jer vidim iz potpisa da si prvi IVF imala čak 7 oplođenih js/ 3 blastice, što nije uopće loše.
Pa me zanima koji je "okidač" da dr. mjenja protokol?
👩 41 👨39
1. IVF 05/2024 - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezAll (zbog operacije koja me čekala), planiran FET nakon oporavka
Marisha vjerujem da sve imamo neku traumu u glavi bilo zbog samog postupka ili nečega nakon. I sve znamo koliko je glupo ono "probaj se opustiti", ali nađi si nešto što ti odvraća pažnju bile to šetnje, druženje, gledanje filmova ili bilo što drugo. Nešto što će ti barem na kratko u danu skrenuti misli i ispuniti te zadovoljstvom ❤️ kako se meni približava pregled za dogovor oko FET-a povremeno me hvata uzbuđenje i razmišljanje to je to, ovaj put će uspjeti, a povremeno što ako opet ne uspije i potrošimo tu jednu blastocistu koja nam je ostala. Ali nažalost ništa ne možemo znati dok ne krenemo tako da se možemo jedino nadati da će ovaj put stvarno biti uspješan i da će transfer završiti bebicom 😊🌈
Astarion nadam se svima pozitivnim rezultatima do kraja godine 🤞🏼
AuroraBorealis nemam previše iskustva u ovom vodama, ali rekla bi da se ne isplati ići na inseminaciju ako spermiogram varira. Vjerojatno je više ciljala na stimulirani postupak jer odjednom mogu dobiti više jajnih stanica i veća je šansa uspješne oplodnje i kasnije blastice. Ja sam prvi put išla u stimulirani postupak i sad čekam FET za koji ne znam hoće li biti prirodni ili stimulirani, ali cure na forumu su rekle da u fetu nema prevelike razlike u stimuliranom ili prirodnom. Osobno za sada nisam imala nikakvih pretjeranih nuspojava osim te nadutosti koja je zapravo bila posljedica progesterona kojeg pretpostavljam da ćeš svakako dobiti nakon transfera. Ali aspiracija i sve prije nje mi je prošlo glatko i bez nekih posebnih bolova. Prva injekcija bude malo "strašna", ali poslije već to kreneš raditi rutinski 💪🏼 ispitaj doktora što god te zanima i na temelju tih odgovora i tvoje spremnosti donesite odluku. Kako god odlučite, želim vam puno sreće 🥳🙏🏼
Ivyyyy držim fige da izađete s dobrim vijestima 🙏🏼 javi se poslije
Medenko woohooo!! Sretno i dalje ❤️
Ivaaa30 mi smo radili u relativno kratkom roku 2 spermiograma i onda treći na sam dan aspiracije i oplodnje. Išli smo od astenozoospermija do oligoastenozoospermija i na dan aspiracije je bila samo količina nešto blago smanjena, a ostalo je bilo ok. Počeo je uzimati razne dodatke, ne znam na pamet koje, ali tipa cink, ashwaghanda, magnezij itd i počeo češće vježbati.
Leli91 mi smo bili preko HZZO-a u IVF-u i nisam morala piti kontracepciju prije postupka
Blueberry12 wiiii!! Sretnooo
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 9./10. mjesec ⏳️
Pozdrav curke, čitam vas malo iz prikrajka. Držim svima fige da što prije dođete do svoje bebice. Ima li ovdje netko tko ide u IVF polikliniku, preko HZZO. Da li inzistiraju da je pije kontracepcija mjesec dana prije postupka kao i Beti+ ili nema toga, zaboravila sam pitati na konzultacijama.
Pozdrav Leli, mi smo u polklinici IVF.
Prije postupka nisam pila nikakvu kontracepciju…možda ovisi od slučaja do slučaja?
Hvala ti na odgovoru. Evo baš me danas zvala doktorica B i rekla da ne treba kontracepcija tako da super, to je riješeno
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sretnooo!!! ❤️😘
👩 41 👨39
Sortiraj odgovore
Najstariji