Cure, pozdrav 🥰
Nije me bilo dugo. Odmarala sam i pripremala se za sledeci postupak.
Tanjaanja,
Molim te da mi se javis na mail u potpisu.
Nesto sam sjebala, tako da nemam pristup predhodnom. Nadam se da si dobro i da te slusa tvoj djecak.
….
Danas sam imala aspiraciju 33 js, od kojih je 16 dobrih. Cekam rezultate oplodnje, to cemo sutra znati.
Sani, Sanjushka 🥰🥰🥰
Cokoladice, Teich,
Kako ste?🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Evo moja beta je nagativna, nisam se previše ni očekivala od inseminacije, ali uvijek postoji ona mala potiha nada da možda ipak bude… Idemo dalje 💪
Nata, žao mi je! 💪🥺🫂
Diivnaa, meni izgleda poprilicno dobro, uzmi u obzir da može biti i manje razlike u testovima...
Hvala Vam cure...Saniii, Diivna, Riamaro (i ako sam još nekoga zab...), kod mene je situacija još uvijek ista...11dnt stoji jedva vidljiva crtica pa čekam betu... Ne uzrujavam se, ne mogu nista promijeniti pa sto Bog da...🙏
Bela, sretno! 🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Cure, pozdrav 🥰
Tanjaanja,
Nesto sam sjebala, tako da nemam pristup predhodnom. Nadam se da si dobro i da te slusa tvoj djecak.
….
Danas sam imala aspiraciju 33 js, od kojih je 16 dobrih. Cekam rezultate oplodnje, to cemo sutra znati.
Sani, Sanjushka 🥰🥰🥰Cokoladice, Teich,
Kako ste?🥰
Hejjjj draga bas sam te se sjetila neki dan🥰... Primjetila sam da te nije bilo neko vrijeme. Drago mi je da si došla natrag!
Bravo za js💪 kakva odlična brojka🎉🎉 jesi uzimala neke nove suplemente prilikom pripreme za novi postupak?
Mi smo dobro, trenutno u 23 tt.. dan po dan🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure, pozdrav 🥰
Tanjaanja,
….
Sani, Sanjushka 🥰🥰🥰Cokoladice, Teich,
Kako ste?🥰
Hejjjj draga bas sam te se sjetila neki dan🥰… Primjetila sam da te nije bilo neko vrijeme. Drago mi je da si došla natrag!
Bravo za js💪 kakva odlična brojka🎉🎉 jesi uzimala neke nove suplemente prilikom pripreme za novi postupak?
Mi smo dobro, trenutno u 23 tt.. dan po dan🙂
Pa vi ste veliki. 💝
Nadam se da ti je lagana trudnoca.
Jesam, uzimala sam ubiquinol( ako sam ispravno napisala), vitam D3, omegu.
Zadnjih 10-tak dana sam pila neku jeftinu varijantu fembriona.
Ali zato nalaz supruga los. S tim da sad imamo 1 % progresivno pokretljivih, ali morfologija losa.
Nadam se najboljem. PGD nam je predlozila u petak, a danas ni pomena, jer nece da rizikuje.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
lunalunci1214@gmail.com
Drage borilice, moja Frida je nakon 10 transfera docekala svoj prvi plus. Svi smo presretni. Ali dosla sam vam reci da je Frida imala termin za besplatne konzultacije u specijanoj bolnici Primamed kod profesora doktora Cema Demirel, sutra u 12:20. Obzirom da njoj vise nisu potrebne konzultacije, ostavit cu vam ovdje svoj mail, da me kontaktirate pa eventulano, ako neka zeli uzmete taj termin.
frida.frefova@gmail.com
Svakoj od vas od srca iskreno zelim srecu i da se ostvarite ko majke. Nikad ne odustajte, vase bebe su u niskom startu da vam ulete u zagrljaj.
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Drage borilice, moja Frida je nakon 10 transfera docekala svoj prvi plus. Svi smo presretni. Ali dosla sam vam reci da je Frida imala termin za besplatne konzultacije u specijanoj bolnici Primamed kod profesora doktora Cema Demirel, sutra u 12:20. Obzirom da njoj vise nisu potrebne konzultacije, ostavit cu vam ovdje svoj mail, da me kontaktirate pa eventulano, ako neka zeli uzmete taj termin.
frida.frefova@gmail.com
Svakoj od vas od srca iskreno zelim srecu i da se ostvarite ko majke. Nikad ne odustajte, vase bebe su u niskom startu da vam ulete u zagrljaj.
Cestitam FridaFredova🥳🙏🏽✨..neka bude sa srećom🥰
Divna,Batica samo neka nastavi bas kako treba🥰😍😘
Nata zao mi je😔
Belaaa nadam se da će se naći idealno rješenje za vas i sve posloziti napokon kako treba🙏🏽💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Medenko i Barrrbi hvala vam! Barbiii, priblizilo se, želim ti sreću! 💓🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Nata zao mi je ❤️
Divna, Batica 🍀 puno srece 🍀
Ja sam danas bila na uzv. Jedan folikul je 17, a druga dva 13 i 15. Aspiracija ce biti u cetvrtak pa se nadam da ce barem jedan biti sretan 🍀🙏🙏 Dr nije bas bila zadovoljna, ocekivala je da ce i ova druga dva folikula biti malo veci, ali sto je tu je.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️
Nata zao mi je ❤️
Ja sam danas bila na uzv. Jedan folikul je 17, a druga dva 13 i 15. Aspiracija ce biti u cetvrtak pa se nadam da ce barem jedan biti sretan 🍀🙏🙏 Dr nije bas bila zadovoljna, ocekivala je da ce i ova druga dva folikula biti malo veci, ali sto je tu je.
Nata zao mi je ❤️
Nata zao mi je ❤️
Jane, drzim ti fige. 🍀
Folikuli rastu 2mm dnevno, tako da ima jos vremena da porastu.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
lunalunci1214@gmail.com
Curke držim fige za dobre bete 🤞🤞🤞
Bela nadam se da ćete doći do svojega cilja 🙏🙏
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
ivis11062@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji