Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    31. Ožujak 2025. 19:04

Molly8

Sani hvala ❤️ pogledala sam malo sideal mislim da bi njega uzela. Opet pitanje 🫣 mogu li ga piti normalno s ovim standardnim suplementima (vit d, koenzim, novolac..).

Blondy meni je muz otisao privatno u urologa, zapisalo ga je u roku par dana i dala mu je sve suplemente koje da pije. Svako 3 mjeseca kad radi spermiogram posalje joj na mail pa mu prokomentira ili mjenja terapiju. Pregled je bio 90e

Zara pupoo ❤️🤞🏻

Moze molim te preporuka ako je Zagreb u pitanju 🙂

AnchyZd
    31. Ožujak 2025. 19:05

Obrazac izjave o vanbračnoj zajednici
    Radi ostvarivanja prava na medicinski potpomognutu oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca te da niti jedno od nas dvoje ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.
    Ime, prezime i OIB izvanbračnih drugova:

Potpisi izvanbračnih drugova:
    _______.        _________
    Mjesto i datum:
    _________
    Košta nekih 17€

🫅40, AMH 7.82
    🧔47normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👶

Kbc Split
    4/2025 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH

Molly8
    31. Ožujak 2025. 19:06

Blondy

Molly8

Sani hvala ❤️ pogledala sam malo sideal mislim da bi njega uzela. Opet pitanje 🫣 mogu li ga piti normalno s ovim standardnim suplementima (vit d, koenzim, novolac..).

Blondy meni je muz otisao privatno u urologa, zapisalo ga je u roku par dana i dala mu je sve suplemente koje da pije. Svako 3 mjeseca kad radi spermiogram posalje joj na mail pa mu prokomentira ili mjenja terapiju. Pregled je bio 90e

Zara pupoo ❤️🤞🏻

Nije na zalost, split je 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

Blondy
    31. Ožujak 2025. 19:13

Molly8

Blondy

Molly8

Zara pupoo ❤️🤞🏻

Nije na zalost, split je

Ok, svejedno hvala 🙂

lea25
    31. Ožujak 2025. 19:36

Bok cure, evo mene danas, prvog dana svjesna da sam trudna. Oprostite na dužem komentaru ali jedine ćete shvatiti, i svakoj to želim. Dosla sam u Vin. na drugi UZV. 
    2 Dr su me pregledale, rekle da je stanje najbolje moguće. Pitala sam ih kad da dođem opet, rekle su kad ti tvoj izabrani ginekolog odredi, ideš k njemu, ovo ti je zadnji pregled kod nas, budu ti cure (sestre) dale ostatak dokumentacije sto ti je kod nas, i ponesi sve. U tom trenu osjećala sam se kao da gubim tlo pod nogama, pa kako sada ići nekome tko me nije vidio godinama osim po doznake, hoće li on to znati, jel vide oni dokle sam ja stigla, kako sad u nepoznato? Izašla sam, utrpala ostale papire u već debeli fascikl, njega zovem trudnički roman, jer knjižicu nemam, ali 500 papira imam. Dok sam izlazila iz bolnice, rasplakala sam se, a nisam plakala kad sam čula otkucaje, jer sam se osjetila u isto vrijeme kao pobjednik koji nakon dugogodišnjeg rata izlazi, a s druge strane kao napušteno dijete koje sada ne zna preći cestu jer ne zna gdje i što treba. Odavdje sam izlazila uplakana, kako sad sretna i gotovo? Moj Dr je radio drugu, odnijela sam mu fascikl, rekao je da ga ostavim i dođem u petak, da će do tada izabrati sto mu treba za početak i složiti “karton”, i da si odem kupiti trudničku knjižicu. Moj roman pisan godinama stao je u jednu UZV sliku i knjižicu. Za mene je trudnoća počela danas, stvarno se vise ne bojim, pa prošla sam ivf, čega bih se vise bojala❤️ 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀

Razumna
    31. Ožujak 2025. 20:38

lea25

Bok cure, evo mene danas, prvog dana svjesna da sam trudna. Oprostite na dužem komentaru ali jedine ćete shvatiti, i svakoj to želim. Dosla sam u Vin. na drugi UZV.
    2 Dr su me pregledale, rekle da je stanje najbolje moguće. Pitala sam ih kad da dođem opet, rekle su kad ti tvoj izabrani ginekolog odredi, ideš k njemu, ovo ti je zadnji pregled kod nas, budu ti cure (sestre) dale ostatak dokumentacije sto ti je kod nas, i ponesi sve. U tom trenu osjećala sam se kao da gubim tlo pod nogama, pa kako sada ići nekome tko me nije vidio godinama osim po doznake, hoće li on to znati, jel vide oni dokle sam ja stigla, kako sad u nepoznato? Izašla sam, utrpala ostale papire u već debeli fascikl, njega zovem trudnički roman, jer knjižicu nemam, ali 500 papira imam. Dok sam izlazila iz bolnice, rasplakala sam se, a nisam plakala kad sam čula otkucaje, jer sam se osjetila u isto vrijeme kao pobjednik koji nakon dugogodišnjeg rata izlazi, a s druge strane kao napušteno dijete koje sada ne zna preći cestu jer ne zna gdje i što treba. Odavdje sam izlazila uplakana, kako sad sretna i gotovo? Moj Dr je radio drugu, odnijela sam mu fascikl, rekao je da ga ostavim i dođem u petak, da će do tada izabrati sto mu treba za početak i složiti “karton”, i da si odem kupiti trudničku knjižicu. Moj roman pisan godinama stao je u jednu UZV sliku i knjižicu. Za mene je trudnoća počela danas, stvarno se vise ne bojim, pa prošla sam ivf, čega bih se vise bojala❤️

Hajde, hajde, vratit ces se u Vinogradsku na porod. A tvoj ginekolog ce se snaći, mozda si na tezi nacin dosla do trudnoce ali to je normalna trudnoca kao i svaka druga.
    Dobar boj si bila, trku zavrsila, vjeru sačuvala 💚

Saniiii nadam se da ces vidjeti ovaj post. Muce me flasteri. Dr mi je rekla svaki dan po jedan a u ljekarnoj kazu svaka 3 dana. Ja sam zakeljila jedan od 100 ali tek danas u 18h. Sad me zanima jeli ok da sutra u jutro zakeljim jos jedan?
    Sta ti misliš jel se moguće preestrofemirati?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Saniii
    01. Travanj 2025. 07:48

Zara_2 pupice sretno 🤞
    Molly možeš piti sa ostalim suplementima, samo napravi razmak barem 2h između uzimanja zbog Novalaca koji sadrži kalcij.
    Razumna stvarno nisam ziher al mislim da sam ih ja lijepila na 48h, svaki drugi dan. Ja bih slušala dr a sutra provjeri s njom opet. Ne bih uzimala više od propisane doze dok ne vidiš s dr, barem 24h razmak. A normalna i najčešća nuspojava od estrofema je glavobolja, mislim da sam je i ja imala dok se tijelo nije naviknulo.. 
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Razumna
    01. Travanj 2025. 08:00

Saniii

Zara_2pupice sretno 🤞
    Molly možeš piti sa ostalim suplementima, samo napravi razmak barem 2h između uzimanja zbog Novalaca koji sadrži kalcij.
    Razumna stvarno nisam ziher al mislim da sam ih ja lijepila na 48h, svaki drugi dan. Ja bih slušala dr a sutra provjeri s njom opet. Ne bih uzimala više od propisane doze dok ne vidiš s dr, barem 24h razmak. A normalna i najčešća nuspojava od estrofema je glavobolja, mislim da sam je i ja imala dok se tijelo nije naviknulo..
    Sretno svima 🤞

Draga hvala ti. Ja sam neka čudna, tiha i pospana jer lose spavam tj sanjam gluposti pa se ne odmorim... Ne znam jeli i vi ostali imate te neke čudne snove.
    Glavobolju nemam jer sam se valjda navikla na ogromne količine estrofema. Jedino me ispod ruke nesto boli. Pazuh. Boli me kao da sam ga načešala, a mozda i jesam u snu a mozda mi i cice sad rastu, ne znam.
    Idem na 13 transfer i opet se osjećam pogubljeno. Nakon toliko puta kao da je nestalo ono uzbuđenje zbog iscekivanja, doslovno idem samo da idem.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Mareelica
    01. Travanj 2025. 09:06

lea25

lea25, meni se te misli vrte već par dana, i nadam se da me sve to čeka u petak. Ja par dana "kasnim" za tobom, FET mi je bio 01.03., nadam se da ćemo u petak dočekati čuti ❤️. I nadam se da ću uspjeti malo odahnuti. Baš ću pitati sestru u petak kako to dalje ide, da li trebam javiti trudnoću svom soc.ginekologu? Ja sam u priv.poliklinici, soc.ginekolog je bio upoznat s 1.IVF pokušajem, nakon toga ga nisam više kontakatirala. 
    Koliko god jedva čekam petak, toliko me i strah, pogotovo nakon tog malog smeđarenja koje je bilo u subotu popodne, hvala Bogu nestalo u nedjelju ujutro.
    Baš sam sinoć komentirala s mužem, kako i nakon što napokon dočekaš vidjeti taj +, bojiš se veseliti, vjerovati, bojiš se svega, stalno nešto iščekuješ, ja ne živim do sljedećeg pregleda.

03/24 ➡️ 1.IVF - 1 ❄️
    04/24 ➡️ FET - beta ❌️
    11/24 ➡️ 2.IVF - 2 ❄️❄️
    01/25 ➡️ FET - beta ❌️
    02/25 histeroskopija
    03/25 ➡️ FET -
    11 dnt - beta 134 ✅️
    13 dnt - beta 422 ✅️
    17 dnt - beta 1672 ✅️
    28.03. UZV 6+6 (prema fet-u 6+1)
    04.04. - ⏳️ čekamo ❤️ 🙏🤞

Marija1990
    01. Travanj 2025. 09:35

Mareelica vjerujem da će sve biti uredu, da ćete čuti ❤️, ali razumijem tvoj strah... Držim fige! 🤞
    Razumna sretno na transferu, nadam se da će 13-i put biti sretan za vas!
    lea25 znam da je čudan osjećaj nakon toliko borbe, ali tvoj IVF put je završio. Nešto o čemu svaka od nas sanja... ❤️
    Zara_2 pupo! 🤞
    Batica hvala ti na riječima podrške, držim fige da se tvoja mrvica izbori. 🍀
    riamaro, Štefica_Fikus, Saniii, Hope82 i ostale cure koje sam zaboravila navesti, hvala na riječima podrške. ❤️ Ne znamo se, ali ova borba nam je zajednička i baš puno znači...

Meni se nakraju jučer nisu javili iz Poliklinike. Ja sam se njima javila, da želimo konzultacije s doktorom i embriologom, da nam objasne zašto ovakakv ishod... Dobili smo termin 11.4.
    I dalje sam na Duphastonu, da mi se ciklus ne poremeti, taman negdje oko konzultacija trebam prestat pa ćemo vidjet što dalje...

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.