Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1990
    31. Ožujak 2025. 13:15

Marisha

Marija, Medenko i Dreamer cure baš mi je žao

Da li netko ima pretplatu pa da nam cijeli članak stavi ovdje?
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-se-18-posto-parova-koji-zele-djecu-bori-s-neplodnoscu-ovo-je-rang-lista-svih-klinika-za-medicinsku-oplodnju-15568553

Imam ja, samo ne znam u kojem formatu da vam stavim članak... Kopirat tekst ili u obliku linkova na slike..?

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

Lujkica
    31. Ožujak 2025. 13:40

Razumna

Saniiii draga hvala ti na odgovoru. Nasla sam flastere u ljekarni Filipović. Budem ih poslje posla otisla kupiti.
    Nadam se da ce pomoci.
    Sad mi je endometrij na 7. Nadam se da ce u srijedu biti barem 9

Koji vam je dan ciklusa? Spremam se za FET. Ja sam danas 11dc i endometrij je i dalje 3/4 mm, jedan folikul desno oko 10mm, jos uvijek se nadam da je rano, da se ciklus produzio zbog stimulacije prosli mjesec.

33.g. AMH 10
    Muž 35.g. normosp.
    2019. Prirodno, naša 👧🏻🩷
    04/2024. Pocetak obrade na humanoj
    05/2024 Prirodno+❤️, nažalost 07/2024 missed ab(11tj)
    10/2024 HSG uredan
    11/2024 AIH, bez stimulacije, ovitrelle-
    12/2024 AIH, bez stimulacije, ovitrelle -
    01/2025 AIH, femara, ovitrelle-
    02/2025 1.IVF/ICSI gonal, cetrotide, ovitrelle: 8 folikula, 5JS, 3 oplođene, embriotransfer 1 trodnevne, beta❌, 1 ❄️ blastica
    04/2025 FET prirodan ciklus, beta⏳

Marisha
    31. Ožujak 2025. 14:11

Marija1990

Marisha

Marija, Medenko i Dreamer cure baš mi je žao

Da li netko ima pretplatu pa da nam cijeli članak stavi ovdje?
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-se-18-posto-parova-koji-zele-djecu-bori-s-neplodnoscu-ovo-je-rang-lista-svih-klinika-za-medicinsku-oplodnju-15568553

Imam ja, samo ne znam u kojem formatu da vam stavim članak… Kopirat tekst ili u obliku linkova na slike..?

Možeš kopirat tekst pa zalijepiti?

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Blondy
    31. Ožujak 2025. 14:21

Zene, imate prijedlog kud privatno doktoru oticu s muzevum spermiogramom. Da dobijemo savjet i neku uputu za dalje? Moj gin ne zeli tumaciti nalaz, trebam nekog strucnog tko ce reci napravite i probajte ovo i ovo ili nemamo sto cekati, idemo na IVF. Hvala vam!

• Štefica_Fikus
    31. Ožujak 2025. 14:22

Suosjećam sa svim negativnim testovima i betama, žao mi je, cure. Šaljem svima zagrljaj.

Marija1990 – ne mogu zamisliti koliko je to teško čuti. Ja isto predlažem da se raspitaš kod njih za smrzavanje spermija. Nisam sigurna kako to funkcionira tj. ne poznajem nikoga tko je to prošao, ali možda je upravo ta varijanta za vas u toj situaciji dobra opcija. Vidim da je suprugov spermiogram u redu, mislim da bi to svakako trebao biti plus za zamrznuti uzorak. I svakako bih pitala i je li nešto pošlo po zlu s aspiracijom, tj može li se bolje izregulirati taj trenutak aspiracije..

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 smrznutih - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 smrznutih - beta 2,3

• Štefica_Fikus
    31. Ožujak 2025. 14:31

Blondy

Zene, imate prijedlog kud privatno doktoru oticu s muzevum spermiogramom. Da dobijemo savjet i neku uputu za dalje? Moj gin ne zeli tumaciti nalaz, trebam nekog strucnog tko ce reci napravite i probajte ovo i ovo ili nemamo sto cekati, idemo na IVF. Hvala vam!

Moj muž je na početku naše priče otišao na Vuk Vrhovac urologu, relativno brzo je dobio termin. Doktor je bio skroz ok, očitao nalaze, sve je prošao s njim i dao mu preporuke što dalje. Ne znam koliko bi se sada dugo čekalo..

2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 smrznutih - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 smrznutih - beta 2,3

Nicoll, z
    31. Ožujak 2025. 14:51

Blondy

Najbolje je neka muz ode na pregled kod androloga, i ponese nalaz spermiigrama, sve ce vam objasniti.

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2020.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025. ET x2 ➖️

Blondy
    31. Ožujak 2025. 14:51

Štefica_Fikus

Blondy

Moj muž je na početku naše priče otišao na Vuk Vrhovac urologu, relativno brzo je dobio termin. Doktor je bio skroz ok, očitao nalaze, sve je prošao s njim i dao mu preporuke što dalje. Ne znam koliko bi se sada dugo čekalo..

To je dobio uputnicu od opce prakse?
    Kakav je njemu nalaz bio? Vidim da je ista dijagnoza ko kod mog. Koliko ima pokretnih/progresivnih?

• Štefica_Fikus
    31. Ožujak 2025. 15:00

Blondy

Štefica_Fikus

Blondy

To je dobio uputnicu od opce prakse?
    Kakav je njemu nalaz bio? Vidim da je ista dijagnoza ko kod mog. Koliko ima pokretnih/progresivnih?

Da, on je sve uputnice dobio preko opće prakse pa je rješavao di je što trebalo. Pokretnih je imao 22%, progresivnih 4%. Doktor mu je preporučio Proxeed i to se po riječima embriologa u bolnici dosta poboljšalo, ali ne znam koliko točno.

Blondy
    31. Ožujak 2025. 15:07

Nicoll, z

Blondy

Najbolje je neka muz ode na pregled kod androloga, i ponese nalaz spermiigrama, sve ce vam objasniti.

Znam da, trazim preporuke za konkretnog doktora. Gledala sam nesto da su prvi termini po bolnicama tek u 9 mj, to necemo  cekati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.