Hvala vam cure za informaciju vezano za kariogram. Kod nas je sve u redu, nikamo da se trudnoća održi, tri biokemijske su bile, a imali smo 6 super blastica. A prije toga nikako do spontane trudnoće doći. Pa sad je jedino ostao još i kariogram obaviti i sad sam u strahu da je to problem. Uglavnom, hvala vam i sretno ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
ITM slobodno, pitaj što god treba
Mail je u potpisu.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Tinchy300, ne moraš ništa uzimati zato što suprug ima Morganellu u ejakulatu jer ona nije spolno prenosivi uzročnik, ona je inače dio normalne crijevne flore.
Hvala ti puno
Dobro jutro svima ❤️ Meni potonule sve lade 😔 Jučer navečer na 12dnt krenula ona poznata bol trbuha da je menga blizu. I ta bol je i dalje tu i to ne diskretna nego bas osjetim... Baš sam ful potonula jer do tad nije bilo baš nikakvih naznaka menge i kontala sam kak je to super znak..Testiranje tek u petak na 15dnt zbog brevactida
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo ipak sam pisnula test i ništa, 13dnt bijel ko snijeg 😟
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo ipak sam pisnula test i ništa, 13dnt bijel ko snijeg 😟
Hrabrica zao mi je😔..znam da boli svaki put😏
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Hvala vam cure za informaciju vezano za kariogram. Kod nas je sve u redu, nikamo da se trudnoća održi, tri biokemijske su bile, a imali smo 6 super blastica. A prije toga nikako do spontane trudnoće doći. Pa sad je jedino ostao još i kariogram obaviti i sad sam u strahu da je to problem. Uglavnom, hvala vam i sretno ❤️
Giselle svašta je moguće i treba sve provjeriti. Ako te nisu uputili, traži sama kariogram. Nemoj se bojati loseg kariograma. Koliko god je on loša vijest, toliko je i dobra jer puno toga objašnjava i stvarno ta PGT analiza provjeri koje blastice imaju šanse za razvoj i normalnu trudnoću. Pogotovo ako je kod vas sve uredno a ne uspijeva.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Hrabrica žao mi je, držite se. 😔
Sage, Xoxo23 i posebno Verbena hvala puno na savjetima. ❤️
Knjigu sam upravo isprintala na poslu pa imam zanimaciju za večeras.
Radila sam sve nalaze, uključujući ove što ste naveli u prosincu i siječnju, tako da su relativno svježi. Jedino nisam testirala DHEAS.
Vrlo vjerojatno ću kroz iduće dane otić privatno napraviti još neke dodatne krvne pretrage, čisto da budem mirna...
Jučer sam negdje čitala da nakon stimuliranog IVF-a, doktori određuju barem dva mjeseca pauze prije novog postupka... Jesu li takva i vaša iskustva?
Jedno dodatno pitanje, kakva vam je menstruacija bila u ciklusu kada ste imale aspiraciju? S obzirom da mi je ovo bila prva aspiracija, ne znam što mogu očekivati...
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Hrabrica jako mi je žao
Marija nakon stimuliranog IVF-a trebalo bi pričekati 3 mjeseca za sljedeći postupak ako je opet stimulirani. Znači 2 ciklusa i onda u trećem može opet stimulacija. Ako je idući postupak prirodni onda ne treba toliko čekati. Meni je M došla normalno čim sam prestala s progesteronom i bila je normalna po trajanju i krvarenju.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️
Hvala vam cure za informaciju vezano za kariogram. Kod nas je sve u redu, nikamo da se trudnoća održi, tri biokemijske su bile, a imali smo 6 super blastica. A prije toga nikako do spontane trudnoće doći. Pa sad je jedino ostao još i kariogram obaviti i sad sam u strahu da je to problem. Uglavnom, hvala vam i sretno ❤️Giselle svašta je moguće i treba sve provjeriti. Ako te nisu uputili, traži sama kariogram. Nemoj se bojati loseg kariograma. Koliko god je on loša vijest, toliko je i dobra jer puno toga objašnjava i stvarno ta PGT analiza provjeri koje blastice imaju šanse za razvoj i normalnu trudnoću. Pogotovo ako je kod vas sve uredno a ne uspijeva.
Je, uputili su me, idemo sljedeći tjedan.. Hvala ti puno ❤️
Ionako ne mogu ništa promijeniti, kako god bude morat ću se nositi s time.
Tebi držim sve fige svijeta😍
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji