Evo da se i ja malo javim, slabo pišem ali vas redovito čitam 🤗 Čestitam na pozitivnim testovima i betama, ostalim lavicama želim puno sreće i snage za dalje ❤️
Nakon prvog neuspješnog IVF-a, danas smo imali FET i imam jednu malu mrvicu na sigurnom i nadam se da će i ostati 🙏🏼 Sretno svima 🙏🏼❤️
👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
8/21 Vanmaternična, op + mtx
Sono HSG✔️
7/24 AIH✖️
8/24 AIH✖️
10/24 AIH✖️
2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
1. FET 3/25 14 dpt beta 1,1 ✖️
Pozdrav cure, zanima me nakon koliko ciklusa se moze u postupak nakon office histeroskopije (uklanjanje polipa)? Pretpostavljam da se mora rijesiti prije FET-a?
Pozdrav, ja sam išla u istom ciklusu
AIH 8/23 ❌️
1. Ivf Škvorc 2/24 10js ET 1 bc, beta 17 ❌️
FET 3/24 ❌️
2. Ivf Škvorc 6/24 3js ET 2 trod ❌️
3. Ivf Repromed 10/24 10js 3 bc, ET 1 bc ❌️
Pozdrav ženice! HITNOO! 😖
Dosta mi je hitno, treba mi do petka 4.4. Radi se o izjavama vanbračnih parova za priznavanje očinstva. Ako slučajno koja od vas ima koji primjer, predložak. Otišli smo i do bilježnika, ali oni naravno od nikakve pomoći. PUNO hvala svima i svu sreću želim! 🍀
👩🏻1994 PCOS, inzulinska rezistencija
🤵♂️1983 Oligoasthenozoospermia
Prvi postupak - ICSI 🙇🏻♀️🙇🏻♂️🙏🏻👩🏻❤️💋👨🏻🍀
Sani hvala ❤️ pogledala sam malo sideal mislim da bi njega uzela. Opet pitanje 🫣 mogu li ga piti normalno s ovim standardnim suplementima (vit d, koenzim, novolac..).
Blondy meni je muz otisao privatno u urologa, zapisalo ga je u roku par dana i dala mu je sve suplemente koje da pije. Svako 3 mjeseca kad radi spermiogram posalje joj na mail pa mu prokomentira ili mjenja terapiju. Pregled je bio 90e
Zara pupoo ❤️🤞🏻
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) ⏳
Sani hvala ❤️ pogledala sam malo sideal mislim da bi njega uzela. Opet pitanje 🫣 mogu li ga piti normalno s ovim standardnim suplementima (vit d, koenzim, novolac..).
Blondy meni je muz otisao privatno u urologa, zapisalo ga je u roku par dana i dala mu je sve suplemente koje da pije. Svako 3 mjeseca kad radi spermiogram posalje joj na mail pa mu prokomentira ili mjenja terapiju. Pregled je bio 90e
Zara pupoo ❤️🤞🏻
Moze molim te preporuka ako je Zagreb u pitanju 🙂
Obrazac izjave o vanbračnoj zajednici
Radi ostvarivanja prava na medicinski potpomognutu oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca te da niti jedno od nas dvoje ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.
Ime, prezime i OIB izvanbračnih drugova:
Mjesto i datum:
_________
Košta nekih 17€
🫅40, AMH 7.82pmol/L
🧔47normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
Zara pupoo ❤️🤞🏻
Nije na zalost, split je
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) ⏳
Zara pupoo ❤️🤞🏻
Nije na zalost, split je
Ok, svejedno hvala 🙂
Bok cure, evo mene danas, prvog dana svjesna da sam trudna. Oprostite na dužem komentaru ali jedine ćete shvatiti, i svakoj to želim. Dosla sam u Vin. na drugi UZV.
2 Dr su me pregledale, rekle da je stanje najbolje moguće. Pitala sam ih kad da dođem opet, rekle su kad ti tvoj izabrani ginekolog odredi, ideš k njemu, ovo ti je zadnji pregled kod nas, budu ti cure (sestre) dale ostatak dokumentacije sto ti je kod nas, i ponesi sve. U tom trenu osjećala sam se kao da gubim tlo pod nogama, pa kako sada ići nekome tko me nije vidio godinama osim po doznake, hoće li on to znati, jel vide oni dokle sam ja stigla, kako sad u nepoznato? Izašla sam, utrpala ostale papire u već debeli fascikl, njega zovem trudnički roman, jer knjižicu nemam, ali 500 papira imam. Dok sam izlazila iz bolnice, rasplakala sam se, a nisam plakala kad sam čula otkucaje, jer sam se osjetila u isto vrijeme kao pobjednik koji nakon dugogodišnjeg rata izlazi, a s druge strane kao napušteno dijete koje sada ne zna preći cestu jer ne zna gdje i što treba. Odavdje sam izlazila uplakana, kako sad sretna i gotovo? Moj Dr je radio drugu, odnijela sam mu fascikl, rekao je da ga ostavim i dođem u petak, da će do tada izabrati sto mu treba za početak i složiti “karton”, i da si odem kupiti trudničku knjižicu. Moj roman pisan godinama stao je u jednu UZV sliku i knjižicu. Za mene je trudnoća počela danas, stvarno se vise ne bojim, pa prošla sam ivf, čega bih se vise bojala❤️
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Bok cure, evo mene danas, prvog dana svjesna da sam trudna. Oprostite na dužem komentaru ali jedine ćete shvatiti, i svakoj to želim. Dosla sam u Vin. na drugi UZV.
2 Dr su me pregledale, rekle da je stanje najbolje moguće. Pitala sam ih kad da dođem opet, rekle su kad ti tvoj izabrani ginekolog odredi, ideš k njemu, ovo ti je zadnji pregled kod nas, budu ti cure (sestre) dale ostatak dokumentacije sto ti je kod nas, i ponesi sve. U tom trenu osjećala sam se kao da gubim tlo pod nogama, pa kako sada ići nekome tko me nije vidio godinama osim po doznake, hoće li on to znati, jel vide oni dokle sam ja stigla, kako sad u nepoznato? Izašla sam, utrpala ostale papire u već debeli fascikl, njega zovem trudnički roman, jer knjižicu nemam, ali 500 papira imam. Dok sam izlazila iz bolnice, rasplakala sam se, a nisam plakala kad sam čula otkucaje, jer sam se osjetila u isto vrijeme kao pobjednik koji nakon dugogodišnjeg rata izlazi, a s druge strane kao napušteno dijete koje sada ne zna preći cestu jer ne zna gdje i što treba. Odavdje sam izlazila uplakana, kako sad sretna i gotovo? Moj Dr je radio drugu, odnijela sam mu fascikl, rekao je da ga ostavim i dođem u petak, da će do tada izabrati sto mu treba za početak i složiti “karton”, i da si odem kupiti trudničku knjižicu. Moj roman pisan godinama stao je u jednu UZV sliku i knjižicu. Za mene je trudnoća počela danas, stvarno se vise ne bojim, pa prošla sam ivf, čega bih se vise bojala❤️
Hajde, hajde, vratit ces se u Vinogradsku na porod. A tvoj ginekolog ce se snaći, mozda si na tezi nacin dosla do trudnoce ali to je normalna trudnoca kao i svaka druga.
Dobar boj si bila, trku zavrsila, vjeru sačuvala 💚
Saniiii nadam se da ces vidjeti ovaj post. Muce me flasteri. Dr mi je rekla svaki dan po jedan a u ljekarnoj kazu svaka 3 dana. Ja sam zakeljila jedan od 100 ali tek danas u 18h. Sad me zanima jeli ok da sutra u jutro zakeljim jos jedan?
Sta ti misliš jel se moguće preestrofemirati?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶