Dodo87 odličan rezultat!!! Čestitam!!! Sretno dalje 🍀🍀🍀🍀
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
ivis11062@gmail.com
Slee hvala ti draga, daaaa nadamo se da će spontanost donijeti sreću
Ivis
Dodo pupiceee
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Tinčica tako je meni bilo u 1. Postupku (koji je bio i uspješan)… Od 5-9dnt podosta jak tamno smeđi iscjedak - impantacijsko krvarenje.
A što se tiče straha bude ga dok malo čudo ne dođe u ruke.Meni je u 10tt pukao hematom za kojeg nisam ni znala - strah na netu. A dok sam zadnjih mjesec dana ležala u Petrovoj na CEF-u, što god se desilo, bol ili krvarucknje - uvijek je odgovor bio sve je to normalno 🙈.
Meni je danas 8dnt i na onom jeftinom testiću s Alija se nazire druga crtica. Imam još jedan kvalitetniji iz Mullera ali njega za sutra čuvam i sutra beta .
Ako zna tko kakav je dalje postupak u Beta+ nakon prve pozitivne bete? Da li se još jednom vadi i da li se kod njih ide na prvi UZV i kada?
Hvala curke i sretno! 🌟✨💫✨🌟✨💫
Ako je beta pozitivna vadiš još jednom za dva dana i ako je sve ok onda prvi uzv otprilike za dva tjedna. Ja sam imala sa 6+2 ako se ne varam.
Dodo čestitam pupice, super rezultat! ❤️🥳
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Čestitke Dodo, super rezultat
Cure od ❤️ hvala svima na podršci, ali ništa od mene ovaj ciklus.
Jedan folikul je prsnuo,drugi je smežuran tako da nije ni bilo aspiracije.
Jedina pozitivna stvar je da idući ciklus možemo ponovno u postupak.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
Markolina žao mi je 🙁 držim fige da bude bolja situacija idući ciklus. 🙏🤞🤞
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
ivis11062@gmail.com
Čestitke Dodo,super rezultat
Žao mi je jako i suosjećam, sjećam se svoje negativne aspiracije odmah, neznam dal su te uspavali, ali ja se sjećam da sam išla na uzv i da je bilo kao 2-3 folikula, uspavali me, kad sam se probudila, popucali folikuli i neuspješna aspiracija. Bože kako sam se tada osjećala... Sjećam se ko da je bilo jučer doktorica od kreveta do kreveta priopćava jednoj imali ste 12 folikula, drugoj ženi kaže 6, trećoj kaže 2, i dođe kod mene i kaže: a kod vas je aspiracija prošla negativno nažalost. Meni su tad samo suze popadale... Koliko sam se "šamara" nadobivala u ovom ivf, i sad kad ide po ps sve, još uvijek nepovjerljivo gledam i nemogu se prepustit optimizmu nikako. Stvarno sam psihički dobila od sveg tog, a i nemože nakon toliko da ne....
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Curke upravo sam otkazala termin 12.03. koji sam imala u Škvorcu pa ako netko želi probati uletiti ranije, zovite :))
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Čestitke Dodo,super rezultat
Žao mi je jako i suosjećam, sjećam se svoje negativne aspiracije odmah, neznam dal su te uspavali, ali ja se sjećam da sam išla na uzv i da je bilo kao 2-3 folikula, uspavali me, kad sam se probudila, popucali folikuli i neuspješna aspiracija. Bože kako sam se tada osjećala… Sjećam se ko da je bilo jučer doktorica od kreveta do kreveta priopćava jednoj imali ste 12 folikula, drugoj ženi kaže 6, trećoj kaže 2, i dođe kod mene i kaže: a kod vas je aspiracija prošla negativno nažalost. Meni su tad samo suze popadale… Koliko sam se "šamara" nadobivala u ovom ivf, i sad kad ide po ps sve, još uvijek nepovjerljivo gledam i nemogu se prepustit optimizmu nikako. Stvarno sam psihički dobila od sveg tog, a i nemože nakon toliko da ne….
Mene su prvo prozvali na uzv koji je odmah pokazao da nema ništa pa nije ni bilo aspiracije. Ali vrlo slično, ostale prozivaju da uđu na postupak, a ja ostala sjediti u čekaonici. Nisam mislila da će prvi mpo postupak biti uspješan, ali nisam mislila ni da će završiti prije nego što je uopće i počeo.
Držim fige da ti sve prođe ok ovaj put 😘
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
Cure, imam pitanje. Dr mi je preorucila polikliniku IVF, a ja sam razmisljala o Repromed i Podobniku.. znam da se pisalo o ovome, ali evo pitam opet, za sto bi se vi odlucile?
29.
Biokemijska 11/24
Cure, imam pitanje. Dr mi je preorucila polikliniku IVF, a ja sam razmisljala o Repromed i Podobniku.. znam da se pisalo o ovome, ali evo pitam opet, za sto bi se vi odlucile?
Puno sam čitala o Repromedu i čini mi se po recenzijama ostalih cura da su odlični. Moje iskustvo nakon 8 neuspješnih , napokon neki pomak u poliklinici Alea Fertility (dr Alebić radio u Podobniku, kao i embriolog Davor)
Mene su ljudi oduševili jednostavno jer su prije svega veliki ljudi, Davor je embriolog koji s vama priča i sat vremena i objašnjava ali baš sve što vam je bitno… Dr Alebić ima ful prijateljski pristup, izvrstan stručnjak…. Dobro di razmislite gdje ćete ostavit novce jer ima poliklinika koje su mašinerija za izvlačenje para. Evo baš imate ovu našu anketu što je Rolica napravila, jako je korisna ❤️ Pročitajte sva iskustva i odaberite najbolju ❤️ Sretno
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji