Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dodo87
    05. Ožujak 2025. 21:12

Sage, ja sam ti kod dr Maričića, preko HZZO. I kao takve, uvijek bih ih preporučila, Škvorc mi nije bio opcija jer mi je daleko, a u Beti nisam imala dobar osjećaj na konzultacijama. U IVF-u prema meni nitko nije bio bezobrazan, ili da nisam dobila odgovor, ali imam osjećaj da su jako zatrpani. Ali evo, nakon iskustva s Aleom, npr mogu  reći da su ljubazni i empatični gotovo jednako i ne mogu reći da ih nije briga (ali ovo govorim skroz iz svoje perspektive). Kad sam lani imala pregled i saznali smo da nema otkucaja, dr M mi nije naplatio taj pregled. Ako im se i desi neki propust, ne čudim se. Ja sam danas bila 1h u klinici. Za to vrijeme su bila 2 transfera i 2 aspiracije, a rade od 7h pa možeš misliti koliko su odradili već do 11h.
    Ja sam naviknuta da sve imam u glavi, provjerim papire i što sam duže u ovome, lakše mi se izboriti za neke stvari pa možda ne primjećujem neke stvari koje bi zasmetale nekoga tko je na početku. Nadam se da sam ti odgovorila, uvijek mi se možeš javiti i na mail ako te zanima još detaljnije.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
    dodo87.forum@gmail.com

Lori🍀
    05. Ožujak 2025. 22:05

Dodo wow stvarno super rezultat, držim fige da bude uspješan ET 🤗 Jesi li radila nešto drukčije ovaj put, promijenila prehranu, suplemente i sl.?
    Markolina baš mi je žao😪 Događa se, evo moja prijateljica je imala isti slučaj kod prvog postupka i na kraju sljedeći bio dobitan, nema pravila, možda ti se takav ciklus zalomio.

Moja beta je očekivano negativna, a s dr sam se dogovorila za idući stumulirani postupak u 5.mj. Čitam kako danima ne dobijete dr na telefon radi dogovora, ne mogu vjerovati. Koliko god posla imali 5 min za razgovor bi trebali naći, baš neprofesionalno😒

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Xoxo23
    05. Ožujak 2025. 22:08

Evo još jedne preporuke za gledanje, upalila sam film jer mi se najava djelovala romantično i nešto me vuklo da ga pogledam a nisan ni opis bila pročitala ..na kraju se radi  o IVF putu, osjećajima žene dok to sve prolazi, i odnosu među partnerima tokom tog postupka.. film se zove A copenhagen love story.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

Markolina
    06. Ožujak 2025. 07:19

Hvala vam svima na podršci ❤️
    Doktorica veli da odmah idući ciklus možemo ponovno u postupak pa ćemo se vjerojatno i odlučiti za to. Jedina nepoznanica je hoćemo li opet u prirodno ili ćemo u stimulirani. To ćemo se valjda dogovoriti kad krene ciklus.
    Ja sam vrlo kratko u mpo vodama pa vidim koliko zna biti frustrirajuće kad nemaš odgovore na neka pitanja.
    Komentar doktora na moju situaciju je bio da se to događa vrlo rijetko i da nakon ovog nažalost nismo ništa pametniji. I to je ono što je,bar meni,najgore.
    Kad nešto ne uspije volim znati razlog, i ono najvažnije, što dalje, kako to popraviti.
    A imam dojam da to je u mpo vodama u nekim situacijama nemoguće.
    Ali s druge strane bi medicinsko osoblje trebalo biti na raspolaganju i objasniti neke stvari bez da ih se povlači za rukav.

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌

• Ana_
    06. Ožujak 2025. 07:26

Jane Ja Sam bila na kontracepciji, došla na uzv prije početka postupka, još sam taj dan i dan nakon pila kontracepciju, i treći dan se počela pijati decapeptylom. Mislim da ti sok od cikle nije potreban ako se endometrija lijepo zadebljava, ja ga isto nisam pila i evo sve je ok.

Lori žao mi je za betu, ali drago mi je da imaš plan za dalje ❤️

Markolina držim 🤞🏻za sljedeći postupak! 

tinčica1703
    06. Ožujak 2025. 07:41

Jutro cure,

Sage žao mi je da si ovako prošla i ovaj potez im nikako nije za reklamu i dobru preporuku. Mislim da bi trebali imati itekako poštovanja jer nisu ovo jeftini postupci a u pitanju su i naše emocije… Čak i žene što idu preko HZZO nije to besplatno, oni se naplate itekako a najjače mi je kad se postave ko da su neki veliki humanitarci a poberu lovu itekako… Evo sramotno stvarno..

jedna korisna info - Novalac snižen na webu ljekarne vaše zdravlje 30%.

Eto da znate , sretno svima danas ❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tinčica1703
    06. Ožujak 2025. 07:45

Lori🍀

Dodo wow stvarno super rezultat, držim fige da bude uspješan ET 🤗 Jesi li radila nešto drukčije ovaj put, promijenila prehranu, suplemente i sl.?
    Markolina baš mi je žao😪 Događa se, evo moja prijateljica je imala isti slučaj kod prvog postupka i na kraju sljedeći bio dobitan, nema pravila, možda ti se takav ciklus zalomio.

Moja beta je očekivano negativna, a s dr sam se dogovorila za idući stumulirani postupak u 5.mj. Čitam kako danima ne dobijete dr na telefon radi dogovora, ne mogu vjerovati. Koliko god posla imali 5min za razgovor bi trebali naći, baš neprofesionalno😒

Lori,žao mi je jako🥺, znam da je već otrcana fraza ali je tako istinita… Ne odustaj!!! Glavu gore, isplači se i kad Skupiš snage ponovno pokušaj. ❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

sanjushka
    06. Ožujak 2025. 08:19

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️       
    OŽUJAK 2025. 
    6.3. čet
    SIRENAA - 1.ultrazvuk 
    MILIPE - aspiracija
    7.3. pet
    IVONASI2509 - ultrazvuk fet
    8.3. sub 
    TINČICA1703 - beta 
    13.3. uto
    PLAVUŠA - 1.ultrazvuk
    17.3. pon 
    SLEE - konzultacije 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Hvala našoj Rolici na trudu za
    ANKETU O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
    https://bitly.cx/04jCn   

Sirena i Milipe sretno danas! 🤞🏻❤️ 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Sirenaa
    06. Ožujak 2025. 08:37

Ja zavrsila s pregledom.
    Kako se to Vama cini?
    Evo nalaz.

https://ibb.co/rKPfV1H4

👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
    🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
    5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
    2/23 AIH previse fol-odustali, 3/23, 5 folikula popucali prije aspracije
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum

Lori🍀
    06. Ožujak 2025. 08:55

Hvala cure, dobro sam, idem uskoro u nove pobjede
    Sirena znam da bi ti bilo puno lakše da si danas čula otkucaje ali može biti samo prerano. Mislim da je dobro to što gestacijska nije velika, jer obično kod npr. blighted ovuma gestacijska raste a nema ploda. Ovo bi moglo govoriti u prilog tome da je samo prerano i držim ti fige da za tjedan dana čuješ srčeko! Što je doktor rekao?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.