Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    05. Ožujak 2025. 15:19

tinčica1703

Uniqlo7

Cure, imam pitanje. Dr mi je preorucila polikliniku IVF, a ja sam razmisljala o Repromed i Podobniku.. znam da se pisalo o ovome, ali evo pitam opet, za sto bi se vi odlucile?

Puno sam čitala o Repromedu i čini mi se po recenzijama ostalih cura da su odlični. Moje iskustvo nakon 8 neuspješnih , napokon neki pomak u poliklinici Alea Fertility (dr Alebić radio u Podobniku, kao i embriolog Davor)
    Mene su ljudi oduševili jednostavno jer su prije svega veliki ljudi, Davor je embriolog koji s vama priča i sat vremena i objašnjava ali baš sve što vam je bitno… Dr Alebić ima ful prijateljski pristup, izvrstan stručnjak…. Dobro di razmislite gdje ćete ostavit novce jer ima poliklinika koje su mašinerija za izvlačenje para. Evo baš imate ovu našu anketu što je Rolica napravila, jako je korisna ❤️ Pročitajte sva iskustva i odaberite najbolju ❤️ Sretno

Hejj, hvala ti puno na ovom komentaru i savjetima. Dobro ću razmisliti svakako…
    Sto se tice ankete, ja kad sam otvorila link, daje mi opciju samo da ju popunim.. nisam skuzila hdje mogu citati iskustva, a i link ne znam vise pronaci… 

29.
    Biokemijska 11/24

Ivis
    05. Ožujak 2025. 15:24

tinčica1703

Markolina

Čestitke Dodo,super rezultat
    Cure od ❤️ hvala svima na podršci, ali ništa od mene ovaj ciklus.
    Jedan folikul je prsnuo,drugi je smežuran tako da nije ni bilo aspiracije.
    Jedina pozitivna stvar je da idući ciklus možemo ponovno u postupak.

Žao mi je jako i suosjećam, sjećam se svoje negativne aspiracije odmah, neznam dal su te uspavali, ali ja se sjećam da sam išla na uzv i da je bilo kao 2-3 folikula, uspavali me, kad sam se probudila, popucali folikuli i neuspješna aspiracija. Bože kako sam se tada osjećala… Sjećam se ko da je bilo jučer doktorica od kreveta do kreveta priopćava jednoj imali ste 12 folikula, drugoj ženi kaže 6, trećoj kaže 2, i dođe kod mene i kaže: a kod vas je aspiracija prošla negativno nažalost. Meni su tad samo suze popadale… Koliko sam se "šamara" nadobivala u ovom ivf, i sad kad ide po ps sve, još uvijek nepovjerljivo gledam i nemogu se prepustit optimizmu nikako. Stvarno sam psihički dobila od sveg tog, a i nemože nakon toliko da ne….

tinčica1703 Nisam se našla u takvoj situaciji ali baš me dirnulo koliko slikovito si nam ovo predočila. 🙏  šaljem 🫶🫶

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
    ivis11062@gmail.com

Rolica
    05. Ožujak 2025. 15:44

Markolina žao mi je, drži se, skupi snage i idemo dalje 😬💪🍀🍀
    .
    Vezano za anketu, sherala sam je po dosta FB grupa koje su vezane tematikom pa će u odgovorima biti i klinika koje ovdje nisu toliko spomenute i popularne (Osijek, Luci...). Sherajte i vi ako imate gdje ili kome pa da prikupimo što više odgovora 😊

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rainbow_Hope 🌈
    05. Ožujak 2025. 15:51

Ana i ja čestitam tebi, opet smo tu negdje! ♥️
    Medenko ja vjerujem da ćeš već sljedeći transfer uspjeti i držim fige za Emily 🤭 S je isto htjela samo seku, ali sad se već pomirila s bracom 🤷
    Rolica, Barbii, tinčica hvala na čestitkama ♥️
    piahvar embriji se mogu prenositi, ali se mora dobiti odobrenje ministarstva ako se ne varam i dosta je dugotrajna procedura.
    Svim pupicama želim sreću i strpljenje!
    Nisam zapamtila nadimak cure s negativnom aspiracijom, ali jako mi je žao - i meni su folikuli u jednom postupku popucali prije aspiracije i tu razinu frustracije teško može razumjeti tko nije prošao - grlim i držim fige za sljedeći put ♥️

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

riamaro
    05. Ožujak 2025. 16:09

Dodo87 odlično! Čestitam i želim ti sreću 🫶
    Tincica razumijem te… tak sam i ja nekako umjesto aspiracije u čekaonici dočekala ovulaciju, a sve žene prije mene u salu 🥺 ostane to mala traumica, Rolica jako dobro zna!
    Rolica imas preporuku za FB grupe ove tematike? 🙈

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Bebolina2024
    05. Ožujak 2025. 16:33

Uniqlo7

Cure, imam pitanje. Dr mi je preorucila polikliniku IVF, a ja sam razmisljala o Repromed i Podobniku.. znam da se pisalo o ovome, ali evo pitam opet, za sto bi se vi odlucile?

Ja kad sam tražila privatnu bilo mi je bitno da nemaju HZZO i privatne pacijente jer su onda prevelike gužve. Za Repromed sam čitala tu same pohvale i odabir je pao na njih. Sve od prvog UZV pa do samog kraja se odvijalo dobro i nemam nikakve zamjerke. Ono što uđem i već sam na redu to mi se jako sviđa. U VG sam po 2 sata čekala folikulimetriju.
    Ako se odlučim ponovo u postupak opet bih išla tamo jer od 5 postupaka prvi put sam došla do plusića kod njih.
    Ne znam kako su drugi s cijenama, ali njih sam škicnula i mislim da su ipak malo i pretjerali s ponovnim podizanjem cijena, jer su i prošle godine prije mog postupka taman podigli cijene. I 1500 je puno za punkciju, a kamoli 1800 ili 2000 koliko je po novome. Druge privatne nisam probala pa ne znam kako je kod njih.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj

• Baccarat
    05. Ožujak 2025. 16:52

Dodo čestitam pupo!Uživaj u najlipšem periodu. Držim fige. Markolina žao mi je. Šaljem virtualni zagrljaj i snagu za dalje.

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed
    2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
    3/25 1BC-> 9dnt beta 89

Zara_2
    05. Ožujak 2025. 17:12

Cure meni danas 14 dan beta 23,2 .... mislila sam da ce bit bar malo vise.
    Dali je to za pocetak ok?. U petak vjerovatno ponovo kontrola. Pojest ce me ova nervoza i iscekivanja 

👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
    Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
    👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
    8/21 Vanmaternična, op + mtx
    Sono HSG✔️
    7/24 AIH✖️
    8/24 AIH✖️
    10/24 AIH✖️
    2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
    1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
    1. FET ⏳

AnchyZd
    05. Ožujak 2025. 17:35

Drage sadašnje i buduće majke, čitam vas zadnjih par mjeseci i došlo je vrijeme da se i ja priključim ovoj zajednici hrabrih i snažnih žena! Pokušavamo prirodno zadnje 2 godine i odlučili smo se na prvi postupak u Kbc Split, idući tjedan idem na prvu folikulometriju. Dr je odlučila da prvi put idemo u prirodnom ciklusu uz Femaru. Molila bih da mi netko s iskustvom iz splitske bolnice kaže kako to izgleda na dan aspiracije i onih par dana ranije, od prve folikulometrije. Pošto nismo iz Splita, moramo doći dan prije aspiracije, prespavati i ujutro u postupak, a mora i dijete s nama jer ju nemamo kome ostaviti preko noći.
    Na njihovom webu piše da suprug dostavlja uzorak u 7:30, a od 8:30 vrše aspiracije pa me zanima kako to izgleda u praksi. Dr nije bila nešto rječita i da nije ovog foruma i vaših iskustava, ne bi apsolutno ništa znala o mpo. 
    Unaprijed hvala na odgovoru🤗

🫅40, AMH 7.82
    🧔47normozoospermija
    2017. Spontana trudnoća, 2018.👶
    3/2025 krećemo u prvi IVF u Kbc Split

• dasii
    05. Ožujak 2025. 18:24

Pozdrav svima,
    Zanima me da li je itko imao sitacije u postupcima da je endometrij na 9. dc  4,3 mm. Dom.folik. 11,2 mm.  Naime ovaj ciklus bi trebali ići u FET u prirodnom. Doktro je danas rekao da je to baš loše ja sam opet stava da bi se do ovulacije mogao poboljšati, u petak idem na kontrolu pa ćemo odlučiti idemo li u FET ili se odustaje i idući ciklus s estrofemom. Kupila sam danas sok od cikle pa pijem ali ne znam evo. Iskreno ljuti me što se ne rade aposlutno nikakve druge metode u smislu trazenja problema i što ovdje u državnim ispada da se samo srlja iz postupka u postupak iz ciklusa u ciklu, a uopce se ne gleda opce stanje pacijentice. Ne rade se nikakve dodatne pretrage. U mom slucaju sam zena s habitualnim pobacajima + neplodnost i jednostavno te doslovno tihe mise na pregledima mi nisu jasne. Cupanje informacija iz doktora. Ne objasnjavanje, njihova nezainteresiranost da se napravi ista drugo osim evo ti tablete i bok. Molim Vas vase savjete i iskustva koje ste ipak iskusnije s potpomognutom. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.