Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    05. Ožujak 2025. 16:09

Dodo87 odlično! Čestitam i želim ti sreću 🫶
    Tincica razumijem te… tak sam i ja nekako umjesto aspiracije u čekaonici dočekala ovulaciju, a sve žene prije mene u salu 🥺 ostane to mala traumica, Rolica jako dobro zna!
    Rolica imas preporuku za FB grupe ove tematike? 🙈

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

Bebolina2024
    05. Ožujak 2025. 16:33

Uniqlo7

Cure, imam pitanje. Dr mi je preorucila polikliniku IVF, a ja sam razmisljala o Repromed i Podobniku.. znam da se pisalo o ovome, ali evo pitam opet, za sto bi se vi odlucile?

Ja kad sam tražila privatnu bilo mi je bitno da nemaju HZZO i privatne pacijente jer su onda prevelike gužve. Za Repromed sam čitala tu same pohvale i odabir je pao na njih. Sve od prvog UZV pa do samog kraja se odvijalo dobro i nemam nikakve zamjerke. Ono što uđem i već sam na redu to mi se jako sviđa. U VG sam po 2 sata čekala folikulimetriju.
    Ako se odlučim ponovo u postupak opet bih išla tamo jer od 5 postupaka prvi put sam došla do plusića kod njih.
    Ne znam kako su drugi s cijenama, ali njih sam škicnula i mislim da su ipak malo i pretjerali s ponovnim podizanjem cijena, jer su i prošle godine prije mog postupka taman podigli cijene. I 1500 je puno za punkciju, a kamoli 1800 ili 2000 koliko je po novome. Druge privatne nisam probala pa ne znam kako je kod njih.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Baccarat
    05. Ožujak 2025. 16:52

Dodo čestitam pupo!Uživaj u najlipšem periodu. Držim fige. Markolina žao mi je. Šaljem virtualni zagrljaj i snagu za dalje.

Zara_2
    05. Ožujak 2025. 17:12

Cure meni danas 14 dan beta 23,2 .... mislila sam da ce bit bar malo vise.
    Dali je to za pocetak ok?. U petak vjerovatno ponovo kontrola. Pojest ce me ova nervoza i iscekivanja 

👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
    Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
    👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
    8/21 Vanmaternična, op + mtx
    Sono HSG✔️
    7/24 AIH✖️
    8/24 AIH✖️
    10/24 AIH✖️
    2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
    1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
    1. FET 3/25 14 dpt beta 1,1 ✖️

AnchyZd
    05. Ožujak 2025. 17:35

Drage sadašnje i buduće majke, čitam vas zadnjih par mjeseci i došlo je vrijeme da se i ja priključim ovoj zajednici hrabrih i snažnih žena! Pokušavamo prirodno zadnje 2 godine i odlučili smo se na prvi postupak u Kbc Split, idući tjedan idem na prvu folikulometriju. Dr je odlučila da prvi put idemo u prirodnom ciklusu uz Femaru. Molila bih da mi netko s iskustvom iz splitske bolnice kaže kako to izgleda na dan aspiracije i onih par dana ranije, od prve folikulometrije. Pošto nismo iz Splita, moramo doći dan prije aspiracije, prespavati i ujutro u postupak, a mora i dijete s nama jer ju nemamo kome ostaviti preko noći.
    Na njihovom webu piše da suprug dostavlja uzorak u 7:30, a od 8:30 vrše aspiracije pa me zanima kako to izgleda u praksi. Dr nije bila nešto rječita i da nije ovog foruma i vaših iskustava, ne bi apsolutno ništa znala o mpo. 
    Unaprijed hvala na odgovoru🤗

🫅40, AMH 5.34 pmol/L
    🧔47normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👶

Kbc Split
    4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
    5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
    7/25 dogovoren IVF, pergoveris

• dasii
    05. Ožujak 2025. 18:24

Pozdrav svima,
    Zanima me da li je itko imao sitacije u postupcima da je endometrij na 9. dc  4,3 mm. Dom.folik. 11,2 mm.  Naime ovaj ciklus bi trebali ići u FET u prirodnom. Doktro je danas rekao da je to baš loše ja sam opet stava da bi se do ovulacije mogao poboljšati, u petak idem na kontrolu pa ćemo odlučiti idemo li u FET ili se odustaje i idući ciklus s estrofemom. Kupila sam danas sok od cikle pa pijem ali ne znam evo. Iskreno ljuti me što se ne rade aposlutno nikakve druge metode u smislu trazenja problema i što ovdje u državnim ispada da se samo srlja iz postupka u postupak iz ciklusa u ciklu, a uopce se ne gleda opce stanje pacijentice. Ne rade se nikakve dodatne pretrage. U mom slucaju sam zena s habitualnim pobacajima + neplodnost i jednostavno te doslovno tihe mise na pregledima mi nisu jasne. Cupanje informacija iz doktora. Ne objasnjavanje, njihova nezainteresiranost da se napravi ista drugo osim evo ti tablete i bok. Molim Vas vase savjete i iskustva koje ste ipak iskusnije s potpomognutom. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

tinčica1703
    05. Ožujak 2025. 18:55

Zara_2

Cure meni danas 14 dan beta 23,2 …. mislila sam da ce bit bar malo vise.
    Dali je to za pocetak ok?. U petak vjerovatno ponovo kontrola. Pojest ce me ova nervoza i iscekivanja

Ovako kažu: sve veće od 5 je pozitivno, i ono što je meni godilo uhu čut je to da nije bitno kolika je Beta ukoliko se svakih 2 dana pravilno dupla 🤞 Ja vam od ❤️ želim da bude tako. Moje iskustvo: Beta 22 isto na 14 dan nakon ovulacije- za sebe sam bila trudna i nikom nisam dala reć da nisam i tako mi je bilo lijepo do prekosutra kad je u mom slučaju Beta pala na 8… Biokemijska je i mom slučaju, premda kod dosta slučajeva sam čitala da je Beta bila niska ali se pravilno duplala i sve ok na kraju. Želim vam pozitivan ishod ❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Molly8
    05. Ožujak 2025. 19:03

Cure moje ovde se svasta dogada. Svim pupo cestitam i drzim fige na najjace!

Tinčice svaki dan cekam tvoje testice bas lijepo tamne ❤️

Dodo predobar rezultat!! Dajes mi nade jer iako mislim potencijalno mijenjati  kliniku rekla bi doktoru za ovaj plan. Mozda uspijemo doci do bar jedne ako ne i smrzlica ❤️

Markolina bas mi je zao 💔 

Dassi ja bi o ovome mogla pisati danima, mi u dva postupka nismo dosli dalje od aspiracije tj nikad nije doslo do oplodnje. Iako kazu da je sve po nalazima u redu i da im je to bas cudno nitko ne predlaze nove nalaze ili da trazimo sto je nego idemo odma cim mozemo ponovno. Neki su mi nalazi stariji od godinu dana ali ne traze da ih ponovim nego samo idemo opet... I onda kad nas izmrcvare do kraja amo pokusat radit malo testova ... Bas me to ljuti

Ako sam koga preskocila nemojte zamjeriti malo sam se makla od svega, jos uvijek citam samo manje tipkam.

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

Dodo87
    05. Ožujak 2025. 19:21

Molly, hvala 🤗
    Ja sam u IVF-u, ne znam jesam ti odgovorila na pitanje. Jako mi je loš ovaj format foruma i ako nisam na laptopu, nisam u stanju obuhvatiti sve što se piše (tako da svaka čast svima koje pošaljete svima odgovore i porukice, predivne ste) 🤗
    Divna, držim te za riječ za 2925. ❤️😘

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
    dodo87.forum@gmail.com

• dasii
    05. Ožujak 2025. 19:36

Molly8 da, to je ono što iscrpi čovjeka doslovno s takvim stavom doktora ubiju u meni svaku nadu, a svi moji nalazi su uredni da bolje ne moze, amh mi je 35 prirodno u 3 godine ostala 3 puta trudna, zasto trudnoce nisu izdrzale jednostavno nitko nema odgovr svi sljezu ramenima. Ta saka jada od nalaza sto imam je strasno malo za jednu zenu nakon 3 gubitka. Ok ako tvrdite da nije trombofilija koju sam na svoju ruku isla privatno vaditi kao i kariogram, nitko mene poslao nigdje ne bi. A sve slusam u iston bolnici kod druge doktorice zenama se rade ove metode one metode spominju se neke stvari salje ih se po druga misljenja. Jesam li ja ta nesretnica koju uvijek zadesi netko nedovoljno zainteresiran ako pitas ista odma sta ti pametujes ko je ovdje doktor i takvi stavovi. A s tim ja se mirim da sam od one zene prije 3,5 god koja je kidala od samopouzdanja i energije i pozitivne vibre dosla do neke zene koja se pokvaci na salteru za preskakanje reda koja gunda na sve jer sam doslovno istraumatizirana svim tim dogadajima i negativama da jednostavno dobro vise ne mogu vidjeti. Zalosno ali mislim da hrpa zena djeli osjecaj kao ja i da svi cuju onu najlosiju pricu koja je ipak zavrsila dobro a ti jadna jos stojis u mjestu. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.