Cure meni danas 14 dan beta 23,2 …. mislila sam da ce bit bar malo vise.
Dali je to za pocetak ok?. U petak vjerovatno ponovo kontrola. Pojest ce me ova nervoza i iscekivanja
Ovako kažu: sve veće od 5 je pozitivno, i ono što je meni godilo uhu čut je to da nije bitno kolika je Beta ukoliko se svakih 2 dana pravilno dupla 🤞 Ja vam od ❤️ želim da bude tako. Moje iskustvo: Beta 22 isto na 14 dan nakon ovulacije- za sebe sam bila trudna i nikom nisam dala reć da nisam i tako mi je bilo lijepo do prekosutra kad je u mom slučaju Beta pala na 8… Biokemijska je i mom slučaju, premda kod dosta slučajeva sam čitala da je Beta bila niska ali se pravilno duplala i sve ok na kraju. Želim vam pozitivan ishod ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure moje ovde se svasta dogada. Svim pupo cestitam i drzim fige na najjace!
Tinčice svaki dan cekam tvoje testice bas lijepo tamne ❤️
Dodo predobar rezultat!! Dajes mi nade jer iako mislim potencijalno mijenjati kliniku rekla bi doktoru za ovaj plan. Mozda uspijemo doci do bar jedne ako ne i smrzlica ❤️
Markolina bas mi je zao 💔
Dassi ja bi o ovome mogla pisati danima, mi u dva postupka nismo dosli dalje od aspiracije tj nikad nije doslo do oplodnje. Iako kazu da je sve po nalazima u redu i da im je to bas cudno nitko ne predlaze nove nalaze ili da trazimo sto je nego idemo odma cim mozemo ponovno. Neki su mi nalazi stariji od godinu dana ali ne traze da ih ponovim nego samo idemo opet... I onda kad nas izmrcvare do kraja amo pokusat radit malo testova ... Bas me to ljuti
Ako sam koga preskocila nemojte zamjeriti malo sam se makla od svega, jos uvijek citam samo manje tipkam.
🙋🏻♀️33-AMH 8.2
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Molly, hvala 🤗
Ja sam u IVF-u, ne znam jesam ti odgovorila na pitanje. Jako mi je loš ovaj format foruma i ako nisam na laptopu, nisam u stanju obuhvatiti sve što se piše (tako da svaka čast svima koje pošaljete svima odgovore i porukice, predivne ste) 🤗
Divna, držim te za riječ za 2925. ❤️😘
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, beta 17.3. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Molly8 da, to je ono što iscrpi čovjeka doslovno s takvim stavom doktora ubiju u meni svaku nadu, a svi moji nalazi su uredni da bolje ne moze, amh mi je 35 prirodno u 3 godine ostala 3 puta trudna, zasto trudnoce nisu izdrzale jednostavno nitko nema odgovr svi sljezu ramenima. Ta saka jada od nalaza sto imam je strasno malo za jednu zenu nakon 3 gubitka. Ok ako tvrdite da nije trombofilija koju sam na svoju ruku isla privatno vaditi kao i kariogram, nitko mene poslao nigdje ne bi. A sve slusam u iston bolnici kod druge doktorice zenama se rade ove metode one metode spominju se neke stvari salje ih se po druga misljenja. Jesam li ja ta nesretnica koju uvijek zadesi netko nedovoljno zainteresiran ako pitas ista odma sta ti pametujes ko je ovdje doktor i takvi stavovi. A s tim ja se mirim da sam od one zene prije 3,5 god koja je kidala od samopouzdanja i energije i pozitivne vibre dosla do neke zene koja se pokvaci na salteru za preskakanje reda koja gunda na sve jer sam doslovno istraumatizirana svim tim dogadajima i negativama da jednostavno dobro vise ne mogu vidjeti. Zalosno ali mislim da hrpa zena djeli osjecaj kao ja i da svi cuju onu najlosiju pricu koja je ipak zavrsila dobro a ti jadna jos stojis u mjestu.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
AnchyZd dobro došla i šta prije otišla sa ove teme 😁😁 ne znam točno ko te vodi, folikulometrije ovise o tome tko je od doktora tu i koliko ljudi ima. Ja sam uvijek do osam u bolnici i većinom do 9 i po dođem na red, ali budem uvijek među prvih par ljudi tu. Ako je neki doktor koji te ne vodi tu onda možda prime prvo sve njegove pacijente pa onda tek tebe. Sto se tiče aspiracije tako kako piše tako i bude, meni je bar tako bilo ali ja sam bila jedina na aspriaciji taj dan. Došli smo oko 7 i 40, muž dostavio uzorak. Oko osam sam bila obučena i čim je doktorica stigla obavljena mi je aspiracija. Mislim da sam već u 9 bila u dnevnoj bolnici, tu ležiš dva sata cca i nakon toga možeš doma. Sretno 🫶🏻🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
dassi ja sam se tako pronašla u ovom tvom zadnjem komentaru, ovaj proces stvarno promini nešto u tebi i ružno zvuci ali nas napravi ogorcenima ..ja sam relativno nova u IVF vodama ali sam prošla preko dvi godine pokušavanja i gubitka.. i da mislim da smo uvik suzdržane da se ne povridi njihov ego, iako doduše moja doktorica je sve moje prijedloge prihvatila po pitanju pretraga ali se ja i dalje suzdržavam od još par pitanja. Mislim da stvarno idu u globalu kako uspijeva i šablonski. Vidim da se vani prati konstantno razina estrogena, progesterona ne samo za FET nego i tokom/prije aspiracija. Ja sam imala sreću sto su mi dobro procijenili dan aspiracije i moje folikule, ali isti mislim da je to od doktora koji me potrefia i odredia dan aspiracije i umjesto štoperice decapeptyl jer danima prije na folikulemtrijama sam čula različite priče, od dvostruke aspiracije do toga da mi prebrzo rastu da nije dobro i tako to.. a svaki put mi je bia različit dokt. Drži se 🫶🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 04/25 ⏳
Pupo čestitam na beti i nek se lijepo dupla dalje
tinčice test lijepo tamni, znam da je stresno, ali dan po dan i od srca ti želim da sve bude dobro
Dodo odličan rezultat, sretno pupice. S obzirom da se i ja prebacujem u polikliniku IVF možeš li mi reći kod kojeg si dr i kako si zadovoljna komunikacijom i odnosom prema pacijentima?
Markolina baš mi je žao
dasii ja često imam problema s endometrijem, odustali smo od prirodnog FET-a jer se endometrij jako sporo zadebljavao pa se onda brzo nakon ovulacije krenuo raspadati. Na estrofemu je bilo bolje pogotovo ovaj drugi FET smo uspjeli dobiti lijep trolinijski endometrij od 10mm, ali evo svejedno se nije uhvatilo :(
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
04/25 Poliklinika IVF ⏳
Sage jesi uspila doći do nekoga za konzultacije ?
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 04/25 ⏳
Pozdrav svima,
Zanima me da li je itko imao sitacije u postupcima da je endometrij na 9. dc 4,3 mm. Dom.folik. 11,2 mm. Naime ovaj ciklus bi trebali ići u FET u prirodnom. Doktro je danas rekao da je to baš loše ja sam opet stava da bi se do ovulacije mogao poboljšati, u petak idem na kontrolu pa ćemo odlučiti idemo li u FET ili se odustaje i idući ciklus s estrofemom. Kupila sam danas sok od cikle pa pijem ali ne znam evo. Iskreno ljuti me što se ne rade aposlutno nikakve druge metode u smislu trazenja problema i što ovdje u državnim ispada da se samo srlja iz postupka u postupak iz ciklusa u ciklu, a uopce se ne gleda opce stanje pacijentice. Ne rade se nikakve dodatne pretrage. U mom slucaju sam zena s habitualnim pobacajima + neplodnost i jednostavno te doslovno tihe mise na pregledima mi nisu jasne. Cupanje informacija iz doktora. Ne objasnjavanje, njihova nezainteresiranost da se napravi ista drugo osim evo ti tablete i bok. Molim Vas vase savjete i iskustva koje ste ipak iskusnije s potpomognutom.
Draga, javljam ti se jer sam u potpuno istim govnima kao i ti. I potpuno mi isto kao tebi. Mislim da nam dr ne govore ništa jer nemaju nikakve odgovore. Jednostavno spadamo u onih 10% koji nisu uspjeli iz prva tri pokušaja i sad je jebada-sranje kroz gusto granje. Nema odgovora osim da su naši embriji imali kromosomske greške.
Meni se isto užasno teško nositi sa nezainteresiranosti doktora i embriologa. Pitam embriologicu na sv Duhu kakve su mi stanice, blastice a ona odgovara kao da sam je pitala koje brašno za pitu da kupim... Ja da tako odgovam strankama na svom poslu, popušila bi otkaz, ali eto one rade za državu i zaštićene su kao medvjedi.... Eto, nisam ti ništa pomogla samo sam se dobro iskukala
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
AnchyZd dobro došla i šta prije otišla sa ove teme 😁😁 ne znam točno ko te vodi, folikulometrije ovise o tome tko je od doktora tu i koliko ljudi ima. Ja sam uvijek do osam u bolnici i većinom do 9 i po dođem na red, ali budem uvijek među prvih par ljudi tu. Ako je neki doktor koji te ne vodi tu onda možda prime prvo sve njegove pacijente pa onda tek tebe. Sto se tiče aspiracije tako kako piše tako i bude, meni je bar tako bilo ali ja sam bila jedina na aspriaciji taj dan. Došli smo oko 7 i 40, muž dostavio uzorak. Oko osam sam bila obučena i čim je doktorica stigla obavljena mi je aspiracija. Mislim da sam već u 9 bila u dnevnoj bolnici, tu ležiš dva sata cca i nakon toga možeš doma. Sretno 🫶🏻🥰
Puno hvala na odgovoru❤️
Pošto nisam našla puno informacija o doktorima na humanoj, odlučila sam se na prvi slobodan termin za prvi pregled i primila me Dr Ivančević. Možda sam ipak trebala ciljano nekog drugog odabrati ali s druge strane, računam da ionako izabrani doktor nije uvijek tamo i svi bi oni trebali biti stručni ako su subspecijalisti humane reprodukcije.
U svakom slučaju, s obzirom da prvi put idemo u prirodnom ciklusu, nemam pre velika očekivanja i nekako se bojim da će im pobjeći folikul ali bez obzira na ishod, idemo dalje pa dokle izdržimo, izdržimo🙂
🫅40, AMH 7.82
🧔47normozoospermija
2017. Spontana trudnoća, 2018.👶
3/2025 krećemo u prvi IVF u Kbc Split
Sortiraj odgovore
Najstariji