Cure, koliko ste čekale rezultate kariograma? Konkretno, idemo u Klaićevu.
Mi smo u Osijeku čekali 20 dana.Nakon što je došao nalaz dobili termin za genetičko savjetovanje kroz par dana.Al savjet tko god ide u Osijek,Kariogram/Mikrodelecije na medicinskom fakultetu se rade i svi su divni kulturni,ali genetičko savjetovanje na pedijatriji izbjegavati u širokom luku.
Ok, hvala. Zvala sam Osijek da se tamo naručim, ali rekli su mi da trenutno labaratorij ne radi i da će počet u 5.mjesecu.
Nije toliko strašno,al s obzirom koliko se čeka na ostalim ustanovama za te nalaze,ovih 20 dana je ništa,a preko HZZOa ide.Stvarno su kulturni i fer.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳
Pia, gle, iskreno, ja sam širu sliku tvoga pitanja sagledala tek nakonSaninogodgovora danas. I kao što sam napisala , vidim da moj 1. post na ovu temu zvuči malo nespretno. Kužim sada da ti je zapravo neprihvatljivo bila kakva manipulacija/istarživanje/korištenje tvojih zmrzlića i da će ih rađe svjesno vratiti na krvi dan nego da se s njima dogodi bilo što gore napisano. Ja osobno, poštujem tvoju odluku da ne želiš da se bilo kako manipulira/istražuje/koristi tvoj genetski materijal. I oprosti ako je moj prvi post zvučio grubio. Vjerujem da ni ostale cure nisu mislile ništa loše, tvoj post je na prvu možda malo krivo zvučao. Ova tema je oduvijek bila tema međusobne tolerancije, razumjevanja i podrške. Ponekad nemamo isto mišljenje o nečem, ali se uvijek poštujemo. Za klauzulu pojedinih klinika ne znam. A jesi probala pitati kliniku u kojoj si? Sretno u svakom slučaju
Ma naravno,samo tolorancija i ljubav…ovo je stvarno jedna predivna i topla grupa koja pokazuje pravu i istinsku snagu zene/zena koje svojom snagom i jedinstvom mogu sve.Danas sam bas malo bolje guglala o ovome i naisla na clanak u jutarnjem iz 2019.gdje se isto pitanje povuklo po novinama i da je masu zena u slicnim dvojbama/trojbama sa milijun upitnika…evo ako nekoga zanima link članka,jako koristan
Hvala svima na razumijevanju.
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/recite-sto-mislite-uciniti-s-mojim-zamecima-i-mogu-li-ih-dobiti-natrag-nevena-rendeli-o-nerjesivom-problemu-s-kojim-se-susrecu-tisuce-roditelja-8440688
Ok , znam da nebih trebala pitati, i znam da je pitanje osobno. Ali budući sa sam se uključila u raspravu, samo me zanima da li ti stvarno jesi u situaciji kada moraš/ želiš / trebaš iz neznam kojeg razloga vratiti zametke na krivi dan, ili pitaš samo informativno? :pitam za prijateljicu:
Pitam za sve zene sa tom dilemom…a ima ih…
Apsolutno se slažem da ima ima žena s tom dilemom, ali ti si postavila pitanje za sebe i nigdje nisi naglasila da pitaš informativno, ili da istražuješ, ili što god već. I to ti nije ok, jednostavno nije. 🙄🫤
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Cure , bila sam na novom FETU , zadnja 2 zametka skupa na istoj slamki vratila. Jucer 10dnt beta 575, i nakon svih neuspjeha ja ne mogu docekati sutra novu betu , strah me🙏🏼🙏🏼🙏🏼
👩🏼 34.god - Endo (op. 2022.) - vratila se 1.5cm trenutno , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (normalno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 5❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024. FET ❌
02/25 Zadnji fet
Cure , bila sam na novom FETU , zadnja 2 zametka skupa na istoj slamki vratila. Jucer 10dnt beta 575, i nakon svih neuspjeha ja ne mogu docekati sutra novu betu , strah me🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sretno draga neka bude dobitni..drzim ti🫶🏽🫶🏽💜💜
Ikar slažem se..iznimno sam tolerantna ali ovo nije bilo ok🙈..na ovom forumu su predivne zene u teškim borbama,pune hormona suza,srece,tuge da bi se netko informativno raspitivao,istraživao ili nesto slicno i izazivao im nelagodu ili bol..sve razumijem ali po meni osobno informacije moze potražiti drugdje i dobiti informacije od ljudi kojima je to posao a ne bolna točka..vjerovatno sam subjektivna i ispričavam se ako sam koga uvrijedila 🫣
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟
Darliv Cestitam, zelim vam sve naj 🍀🥰
Rolice Neka bude uspesno navijam i drzim fige 🍀🤞
Ja imam zakazanu punkciju 6.3 Sanjuska mozes me staviti na listu.
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Mi smo bili vadit krv sad u petak, 28.2. u Klaićevoj.
Rekla nam je da se čeka mjesec dana, a možda i malo manje. Mogu javit kad stigne..
Nalaze šalju na mail, a originale poštom.
Ako nešto nije u redu morali bi na to genetsko savjetovanje, s tim da nas je upozorila da njihovi genetičari nemaju slobodnog termina do rujna 2026. i da ćemo morati ići ili negdje drugdje ili privatno.
Ako je sve u redu samo pokazat nalaz doktoru..
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Rekla nam je da se čeka mjesec dana, a možda i malo manje. Mogu javit kad stigne..
Ako nešto nije u redu morali bi na to genetsko savjetovanje, s tim da nas je upozorila da njihovi genetičari nemaju slobodnog termina do rujna 2026. i da ćemo morati ići ili negdje drugdje ili privatno.
Ok, hvala ti. Mi imamo termin 10.4., nikako dočekati da i to riješimo. Držim fige da je kod vas sve ok🤞🤞
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Ok, hvala ti. Mi imamo termin 10.4., nikako dočekati da i to riješimo. Držim fige da je kod vas sve ok🤞🤞
Meni su došli za tjedan dana točno. Baš sam bila iznenađena kako je brzo stiglo na mail. A kroz par dana i poštom.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 🤞
Cestitaaam 🥳🍀
29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Meni su došli za tjedan dana točno. Baš sam bila iznenađena kako je brzo stiglo na mail. A kroz par dana i poštom.
Hvala, nadam se da će onda i meni tako..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji