Obzirom da sam ujutro izdramila,🫣 danas sam imala samo blago smeđi iscjedak koji je prestao, doktor mi je u terapiju uveo 3x1 duphastone. Napravila sam i Clearblue digitalni i pokazao mi je + 1-2 tjedna. Od popodne grudi su mi blago osjetljive i stvarno učestalo idem mokrit… 🤞Sutra je novi dan i vidjet ćemo što novo sutra nosi 🤷🏼♀️ Sretno svima ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pia, gle, iskreno, ja sam širu sliku tvoga pitanja sagledala tek nakon Saninog odgovora danas. I kao što sam napisala , vidim da moj 1. post na ovu temu zvuči malo nespretno. Kužim sada da ti je zapravo neprihvatljivo bila kakva manipulacija/istarživanje/korištenje tvojih zmrzlića i da će ih rađe svjesno vratiti na krvi dan nego da se s njima dogodi bilo što gore napisano. Ja osobno, poštujem tvoju odluku da ne želiš da se bilo kako manipulira/istražuje/koristi tvoj genetski materijal. I oprosti ako je moj prvi post zvučio grubio. Vjerujem da ni ostale cure nisu mislile ništa loše, tvoj post je na prvu možda malo krivo zvučao. Ova tema je oduvijek bila tema međusobne tolerancije, razumjevanja i podrške. Ponekad nemamo isto mišljenje o nečem, ali se uvijek poštujemo. Za klauzulu pojedinih klinika ne znam. A jesi probala pitati kliniku u kojoj si? Sretno u svakom slučaju
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Rolice onak sam bla.. još nakon tvog sada pozitivnog iskustva iz Vinogradske, nemam pojma što ću. Grizem se ako odlučim da im neću dati još jednu priliku, a opet objektivno mi je kod Škvorca sve jednostavnije, al nije mi ni gore loše bilo…osim neuspjeha i dvije pogreške 😅 Pliz potvrdi mi je da je dr T definitivno la pa pa od gore (on me uglavnom vodio) 😅🙈 za sad sam odlučila čekati kariograme još 5 radnih dana pa ću valjda do tad donijeti odluku 🤞🏽
Što se tiče čuvanja zametaka i odluke što kasnije s njima, mislim da je to malo preosobno da bi bilo uopće predmet rasprave i žao mi je da se bilo koja od nas mora suočiti s donošenjem takve odluke. I u ovakvim situacijama, za mene nema pogrešne odluke. Kamo sreće da svaka od nas doživi uspjeh 🙏🏼
Kad smo kod toga, ako partner da spermu na zamrzavanje, i odlučimo je ne koristiti, može slobodno ići na uništavanje ili ima neka procedura oko toga? Ne planiram bacati ako bude dobrog materijala, uvijek možemo učiniti inseminaciju, ali ovo on pita - što će biti s njegovim “blagom” 😃🤣
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Cure, koliko ste čekale rezultate kariograma? Konkretno, idemo u Klaićevu.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Pia, gle, iskreno, ja sam širu sliku tvoga pitanja sagledala tek nakonSaninogodgovora danas. I kao što sam napisala , vidim da moj 1. post na ovu temu zvuči malo nespretno. Kužim sada da ti je zapravo neprihvatljivo bila kakva manipulacija/istarživanje/korištenje tvojih zmrzlića i da će ih rađe svjesno vratiti na krvi dan nego da se s njima dogodi bilo što gore napisano. Ja osobno, poštujem tvoju odluku da ne želiš da se bilo kako manipulira/istražuje/koristi tvoj genetski materijal. I oprosti ako je moj prvi post zvučio grubio. Vjerujem da ni ostale cure nisu mislile ništa loše, tvoj post je na prvu možda malo krivo zvučao. Ova tema je oduvijek bila tema međusobne tolerancije, razumjevanja i podrške. Ponekad nemamo isto mišljenje o nečem, ali se uvijek poštujemo. Za klauzulu pojedinih klinika ne znam. A jesi probala pitati kliniku u kojoj si? Sretno u svakom slučaju
Ma naravno,samo tolorancija i ljubav...ovo je stvarno jedna predivna i topla grupa koja pokazuje pravu i istinsku snagu zene/zena koje svojom snagom i jedinstvom mogu sve.Danas sam bas malo bolje guglala o ovome i naisla na clanak u jutarnjem iz 2019.gdje se isto pitanje povuklo po novinama i da je masu zena u slicnim dvojbama/trojbama sa milijun upitnika...evo ako nekoga zanima link članka,jako koristan
Hvala svima na razumijevanju.
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/recite-sto-mislite-uciniti-s-mojim-zamecima-i-mogu-li-ih-dobiti-natrag-nevena-rendeli-o-nerjesivom-problemu-s-kojim-se-susrecu-tisuce-roditelja-8440688
Roliceonak sam bla.. još nakon tvog sada pozitivnog iskustva iz Vinogradske, nemam pojma što ću. Grizem se ako odlučim da im neću dati još jednu priliku, a opet objektivno mi je kod Škvorca sve jednostavnije, al nije mi ni gore loše bilo…osim neuspjeha i dvije pogreške 😅 Pliz potvrdi mi je da je dr T definitivno la pa pa od gore (on me uglavnom vodio) 😅🙈 za sad sam odlučila čekati kariograme još 5 radnih dana pa ću valjda do tad donijeti odluku 🤞🏽
Što se tiče čuvanja zametaka i odluke što kasnije s njima, mislim da je to malo preosobno da bi bilo uopće predmet rasprave i žao mi je da se bilo koja od nas mora suočiti s donošenjem takve odluke. I u ovakvim situacijama, za mene nema pogrešne odluke. Kamo sreće da svaka od nas doživi uspjeh 🙏🏼
Kad smo kod toga, ako partner da spermu na zamrzavanje, i odlučimo je ne koristiti, može slobodno ići na uništavanje ili ima neka procedura oko toga? Ne planiram bacati ako bude dobrog materijala, uvijek možemo učiniti inseminaciju, ali ovo on pita - što će biti s njegovim “blagom” 😃🤣
Prim. Tomić je krajem godine otišao u mirovinu koliko sam shvatila. A i mislim da je, jer kad sam bila sad na zadnjim UVZima ga nisam vidla. A on se uvijek pojavi na odjelu ujutro. Uvijek.
Moj muž je dao uzorak 2015, jer naravno da je punkcija bila kad je on imao neodgodiv poslovni sastanak. Na dan kad je ordinirana štoperica je dao uzorak, oni zamrznuli i na dan punkcije odmrznuli i oplodili. "Dio" uzorka je ostao u kiropohrani. Sjećam se da je morao potpisati neke papire, ali točno što ne znam. ET bio uspješan, curica sad ima 9 godina. U sljedećim postupcima smo uvijek koristili sviježi uzorak tako da nikad nisam ni pitala što je s ovim zamrznuti. Za uništavanje sperme stvarno ne znam da li se smije ili ne
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Mi smo u Osijeku čekali 20 dana.Nakon što je došao nalaz dobili termin za genetičko savjetovanje kroz par dana.Al savjet tko god ide u Osijek,Kariogram/Mikrodelecije na medicinskom fakultetu se rade i svi su divni kulturni,ali genetičko savjetovanje na pedijatriji izbjegavati u širokom luku.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Pia, gle, iskreno, ja sam širu sliku tvoga pitanja sagledala tek nakonSaninogodgovora danas. I kao što sam napisala , vidim da moj 1. post na ovu temu zvuči malo nespretno. Kužim sada da ti je zapravo neprihvatljivo bila kakva manipulacija/istarživanje/korištenje tvojih zmrzlića i da će ih rađe svjesno vratiti na krvi dan nego da se s njima dogodi bilo što gore napisano. Ja osobno, poštujem tvoju odluku da ne želiš da se bilo kako manipulira/istražuje/koristi tvoj genetski materijal. I oprosti ako je moj prvi post zvučio grubio. Vjerujem da ni ostale cure nisu mislile ništa loše, tvoj post je na prvu možda malo krivo zvučao. Ova tema je oduvijek bila tema međusobne tolerancije, razumjevanja i podrške. Ponekad nemamo isto mišljenje o nečem, ali se uvijek poštujemo. Za klauzulu pojedinih klinika ne znam. A jesi probala pitati kliniku u kojoj si? Sretno u svakom slučaju
Ma naravno,samo tolorancija i ljubav…ovo je stvarno jedna predivna i topla grupa koja pokazuje pravu i istinsku snagu zene/zena koje svojom snagom i jedinstvom mogu sve.Danas sam bas malo bolje guglala o ovome i naisla na clanak u jutarnjem iz 2019.gdje se isto pitanje povuklo po novinama i da je masu zena u slicnim dvojbama/trojbama sa milijun upitnika…evo ako nekoga zanima link članka,jako koristan
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/recite-sto-mislite-uciniti-s-mojim-zamecima-i-mogu-li-ih-dobiti-natrag-nevena-rendeli-o-nerjesivom-problemu-s-kojim-se-susrecu-tisuce-roditelja-8440688
Ok , znam da nebih trebala pitati, i znam da je pitanje osobno. Ali budući sa sam se uključila u raspravu, samo me zanima da li ti stvarno jesi u situaciji kada moraš/ želiš / trebaš iz neznam kojeg razloga vratiti zametke na krivi dan, ili pitaš samo informativno? :pitam za prijateljicu:
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Ma naravno,samo tolorancija i ljubav…ovo je stvarno jedna predivna i topla grupa koja pokazuje pravu i istinsku snagu zene/zena koje svojom snagom i jedinstvom mogu sve.Danas sam bas malo bolje guglala o ovome i naisla na clanak u jutarnjem iz 2019.gdje se isto pitanje povuklo po novinama i da je masu zena u slicnim dvojbama/trojbama sa milijun upitnika…evo ako nekoga zanima link članka,jako koristan
Ok , znam da nebih trebala pitati, i znam da je pitanje osobno. Ali budući sa sam se uključila u raspravu, samo me zanima da li ti stvarno jesi u situaciji kada moraš/ želiš / trebaš iz neznam kojeg razloga vratiti zametke na krivi dan, ili pitaš samo informativno? :pitam za prijateljicu:
Pitam za sve zene sa tom dilemom...a ima ih...
Mi smo u Osijeku čekali 20 dana.Nakon što je došao nalaz dobili termin za genetičko savjetovanje kroz par dana.Al savjet tko god ide u Osijek,Kariogram/Mikrodelecije na medicinskom fakultetu se rade i svi su divni kulturni,ali genetičko savjetovanje na pedijatriji izbjegavati u širokom luku.
Ok, hvala. Zvala sam Osijek da se tamo naručim, ali rekli su mi da trenutno labaratorij ne radi i da će počet u 5.mjesecu.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji