Milamožda da probaš neke boostere jajnih stanica, od vitamina D 25000 UI (1* tjedno, ide na recept) do maca praha, shavatari praha, sjemenka konoplje, oraščići…. vidi prve stranice foruma, sve je raspisano. Sretno❤️
Hej! 😊 da, morat cu naruciti shavatari ili crvenu macu, vidim da oboje ima i u kapsulama pa ne znam jel ima razlike izmedju praha i kapsula ili je svejedno.
Tebi zelim svu srecu i da sto prije dodjete do vaseg cilja 🤎
Ja kupujem u Tvornici zdrave hrane i to organsku macu u prahu, onu klasičnu narandjaste boje. Sjećam se da sam je uzimala kada smo uspjeli prirodno s 1.trudnocom. Sad sam je ponovo pocela, inace sam bila neredovita s uzimanjem. Pazi samo na preporucene dnevne doze. Sretno 😊♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Odlučili smo se za Belgiju jer smo imali poznanike koji su prije nas išli pa su nas uputili što i kako da što manje lutamo. A ukoliko imaš indikaciju za PGD, naš HZZO pokriva puno veće troškove nego u Pragu jer se u Belgiji PGD obavlja u državnim bolnicama, a u Pragu su sve mislim privatne.
Kariogram je tvoja kromosomska slika i sa njom se rađaš i takva je kakva je za cijeli život. Zato za nju nema "lijeka" niti se može promijeniti uslijed bolesti. Ukoliko se radi o nebalansiranim translokacijama, to su velike i vidljive deformacije, često i nespojive sa životom (to sigurno nemaš).
Tako da smo mi nako zdravi ljudi eventualno nosioci balasirane translokacije koja onda kod oplodnje ima veću šansu za prenijeti neku novu deformaciju na potomka.
Nalazi će ti biti gotovi kroz dva, najviše tri tjedna (dugo se čeka na termin za vađenje krvi, ali nalaz dođe relativno brzo :))
Pokaži svakako liječniku svoje nalaze za lupus antikoagulans, o njemu baš ne znam ništa, osim da je autoimuna bolest :)
Hvala na lijepim željama i sretno također!
Kako kažeš, bitno da smo oboje pomireni i zajedno u kojem god smjeru krenemo…
Toliko sam toga naučila kroz ovi proces, a opet toliko toga još ne znam😂 I opet ti hvala na info. Nadam se da ću onda dobiti nalaze do idućeg postupka kojeg planiram u travnju i da će biti dobri🤞🏼 Za sada nosim sve sto imam pa ćemo vidjeti sto će doktor reci. Ako se sjetiš javi nam rezultat transfera🍀🤞🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Moja beta je danas 530, poduplala se dobro od četvrtka tako da sam sad puno mirnija.
Sanjushka možeš me stavit na listu za uzv u čet 7.3.🤗
Svima želim miran i ugodan vikend🌺💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Tinčicažao mi je.. Mislim da je ipak premala beta da bi nešto uspješno završilo od toga.. 😔 Druge cure će ti bolje znati..
Tratinčica ja inače jako volim ananas tako da jedem pola-jedan na dan u tom periodu. A ciklu ne volim ali uzmem onaj bio sok u dm-u i to popijem sa začepljenim nosom 2-3 deca dnevno. 🤢 Funkcioniralo mi je.. 🤷🏻♀️
Sanjushka & ivkaa hvala Van, definitivno cu uzeti ciklu i ananas ❤️🙏🏻 i idemo punom vjerom dalje 😏
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Moja beta je danas 530, poduplala se dobro od četvrtka tako da sam sad puno mirnija.
Čestitam! 🥳 Neka i dalje bude sve super! 🍀❤️
Upisala.. 😉
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Teich super! Čestitam!🤗😘❤️ Sad možeš malo odahnuti do ultrazvuka.😘🙏🙏❤
Hvala, i tebi ugodan vikend!😊
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tinčica nazalost moja beta je do sad uvijek bila nula pa nemam iskustva s tim al po onome sto su cure pisale nakon vadjenja, bojim se da bi ipak trebala biti visa 😔 od srca se nadam da sam u krivu
Teich super vijesti, drago mi je da sve nastavlja kak treba 🤗
Tratinčica steta sto si sad morala odgoditi al za 2 tjedna ides ponovno tako da minimalno cekanja, bolje ne moze 😃 meni je on uvijek bio ok, sad dal je nesto od stvari sto uzimam pomoglo, ne bi znala..pijem vitamin D koji vidim da se spominje al ne znam utjece li to sto.
Svim ostalim curama sretno dalje u kojoj god da ste fazi..bas mi je tesko vidjeti kad neka od vas pise da su im ovo zadnje sanse te se iskreno nadam da ce iduce vijesti biti pozitivne ❤
Evo ukratko moje novosti
Jucer sam bila na konzultacijama i receno mi je da smo isli sa jako blagom kombinacijom za IVF (pise u potpisu) i da cemo sad malo jace. Pijem Gynostol 2×dnevno, omegu 3, folate i navecer jedan Bromocorn s kojim mi je prolaktin dobar vec godinu dana pa je rekla da se to smatra da je normalan i svaka 2 tjedna vitamin D jer mi je malo na granici..i sad mi je propisano jos i Glucophage jer imam jako blagi PCOS. Do sad su mi uvijek to spominjali kao nes sto je zanemarivo pa nisam nista istrazivala..ali sad me pocelo malo i to brinuti kad mi je dala ove tablete 😒
Sto se tice postupka rekla je da ovaj put odmah startamo sa Rekovelle.
Dal je neka od vas uzimala Glucophage i vidim da su neke isle u pos
..slucajno stisnula enter 🙈
Dal je neka od vas uzimala Glucophage..i vidim da su neke isle u postupak sa Rekovelle pa me zanima kak je s njima? Jeste uzimale jos nesto il samo njih? Rekla je da cemo tako dobiti vise jajnih stanica, sad sam imala 7 folikula, 3 jajne stanice i na kraju se jedna oplodila. A s ovim bi kao trebalo biti vise jajnih stanica..
Vidim da vas dosta ima kombinacije sa Gonalom, Menopurom itd..pa ne znam dal je ona to rekla da me utjesi da je to kao jako slaba stimulacija il stvarno nije agresivno. I da sam radila kao jacu od toga, trebala bi imati vecu pauzu a sad mogu odmah u postupak..😏
Pa ako imate bilo kakva iskustva, slobodno pisite 😊
Easygoing zao mi je zbog neuspjeha , suosjećam 😔.Mila, pozdrav! Evo, Saniii me spomenula da sam i ja imala sličnu situaciju. Mi smo u prvom mjesecu bili u drugom postupku, dobili smo osam jajnih stanica, tri su bile zrele i suprugov spermiogram taj dan besprijekoran, ali nije došlo do oplodnje. Šok i nevjerica.😭😞 Danima smo razbijali glavu što se dogodilo, a na konzultacijama nismo dobili nikakav odgovor.🤷♀️ Ni sami nisu znali što se dogodilo, embriolog nam je samo rekao da se dogodila neobjašnjiva situacija, jer je sve bilo u redu. Nikad nećemo saznati što se dogodilo, jer ne rade se analize. Evo, čeka nas treći IVF i jako se bojim svega.😔 Ne znam kako te utješiti, neopisivo mi je žao. Grliiiiimmmmm 🤗🤗 Drži se!❤
Jako mi je zao, tuga ☹️
Koliko si ti pauzirala do 3. postupka? Jesi imala punu stimulaciju? Tebi zelim svu srecu u 3.postupku!❤️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću
Joj da, zaboravila sam napisati, i ja sam isto na euthyroxu, jer mi je nakon misseda TSH bio 4.90.😯 Da, ja sad samo uzimam oralni sprej vitamin d, novalac i ulje noćurka. Tako ni nama ni na kraj pameti nije bilo da nećemo ni stići do transfera, da neće ni doći do oplodnje, jer mi je nakon aspiracije tako lijepo došao doktor i rekao: "srećo, imamo osam jajnih stanica". A ja sva sretna, kao imat će sa čime raditi jer smo dobili jedanput više jajnih stanica nego u prvom postupku u kom smo dobili četiri jajne stanice. Ne znam više što da mislim, baš se osjećam nemoćno.😔😔😔😔 Bojim se da su jajne stanice jako loše kvalitete. A što si koristila u stimulaciji, koje injekcije?150
Mi smo prosli put dobili 6 jajnih stanica, dvije vracene (iako sad kad vrtim film po glavi, to su bile 2 lose kvalitete) jer i sama biologica mi je skepticno pricala, i rekla je da ne bi izdrzale do 5.dana. I evo sada se dogodi da zbog lose kvalitete nemam ni jednu za vratiti od 8.
Da, nažalost, doktori ne mogu znati kakve će biti jajne stanice. To se vidi tek nakon aspiracije. Da, u.potpunosti razumijem tvoj strah, i sama sam u ogromnom strahu jer je prvo bio missed ab, a sad nismo ni došli do oplodnje...😔 Ah, tuga, jad i čemer.😞😞 Je li tebi doktor rekao kad možeš ponovno u postupak?
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji