Pozdrav svim curkama 😊 Kad vidim pricu o maloj beti i odma negativnim prognozama moram se javit. Istina o beti je da s njom nikad ne znas i nista u medicini i zivotu nije crno i bilo . Moja beta 12dpt trodnevnih embrija je bila 30 i evo sve je super sa bebom kroz cijelu trudnocu , po mjerama stalno napredniji, trudnoca za pozelit... ne moze bit zdravija trudnoca nego sta je i eto sitno jos brojim 😊
Bilo je primjera velikih beti i savrsenih duplanja gdje trudnoca nije prosla ni 9 tjedana tako da...
Borilice drage znam koliko vam je tesko, znam kako je stresno prolazit kroz postupke, gledat negativne testove i bete, umires od straha kad vidis taj plus, tu betu, umires do sljedece bete, do pregleda... do pola trudnoce nisam od straha srecu osjetila, strepim i strahujem svaki dan dok ga ne uzmem u ruke i onda cu vjerovatno nastavit strepit i dalje mozda jos i vise... Eto nadam se da sam pomogla svojim iskustvom i da znate da nade uvijek ima i trebate vjerovat do zadnjeg.
Sve vas puno pozdravljam i zelim vam da imate dovoljno snage za nastavit vasu borbu, te naravno da cim prije docekate svoju srecu ❤️🤗🙏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svim curkama 😊 Kad vidim pricu o maloj beti i odma negativnim prognozama moram se javit. Istina o beti je da s njom nikad ne znas i nista u medicini i zivotu nije crno i bilo . Moja beta 12dpt trodnevnih embrija je bila 30 i evo sve je super sa bebom kroz cijelu trudnocu , po mjerama stalno napredniji, trudnoca za pozelit… ne moze bit zdravija trudnoca nego sta je i eto sitno jos brojim 😊
Bilo je primjera velikih beti i savrsenih duplanja gdje trudnoca nije prosla ni 9 tjedana tako da…
Borilice drage znam koliko vam je tesko, znam kako je stresno prolazit kroz postupke, gledat negativne testove i bete, umires od straha kad vidis taj plus, tu betu, umires do sljedece bete, do pregleda… do pola trudnoce nisam od straha srecu osjetila, strepim i strahujem svaki dan dok ga ne uzmem u ruke i onda cu vjerovatno nastavit strepit i dalje mozda jos i vise… Eto nadam se da sam pomogla svojim iskustvom i da znate da nade uvijek ima i trebate vjerovat do zadnjeg.
Sve vas puno pozdravljam i zelim vam da imate dovoljno snage za nastavit vasu borbu, te naravno da cim prije docekate svoju srecu ❤️🤗🙏
Hvala na podršci i riječima utjehe, bila bih najsretnija da mi situacija bude kao vaša 🫣 Tolike sam šokove prošla da ovaj horor ne bi nikom poželjela, kad mi je danas opet od pozitivnog testa došlo do negativnog testa i kad sam dobila nalaz da je beta 22, a očekivala sam cca 7 toliko sam imala ajme navalu plača, emocije me ubile da nisam mogla stat na noge doslovce. Znači konstantno strah strah i strah i onda malo nade i plačem ko kiša. Nadam se još malo da će se mala mrvica izboriti.. Šanse su slabe ali su tu ❤️🩹 Svemire vidiš li me?? 😭
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozdrav svim curkama 😊 Kad vidim pricu o maloj beti i odma negativnim prognozama moram se javit. Istina o beti je da s njom nikad ne znas i nista u medicini i zivotu nije crno i bilo . Moja beta 12dpt trodnevnih embrija je bila 30 i evo sve je super sa bebom kroz cijelu trudnocu , po mjerama stalno napredniji, trudnoca za pozelit… ne moze bit zdravija trudnoca nego sta je i eto sitno jos brojim 😊
Bilo je primjera velikih beti i savrsenih duplanja gdje trudnoca nije prosla ni 9 tjedana tako da…
Borilice drage znam koliko vam je tesko, znam kako je stresno prolazit kroz postupke, gledat negativne testove i bete, umires od straha kad vidis taj plus, tu betu, umires do sljedece bete, do pregleda… do pola trudnoce nisam od straha srecu osjetila, strepim i strahujem svaki dan dok ga ne uzmem u ruke i onda cu vjerovatno nastavit strepit i dalje mozda jos i vise… Eto nadam se da sam pomogla svojim iskustvom i da znate da nade uvijek ima i trebate vjerovat do zadnjeg.
Hvala na podršci i riječima utjehe, bila bih najsretnija da mi situacija bude kao vaša 🫣 Tolike sam šokove prošla da ovaj horor ne bi nikom poželjela, kad mi je danas opet od pozitivnog testa došlo do negativnog testa i kad sam dobila nalaz da je beta 22, a očekivala sam cca 7 toliko sam imala ajme navalu plača, emocije me ubile da nisam mogla stat na noge doslovce. Znači konstantno strah strah i strah i onda malo nade i plačem ko kiša. Nadam se još malo da će se mala mrvica izboriti.. Šanse su slabe ali su tu ❤️🩹 Svemire vidiš li me?? 😭
Znam kroz sta prolazis i koja je to sad agonija sta ce bit dalje. Prolazit kroz MPO i sve stresove koje ona nosi je psihicki tesko i ostavlja odredene traume svakoj od nas. Ne zelim nikome davat laznu nadu al eto s mojim primjerom vidis da je sve moguce. Moze bit da je biokemijska, a moze bit da bude sve super kao sta je meni bilo. Neka ti je sa srecom da se mrvica izbori ❤️🤞🤞🤞🤞🤞🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Znam kroz sta prolazis i koja je to sad agonija sta ce bit dalje. Prolazit kroz MPO i sve stresove koje ona nosi je psihicki tesko i ostavlja odredene traume svakoj od nas. Ne zelim nikome davat laznu nadu al eto s mojim primjerom vidis da je sve moguce. Moze bit da je biokemijska, a moze bit da bude sve super kao sta je meni bilo. Neka ti je sa srecom da se mrvica izbori ❤️🤞🤞🤞🤞🤞🤞
❤️🩹❤️🙏
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cali packs kaufen, wenn Sie auf der Suche nach hochwertigem HHC-Hash sind, sind Sie hier genau richtig! HHC-Hash is a defender for his Qualities and Zuverlässigkeit und bietet eine breite Palette an Produkten für Ihre Bedürfnisse. Egal, ob Sie nach CBD-Producten oder anderen Hanfextrakten suchen, HHC-Hash hat das Richtige für Sie. cali packs kaufen
With a view of the options and a level for the export in the Branche, the Sie sicher sein, dass Sie mit HHC-Hash die besten Produkte erhalten. Schauen Sie sich ihr Sortiment noch heute an und machen Sie Ihren nächsten Kauf zu einem Erfolg!
Whatsapp: +31635259506
Email: sales@ganjaman.net
https://ganjaman.net/
marijuana kaufen
joint kaufen
marijuanailla kaufen
grass caufen
haschisch kaufen
hash plate
thc sticks
cannabis harz
you
ziffer zitate
can be very much
https://ganjaman.net/haschisch-kaufen/
marijuana idrarda kaç gün kalır
marijuana is a seed
thc harz
armarios for marijuana plantar growmania
comprar semillas marijuana recomendado growmania
gras kaufen hamburg
infusion of marijuana benefits
marijuana pfeife
marijuana is a seed
marijuana entzug symptome
semillas baratas marijuana county
semillas for marijuana plantar growmania tienda
symptome bei cannabis entzug
antibiotics and marijuana
cannabis from the market
cannabis präsentation
https://cbdhempvault.org/
https://cbdhempvault.org/buy-hhc-hash-uk/
https://cbdhempvault.org/buy-hemp-flower-europe/
https://diluxefarm.com/de/startseite/
https://diluxefarm.com/
https://diluxefarm.com/cbd-dropshipping-europe/
https://diluxefarm.com/product-category/wholesale-cbd-flower/
https://ganjaman.net/product-category/hhc-flower/
https://ganjaman.net/Produkt/gras-kaufen-hamburg/
Easygoing zao mi je zbog neuspjeha , suosjećam 😔.Mila, pozdrav! Evo, Saniii me spomenula da sam i ja imala sličnu situaciju. Mi smo u prvom mjesecu bili u drugom postupku, dobili smo osam jajnih stanica, tri su bile zrele i suprugov spermiogram taj dan besprijekoran, ali nije došlo do oplodnje. Šok i nevjerica.😭😞 Danima smo razbijali glavu što se dogodilo, a na konzultacijama nismo dobili nikakav odgovor.🤷♀️ Ni sami nisu znali što se dogodilo, embriolog nam je samo rekao da se dogodila neobjašnjiva situacija, jer je sve bilo u redu. Nikad nećemo saznati što se dogodilo, jer ne rade se analize. Evo, čeka nas treći IVF i jako se bojim svega.😔 Ne znam kako te utješiti, neopisivo mi je žao. Grliiiiimmmmm 🤗🤗 Drži se!❤
Jako mi je zao, tuga ☹️
Koliko si ti pauzirala do 3. postupka? Jesi imala punu stimulaciju? Tebi zelim svu srecu u 3.postupku!❤️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću
Joj da, zaboravila sam napisati, i ja sam isto na euthyroxu, jer mi je nakon misseda TSH bio 4.90.😯 Da, ja sad samo uzimam oralni sprej vitamin d, novalac i ulje noćurka. Tako ni nama ni na kraj pameti nije bilo da nećemo ni stići do transfera, da neće ni doći do oplodnje, jer mi je nakon aspiracije tako lijepo došao doktor i rekao: "srećo, imamo osam jajnih stanica". A ja sva sretna, kao imat će sa čime raditi jer smo dobili jedanput više jajnih stanica nego u prvom postupku u kom smo dobili četiri jajne stanice. Ne znam više što da mislim, baš se osjećam nemoćno.😔😔😔😔 Bojim se da su jajne stanice jako loše kvalitete. A što si koristila u stimulaciji, koje injekcije?
Jako mi je zao sto ti je 1.ivf tako zavrsio, ne mogu zamisliti osjecaj ☹️ sve je ovo uzasno tesko, ali bit ce dobro, mora, trudimo se i to je najvaznije..
Ne znam kada ce mi biti sljedeci postupak,,sljedeci tjedan idemo kod doktora
Bok ako mi netko može odgovoriti.
Pripremam se za Fet, nakon neuspješnog Et. Zna li netko što je bitno da doktor odluči da li je taj mjesec sve ok da krenemo u postupak. Kakva su vaša iskustva?
Da li uzimate još nešto od preparata. Trenutno uzimam novalac, vit d, q10, inovo
Hvala🥰
Pozdrav,
Kod dr ces opet kada dobijes mensteuaciju 2. Ili 3. dan, izvadit ce ti hormone koje oni prate jesu li uredni za fet, također ce ti pratiti debljanje endometrija, potrebna je dobra debljina da bi maternica bila receptivna. Ako ovi parametri budu uredni napravit ce ti transfer. Uzmi u obzir da ces na prvom pregledu razgovarati o tome koja je vrsta feta stimulirani ili prirodni pa ces dobiti lijekove koje ces koristiti u skladu s tim. Ovisno o starosti zametaka bit ce dobmgovoren fet. To ti je u grubo.
Ja sam pila samo omegu i vitamin d prije transfera. Nidam previse boostala imunitet.
Hvala😘
Nakon Ivf menstruacija je puno oskudnija nego inaće, da li ste imali takvih iskustava?
Sretno svima👍
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Easygoing zao mi je zbog neuspjeha , suosjećam 😔.Mila, pozdrav! Evo, Saniii me spomenula da sam i ja imala sličnu situaciju. Mi smo u prvom mjesecu bili u drugom postupku, dobili smo osam jajnih stanica, tri su bile zrele i suprugov spermiogram taj dan besprijekoran, ali nije došlo do oplodnje. Šok i nevjerica.😭😞 Danima smo razbijali glavu što se dogodilo, a na konzultacijama nismo dobili nikakav odgovor.🤷♀️ Ni sami nisu znali što se dogodilo, embriolog nam je samo rekao da se dogodila neobjašnjiva situacija, jer je sve bilo u redu. Nikad nećemo saznati što se dogodilo, jer ne rade se analize. Evo, čeka nas treći IVF i jako se bojim svega.😔 Ne znam kako te utješiti, neopisivo mi je žao. Grliiiiimmmmm 🤗🤗 Drži se!❤
Jako mi je zao, tuga ☹️
Koliko si ti pauzirala do 3. postupka? Jesi imala punu stimulaciju? Tebi zelim svu srecu u 3.postupku!❤️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću
Joj da, zaboravila sam napisati, i ja sam isto na euthyroxu, jer mi je nakon misseda TSH bio 4.90.😯 Da, ja sad samo uzimam oralni sprej vitamin d, novalac i ulje noćurka. Tako ni nama ni na kraj pameti nije bilo da nećemo ni stići do transfera, da neće ni doći do oplodnje, jer mi je nakon aspiracije tako lijepo došao doktor i rekao: "srećo, imamo osam jajnih stanica". A ja sva sretna, kao imat će sa čime raditi jer smo dobili jedanput više jajnih stanica nego u prvom postupku u kom smo dobili četiri jajne stanice. Ne znam više što da mislim, baš se osjećam nemoćno.😔😔😔😔 Bojim se da su jajne stanice jako loše kvalitete. A što si koristila u stimulaciji, koje injekcije?
Jako mi je zao sto ti je 1.ivf tako zavrsio, ne mogu zamisliti osjecaj ☹️ sve je ovo uzasno tesko, ali bit ce dobro, mora, trudimo se i to je najvaznije..
Ne znam kada ce mi biti sljedeci postupak,,sljedeci tjedan idemo kod doktora
Osjećaj je užasan. I najviše od svega željela bih da to nijedna žena ne prolazi, pogotovo ne lavice u tako teškom i neizvjesnom MPO putu.🙏🙏 Jedva sam se oporavila od tog šoka i smirila se najviše zbog novog postupka i onda ne dođemo ni do oplodnje.😔 Ne znam što bih rekla... Da, i ja isto još uvijek vjerujem da će na kraju sve biti dobro.❤️ Onda obavezno javi što je doktor rekao. Želim ti svu sreću ovog svijeta!❤️🤗🤞🤞🙏🙏
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ovo je jako osetljiva tema , jako......
TINCICA…..i sama sam imala pozitivne testove svaki put i pozitivne bete ( niske) tri neuspela pokusaja i na zalost niska beta skoro nikada ne zavrsi dobro.... i to su mi ovde devojke LEPO I ISKRENO OBJASNILE I ZAHVALNA SAM IM DO NEBA NA TOME....
Moja sadasnja uredna trudnoca je imala visoku BETU I UREDNO DUPLANJE I PO TOME SE PRATI UREDNA TRUDNOCA NA POCETKU. Dakle to je uglavnom pravilo.
Sanse su MALE....da se sve dobro zavrsi sa tako niskom betom ali postoje ali su puno vece sanse da ne uspe zato budi hrabra i jaka.
IZUZETAK JE DA NISKE BETE.... jako niske bete budu uspesne trudnoce....
Ali nikako nikako ne mogu da prihvatim da neko NAPISE da lepe i pravilne bete zavrsavaju pobacajima- TO JE VEOMA RETKO , VEOMA .... 99 posto urednih BETA ZAVRSI SAVRSENO DOBROM TRUDNOCOM.... i to je tako....
UVEK MOZE DOCI DO IZNIMKE ALI NE MOZE NEKO RADI LAZNE UTEHE PLASITI DRUGE CURE KOJE IMAJU UREDNE BETE.... sa losim ishodom.....
Ljubim te i drzi se.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji