Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    02. Ožujak 2024. 21:12

Teich56

Moja beta je danas 530, poduplala se dobro od četvrtka tako da sam sad puno mirnija.
    Sanjushka možeš me stavit na listu za uzv u čet 7.3.🤗
    Svima želim miran i ugodan vikend🌺💜

Awwwww stalno pratim da vidim rezultat ...želim ti miran i sretan vikend ...🥰🥰🥰😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Lunaa93
    02. Ožujak 2024. 21:29

Teich56

Moja beta je danas 530, poduplala se dobro od četvrtka tako da sam sad puno mirnija.
    Sanjushka možeš me stavit na listu za uzv u čet 7.3.🤗
    Svima želim miran i ugodan vikend🌺💜

Draga moja, 
    Super. ❤️
    Odmori se, i provedi vikend bez stresa. Vidim da ces dobiti dan prije jedan predivan poklon za 8. mart. 🎁🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

Teich56
    02. Ožujak 2024. 21:50

Mareeeee3112

Awwwww stalno pratim da vidim rezultat …želim ti miran i sretan vikend …🥰🥰🥰😘

Mareeeee3112 hvala ti draga🤗🌺 bas sam neki dan isla nabrzaka škicnut ljetne bebe2024 da te nađem al nije te bilo na zadnjih 10-ak stranica pa sam odustala😅😁
    Vidim stiže dečkić, divnooo🥰💙
    Lunaa93 hvala Lunči🌺🤗 nadam se da ste napravili plan za dalje jer nema predaje 💪

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

sanjushka
    03. Ožujak 2024. 07:25

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️  
    OŽUJAK 2024.
    4.3. pon
    KORNI - ultrazvuk
    5.3. uto
    FAITH1509 - ultrazvuk
    SANJUSHKA - test
    IVKA33 - konzultacije ivf
    6.3. sri
    KOALICA2 - konzultacije ivf
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    7.3. čet
    SRCULENCE - transfer
    MEGYCA - beta
    TEICH56 - ultrazvuk 
    8.3. pet
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    11.3. pon
    JABUKICA - ultrazvuk
    12.3. uto
    LUCKY 🍀 - beta
    13.3. sri
    JURKY32 - ultrazvuk 
    15.3. pet
    MONNY - ultrazvuk 
    19.3. uto
    HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
    BIKMIK - ultrazvuk ivf 
    21.3. čet
    MONNY - anomaly scan
    26.3. uto
    NPELICA - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Jutro! Želim vam svima mirnu i ugodnu nedjelju.. ☺️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

tinčica1703
    03. Ožujak 2024. 08:32

Sreca3

Ovo je jako osetljiva tema , jako……
    TINCICA…..i sama sam imala pozitivne testove svaki put i pozitivne bete ( niske) tri neuspela pokusaja i na zalost niska beta skoro nikada ne zavrsi dobro…. i to su mi ovde devojke LEPO I ISKRENO OBJASNILE I ZAHVALNA SAM IM DO NEBA NA TOME….
    Moja sadasnja uredna trudnoca je imala visoku BETU I UREDNO DUPLANJE I PO TOME SE PRATI UREDNA TRUDNOCA NA POCETKU. Dakle to je uglavnom pravilo.
    Sanse su MALE….da se sve dobro zavrsi sa tako niskom betom ali postoje ali su puno vece sanse da ne uspe zato budi hrabra i jaka.
    IZUZETAK JE DA NISKE BETE…. jako niske bete budu uspesne trudnoce….
    Ali nikako nikako ne mogu da prihvatim da neko NAPISE da lepe i pravilne bete zavrsavaju pobacajima- TO JE VEOMA RETKO , VEOMA …. 99 posto urednih BETA ZAVRSI SAVRSENO DOBROM TRUDNOCOM…. i to je tako….
    UVEK MOZE DOCI DO IZNIMKE ALI NE MOZE NEKO RADI LAZNE UTEHE PLASITI DRUGE CURE KOJE IMAJU UREDNE BETE…. sa losim ishodom…..
    Ljubim te i drzi se.

Ništa, preostaje mi sutra vidjeti da li sam izuzetak.. Puno cura je uspjelo i sa niskim betama,  a sad vidjet ćemo šta sutra nosi.. Suze ili sreću.. Ali neću si u glavi složiti da je tu kraj sada, još sam trudna, šanse da uspijem su možda male ali su tu i nikad nekom nebi napisala: nemaš šanse npr i porušila zadnje nade nekom tko realno ima još šanse, male ali su tu. Realno kakve su nam šanse ulazak u ivf? Loše.. Zato se toliko i borimo.. Dobro pogledajte koliko sam ja tu na forumu, tj otkad moja borba traje, sve pretrage koje postoje sam prošla, napatila se strašno i onda mi je zadnje što mi treba da mi se napiše nemaš šanse. Ovo je prvi put nakon svih 6 postupaka da je test pozitivan...Čemu ubiti nekom nadu ako nije interes povrijediti nekoga. Jer realno, šanse su male ali postoje a sutra ćemo i vidjeti. Što se tiče visoke bete, samnom je bila cura na transferu, beta velika, uredno se duplala, završila je na kiretaži i ne daj Bože nikome. Sutra javim. Kako bude,  u Božje je rukama. Danas sam još trudna a sutra ću plakati.. ❤️ Ovo je no hate odgovor ❤️‍🩹❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Ania
    03. Ožujak 2024. 08:35

Sanjushka bliži se utorak 😀 Kako se osjećaš? 
    Svima želim da se lijepo odmorite i skupite snage za nove pobjede 🙂

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

tinčica1703
    03. Ožujak 2024. 08:40

Sreca3

TINCICA…..i sama sam imala pozitivne testove svaki put i pozitivne bete ( niske) tri neuspela pokusaja i na zalost niska beta skoro nikada ne zavrsi dobro…. i to su mi ovde devojke LEPO I ISKRENO OBJASNILE I ZAHVALNA SAM IM DO NEBA NA TOME….
    Moja sadasnja uredna trudnoca je imala visoku BETU I UREDNO DUPLANJE I PO TOME SE PRATI UREDNA TRUDNOCA NA POCETKU. Dakle to je uglavnom pravilo.
    Sanse su MALE….da se sve dobro zavrsi sa tako niskom betom ali postoje ali su puno vece sanse da ne uspe zato budi hrabra i jaka.
    Ali nikako nikako ne mogu da prihvatim da neko NAPISE da lepe i pravilne bete zavrsavaju pobacajima- TO JE VEOMA RETKO , VEOMA …. 99 posto urednih BETA ZAVRSI SAVRSENO DOBROM TRUDNOCOM…. i to je tako….
    UVEK MOZE DOCI DO IZNIMKE ALI NE MOZE NEKO RADI LAZNE UTEHE PLASITI DRUGE CURE KOJE IMAJU UREDNE BETE…. sa losim ishodom…..
    Ljubim te i drzi se.

Ovdje pročitah na kraju da je meni netko radi LAŽNE UTJEHE napisao no hate komentar i podršku. Zašto LAŽNA UTJEHA ako je nekom uspjelo?? Ne kažem da će biti super ali postoje primjeri gdje je bilo ok, možda je rijetko ali postoje. Ovo je toliko ružno napisano da gledam i ne vjerujem. Suzdržati ću se daljnjih komentara zaista, ova rečenica me zabolila i zar je to cilj bio ako je uspjeli ste hvala! 😪

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Sreca3
    03. Ožujak 2024. 09:01

tinčica1703

Sreca3

Ljubim te i drzi se.

Ništa, preostaje mi sutra vidjeti da li sam izuzetak.. Puno cura je uspjelo i sa niskim betama, a sad vidjet ćemo šta sutra nosi.. Suze ili sreću.. Ali neću si u glavi složiti da je tu kraj sada, još sam trudna, šanse da uspijem su možda male ali su tu i nikad nekom nebi napisala: nemaš šanse npr i porušila zadnje nade nekom tko realno ima još šanse, male ali su tu. Realno kakve su nam šanse ulazak u ivf? Loše.. Zato se toliko i borimo.. Dobro pogledajte koliko sam ja tu na forumu, tj otkad moja borba traje, sve pretrage koje postoje sam prošla, napatila se strašno i onda mi je zadnje što mi treba da mi se napiše nemaš šanse. Ovo je prvi put nakon svih 6 postupaka da je test pozitivan…Čemu ubiti nekom nadu ako nije interes povrijediti nekoga. Jer realno, šanse su male ali postoje a sutra ćemo i vidjeti. Što se tiče visoke bete, samnom je bila cura na transferu, beta velika, uredno se duplala, završila je na kiretaži i ne daj Bože nikome. Sutra javim. Kako bude, u Božje je rukama. Danas sam još trudna a sutra ću plakati.. ❤️ Ovo je no hate odgovor ❤️‍🩹❤️

Naravno ,samo napred!❤️❤️❤️....niko ne zna sto moze biti.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

NPelica
    03. Ožujak 2024. 09:03

Teich veselimo se uzv 🥰 još malo 🤗🤗 
    Tincica 🫂 ponekad nam je najbolje samo ignorirati poneke komentare 🩷 šaljem 🤗 i čekamo sutra sa tobom 🤗 uzivaj u danu, i opusti se 🩷 sretno ❤️ 
    Sretno svima curke ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

sanjushka
    03. Ožujak 2024. 09:07

Ania

Sanjushka bliži se utorak 😀 Kako se osjećaš?
    Svima želim da se lijepo odmorite i skupite snage za nove pobjede 🙂

Dobro sam, hvala na pitanju. ❤️ 
    Trudim se sve "simptome" pripisat progesteronu i ne razmišljat previše o njima. 
    Jedino me danas baš nešto jako trbuh grčio dok sam ležala nakon utrogestana.. 🤷🏻‍♀️
    Ma ne znam, ne polažem neke nade iako nada uvijek postoji.. 🍀

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.