Pozdrav curke drage, nije me dugo bilo, povremeno sam vas pratila, vidim punooo novih preslatkih bebica u međuvremenu, puno novih trudnica, Jurky zbog tebe mi je izuzetno drago! ❤️❤️ Čestitam svima na pozitivnim betama, zelim puno sreće svim cekalicama a i onima koje ce to tek postati i šaljem puno pozitive i dobrih vibracija 🥰😍
Ja sam u međuvremenu imala još jedan neuspješan transfer nakon histero gdje smo vratili 2 trodnevna, međutim nije bilo sreće 🤷🏼♀️ Krv za kariograme smo izvadili i dok cekamo nalaz krecem u novi postupak s Letrozolom i Klomifenom. Danas je stigla M tako da od sutra krećem s terapijom 🤞🏻
Ivka ako ti treba kakva info vezano za prolaktin, mozes mi se javit na mail iz potpisa da razmijenimo mobitele pa se mozemo cut da ti sve objasnim, ja sam radila kompletnu obradu jer mi je bio 1200.
Curke da li je kod lošeg nalaza kariograma jedini način donacija ili možda postoji još koja opcija? 🤔 Pretpostavljam da ne postoji al moram pitat da se pripremim za sve 🙈 Hvala.
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Ivkaaaevo i ja nikad čula za takvu pretragu 😏.
Ali moje skromno mišljenje je da ne postoji pretraga koja bi nam dala odgovor zašto ili kako reagiramo ne neki protokol . Možda da dr promjeni idući put protokol jer vidim da su oba puta bili gonali , pa ako ne reagiras jednom zasto opet isto🤷♀️.
A što se tiče amh puno puta smo prožvakali tu temu, ja sam puno puta pisala i vjerujem da si pratila, i ukratko amh je samo brojka na papiru a u realnosti za postupak samo smjernica dr o tvojoj zalihi, a pravi pokazatelj su afc i oni su temelj za to koji protokol i koju dozu izabrati za protokol.
Što bi rekla za moj primjer, 2019g amh mi je bio 18,1, a 2023g 18,9 😅, a logika nam govori da godinama starimo i zaliha js opada a ako bi gledali samo amh u mom primjeru, moja zaliha stagnira 😅, moš' mislit 😏.
Neka stanja u organizmu jednostavno maskiraju realno stanje amh , a niti jedan naš ciklus nema isti br antrakaca pa otud ta razlika..
Ako uspiješ pronaći više infosa o tom panelu podijeli tu s nama 🤗.
Marisha ja sam koristila Ovaleap u jednom protokolu i nisam imala nikakve nuspojave, sretno 🤞
Sunce teorija kaže da nije potrebno 100% duplanje već barem 70%. Ja nažalost nisam svjedocila takvim primjerima sa pozitivnim ishodom ili su oni takve iznimke da ih se i ne sjećam. Beta moze biti mala ali je bitno pravilno duplanje. Od srca ti želim da budeš taj iznimak i da sve bude uredu dalje 🙏. Što kaže drA?
To sam i ja rekla jucer dr, da postoji carobni stapic koji moze odredit sta je, ne bi bila tu di jesam..
Sigurno cu jos istrazit to prije nego se odlucim, podosta kosta. Poliklinika se dosta dala u te pretrage, u fazi su uvodjenja mpo pretraga (ako sam dobro razumila i era testa, sto je Sreca radila).. U svakom slucaju pisem cim novo saznam🥰 hvala ti puno!
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pozdrav curke drage, nije me dugo bilo, povremeno sam vas pratila, vidim punooo novih preslatkih bebica u međuvremenu, puno novih trudnica, Jurky zbog tebe mi je izuzetno drago! ❤️❤️ Čestitam svima na pozitivnim betama, zelim puno sreće svim cekalicama a i onima koje ce to tek postati i šaljem puno pozitive i dobrih vibracija 🥰😍
Ja sam u međuvremenu imala još jedan neuspješan transfer nakon histero gdje smo vratili 2 trodnevna, međutim nije bilo sreće 🤷🏼♀️ Krv za kariograme smo izvadili i dok cekamo nalaz krecem u novi postupak s Letrozolom i Klomifenom. Danas je stigla M tako da od sutra krećem s terapijom 🤞🏻
Ivka ako ti treba kakva info vezano za prolaktin, mozes mi se javit na mail iz potpisa da razmijenimo mobitele pa se mozemo cut da ti sve objasnim, ja sam radila kompletnu obradu jer mi je bio 1200.
Curke da li je kod lošeg nalaza kariograma jedini način donacija ili možda postoji još koja opcija? 🤔 Pretpostavljam da ne postoji al moram pitat da se pripremim za sve 🙈 Hvala.
Evo teeeee, stvarno te nije bilo. Zao mi je cut da nije uspilo😪
Drago mi je sta imas plan za dalje, mora jednom uspit🤗
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Wildflower ja uzimam do aspiracije sprej po principu 1-2-1. Znaci uspricam ujutro jedan potisak, na podne 2 i navecer jedan. To pocinjem 7 dana prije ocekivane menge ali dobila sam stvari pa mi je reka da nema veze da nastavim. I 7 dan ciklusa uvodim 225 jedinica pergoverisa do aspiracije.Točno tako i ja, samo što ja još nisam dobila
Sprej je 1-2-1 i u biti to je to za sada ..još koristim folnu i vitamine. Neka se nade. Ali da na istom smo principu. .jao daj bože da uspije samo 🙏🤞☀️☀️225 jedinica Pergoverisa je svaki dan do aspiracije ili?da da naravno svaki dan…..dan i pola prije aspiracije štoperica i to je u biti toOk, hvala!A zanima me ukupna cijena ljekova za taj dugi postupak?
Cilj doktora je da dobije sto vise folikula, jel?
Vjerojatno
Sprej je oko 90eura jedna bočica
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marisha joooj, ja sam dobro, hvala na pitanju. 😁 Ma sve me nesto bocka i zateže ali ne želim ni razmišljat da to ima neke veze sa simptomima jer si ne želim davat lažnu nadu tako da sam to sve pripisala progesteronu.
Jurky zapisano 🥰❤️ Čekam tvoje uzv-e kao da čekam svoje 🤣
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Ej zenice samo da javim konzultacije za ivf 05.03
Cestitam svima na uspijesima, a nama trudilicama da sto prije i mi dodemo do uspijeha ❤️❤️❤️❤️bas sam se pitala di siiii🥰
Tu sam cirkam cesto malo se oglasavam sad cu ja kad dobijem protokol bit aktivnija 😂❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Sunce 🤞🤞 da nastavi se beta lijepo duplati.
Ivka33 sretno!
Easygoing šteta što nije uspjelo prošli put. Neka novi bude uspješan. Sretno!
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Drage cure, ako ima itko iskustva sa slicnom situacijom ili poznaje nekog tko ima slicnu situaciju bilo bi mi drago da mi pomognete.Naime, iza mene je je jedan neuspjesan IVF u punoj stimulaciji.
Nakon 4 mj ponovno postupak (ovaj put ICSI, puna stimulacija)
Punkciju sam imala jucer ujutro, i doktor me vec danas zvao sto mi je odmah cudno bilo.
Rekao da su iznenadjeni jer se nisu dobro razvijale jajne stanice poslije. Dobila sam ih 7 i sve su deformirane, jedino ce pricekati jos 2 iako su i one vec lose, ali kaze da ce pricekati 5.dan (utorak) ali najvjerojatnije nece doci do transfera jer nema smisla 😭
Jos smo radili icsi metodu i bas sam bila sigurna da ce biti ok jer je jos sigurnija metoda. Sva 4 mj pila sam q10 da poboljsam kvalitetu.
Jako me sada strah da ne bude nikad uspjesno zbog lose kvalitete jajnih stanica. 😔
Imam pitanje ako neka od cura zna.
Vidim da su neke cure pisale slične stvari… Mogu li ja ići na postupak u privatnu polikliniku u Zagrebu (npr. Beta plus) preko HZZO-a ili moram ići u Split s obzirom da mi je tu prebivalište? Imam pravo na još dva postupka preko HZZO-a
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji