Peggy, malo kasnim s odgovorom.
Prema zadnjoj informaciji od prije 10ak dana, KBC, odbosno MPO odjel bi trebao početi s radom nekad tijekom 3. mjeseca.
Idem ovaj tjedan na pregled kod dr. A pa ću imati svjeziju informaciju.
Uopće nemam dojam koliko žena sada čeka otvaranje odjela, a koliko je otišlo dalje.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Rolica sretno 🤗
Easygoing žao mi je 😔 nadam se iskreno da će sljedeći put uspjeti.
Mila žao mi je, teško je pogotovo kad nema objašnjenja, ali drži se. Hrabro dalje, mora uspjeti 🥰
Tincica nemam riječi za utjehu, samo nada da će ipak beta biti pozitivna, mislim na tebe 🙏
----
Ja bila jučer na konzultacijama, svi nalazi su ok, javljam se kad dobijem mengu i dolazim 2dc na uzv i po lijekove. Dobar nam je dojam ostavio dr Petar Poljak pa kako bude... Sretno svima
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Easygoing zao mi je zbog neuspjeha , suosjećam 😔.Mila, pozdrav! Evo, Saniii me spomenula da sam i ja imala sličnu situaciju. Mi smo u prvom mjesecu bili u drugom postupku, dobili smo osam jajnih stanica, tri su bile zrele i suprugov spermiogram taj dan besprijekoran, ali nije došlo do oplodnje. Šok i nevjerica.😭😞 Danima smo razbijali glavu što se dogodilo, a na konzultacijama nismo dobili nikakav odgovor.🤷♀️ Ni sami nisu znali što se dogodilo, embriolog nam je samo rekao da se dogodila neobjašnjiva situacija, jer je sve bilo u redu. Nikad nećemo saznati što se dogodilo, jer ne rade se analize. Evo, čeka nas treći IVF i jako se bojim svega.😔 Ne znam kako te utješiti, neopisivo mi je žao. Grliiiiimmmmm 🤗🤗 Drži se!❤
Jako mi je zao, tuga ☹️
Koliko si ti pauzirala do 3. postupka? Jesi imala punu stimulaciju? Tebi zelim svu srecu u 3.postupku!❤️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću ovog svijeta!😘🙏🙏🍀🍀 Stvarno se sad jako bojim svega.😔 Nama će biti pauza od tri mjeseca. 19.03. idem na pregled i na konzultacije za postupak, pa ćemo onda najvjerojatnije u četvrtom mjesecu u postupak. Rekao mi je da će još vidjeti da li će mi mijenjati protokol. A sa stimulacijom sam krenula od drugog dana ciklusa. Isto sam pila koenzim q10, koristila sam i vitamin D oralni sprej (to sam morala jer mi je vitamin d bio nizak), zatim sam koristila novalac i catafertyl prašak i evo, baš su na kraju ispali loši rezultati. Ne znam do čega je, ali na prvom Ivf-u, nisam koristila ništa osim novalaca i ulja noćurka i došlo je do oplodnje i trudnoće, ali nažalost nam se dogodio missed ab, tako da sada ponovno koristim samo vitamin d, novalac i ulje noćurka.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav cure, javljam se sa prvom jutarnjom kavicom, danas idem vaditi betu.. Budna sam od 5 sati i nema spavanja, napravila test i linija je jadnija nego jučer… Nazire se da je tu ali nije konkretno crta, da kad pogledaš na test vidiš i kažeš aha tu je.. Znači toliko sam uplašena.. Plakala bih danima od straha….
Tako sam umorna od ove borbe, stvarno jesam, psihički sam dotakla dno.. Danas je 9 dan nakon transfera blastice iz FET postupka. Zadnja i jedina nada
Draga saljem zagrljaj i drzim fige na najjace 💞
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Easygoing zao mi je zbog neuspjeha , suosjećam 😔.Mila, pozdrav! Evo, Saniii me spomenula da sam i ja imala sličnu situaciju. Mi smo u prvom mjesecu bili u drugom postupku, dobili smo osam jajnih stanica, tri su bile zrele i suprugov spermiogram taj dan besprijekoran, ali nije došlo do oplodnje. Šok i nevjerica.😭😞 Danima smo razbijali glavu što se dogodilo, a na konzultacijama nismo dobili nikakav odgovor.🤷♀️ Ni sami nisu znali što se dogodilo, embriolog nam je samo rekao da se dogodila neobjašnjiva situacija, jer je sve bilo u redu. Nikad nećemo saznati što se dogodilo, jer ne rade se analize. Evo, čeka nas treći IVF i jako se bojim svega.😔 Ne znam kako te utješiti, neopisivo mi je žao. Grliiiiimmmmm 🤗🤗 Drži se!❤
Jako mi je zao, tuga ☹️
Koliko si ti pauzirala do 3. postupka? Jesi imala punu stimulaciju? Tebi zelim svu srecu u 3.postupku!❤️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću ovog svijeta!😘🙏🙏🍀🍀 Stvarno se sad jako bojim svega.😔 Nama će biti pauza od tri mjeseca. 19.03. idem na pregled i na konzultacije za postupak, pa ćemo onda najvjerojatnije u četvrtom mjesecu u postupak. Rekao mi je da će još vidjeti da li će mi mijenjati protokol. A sa stimulacijom sam krenula od drugog dana ciklusa. Isto sam pila koenzim q10, koristila sam i vitamin D oralni sprej (to sam morala jer mi je vitamin d bio nizak), zatim sam koristila novalac i catafertyl prašak i evo, baš su na kraju ispali loši rezultati. Ne znam do čega je, ali na prvom Ivf-u, nisam koristila ništa osim novalaca i ulja noćurka i došlo je do oplodnje i trudnoće, ali nažalost nam se dogodio missed ab, tako da sada ponovno koristim samo vitamin d, novalac
Tako i ja, koristim euthyrox jer mi bio poviseniji tsh, tablete za zeljezo, a od vitamina uvela sam si c vitamin, omegu, q10, novalac i isto koristim d vitamin jer mi je snizen.
I sad isto tocno tako razmisljam, da koristim samo ovo sto moram. Ne znam vise ni sama.
I ja sam isto tako krenula sa stimulacijom od 1.dana menstruacije, tj dobila sam menstruaciju subotom navecer, a s injekcijama ppcela odmah u nedjelju ujutro.
Doslovno sam se napokon bila malo umirila, mogla spavati, nisam se prerano budila, evo ujutro sam se opet jako rano probudila s glavoboljom, uzas osjecaj jednostavno kad ne znas sto te ceka, doslovno nisam ni pomislila da do transfera nece doci😔😔😔
Tera vidim u potpisu da imas pco, imam i ja, u biti ja sam onaj najgori tip, mrsavi tip pco i zavrsila sam u teskom hiperu na Ovaleapu, oko 40ak f, od cega 8 js. Rekao bi netko super rez, al uz kombinaciju ne toliko kvalitetnih js i "nespretnog" embriologa i iste muske dg nama nikako nije uspjevalo. Onda sam promijenila kliniku i dr mi je rekla da Ovaleap nikako nije za pco jer daje puno stanica koje nisu bogzna sto kvalitetne. Meni je uspjelo sa rekovelle, uz tocnu dozu sa mojom kilazom. Dr je rekla da Rekovelle daje manje stanica ali zato kvalitetnih. Dobila sam 9 js, od kojih 5 odlicnih bc uz dobrog embriologa. Dvije bc su moja dva predivna sina iz dva transfera. Pa eto samo da imas tu info s obzirom na dg. Sretno.
Hvala, ovakve info puno znace🤗
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hypnoticpoison ja sam u dva navrata kad sam prirodnim putem ostala trudna (jednom uspjesno, jednom izvanmaternicna) koristila vitamin d, prenatalne, ulje nocurka i shatavari. Uvjerena sam da je to pomoglo, a jeli stvarno tko ce znati. Nadam se da ce ti sljedeci put biti dobitan 🤗🤗🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hypnoticpoison ja sam u dva navrata kad sam prirodnim putem ostala trudna (jednom uspjesno, jednom izvanmaternicna) koristila vitamin d, prenatalne, ulje nocurka i shatavari. Uvjerena sam da je to pomoglo, a jeli stvarno tko ce znati. Nadam se da ce ti sljedeci put biti dobitan 🤗🤗🙏🙏
Pozdrav! 🥰 mozes li mi reci koje ulje nocurka si koristila i za sta je ono dobro? Nisam jos nikad cula nista vise o tome ulju. I jesi ga koristila istovremeno kada si koristila i shatavari? 🙂
Jako mi je zao, tuga ☹️
Hvala ti od ❤️!🤗🥰 I ja tebi također želim svu sreću
Joj da, zaboravila sam napisati, i ja sam isto na euthyroxu, jer mi je nakon misseda TSH bio 4.90.😯 Da, ja sad samo uzimam oralni sprej vitamin d, novalac i ulje noćurka. Tako ni nama ni na kraj pameti nije bilo da nećemo ni stići do transfera, da neće ni doći do oplodnje, jer mi je nakon aspiracije tako lijepo došao doktor i rekao: "srećo, imamo osam jajnih stanica". A ja sva sretna, kao imat će sa čime raditi jer smo dobili jedanput više jajnih stanica nego u prvom postupku u kom smo dobili četiri jajne stanice. Ne znam više što da mislim, baš se osjećam nemoćno.😔😔😔😔 Bojim se da su jajne stanice jako loše kvalitete. A što si koristila u stimulaciji, koje injekcije?
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cure beta je 22, danas je 14 dana nakon ovulacije, 9 dana iza transfera, neznam šta da mislim... Ima li nade?
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji