Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oblutak
    03. Ožujak 2024. 10:32

Cure imam pitanje, mozda je od tolikog iscekivanja ali nikako da procurim, da li se nakon utrogestana sve poremeti ili to nema veze? Ukratko, prosli ciklus sam imala fet i ciklus mi je trajao 36 dana, mjesecnica oskudna ali duza, ovaj ciklus smo preskocili i danas mi je 30. dan ciklusa, par dana me bolilo ko da cu dobiti svaki cas, a zadnja tri dana nista, danas bijeli iscjedak, inace mi ciklusi traju 26-27 dana, izludit cu jer ovaj ciklus imam novi fet i ne mogu nikako docekati 😭

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

Hypnoticpoison
    03. Ožujak 2024. 10:55

tinčica1703

Sreca3

Ovo je jako osetljiva tema , jako……
    TINCICA…..i sama sam imala pozitivne testove svaki put i pozitivne bete ( niske) tri neuspela pokusaja i na zalost niska beta skoro nikada ne zavrsi dobro…. i to su mi ovde devojke LEPO I ISKRENO OBJASNILE I ZAHVALNA SAM IM DO NEBA NA TOME….
    Moja sadasnja uredna trudnoca je imala visoku BETU I UREDNO DUPLANJE I PO TOME SE PRATI UREDNA TRUDNOCA NA POCETKU. Dakle to je uglavnom pravilo.
    Sanse su MALE….da se sve dobro zavrsi sa tako niskom betom ali postoje ali su puno vece sanse da ne uspe zato budi hrabra i jaka.
    IZUZETAK JE DA NISKE BETE…. jako niske bete budu uspesne trudnoce….
    Ali nikako nikako ne mogu da prihvatim da neko NAPISE da lepe i pravilne bete zavrsavaju pobacajima- TO JE VEOMA RETKO , VEOMA …. 99 posto urednih BETA ZAVRSI SAVRSENO DOBROM TRUDNOCOM…. i to je tako….
    UVEK MOZE DOCI DO IZNIMKE ALI NE MOZE NEKO RADI LAZNE UTEHE PLASITI DRUGE CURE KOJE IMAJU UREDNE BETE…. sa losim ishodom…..
    Ljubim te i drzi se.

Ništa, preostaje mi sutra vidjeti da li sam izuzetak.. Puno cura je uspjelo i sa niskim betama, a sad vidjet ćemo šta sutra nosi.. Suze ili sreću.. Ali neću si u glavi složiti da je tu kraj sada, još sam trudna, šanse da uspijem su možda male ali su tu i nikad nekom nebi napisala: nemaš šanse npr i porušila zadnje nade nekom tko realno ima još šanse, male ali su tu. Realno kakve su nam šanse ulazak u ivf? Loše.. Zato se toliko i borimo.. Dobro pogledajte koliko sam ja tu na forumu, tj otkad moja borba traje, sve pretrage koje postoje sam prošla, napatila se strašno i onda mi je zadnje što mi treba da mi se napiše nemaš šanse. 

Tinčice, draga uz tebe smo!🤗🤗 Čuvaj se i držimo 🤞 na najjače da sve bude dobro!🙏🙏❤️ Nemoj se sad još dodatno stresirati, ne treba ti to. Smiri se, jer još nije kraj.❤️❤️ Što se tiče visoke bete kao pravila za urednu trudnoću, također se ne bih složila s tim. Ja sam imala visoku betu koja se uredno duplala, pa smo na kraju imali missed ab i završila sam na medikamentoznom pobačaju. U MPO je pravilo da nema pravila i to sve jako dobro znamo. 

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• MiliPe
    03. Ožujak 2024. 12:12

Tincice Nada uvek postoji, navijam za tebe 🤞🏻🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

sanjushka
    03. Ožujak 2024. 12:20

Ania ❤️❤️❤️
    Korni ❤️❤️ a ti sutra imas druškanje? 🥰 Jesi uzbuđena? 😁

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Žuži
    03. Ožujak 2024. 12:52

Oblutak

Cure imam pitanje, mozda je od tolikog iscekivanja ali nikako da procurim, da li se nakon utrogestana sve poremeti ili to nema veze? Ukratko, prosli ciklus sam imala fet i ciklus mi je trajao 36 dana, mjesecnica oskudna ali duza, ovaj ciklus smo preskocili i danas mi je 30. dan ciklusa, par dana me bolilo ko da cu dobiti svaki cas, a zadnja tri dana nista, danas bijeli iscjedak, inace mi ciklusi traju 26-27 dana, izludit cu jer ovaj ciklus imam novi fet i ne mogu nikako docekati 😭

Meni utrogrestan nije poremetio ciklus, zadnji put mi je cak prva mjesečnica nakon postupka uranila. Jedino kad mi je kasnila je bilo kod biokemijske. Ne znam koliki su ti ciklusi inače? Necu te ništa savjetovati, ali znam da bi ja ako ne dođe za dan dva napravila test🙈 Nikad ne znaš

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

Ani32
    03. Ožujak 2024. 12:59

Cure 🤗 Dali je koja radila hormonski status u KBC Split i koliko se čeka nalaz? 
    Naručena sam na konzultacije 15.3.,a tek 12 ili 13.3. mogu napraviti hormonski status jer ce mi tek tada biti 2-5 dan ciklusa pa me strah da neću dobiti nalaz do tada, a sve ostale (početne) nalaze imam. 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - hipospermia ➡️
    5/2024 hipospermia (Fertilup)
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Jurky32
    03. Ožujak 2024. 13:01

Tinčica, sretno 🤞🥰
    Rolica, ne znam jel se smije, al ja nisam uzimala ništa osim Proxeed praha kad sam krenula sad u zadnji postupak..
    TraTinčica, držim 🤞 da u idućem ciklusu endo bude surađivao 🤞🥰
    Teich, bravo za super duplanje 🥳🥰
    Sanjushka, jakoo navijam za utorak 🤞🥰
    Korni, sretno na druškanju sutra ❤️
    Sretno svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

ivkaa
    03. Ožujak 2024. 13:06

Ani32

Cure 🤗 Dali je koja radila hormonski status u KBC Split i koliko se čeka nalaz?
    Naručena sam na konzultacije 15.3.,a tek 12 ili 13.3. mogu napraviti hormonski status jer ce mi tek tada biti 2-5 dan ciklusa pa me strah da neću dobiti nalaz do tada, a sve ostale (početne) nalaze imam.

Ja sam ti prosli misec vadila krv i nalaz su mi poslali kroz 2 ili 3 dana. Cak mi je sestra kad je vadila krv da postoji mogucnost da mogu cekat duze zbog androstendiona. Al evo, dobila sam ih stvarno brzo😊

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

ivkaa
    03. Ožujak 2024. 13:08

Žuži

Oblutak

Meni utrogrestan nije poremetio ciklus, zadnji put mi je cak prva mjesečnica nakon postupka uranila. Jedino kad mi je kasnila je bilo kod biokemijske. Ne znam koliki su ti ciklusi inače? Necu te ništa savjetovati, ali znam da bi ja ako ne dođe za dan dva napravila test🙈 Nikad ne znaš

Meni su simulacije same po sebi poremetile malo cikluse ali ja i inace imam malo neuredne cikluse. Il je obilna i kratko traje, il je oskudna i traje duze. Ali fascinantno mi je da tada ne boli kao inace😅

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Oblutak
    03. Ožujak 2024. 13:46

Žuži

Oblutak

Ma nisam to htjela niti spominjati da ne mislite da sam luda ali sam napravila test 🙈🙈 imala sam neke cudne simptome usred ciklusa a bas sam imala odnose u vrijeme plodnih dana pa sam pomislila da se dogodilo cudo ali naravno nista od toga, ciklusi mi inace traju 26-27 dana…a ne znam sta da mislim ali me strah da nije nesto sto bi trebalo otkloniti prije iduceg transfera

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.