Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    09. Veljača 2025. 22:20

Sretno u novom tjednu i novim pobjedama trudilice💚💜💙🤗🍀👋🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Molly8
    10. Veljača 2025. 07:52

Sretno svima ovaj tjedan! ❤️
    .
    Evo mene vec u klinici cekam aspiraciju. 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

Zara531
    10. Veljača 2025. 07:56

Pozdrav svima!

Nekoć davno bila sam na forumu "lovci na ovulacije",a sad se prebacujem na ovu temu jer, kako ne dolazi do spontane trudnoće (godinu i pol pokušavanja), za tjedan dana dragi i ja idemo na prvi pregled na odjel humane reprodukcije u općoj bolnici.
    Voljela bih saznati od vas "iskusnijih", što možemo očekivati na prvom pregledu?

Iskreno, ja sam još uviijek dosta neodlučna u vezi toga da li da idem u cijeli taj proces ili ne, iza sebe imamo dva spontana od kojih nosim velike rane i ne znam jesam li spremna to prolaziti opet (napravili sve pretrage za spontane, nije nađen uzrok).... inače, napravili smo neke nalaze prije prvog pregleda na humanoj, ja sam napravila spolne hormone a dragi spermiogram. Moj nalaz je pokazao povišeni testosteron a njegov je nalaz super uredan.
    Pijem infolic i vrkutu, unazad tri tjedna. 

Oprostite na dužem postu...moje pitanje je što očekivati od prvog pregleda, po vašem iskustvu da li smo kandidati za umjetnu oplodnju, da li će nam je odmah preporučiti ili ne......
    puno sreće svima u ovoj avanturi!

• Ana_
    10. Veljača 2025. 07:57

Molly sretno!

Ja ne znam što bih rekla. Jutros napravim test, gledam u njega 2 min, bijel, bacim ga i odem u krevet. Muž ustane nakon sat vremena, izvadi test iz smeća  a na njemu crtića, svijetla. Nije clear blue nego firstsign iz dm-a, ne znam baca li i taj evappracijske ili da se nadam do srijede? 🤦🏼‍♀️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• Baccarat
    10. Veljača 2025. 08:08

Ana_ taj baš ne baca evaporacijske i treba mu sigurno 5 minuta da bude "gotov". Stavi sliku ako možeš!

Molly sretno i javi kako je prošlo.

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed

• Markolina
    10. Veljača 2025. 08:18

Zara531

Pozdrav svima!

Nekoć davno bila sam na forumu "lovci na ovulacije",a sad se prebacujem na ovu temu jer, kako ne dolazi do spontane trudnoće (godinu i pol pokušavanja), za tjedan dana dragi i ja idemo na prvi pregled na odjel humane reprodukcije u općoj bolnici.
    Voljela bih saznati od vas "iskusnijih", što možemo očekivati na prvom pregledu?

Iskreno, ja sam još uviijek dosta neodlučna u vezi toga da li da idem u cijeli taj proces ili ne, iza sebe imamo dva spontana od kojih nosim velike rane i ne znam jesam li spremna to prolaziti opet (napravili sve pretrage za spontane, nije nađen uzrok)…. inače, napravili smo neke nalaze prije prvog pregleda na humanoj, ja sam napravila spolne hormone a dragi spermiogram. Moj nalaz je pokazao povišeni testosteron a njegov je nalaz super uredan.
    Pijem infolic i vrkutu, unazad tri tjedna.

Oprostite na dužem postu…moje pitanje je što očekivati od prvog pregleda, po vašem iskustvu da li smo kandidati za umjetnu oplodnju, da li će nam je odmah preporučiti ili ne……
    puno sreće svima u ovoj avanturi!

Pozdrav,

Na prvom pregledu će doktor pregledati sve nalaze koje imate, uzeti detaljnu anamnezu i uputiti vas što je još dodatno potrebno od pretraga. Nama je odmah sugerirano da bi bilo najbolje preskočiti inseminacije pa nas nisu ni slali na propisivanje jajnika (uz našu suglasnost naravno). Dobili smo sugestiju za suplemente i popis svih pretraga koje nam trebaju nakon čega se moramo ponovno javiti na konzultacije.
    Sretno!

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 ⌛

• Diivnaa__
    10. Veljača 2025. 08:19

Molly sretno!

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L, 6/2024 22.14
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
    1/2025 FET pr ciklus biokemijska ❌️

💜Medenko
    10. Veljača 2025. 08:31

Molly  sretno I bezbolno...dobru berbu belim
    zara po meni su svi koji pokušavaju duže od godinu dana kandidati..znam da su rane tu,i uvijek će biti tu,samo manje boli s vremenom i zamijeni ta sjećanja za ljepše i bolje uspomene..Ja sam tip koji sve voli pokušati,znati i ne želim se jednog dana kajati jer nisam dala sve od sebe...(zato i guram evo na pragu 42 još jednu bebicu jer znam kolika je to sreća i vrijedno mi je svega)...možda će se još nešto otkriti pa da se spriječi ponovni spontani i da znaš u kojem smjeru idete...To sam naravno ja..ti slušaj sebe,svoje tijelo i srce...sretno šta god odlučila

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    2/25 novi postupak🫶🏽

💜Medenko
    10. Veljača 2025. 08:38

Ana  znaš kako kažu ništa nije gotovo dok nije gotovo...sretno

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    2/25 novi postupak🫶🏽

Barrrbi
    10. Veljača 2025. 08:45

Zara dobrodošla i samo hrabro u borbu za bebu. Konzultacije budu kako je Markolina navela-razgovor i uputa koje još pretrage napraviti pa ponovno konzultacije pa onda dogovor postupka.

Molly želim ti dobru berbu 🥚🥚🥚🥚

Ana čekamo s tobom novi testić i betu 🍀🍀🍀🍀🍀
    Možda da napraviš muller trakicu-ja sam njihov fan 🤣

Meni jučer došla menstruacija, sada de javila njima i sutra kreće 💉 a u petak prva folikulometrija 🙃

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.