Vidim da se u nekoliko zadnjih stranice spominje Beta+.
Mi smo planirali javiti im se za konzultacije za postupak preko HZZO. Vi koje ste bile kod njih već, možete li mi reći da li su ok? Mi nismo iz ZG - znate li da li se folikulometrije mogu obaviti u drugom gradu (ili barem popodne)?
Ako neka ima i negativna iskustva, voljela bi znati..
Ispričavam se, još jedno pitanje..za cure koje idu u postupke u poliklinike u drugim gradovima od onih u kojima žive. Da li se za postupke putovale simo-tamo, ili ste si uzele smještaj (ako da koliko dana i za što).
Nalaze smo sve prikupili i sada planiramo gdje bi u postupak i sve ima pluseve i minuseve.
Info bi mi stvarno dobro došla
Batica
Ja imam dosta otezan, pa su mi radili histeroskopiji betochi da vide tocno kako doci do maternice i ni to nije pomoglo, nekad bude laksi transfer a nekad traje i po pola sata i vise.
Ja imam false passage prema dolje i medijalno te jos jedan sprijeda i vise lijevo kao neki slijepi put bar su mi tako rekli i blagu stenozu. Tri puta su mi radili dilitaciju cerviksa i rekli su da obavezno moram bit punog mjehura na transferu i pod UZV da se radi.
Iskreno i nakon toga svega zna bit dosta otezano, znalo se desit da bi dosla na probni transfer i produ dosta brzo a kad dose pravi nastane kaos.
U Beta + su mi rekli da bi oni radili kod mene transfere pod anestezijom tako da ima i ta opcija.
Postoji Foley kateter koji se moze postavit prilikom histeroskopije i on se nosi do poroda da mogu lakse obaviti kasnije transfere ali to kod mene nisu uspjeli postaviti.
Razgovaraj s doktorima o opcijama koje mogu olaksati.
Meni su rekli da je mogi problem neuspjeha otezan transfer a u Beta + kazu da to nema veze s uspjehom.
Ovo ti je moje iskustvo i nadam se da ce pomoc.
Hvala na detaljnom opisu, puno mi znači. Svakako ću i ja pitati doktoricu kad budem isla na konzultacije za sljedeći postupak!
U kojoj si ti trenutno fazi?
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Ispričavam se, još jedno pitanje..za cure koje idu u postupke u poliklinike u drugim gradovima od onih u kojima žive. Da li se za postupke putovale simo-tamo, ili ste si uzele smještaj (ako da koliko dana i za što).
Nalaze smo sve prikupili i sada planiramo gdje bi u postupak i sve ima pluseve i minuseve.
Info bi mi stvarno dobro došla
Ja sam prvu folikulometriju obavila u soc. ginekologa. Odmah sam u kliniku javila kakva je situacija i rekli su mi da za 2 dana dođem kod njih na sljedeću folikulometriju...sve ovisi koliko se brzo folikuli razvijaju, ja sam imala samo 2 folikulometrije prije punkcije, a znam da netko ima i 4-5...
Iza punkcije budeš smantana pa racunaj da taj dan ne možeš samostalno voziti (na folikulometrije možeš jer je to običan UZV). Iza punkcije čekaš 2., 3. ili 5. dana za ET.
Meni su rekli da na dan punkcije odmaram i ne radim nista teško.
Iza ET sam isto ležala dan-dva, a onda iza sam imala dnevne lagane šetnje i sl.
Vjerujem da je svugdje manje-vise slično, samo ne znam kako rade privatne poliklinike, možda oni inzistitiraju na internim folikulometrijama...vjerujem da tu ima žena koje znaju vise...
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
Batica
Ja imam dosta otezan, pa su mi radili histeroskopiji betochi da vide tocno kako doci do maternice i ni to nije pomoglo, nekad bude laksi transfer a nekad traje i po pola sata i vise.
Ja imam false passage prema dolje i medijalno te jos jedan sprijeda i vise lijevo kao neki slijepi put bar su mi tako rekli i blagu stenozu. Tri puta su mi radili dilitaciju cerviksa i rekli su da obavezno moram bit punog mjehura na transferu i pod UZV da se radi.
Iskreno i nakon toga svega zna bit dosta otezano, znalo se desit da bi dosla na probni transfer i produ dosta brzo a kad dose pravi nastane kaos.
U Beta + su mi rekli da bi oni radili kod mene transfere pod anestezijom tako da ima i ta opcija.
Postoji Foley kateter koji se moze postavit prilikom histeroskopije i on se nosi do poroda da mogu lakse obaviti kasnije transfere ali to kod mene nisu uspjeli postaviti.
Meni su rekli da je mogi problem neuspjeha otezan transfer a u Beta + kazu da to nema veze s uspjehom.
Hvala na detaljnom opisu, puno mi znači. Svakako ću i ja pitati doktoricu kad budem isla na konzultacije za sljedeći postupak!
Ja se spremam za sutrasnji FET i nadam se da ce proci ok.
Iskreno ne nadam se nicemu nakon 6 neuspjeha 😢
Nekako sam najopustenija obaj put jer mogu svasta ocekivat.
Jednom se desilo da nisu uspjeli obavit transfer pa su morali ponovo zaledit 😢
Spremna sam na sve.
Ako ne uspije ovaj zadnji FET tj zadnji smrzlici jer vracam sutra dva tako su zaledena skupa idem u Beta + po plan za dalje 💪
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse fol-odustali, 3/23, 5 folikula popucali prije aspracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Batica
Spremna sam na sve.
Ako ne uspije ovaj zadnji FET tj zadnji smrzlici jer vracam sutra dva tako su zaledena skupa idem u Beta + po plan za dalje 💪
Od ❤️ ti želim da je ovaj put to tvoja buduća sreća! 🫂
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
🟡 ⏳️ konzultacije
Batica
Spremna sam na sve.
Od ❤️ ti želim da je ovaj put to tvoja buduća sreća! 🫂
Puno Hvala ❤️
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse fol-odustali, 3/23, 5 folikula popucali prije aspracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Vidim puno novih cura - dobro došle i da što prije odete na neke “ljepše” teme 💕
Xoxo ja sam sada imala neuspješan stimulirani FET, čekam M ovih dana i od 2DC krećem s estrofemom i po drugog smrzlića
Sani hvala za info o cijenama o Repromedu, ja sam na listi u IVF poliklinici ubrzo ako ni ovaj FET ne uspije. Iako, moj dr je nedavno spominjao da bi htio da izvadim još neke hormone i da možda poradimo na kvaliteti jajnih stanica tako da ne znam je li pametno odmah ići u novi IVF. Ja zapravo od terapije redovito uzimam samo gynositol, d-vital i almagea prenatale 🤷🏽♀️
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; FET⏳
Vidim da se u nekoliko zadnjih stranice spominje Beta+.
Mi smo planirali javiti im se za konzultacije za postupak preko HZZO. Vi koje ste bile kod njih već, možete li mi reći da li su ok? Mi nismo iz ZG - znate li da li se folikulometrije mogu obaviti u drugom gradu (ili barem popodne)?
Ako neka ima i negativna iskustva, voljela bi znati..
Meni je ovo 3. postupak u Beta+, prvi ET je bio uspješan, FET iz tog postupka je završio spontanim, u drugom postupku negativan test i sad čekam rezultate ovog.
Ja sam tamo zadovoljna, sestre su mi super, dr D je meni super makar su mišljenja podijeljena. Sad sam u 20 dana 6 puta išla istra-zg I nazad, nisam uzimala smještaj jer je između svakog bilo 2-3 dana razmaka. Folikulometrije sam radila sve kod njih, nisam ni pitala za drugačije, i uvijek u jutarnjim satima jer moja dr radi ujutro.
Ako te još nešto zanima, tu sam ❤️
Djetelina e to je dobra stvar, ja sam solo sa svojim mislima, nema mi ni MM pa san jednostavno morala 🙄 mene još leđa bole, a tako mi je uvik pred M tako da.. u mene baš ništa. kada je tebi beta ?
Xoxo23 i Ana još je rano, ima još nade, samo nemojte da vas to obeshrabri! 💪🍀
❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji