Batica
Ja imam dosta otezan, pa su mi radili histeroskopiji betochi da vide tocno kako doci do maternice i ni to nije pomoglo, nekad bude laksi transfer a nekad traje i po pola sata i vise.
Ja imam false passage prema dolje i medijalno te jos jedan sprijeda i vise lijevo kao neki slijepi put bar su mi tako rekli i blagu stenozu. Tri puta su mi radili dilitaciju cerviksa i rekli su da obavezno moram bit punog mjehura na transferu i pod UZV da se radi.
Iskreno i nakon toga svega zna bit dosta otezano, znalo se desit da bi dosla na probni transfer i produ dosta brzo a kad dose pravi nastane kaos.
U Beta + su mi rekli da bi oni radili kod mene transfere pod anestezijom tako da ima i ta opcija.
Postoji Foley kateter koji se moze postavit prilikom histeroskopije i on se nosi do poroda da mogu lakse obaviti kasnije transfere ali to kod mene nisu uspjeli postaviti.
Razgovaraj s doktorima o opcijama koje mogu olaksati.
Meni su rekli da je mogi problem neuspjeha otezan transfer a u Beta + kazu da to nema veze s uspjehom.
Ovo ti je moje iskustvo i nadam se da ce pomoc.
Hvala na detaljnom opisu, puno mi znači. Svakako ću i ja pitati doktoricu kad budem isla na konzultacije za sljedeći postupak!
U kojoj si ti trenutno fazi?
Ja se spremam za sutrasnji FET i nadam se da ce proci ok.
Iskreno ne nadam se nicemu nakon 6 neuspjeha 😢
Nekako sam najopustenija obaj put jer mogu svasta ocekivat.
Jednom se desilo da nisu uspjeli obavit transfer pa su morali ponovo zaledit 😢
Spremna sam na sve.
Ako ne uspije ovaj zadnji FET tj zadnji smrzlici jer vracam sutra dva tako su zaledena skupa idem u Beta + po plan za dalje 💪
Od ❤️ ti želim da je ovaj put to tvoja buduća sreća! 🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Batica
Ja imam dosta otezan, pa su mi radili histeroskopiji betochi da vide tocno kako doci do maternice i ni to nije pomoglo, nekad bude laksi transfer a nekad traje i po pola sata i vise.
Ja imam false passage prema dolje i medijalno te jos jedan sprijeda i vise lijevo kao neki slijepi put bar su mi tako rekli i blagu stenozu. Tri puta su mi radili dilitaciju cerviksa i rekli su da obavezno moram bit punog mjehura na transferu i pod UZV da se radi.
Iskreno i nakon toga svega zna bit dosta otezano, znalo se desit da bi dosla na probni transfer i produ dosta brzo a kad dose pravi nastane kaos.
U Beta + su mi rekli da bi oni radili kod mene transfere pod anestezijom tako da ima i ta opcija.
Postoji Foley kateter koji se moze postavit prilikom histeroskopije i on se nosi do poroda da mogu lakse obaviti kasnije transfere ali to kod mene nisu uspjeli postaviti.
Razgovaraj s doktorima o opcijama koje mogu olaksati.
Meni su rekli da je mogi problem neuspjeha otezan transfer a u Beta + kazu da to nema veze s uspjehom.
Ovo ti je moje iskustvo i nadam se da ce pomoc.
Hvala na detaljnom opisu, puno mi znači. Svakako ću i ja pitati doktoricu kad budem isla na konzultacije za sljedeći postupak!
U kojoj si ti trenutno fazi?
Ja se spremam za sutrasnji FET i nadam se da ce proci ok.
Iskreno ne nadam se nicemu nakon 6 neuspjeha 😢
Nekako sam najopustenija obaj put jer mogu svasta ocekivat.
Jednom se desilo da nisu uspjeli obavit transfer pa su morali ponovo zaledit 😢
Spremna sam na sve.
Ako ne uspije ovaj zadnji FET tj zadnji smrzlici jer vracam sutra dva tako su zaledena skupa idem u Beta + po plan za dalje 💪
Od ❤️ ti želim da je ovaj put to tvoja buduća sreća! 🫂
Puno Hvala ❤️
👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
2/23 i 3/23 AIH ❌
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L, 13 dpt 2422 IU/L
Vidim puno novih cura - dobro došle i da što prije odete na neke “ljepše” teme 💕
Xoxo ja sam sada imala neuspješan stimulirani FET, čekam M ovih dana i od 2DC krećem s estrofemom i po drugog smrzlića
Sani hvala za info o cijenama o Repromedu, ja sam na listi u IVF poliklinici ubrzo ako ni ovaj FET ne uspije. Iako, moj dr je nedavno spominjao da bi htio da izvadim još neke hormone i da možda poradimo na kvaliteti jajnih stanica tako da ne znam je li pametno odmah ići u novi IVF. Ja zapravo od terapije redovito uzimam samo gynositol, d-vital i almagea prenatale 🤷🏽♀️
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️
Vidim da se u nekoliko zadnjih stranice spominje Beta+.
Mi smo planirali javiti im se za konzultacije za postupak preko HZZO. Vi koje ste bile kod njih već, možete li mi reći da li su ok? Mi nismo iz ZG - znate li da li se folikulometrije mogu obaviti u drugom gradu (ili barem popodne)?
Ako neka ima i negativna iskustva, voljela bi znati..
Meni je ovo 3. postupak u Beta+, prvi ET je bio uspješan, FET iz tog postupka je završio spontanim, u drugom postupku negativan test i sad čekam rezultate ovog.
Ja sam tamo zadovoljna, sestre su mi super, dr D je meni super makar su mišljenja podijeljena. Sad sam u 20 dana 6 puta išla istra-zg I nazad, nisam uzimala smještaj jer je između svakog bilo 2-3 dana razmaka. Folikulometrije sam radila sve kod njih, nisam ni pitala za drugačije, i uvijek u jutarnjim satima jer moja dr radi ujutro.
Ako te još nešto zanima, tu sam ❤️

Djetelina e to je dobra stvar, ja sam solo sa svojim mislima, nema mi ni MM pa san jednostavno morala 🙄 mene još leđa bole, a tako mi je uvik pred M tako da.. u mene baš ništa. kada je tebi beta ?
Xoxo23 i Ana još je rano, ima još nade, samo nemojte da vas to obeshrabri! 💪🍀
❤️❤️❤️

Sirena kod mene je isto otežan transfer pa mi ga u Beta+ rade pod laganom sedacijom ili anestezijom, kako se dogovorimo. Kod njih mi je super što se uvijek možeš dogovoriti.
Xoxo nestrpljive smo, šta ćeš. Žene 🤣

Vidim da se u nekoliko zadnjih stranice spominje Beta+.
Mi smo planirali javiti im se za konzultacije za postupak preko HZZO. Vi koje ste bile kod njih već, možete li mi reći da li su ok? Mi nismo iz ZG - znate li da li se folikulometrije mogu obaviti u drugom gradu (ili barem popodne)?
Ako neka ima i negativna iskustva, voljela bi znati..
Ja sam bila u beti + privatno.Sestre su vrhunske sve lijepo objasne i prakticki sam samo sa njima komunicirala.Doktor bas i nije bil od rijeci i stim da mi je na samom pocetku napisal previse lijekova koje nisam potrosila a normalno skupi su,no nema veze..za svaki put kad sam dosla na pregled trebala sam ja njega podsjecivat u kojoj smo fazi i tak.Transver mi je bil 4 dana(ja sam mislila da bi to trebalo biti 3. ili 5dana)..i nisu mi znali reci kolko je stanicni ili je morula ili kaj..🤔 sa tim da smo imali 8 oplodenih koji su se super razvijali.na kraju su smrznuli 1 blasticu.Od terapije sam uzimala samo utrogestan 3×1,e sad sa mojim doktorom je bila i ginekologica koja se educira za humanu reprodukciju.Taj postupak nije uspio onda smo isli u FET.Mojeg doktora tada nije bilo i ta ginekologica mi je radila transver.Ona je zavrsila dala mi je slicicu ultrazvuka i pokazala da je tu, dok embriolozi nisu javili da je zametak jos uvjek kod njih🫢
Citala sam da se to desava ali me onda nije trebala uvjeravati.Pokusaj broj dva sve je super proslo osim kaj me raskrvarila i rekla da nek si zadrzim sliku sa prvog ultrazvuka je su ionak iste.🤣platila sam 800eura taj transver i isla doma.Za preglede kak su me narucivali tak sam dolazila putovala sam 1.5 h -2 odvisno od guzve.
Mozda imam ja samo to losije iskustvo,neznam.Ne krivim nikoga,mislim nije opet bilo tak strasno ali u Ivf centru mi je super totalno sve drugacije..nekak mislim da se više posvete tomu.Za dva doktora sam cula da su presli iz Bete u Ivf..i sad sam i jednu sestru vidjela prije je bila u Beti sad je u Ivf-u tak da vjerojatno nekaj ne štima.Mislim da su isto i embriolozi jako bitni.To je moje mišljenje i iskustvo.Nadam se da sam nekome pomogla ali to nemora znaciti da bu i drugima isto.sretno
Sirena kod mene je isto otežan transfer pa mi ga u Beta+ rade pod laganom sedacijom ili anestezijom, kako se dogovorimo. Kod njih mi je super što se uvijek možeš dogovoriti.
Super da postoji ta opcija jer u Vinograskoj ne rade pod anestezijom i trpim bolove.
Ako mozes napisati kod kojeg si doktora u Beta +?
👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
2/23 i 3/23 AIH ❌
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L, 13 dpt 2422 IU/L
Super da postoji ta opcija jer u Vinograskoj ne rade pod anestezijom i trpim bolove.
Ako mozes napisati kod kojeg si doktora u Beta +?
Ja sam kod dr. Dmitrovic.
Tu možeš sve pod anestezijom(kratkotrajna anestezija se plaća, sedacija ne).

Barrrbinadam se da ce se popraviti tvoj TSH 🤞🏽
Rolicaako budem otkazivala svoj termin u ozujku za konze u Skvorca, rado cu ti ga ustupiti. Cekam jos da vidim sto cu sa stimulacijom u Vinogradskoj, nisam odlucila, a taman mi se poklapa pa ne znam ima li smisla 😂🫣
Leonacestitam od srca ❤️ uzivajte zajedno i volite se
VerbenaSretno sa smrzlicem ❤️ i hvala, bas sam u nekoj igri zivaca. Htjela bih cak cekati 6 mj da vidimo hoce li se njemu sto popraviti taj spermiogram, a opet ne zelim gubiti vrijeme, a da stvar bude gora samo bebe oko mene i trudnice, i svaki dan neka nova, pun mi je kufer vise objava na drustvenim mrezama. Da ne mislite, nisam ljubomorna niti ista takvo, samo sam bombardirana sa svih strana i sazalijevam se jer nama ne uspijeva…
Marishasretnoo, cuvam fige 🤞🏽
Sagezao mi je zbog bete…
Marchyneka crtica nastavi tamniti 🤞🏽 zelim ti lijepu betu!
Mimaneka se dobro razvijaju 💪🏼🤞🏽
Riamaro dogovoreno, hvala ti :) Iako ne znam jel se to može samo tako ustupiti ili se cijela lista pomiče, ali javi ako bude pa ćemo vidjeti :))) Ostavljam mail u potpisu :*
.
Vezano za Beta+ imate dosta na starijim stranicama foruma.
.
Puse svim curama!
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji