Sirena kod mene je isto otežan transfer pa mi ga u Beta+ rade pod laganom sedacijom ili anestezijom, kako se dogovorimo. Kod njih mi je super što se uvijek možeš dogovoriti.
Xoxo nestrpljive smo, šta ćeš. Žene 🤣
Vidim da se u nekoliko zadnjih stranice spominje Beta+.
Mi smo planirali javiti im se za konzultacije za postupak preko HZZO. Vi koje ste bile kod njih već, možete li mi reći da li su ok? Mi nismo iz ZG - znate li da li se folikulometrije mogu obaviti u drugom gradu (ili barem popodne)?
Ako neka ima i negativna iskustva, voljela bi znati..
Ja sam bila u beti + privatno.Sestre su vrhunske sve lijepo objasne i prakticki sam samo sa njima komunicirala.Doktor bas i nije bil od rijeci i stim da mi je na samom pocetku napisal previse lijekova koje nisam potrosila a normalno skupi su,no nema veze..za svaki put kad sam dosla na pregled trebala sam ja njega podsjecivat u kojoj smo fazi i tak.Transver mi je bil 4 dana(ja sam mislila da bi to trebalo biti 3. ili 5dana)..i nisu mi znali reci kolko je stanicni ili je morula ili kaj..🤔 sa tim da smo imali 8 oplodenih koji su se super razvijali.na kraju su smrznuli 1 blasticu.Od terapije sam uzimala samo utrogestan 3×1,e sad sa mojim doktorom je bila i ginekologica koja se educira za humanu reprodukciju.Taj postupak nije uspio onda smo isli u FET.Mojeg doktora tada nije bilo i ta ginekologica mi je radila transver.Ona je zavrsila dala mi je slicicu ultrazvuka i pokazala da je tu, dok embriolozi nisu javili da je zametak jos uvjek kod njih🫢
Citala sam da se to desava ali me onda nije trebala uvjeravati.Pokusaj broj dva sve je super proslo osim kaj me raskrvarila i rekla da nek si zadrzim sliku sa prvog ultrazvuka je su ionak iste.🤣platila sam 800eura taj transver i isla doma.Za preglede kak su me narucivali tak sam dolazila putovala sam 1.5 h -2 odvisno od guzve.
Mozda imam ja samo to losije iskustvo,neznam.Ne krivim nikoga,mislim nije opet bilo tak strasno ali u Ivf centru mi je super totalno sve drugacije..nekak mislim da se više posvete tomu.Za dva doktora sam cula da su presli iz Bete u Ivf..i sad sam i jednu sestru vidjela prije je bila u Beti sad je u Ivf-u tak da vjerojatno nekaj ne štima.Mislim da su isto i embriolozi jako bitni.To je moje mišljenje i iskustvo.Nadam se da sam nekome pomogla ali to nemora znaciti da bu i drugima isto.sretno
Sirena kod mene je isto otežan transfer pa mi ga u Beta+ rade pod laganom sedacijom ili anestezijom, kako se dogovorimo. Kod njih mi je super što se uvijek možeš dogovoriti.
Super da postoji ta opcija jer u Vinograskoj ne rade pod anestezijom i trpim bolove.
Ako mozes napisati kod kojeg si doktora u Beta +?
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Super da postoji ta opcija jer u Vinograskoj ne rade pod anestezijom i trpim bolove.
Ako mozes napisati kod kojeg si doktora u Beta +?
Ja sam kod dr. Dmitrovic.
Tu možeš sve pod anestezijom(kratkotrajna anestezija se plaća, sedacija ne).
Barrrbinadam se da ce se popraviti tvoj TSH 🤞🏽
Rolicaako budem otkazivala svoj termin u ozujku za konze u Skvorca, rado cu ti ga ustupiti. Cekam jos da vidim sto cu sa stimulacijom u Vinogradskoj, nisam odlucila, a taman mi se poklapa pa ne znam ima li smisla 😂🫣
Leonacestitam od srca ❤️ uzivajte zajedno i volite se
VerbenaSretno sa smrzlicem ❤️ i hvala, bas sam u nekoj igri zivaca. Htjela bih cak cekati 6 mj da vidimo hoce li se njemu sto popraviti taj spermiogram, a opet ne zelim gubiti vrijeme, a da stvar bude gora samo bebe oko mene i trudnice, i svaki dan neka nova, pun mi je kufer vise objava na drustvenim mrezama. Da ne mislite, nisam ljubomorna niti ista takvo, samo sam bombardirana sa svih strana i sazalijevam se jer nama ne uspijeva…
Marishasretnoo, cuvam fige 🤞🏽
Sagezao mi je zbog bete…
Marchyneka crtica nastavi tamniti 🤞🏽 zelim ti lijepu betu!
Mimaneka se dobro razvijaju 💪🏼🤞🏽
Riamaro dogovoreno, hvala ti :) Iako ne znam jel se to može samo tako ustupiti ili se cijela lista pomiče, ali javi ako bude pa ćemo vidjeti :))) Ostavljam mail u potpisu :*
.
Vezano za Beta+ imate dosta na starijim stranicama foruma.
.
Puse svim curama!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala na odgovorima! Inseminaciju sam radila o vlastitom trosku. Taj trosak mi je bio prihvatljiv, ali 4-5.000€ za ivf mi je malo previse.
Sutra cu zvati ginekologicu da mi da D uputnicu. Jedino mi nije jasno jesam li dobro shvatila - s tom uputnicom se narucim u npr. Vuk Vrhovac kod nekog androloga? U Beta+ smo odradili sve potrebne nalaze pa ih samo odnesem tamo? Zanima me samo kako podnosim zahtjev da se preko HZZO-a plati Beta+? To se sve odradi preko Vuk Vrhovca?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Hvala na odgovorima! Inseminaciju sam radila o vlastitom trosku. Taj trosak mi je bio prihvatljiv, ali 4-5.000€ za ivf mi je malo previse.
Sutra cu zvati ginekologicu da mi da D uputnicu. Jedino mi nije jasno jesam li dobro shvatila - s tom uputnicom se narucim u npr. Vuk Vrhovac kod nekog androloga? U Beta+ smo odradili sve potrebne nalaze pa ih samo odnesem tamo? Zanima me samo kako podnosim zahtjev da se preko HZZO-a plati Beta+? To se sve odradi preko Vuk Vrhovca?
Ne znam kako ide u bolnici, ali za poliklinike koje imaju ugovor s HZZO-om se naručiš na konzultacije (njih plaćaš) i oni ti onda kažu jesi li kandidat za IVF, kada imaju mjesta na listama i što je sve potrebno priložiti od nalaza i dokumenata za ulaza u IVF postupak (spermiogram, krvne grupe, vjenčani list, D1 uputnica…). Dakle, uputnica ti nije potrebna odmah, već taj mjesec kada dogovorite da ideš u postupak :)
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih
Hvala!!! Mislila sam da trebaju jos neka odobrenja osim uputnice! Hvala puno
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Darliv gdje si draga, kako je u finishu, kolika je bebica?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav cure!
Pratim vas od 8 mj prošle godine kad sam i sama krenula u ivf postupak.U 9mj smo sa svim nalazima koji su potrebni(naš problem je spermiogram) otišli privat u Beta+.Postupak,lijekovi,kriopohrana zametka i fet su nas došli oko 4000€.Nama nije uspijelo ni u sviježem embriotransveru ni poslije u 11mj sa smrzlićem.
Nakon toga smo preko hzzo otišli u IVF polikliniku.U prvom mjesecu krenuli u postupak. 29.1. embriotransver blastice.Jučer 10.dan nakon embriotransvera beta 243.Sutra opet vadim betu.
Ako imate kakva pitanja slobodno pitajte.Od srca vam želim sve najbolje.🙂
Dobrodošla i želim ti što veću betu! 🍀
Ja sam ponovila test i opet negativan tako da mislim da ovaj put nismo imali sreće, ali prvi je put pa sljedeći put bar znam kroz što moram proći…
Btw. htjela sam pitati je li netko od vas imao otežan ET? Meni je sestra minutu prije rekla da je to kao papa test, lijepo sam se opustila, a onda dušu ostavila na onom stolu. Rekli su mi da sljedeći put napomenem da je bio otežan ET. U otpusnom pismu ništa nije spomenuto, a malo sam čitala i ne bih rekla da je to dobro…smanjuje mogućnosti 😔
Cure koje očekuju test/betu želim vam više sreće…za svaku se radujem! 💪🥰
Pozdrav, ja sam imala
dva otezana i bolna transfera u Vinogradskoj (neuspjesna) i treci, uspjesan, koji je bio lagan i brz (nisam mogla vjerovati da je to moguce nakon onakva dva). Svaki put razliciti lijecnik. Ne znam tko Vam je radio prvi, no svakako na iducim konzultacijiama napomenite da ste imali otezan transfer i pitajte moze li se ista poduzeti po tom pitanju (npr. probni transfer) odnosno eventualno zamolite da Vam ga pokusa napraviti drugi lijecnik. Dajte im to do znanja, meni je transfer nakon prvog iskustva bio dio postupka kojeg sam se najvise bojala.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Sortiraj odgovore
Najstariji