Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sirenaa
    10. Veljača 2025. 14:03

Figice

Cure pozdrav svima i drzim vam fige za plusice i uredne trudnoce.
    Poklonila bih ako i jednoj od vas triba od suplemenata ostalo mi je viška jer sam svoje vrijednosti podigla i sada mi vise ne tribaju a preterala sam sa kolicinama kada sam porucivala😂
    NOW-Ubiquinol 200mg otpr 60kom
    LIFE EXENSION- DHEA 25mg 200kom
    Kendural-C 100kom
    Ne znam kako funkcionira da li mogu da ostavim mail pa da mi posalje ko zeli adresu i kontakt i broj pa da posaljem kurirskom.
    Mi smo trenutno na cekanju za novi postupak.

Ako moze za mene Kendural C, ja jako muku muz sa zeljezom i bas te koristim pa ako moze bilo bi mi drago ☺️

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️ hosteroskopija Bettocchi✔️
    🧑🏻 36 god normozoospermia, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed abortus 7tt
    8/2021, 4/2022 biokemijske
    2/2023 AIH previse folikula odustali, 3/2023 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/2023 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 na testu 9dpt ➕, 12 dpt beta 139 IU/L

• doram
    10. Veljača 2025. 14:27

Pozdrav svima! 
    Danas sam imala prvi postupak punkcije, dosta me dolje sve boli rekli su da je normalno da malo boli pa prode. U subotu bi trebao biti transfer u svjezem ciklusu posto su nalazi dobri. Zanima me kako ide s otvaranjem bolovanja ? Koje sifre i kako? Imamo li drugacija prava ili ide klasicno bolovanje ? 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice --> beta 28.02.

Figice
    10. Veljača 2025. 14:54

Sirenaa

Figice

Cure pozdrav svima i drzim vam fige za plusice i uredne trudnoce.
    Poklonila bih ako i jednoj od vas triba od suplemenata ostalo mi je viška jer sam svoje vrijednosti podigla i sada mi vise ne tribaju a preterala sam sa kolicinama kada sam porucivala😂
    NOW-Ubiquinol 200mg otpr 60kom
    LIFE EXENSION- DHEA 25mg 200kom
    Kendural-C 100kom
    Ne znam kako funkcionira da li mogu da ostavim mail pa da mi posalje ko zeli adresu i kontakt i broj pa da posaljem kurirskom.
    Mi smo trenutno na cekanju za novi postupak.

Ako moze za mene Kendural C, ja jako muku muz sa zeljezom i bas te koristim pa ako moze bilo bi mi drago ☺️

👩42
    🧑🏻‍💼33
    🔆 pronatal repro
    2.2024 ET dvije blastice ❌
    9.10. 2 blastice ❄️❌

Figice
    10. Veljača 2025. 14:56

Evo maila pa mi posaljite podatke da saljem i sta vam triba poslati od ovoga sto sam navela
    mirjabg@gmail.com

👩42
    🧑🏻‍💼33
    🔆 pronatal repro
    2.2024 ET dvije blastice ❌
    9.10. 2 blastice ❄️❌

djetelina13
    10. Veljača 2025. 15:01

Sirenaa neka se tvoje mrvice čvrsto prime za mamu 🥰

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

Sage
    10. Veljača 2025. 15:09

buhtlice koliko sam shvatila u beti daju pilule skoro svima, valjda da mogu lakše namjestiti datume postupka
    figice javljam se za DHEAS i Ubiquinol s obzirom da je doktor spominjao da bi volio da to počnem uzimati
    sirena 🤞 da se mrvice čvrsto uhvate 

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌
    02/25 FET 1bc⏳

riamaro
    10. Veljača 2025. 15:27

Sirena cestitam pupo ❤️🤞🏽

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Barrrbi
    10. Veljača 2025. 15:29

Sirenaa

Ja sam sad pupo 🥰
    Vracena dva 🐧🐧 jedna je super a druga je malo manje dobra i transfer je dosad najlaksi 🎉🎉

PUPO 🍀🍀

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

riamaro
    10. Veljača 2025. 15:33

Ivis

Pozdrav drage ženice,
    iako pratim forum, konačno sam se tek danas ohrabrila uključiti u isti i podijeliti svoju priču (nemam baš iskustva s forumima pa se unaprijed ispričavam ako nisam dobro ufromatirala svoje misli). Privukla me vaša snaga, borba i količina pozitive unatoč borbama s kojima se suočavamo
    Muž i ja smo stvarno u jako dugoj vezi. Zajedno smo od naše 20. godine tj. njegove 19. godine života, no aktivno smo se odlučili za bebicu tek 2021, odnosno 11 godina kasnije. Nakon dužeg perioda konačno smo si priznali da možda postoji neki problem što nas je dovelo do Vuk Vrhovca s kojim imam za sada stvarno ok iskustvo.
    Da skratim maksimalno moguće, kod mene je sve uredno, međutim muž ima dosta loš spermiogram zbog čega su ga uputili na daljnju obradu uz riječi utjehe da se na kariogramu rjetko kad nađe nešto loše. Kad eto kariogram loš tj. utvrđena je recipročna balansirana translokacija kromosoma.
    Zbog toga smo direktno upućeni na liječenje u inozemstvo, pa smo odabrali Prag u klinicu PFC. Nakon tisuću gladnih godina riješavanja papirologije s HZZO-om, eto nas konačno do Praga za koji imam samo riječi hvale.
    Punkciju nisam ni doživjela jer sam bila pod anestezijom, nakon buđenja nisam imala apsolutno nikakvih bolova, rezultati super, 15 oocita odlično, 11 oplođeno. A nakon toga javljaju iz Praga da je do 5. dana doguralo 2 blastociste. Malo nas je to poljuljalo i tek smo shvatili da neće ovo sve ići tako glatko kako smo si zamislili.
    Trenutno čekamo PGT analizu da vidimo hoće li naše 2 blastociste biti ok i iskreno ludim jer trebamo čekati još 5 tjedana prije nego uopće saznamo hoće li biti ok za FET
    Ima li još tko iskustva s translokacijama i lošim kariogramom?
    Još nisam došla do bete ali navijam za sve vas!

Dobrodošla na forum. 
    Ako zelis, mozes mi se javiti na mail ili tu na forumu. Vidim da je i kod vas muski faktor u igri pa me zanimaju konkretne brojke i razlog upucivanja na kariogram.

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Zara531
    10. Veljača 2025. 15:40

Cure,
    Hvala vam puno na odgovorima...umirilo me znati barem otprilike što me čeka kao i činjenica da nisam jedina koja ima takve probleme....glupo za reći, ali ubio me u pojam mužev uredan spremiogram...osjećam da sam ja "problem".
    Vidjet ćemo šta će reći u ponedjeljak.
    Hvala još jednom i sretno svim hrabrim borilicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.