Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    09. Veljača 2025. 10:26

Xoxo23

Djetelina jesam radila sam test jutros, i negativa je. 🙄 Znam da ima još šanse neke, nisan skroz bedirana ponovit ću za dva dana 🤷🏻‍♀️ Mene samo povremeni grčevi uhvate i bol ali doslovno da ne osluškujem mislim da nebi ni išla za tim, onog iscjetka smeđog više nema. Grudi i dalje truba 🤣 tako da se ne nadam promjeni ishoda, tj nadam se al je ne očekujem.. ja nisam mogla izdržat, morala sam jutros pišnit. 😬😬🤯

Ivanova mama super broj, da se šta više njih oplodi i da dođu do pingvinića 🫶🏻🥰❤️

Žao mi je za negativni test 🫂
    Ja sam izdržala I nisam jutros pisnula.
    Nakon jučerašnjeg fijaska želim nedjelju provesti u nadi da će ipak biti dobro. Sutra će biti jako bude. 

• Diivnaa__
    09. Veljača 2025. 10:28

Xoxo zao mi je na minusu na testicu, al svakako ponovi bar za dan dva... ja sam išla nakon stimuliranog odmah u prirodni tj došla sam prvo na uzv da vidimo situaciju pa posto je na kraju bilo O smo odlučili probati

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Xoxo23
    09. Veljača 2025. 10:37

Ana ma ja isto mislim da ću u utorak još, sutra ni nebi i to bi trebalo bit to. Danas mi je 6dnt u utorak je sigurno da ili ne. Sretno ❤️🫶🏻🥰 kada je tebi beta ? 

Divna hvala ti,hoću. Ma ja imam problem sa anovulacijama pa ne znan da li mi uopće dolazi u obzir prirodni 😔 ali da vjerovatno će vidit na UZV stanje, znam je imat tu i tamo jedanput godišnje 🤣 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

• Ana_
    09. Veljača 2025. 10:50

Xoxo23

Ana ma ja isto mislim da ću u utorak još, sutra ni nebi i to bi trebalo bit to. Danas mi je 6dnt u utorak je sigurno da ili ne. Sretno ❤️🫶🏻🥰 kada je tebi beta ?

U beta+ traže test, ako je negativan i ne treba vadit betu. Bar me nisu pitali u prošlom postupku 🤷🏼‍♀️
    Nisam previše optimistična jer mislim da bi jučer rani test pokazao, ali dobro. Čuda su moguća ❤️

Kad imaš ti betu? 

djetelina13
    09. Veljača 2025. 11:05

Saniii ma znam da, svaka od nas je različita i sve je to individualno. Hvala ti na podrsci i lijepim željama. 😁
    Xoxo ja se nadam da ce u utorak test biti iznenađenje. Možda je fakat rano 6dnt raditi test. Držim ti figeeee i javi odmah 🥰 
    Meni dobro dođe sta me ujutro alarm probudi za terapiju pa sam toliko umorna da mi se ne da testirati jer se zelim vratiti spavati a znam da ni u jednom slucaju ne bi mogla nastaviti spavati pa zato ne napravim test 🤣 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Xoxo23
    09. Veljača 2025. 11:18

Ana aha da razumim, a koji dan kažu da se napravi test ? 

Djetelina i ja se nadam da je rano  😅 a ka i ja jutros, nisan mogla zaspat posli 🤣 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

• Ana_
    09. Veljača 2025. 11:27

Xoxo23

Ana aha da razumim, a koji dan kažu da se napravi test ?

Djetelina i ja se nadam da je rano 😅 a ka i ja jutros, nisan mogla zaspat posli 🤣

14 dana nakon aspiracije, a to bi bilo u srijedu, 12.02.
    Ja sam baš uranila 🤣

• ruja23
    09. Veljača 2025. 11:30

Pozdrav cure!
    Pratim vas od 8 mj prošle godine kad sam i sama krenula u ivf postupak.U 9mj smo sa svim nalazima koji su potrebni(naš problem je spermiogram) otišli privat u Beta+.Postupak,lijekovi,kriopohrana zametka i fet su nas došli oko 4000€.Nama nije uspijelo ni u sviježem embriotransveru ni poslije u 11mj sa smrzlićem.
    Nakon toga smo preko hzzo otišli u IVF polikliniku.U prvom mjesecu krenuli u postupak. 29.1. embriotransver blastice.Jučer 10.dan nakon embriotransvera beta 243.Sutra opet vadim betu.
    Ako imate kakva pitanja slobodno pitajte.Od srca vam želim sve najbolje.🙂

Batica
    09. Veljača 2025. 11:39

ruja23

Pozdrav cure!
    Pratim vas od 8 mj prošle godine kad sam i sama krenula u ivf postupak.U 9mj smo sa svim nalazima koji su potrebni(naš problem je spermiogram) otišli privat u Beta+.Postupak,lijekovi,kriopohrana zametka i fet su nas došli oko 4000€.Nama nije uspijelo ni u sviježem embriotransveru ni poslije u 11mj sa smrzlićem.
    Nakon toga smo preko hzzo otišli u IVF polikliniku.U prvom mjesecu krenuli u postupak. 29.1. embriotransver blastice.Jučer 10.dan nakon embriotransvera beta 243.Sutra opet vadim betu.
    Ako imate kakva pitanja slobodno pitajte.Od srca vam želim sve najbolje.🙂

Dobrodošla i želim ti što veću betu! 🍀
    Ja sam ponovila test i opet negativan tako da mislim da ovaj put nismo imali sreće, ali prvi je put pa sljedeći put bar znam kroz što moram proći...

Btw. htjela sam pitati je li netko od vas imao otežan ET? Meni je sestra minutu prije rekla da je to kao papa test, lijepo sam se opustila, a onda dušu ostavila na onom stolu. Rekli su mi da sljedeći put napomenem da je bio otežan ET. U otpusnom pismu ništa nije spomenuto, a malo sam čitala i ne bih rekla da je to dobro...smanjuje mogućnosti 😔

Cure koje očekuju test/betu želim vam više sreće...za svaku se radujem! 💪🥰

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

Batica
    09. Veljača 2025. 11:42

Xoxo23

Djetelina e to je dobra stvar, ja sam solo sa svojim mislima, nema mi ni MM pa san jednostavno morala 🙄 mene još leđa bole, a tako mi je uvik pred M tako da.. u mene baš ništa. kada je tebi beta ?

Xoxo23 i Ana još je rano, ima još nade, samo nemojte da vas to obeshrabri! 💪🍀

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani