Djetelina jesam radila sam test jutros, i negativa je. 🙄 Znam da ima još šanse neke, nisan skroz bedirana ponovit ću za dva dana 🤷🏻♀️ Mene samo povremeni grčevi uhvate i bol ali doslovno da ne osluškujem mislim da nebi ni išla za tim, onog iscjetka smeđog više nema. Grudi i dalje truba 🤣 tako da se ne nadam promjeni ishoda, tj nadam se al je ne očekujem.. ja nisam mogla izdržat, morala sam jutros pišnit. 😬😬🤯
Ivanova mama super broj, da se šta više njih oplodi i da dođu do pingvinića 🫶🏻🥰❤️
Xoxo kuzim te da si morala pišnut jer je to veliko iščekivanje. Ja sva sreca za vikend nisam doma, otisla sam kod svojih pa nemam test i nisam u napasti😅 ali isto mi dođe da se testiram ali mislim da još želim živjeti u nadi haha. Meni su sise i dalje ogromne, ali kao da se bol malo smanjila. To mi se ne sviđa jer mi je tako u prvom postupku bol odjednom nestala kao da ju je voda odnijela. Al oke, vidjet cemo.
Barrrbi hvala ti na podijeljenom iskustvu. Vidjet ćemo sta je kod mene, kakva ce tu situacija biti. I ja se nadam da je to pozitivan znak iako moja raspoloženja i mišljenja oko toga uzasno variraju tijekom dana. Malo mislim da sam trudna pa sam vesela, pa mislim da nista pa sam u bedu i tako to ide kod mene. Nije dosadno🤣
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Leona čestitke na sinčiću 😍💙🤗
Sage žao mi je 😔, šaljem utješni hug 🤗
Ivis dobrodošla 🤗. Bilo je nekoliko primjera na forumu sa balansiranom translokacijom, sjećam se i nekoliko uspješnih završetaka ,zadnji slučaj koji je bio na forumu je naša Jurky koja je imala balansiranu translokaciju na kariogramu i rodila je zdravog dečkića bez pgd analize, može se, samo treba biti uporan i ustrajati u borbi 🤗 ali treba biti i realan i ne posustati ako ne uspije iz prve što se iskreno nadam da kod vas neće biti slučaj 🙏, kako vidiš i mi sa urednim nalazima godinama vodimo borbu jer u mpo-u jednostavno nema nikakvih pravila. Sretno 🤞
Djetelina grcevi su normalni i mogu biti od nadolazeće M ili od trudnoće kad se mrvica u pocetku ukopava u sluznicu, kod mene u svim mojim transferima grčevi su bili od nadolazeće M i beta je to potvrdila. Nažalost moraš biti strpljiva do bete ako si tako odlučila ili skratit si muke ranim testiranjem 😏, druge nema :), najgore je poredit se sa drugima jer nijedna od nas nije ista, neko ce imati sve simptome a nekom će izostati sa istim rezultatom i obratno. Držim 🤞 za najbolji mogući ishod.
Jane23 cijena ovisi o više faktora ali cca 3-4000e za privatni postupak sa lijekovima, preko hzzo-a u privatnim ustanovama placas samo prve konze a u nekim klinikama i svasta jos nesto bespotrebno.
.
Btw info za cure u Repromedu, dignuli su opet cijene za neke stavke 🙄, što nije zanemariv iznos na te visoke cifre, za ostale klinike ne znam jesu li poskupjeli ili ne ..
Ivanova mama za što više oplođenih 🤞
Xoxo žao mi je 😔, svakako ponovi za 2 dana, i drži se 🤗
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Hvala puno na dobrodošlici 🤗
jane23 treba ti D uputnica tvog ginekologa. VV je do sada meni bio pun pogodak. Nisam čekala nikakve liste. Čim su mi poslali protokol iz Praga, u VV su odmah imali sve spremno.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET
ivis11062@gmail.com
Djetelina e to je dobra stvar, ja sam solo sa svojim mislima, nema mi ni MM pa san jednostavno morala 🙄 mene još leđa bole, a tako mi je uvik pred M tako da.. u mene baš ništa. kada je tebi beta ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 05.05. ⏳
Sani hvala ti, oću svakako 🫶🏻❤️
Jeli FET može sljedeći ic odma nakon M jeli netko zna ili ? S obzirom da ovaj nije bia prirodni ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Djetelina jesam radila sam test jutros, i negativa je. 🙄 Znam da ima još šanse neke, nisan skroz bedirana ponovit ću za dva dana 🤷🏻♀️ Mene samo povremeni grčevi uhvate i bol ali doslovno da ne osluškujem mislim da nebi ni išla za tim, onog iscjetka smeđog više nema. Grudi i dalje truba 🤣 tako da se ne nadam promjeni ishoda, tj nadam se al je ne očekujem.. ja nisam mogla izdržat, morala sam jutros pišnit. 😬😬🤯
Ivanova mama super broj, da se šta više njih oplodi i da dođu do pingvinića 🫶🏻🥰❤️
Žao mi je za negativni test 🫂
Ja sam izdržala I nisam jutros pisnula.
Nakon jučerašnjeg fijaska želim nedjelju provesti u nadi da će ipak biti dobro. Sutra će biti jako bude.
Xoxo zao mi je na minusu na testicu, al svakako ponovi bar za dan dva... ja sam išla nakon stimuliranog odmah u prirodni tj došla sam prvo na uzv da vidimo situaciju pa posto je na kraju bilo O smo odlučili probati
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Ana ma ja isto mislim da ću u utorak još, sutra ni nebi i to bi trebalo bit to. Danas mi je 6dnt u utorak je sigurno da ili ne. Sretno ❤️🫶🏻🥰 kada je tebi beta ?
Divna hvala ti,hoću. Ma ja imam problem sa anovulacijama pa ne znan da li mi uopće dolazi u obzir prirodni 😔 ali da vjerovatno će vidit na UZV stanje, znam je imat tu i tamo jedanput godišnje 🤣
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ana ma ja isto mislim da ću u utorak još, sutra ni nebi i to bi trebalo bit to. Danas mi je 6dnt u utorak je sigurno da ili ne. Sretno ❤️🫶🏻🥰 kada je tebi beta ?
U beta+ traže test, ako je negativan i ne treba vadit betu. Bar me nisu pitali u prošlom postupku 🤷🏼♀️
Nisam previše optimistična jer mislim da bi jučer rani test pokazao, ali dobro. Čuda su moguća ❤️
Kad imaš ti betu?
Saniii ma znam da, svaka od nas je različita i sve je to individualno. Hvala ti na podrsci i lijepim željama. 😁
Xoxo ja se nadam da ce u utorak test biti iznenađenje. Možda je fakat rano 6dnt raditi test. Držim ti figeeee i javi odmah 🥰
Meni dobro dođe sta me ujutro alarm probudi za terapiju pa sam toliko umorna da mi se ne da testirati jer se zelim vratiti spavati a znam da ni u jednom slucaju ne bi mogla nastaviti spavati pa zato ne napravim test 🤣
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji