Ikaro, Riamaro HVALA 🙃
Slala na oba i dođe mi mail da nije poslano. Probala i s muževog isto😑
Budem ponovno nazvala ujutro pa se s sestrom dogovorila.
Danas vadila kontrolni TSH. Sa 6,20 pao na 4,51 😑
Sestra rekla da povišeno ali da pošaljem mail sa nalazom da dr odluče odgađamo li postupak.
Baš sam se ponadala i TSH neće pa neće. 🫣
Ima li cura da ste ipak krenule s takvim TSH u postupak a samo su vam povećali dozu terapije?
Draga imam TSH 4.0 (inače pobišen al u 11om mj je bio pao na 1.42) isto se uplašila.Ginekolog kaže da mi je od stresa to i da nek prvo odradim postupak a onda ćemo riješavat terapiju.
Možda ti samo pojača dozu,nema smisla po meni odgađat jer je povišen ali kakav je bio prije mislim da nije ništa strašno.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Verbena draga, kako si ti? Pa evo dobro sam s obzirom na sve, već mi se sve skupa čini kao neka viša sila, ono shvati poruku jel... Zvala sam baš danas Škvorc i dobila sredinom 04.mj termin za konze... vidjet ćemo sad dalje što i kako, tu svakako mogu probati prirodnjak pa se malo šećem u prazno ako ništa Smiješno sve skupa evo ne znam. U Betu mi se nikako ne ide, s obzirom na sve komentare ovdje, a i šopaju s lijekovima baš baš pretjerano što si ne želim... Šaljem ti
Marisha ajme nadam se da će sve biti dobro s time, drži se! Sad još i to, baš mi je žao. Nadam se da će proći bez nekih zahvata
Barbi evo ga humanareprodukcija@kbcsm.hr
Medenko sretnooooo!
Sirenaa ti si u Beta+? Kakvi su dojmovi? Uredi si potpis ;)
Riamaro da baš je, neka je sva mutava i čudna, ne znam U IVF-u sam bila na konzama negdje mislim krajem prošle godine i na listi sam u 08/25. Liste su kod njih baš kilometarske.
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ivonasi2509 Nadam se da budu samo terapiju korigirali 🤞
Hvala cure, uspjela poslati na mail. Neznam zašto prije nije prolazio. Čekanje do sutra 😬😬
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚🤞
Jane zao mi je, znam kakav je osjećaj očajno gledati u te crtice i uspoređivati ihnemam iskustva s inseminacijama (nisam ih htjela raditi radi manjeg postotka uspješnosti i jer nismo imali jasnu dg) ali nakon 2 FETa koji su rezultirali oba puta biokemijskom s betom 30, preporučena mi je histeroskopija s phd analizom, testiranje na nk stanice i plazma stanice radi mogućeg endometritisa…a riješenje je antibiotik/kortići ovisno ak što nadu… čitala sam da se često provuku polipi i septum ispod radara ultrazvuka.
Je, bas je frustrirajuce. Jos pogotovo jer se tako razveselis kad vidis + i onda slijedi razocaranje.
Najgore je to sto se sad sve svodi na nagađanje i testiranje svega redom. Guglala sam malo i o trombofiliji. Ona zna uzrokovati biokem trudnoce. Uopce ne znam od cega krenuti.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Verbena draga, kako si ti? Pa evo dobro sam s obzirom na sve, već mi se sve skupa čini kao neka viša sila, ono shvati poruku jel… Zvala sam baš danas Škvorc i dobila sredinom 04.mj termin za konze… vidjet ćemo sad dalje što i kako, tu svakako mogu probati prirodnjak pa se malo šećem u prazno ako ništaSmiješno sve skupa evo ne znam. U Betu mi se nikako ne ide, s obzirom na sve komentare ovdje, a i šopaju s lijekovima baš baš pretjerano što si ne želim… Šaljem ti
Marisha ajme nadam se da će sve biti dobro s time, drži se! Sad još i to, baš mi je žao. Nadam se da će proći bez nekih zahvata
Barbi evo gahumanareprodukcija@kbcsm.hr
Medenko sretnooooo!Sirenaa ti si u Beta+? Kakvi su dojmovi? Uredi si potpis ;)
Riamaro da baš je, neka je sva mutava i čudna, ne znamU IVF-u sam bila na konzama negdje mislim krajem prošle godine i na listi sam u 08/25. Liste su kod njih baš kilometarske.
Ja sam u Vinogradskoj za sad radim zadnji transfer ali sam bila na konzultacijama u Beta + da vidim sto dalje ako ovaj zadnji ne uspije jer bi se pozdravila sa Vinogradskom.
Uredit cu potpis ja sam vec dosta dugo na forumu, brisala profil pa se vracala.
Puno uspona i padova ali vise padova.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Cure koje ste koristile letrozol - jeste ga uspjele dobiti na recept?
Upravo se vracam od socijalnog ginica koji kaze da je to lijek za onkoloske bolesnike (😳) i da ga samo onkolog ili specijalist moze propisati, tako da on u sustavu ne moze nista.. treba za planirani IUI, u Vinogradskoj su samo rekli da se javim svom ginicu i to je to.. sutra cu ih kontaktirati,ali ako netko vec ima iskustva, slobodno podijelite 🙃
Hvalaaa
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Verbena hvala što pitaš, dobro sam. Vidjet ćemo kud će me sad ovaj postupak odvesti. 😔
Riamaro nadam se da će se izvući barem jedna dobra stanica ☺️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Molly možda se još koji pokrene 🤞 držim fige da su kvalitetni i puni dobrih js 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Jane da, i trombofilije, autoimune bolesti, kariogrami, hla podudarnosti, 'tiha' endometrioza koja otezava implantaciju, tubarni faktor...nema što nisam prošla na redditu, članci o RPL, vjerojatnost uspjeha ovakva onakva... ja planiram prije svega histeroskopiju (termin mi je za 20ak dana) i tada ću se oboruzati pitanjima i nadam se možda kojem konkretnijem odgovoru. Nažalost puno je toga još uvijek siva zona.
Deepblue ja sam ga kupila u ljekarni,dosla s potpisani nalazom specijalista koji ga je preporučeio mislim da sam čekala dan dva da ga odnekud povuku...
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Imam pitanje za žene s endometriozom - jesu li vam je našli na uzv ili (tek) nekom drugom metodom tipa laparo? Razmišljam o svojim bolnim menstruacijama i bolovima za vrijeme velike nužde u vrijeme M, je li možda moguće da ju imam a da se zbilja nijednom nije vidjela na uzv?
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Medenko i Riamaro hvala zene moje ❤️
Ana_ vratila si mi malo nade bas san bila potonila, jos sam ovih dana skroz hormonalna i stalno placem. Od sutra se bockam s dvije pa u pet opet utrazvuk pa cemo bit pametniji 🤞🏻
Drzim fige da nedjelja brzo dode i bude pozitivno ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Sortiraj odgovore
Najstariji