noor1994 hvala ti 🧡
Barrrbi hvala ti na informaciji, sad mi je već onda opravdano čudno😔
.
Cure iz Vinogradske (ali i ostalih bolnica), jeste li vi odmah 2-3h nakon aspiracije išle i na ultrazvuk?
Ne, to nije praksa inače. Osim ako su nešto skrivili pa žele provjeriti. Ili imaju nekih drugih nejasnoća. Svakako bi bilo u redu da te "nejasnoće" podijele s tobom ukoliko je to slučaj. Nadam se da nije ništa strašno.
Sretno.

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Sani hvala na odgovoru.
Anda ja sam u Vinogradskoj i nisam isla na uzv nakon aspiracije a imala sam hiper, ostale cure koju su bile taj dan na aspiraciji pustene su doma sve a ja sam bila zadnja po redu za aspiraciju pa sam se tamo najduze zadrzala i znam da su samo sestre dosle u sobu donjele otpusno i pojasnine svakoj sto treba i rekle da su slobodne da mogu doma.
Tko ti je radio aspiraciji?
Meni je primarius T
👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
2/23 i 3/23 AIH ❌
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L
Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf
večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️
Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!
Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf
večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️
Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!
Sretno i tebi da nam uspije da su nam folikulici borci 🥰😍
🐩35 g ahm 0.5
🐺42g normo
1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija
2.Prirodni Ivf Femara rast jednog folikula negativna aspiracija
Pozdrav žene, imam pitanje za one koje uzimaju euthyrox i idu u stimulirani fet s estrofemom. Mogu li se obje tablete popit istovremeno ili ih je potrebno odvojiti nekoliko sati?
Sretno svima 💪🏼🤗
luz145208@gmail.com
Bok Anda, zao mi je zbog frustracije i pristupa doktora, nazalost nista cudno u lijepoj nasoj. Sto se tice tvojih pitanja, ja nisam nikad nakon aspiracije odmah na UZV, odlezala bi, dobila terapiju i kuci. Drugo pitanje, nazalost po PAPA testu se ne moze vidjeti stanje folikula, s druge strane, ginekolog, pogotovo ako si imala istog i isla na redovne preglede bi trebao vidjeti kakvo je stanje s folikulima i upozorit, dati savjet itd mene je moj uvijek narucivao prije ovulacije kako bi vidio kakva je situacija, te nekad i nakon da se vidi ovuliram li, no ja imam i endometriozu pa sam oduvijek isla na cesce preglede zbog pracenja.
Draga noor1994, hvala ti na informaciji 🧡
Muči me to od kad se desilo jer su mene ostavili ležati i dok su sve cure doma poslali. Kad su konačno došli po mene (za taj uzv) 3x sam pitala je li sve ok, jel se nešto dogodilo za vrijeme aspiracije (bila sam pod anestezijom) pa su samo govorili da uvijek ide uzv poslije, iako su druge cure išle direkt doma. Kasnije je ispalo da aspirirana stanica nije bila potpuna i tu se postupak završio. Kopka me jel se to možda nešto desilo da su ju oštetili kod aspiracije..nije da bi mi rekli.
Samo da se ubacim, bila sam na tri aspiracije tamo i niti jednom nisam niti ja niti bilo tko drugi isla na uzv, lezanje cca 2 sata, papiric s brojem stanica, terapija i doma. Ako je nesto i bilo imate pravo znati sto. Imate li taj uzv pregled naveden na nalazu/otpusnom pismu?

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Anda također sam u Vinogradskoj i nakon aspiracije sam ostala samo još neko vrijeme ležati. Nakon što mi je embrioogica dala svoj papir pokupila sam terapiju i išla kući. 🙄
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Cure jesu vas slali doktori na HLA tipizaciju i TORCH? Meni su svi govorili da to nema bas nekog smisla za probleme implantacije. Kakva su vasa iskustva?
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜
Medenko, Emma05, Nata91 cure, hvala vam na informaciji 🧡
Sirena i meni je on bio na aspiraciji. Moj savjet je njega izbjegavati u širokom luku.
Olivia888 tog uzv nema spomenutog na otpusnom pismu. Vidiš, to mi nije ni palo na pamet, hvala ti! To mi je bio prvi postupak i prva aspiracija i sve prvo, tako da su meni i mogli prodati priču, kad ne znam proceduru, užas 😔
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul
Veliki pozdrav svima. Nakon pokušavanja kod kuće da ostanem trudna odlučili smo napraviti pretrage, kod mene je sve u redu, ali zato suprug dobio jučer nalaz teška oligoasthenoteratozoospermia, morfologija i vitalnost nisu rađene zbog nedovoljne koncentracije spermija.
Ukupan broj spermija 0.8
Koncentracija 0.3
Zanima me dali se neka od Vas susrela sa takvim nalazom i dali ima šanse za potpomognutu oplodnju, dali imate prijedlog kome se javiti i sto napraviti, dali uopće pokušavati sa odlaskom na potpomognutu oplodnju ili se jednostavno odmah pomiriti da nećemo imati djece? Preporuka je napraviti pregled kod androloga kojeg tražimo jer nije baš lak slučaj.
🙋♀️ 34 god. Sve ok
🙋♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia
4/2025 1. ICSI (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 5JS, 1 oplođeni
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji