Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lali28

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Drage cure, svima vam zelim samo jedno - ostvarenje zelja u 2025.! ❤️ 

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• Hanna1811

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav drage žene, imala bih jedno pitanje. Kod doktora Škvorca smo u postupku MPO. Čekali smo menstruaciju kako bi započeli sada u siječnju. Menstruacija mi je došla upravo sada. Nisam sigurna šta da radim. Utorak je tek radni dan. Čitam da ne mora nužno biti drugi dan ciklusa nego do 4./5. dana i nisam pametna. Ako im sada pošaljem e-mail hoćemo li krenuti s postupkom u utorak. Ako netko ima savjet/iskustvo bilo bi mi drago čuti, pogotovo jer smo suprug i ja trebali u ponedjeljak za Njemačku.
    Hvala vam!❤️❤️☺️☺️

IvonaSi2509

Broj poruka: 231

Prijavi adminu

Hanna1811

Pozdrav drage žene, imala bih jedno pitanje. Kod doktora Škvorca smo u postupku MPO. Čekali smo menstruaciju kako bi započeli sada u siječnju. Menstruacija mi je došla upravo sada. Nisam sigurna šta da radim. Utorak je tek radni dan. Čitam da ne mora nužno biti drugi dan ciklusa nego do 4./5. dana i nisam pametna. Ako im sada pošaljem e-mail hoćemo li krenuti s postupkom u utorak. Ako netko ima savjet/iskustvo bilo bi mi drago čuti, pogotovo jer smo suprug i ja trebali u ponedjeljak za Njemačku.
    Hvala vam!❤️❤️☺️☺️

Sta nemaju neki telefon za takve slucajeve da im se javis? 🤔

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY
    28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

• Hanna1811

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

IvonaSi2509

Hanna1811

Hvala vam!❤️❤️☺️☺️

Nažalost nisam dobila nikakav broj na koji se mogu javiti. Niti ne znam da li postoji...

Pixi

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Hanna1811

IvonaSi2509

Hanna1811

Hvala vam!❤️❤️☺️☺️
    Nažalost nisam dobila nikakav broj na koji se mogu javiti. Niti ne znam da li postoji…

Hanna, ovo je njihov broj 013385222 pa ih probajte nazvati ujutro ili pošaljite mail.
    Nisam sigurna koja je procedura, ja sam uvijek kod njih kretala sa terapijama na 2. dan ciklusa. No mozda je vaš slučaj drugačiji.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Markolina

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav drage cure, molim vas za iskustva. Zbog mog PCOS-a, muževog lošijeg spermiogram i godina (35) nakon bezuspješnih pokušaja godinu dana dobili smo uputnicu na humanu reprodukciju.
    Obavili smo prve konzultacije na VV i dobili smo popis pretraga koje trebamo napraviti. Moji spolni hormoni su ok (uz povišen AMH) i sad još čekamo nalaze muževog spermiograma pa ćemo se naručiti za kontrolu s nalazima.
    Koja su vaša iskustva, što slijedi prvo? Doktorica je spominjala da bi bilo bolje preskočiti inseminacije te me nije ni slala na test prohodnosti jajovoda. Je li uobičajeno krenuti s ivf u prirodnom ciklusu ili odmah s simuliranim?
    Znam da je sve individualno i da će doktorica na temelju nalaza dati prijedlog, ali ovo nam je prvi put da se susrećemo sa svime pa mi je puno upitnika nad glavom 

Xoxo23

Broj poruka: 742

Prijavi adminu

Riomaro zao mi je zbog negativne bete 🫂❤️😔 sad se lipo kako si rekla posveti malo sebi, ja isto imam osjećaj da sve stavljam na pauzu zbog ovog svega  Markolina ja sam preskočila insemenacije ali radi lošeg nalaza prohodnosti pa mi nije imalo smisla gubit vrijeme na njih, moj AMH je isto povišen, i ja sam krenila sa stimuliranim postupkom jer nemam ovulacije, ali vjerovatno je to sve do doktorice i njene procjene. svakako sretno 🤞🏼

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

💜Medenko

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

Markolina

Pozdrav drage cure, molim vas za iskustva. Zbog mog PCOS-a, muževog lošijeg spermiogram i godina (35) nakon bezuspješnih pokušaja godinu dana dobili smo uputnicu na humanu reprodukciju.
    Obavili smo prve konzultacije na VV i dobili smo popis pretraga koje trebamo napraviti. Moji spolni hormoni su ok (uz povišen AMH) i sad još čekamo nalaze muževog spermiograma pa ćemo se naručiti za kontrolu s nalazima.
    Koja su vaša iskustva, što slijedi prvo? Doktorica je spominjala da bi bilo bolje preskočiti inseminacije te me nije ni slala na test prohodnosti jajovoda. Je li uobičajeno krenuti s ivf u prirodnom ciklusu ili odmah s simuliranim?
    Znam da je sve individualno i da će doktorica na temelju nalaza dati prijedlog, ali ovo nam je prvi put da se susrećemo sa svime pa mi je puno upitnika nad glavom

Pozdrav draga..i ja sam na VV i zadovoljna sam..jesi kod Dr.Planinic ili Pavan.J?..ako odmah idete na ivf,onda prohodnost nije bitna🫣..a sto se tice prirodnog ili stimuliranog vjerujem da će Dr.procijeniti u skladu sa svim informacijama..Zelim ti srecu i brzu uspješnost..i vidimo se😉..i Ja krećem opet idući mjesec..probaj se opustiti i ne zamarati..bar na pocetku 💪🏼😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

• Markolina

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

💜Medenko

Markolina

Pozdrav draga..i ja sam na VV i zadovoljna sam..jesi kod Dr.Planinic ili Pavan.J?..ako odmah idete na ivf,onda prohodnost nije bitna🫣..a sto se tice prirodnog ili stimuliranog vjerujem da će Dr.procijeniti u skladu sa svim informacijama..Zelim ti srecu i brzu uspješnost..i vidimo se😉..i Ja krećem opet idući mjesec..probaj se opustiti i ne zamarati..bar na pocetku 💪🏼😘

Pozdrav, bili smo kod dr.Planinic i moram priznati da nam je na prvu stvarno sjela. Posvetila nam je dosta pažnje i pokazala dosta strpljenja za sva pitanja koja smo imali.
    Nadam se da ćemo do kraja mjeseca imati sve potrebno i odraditi kontrolu s nalazima. 
    Hvala,želim i tebi puno sreće 😘

• Crni_labud

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

Riamaro i Marita, i ja vam se pridružujem s negativnom betom.. 
    Nadam se da će nam ova godina ipak donijeti neku radost, a ne ostati ovako gorka. 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.