Žao mi je radi svih negativnih testova ali eto, blagdani su pri samom kraju, okrecemo novi list sve koje moramo...
Verbena držim ti fige za idući uzv 🤞Cure jeste li imale nakon neuspješnog stimuliranog FETa odgođenu ovulaciju ili da je uopće nije bilo?
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022, unexplained
Ja - uredni hormonski status, eutireoza (uz povišeni anti tg - 382), amh 20.87 pmol/L, ponovljeni amh 6/2024 22.14
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
10/2024 FET u pr ciklusu otkazan
12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
Žao mi je cure !
Neka ubrzo bude pozitivno🍀
Ja evo nikako se opustit ,čekam prvi ultrazvuk ali sam puna straha..
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 UZV 🙏
Crni labud zao mi je😔
curka2312 cikla i ananas 👍
Amy nikako doć taj uzv, znam, i ja sam puna straha, pogotovo jer me zadnjih par dana cice puno manje bole pa me hvata panika. Razmišljam sutra javit ginicki i pitat dal se trebam brinuti, možda mi kaže da dođem na pregled. Uglavnom, ja ne znam dal cu se ikad moc opustiti.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Pozdrav drage cure, molim vas za iskustva. Zbog mog PCOS-a, muževog lošijeg spermiogram i godina (35) nakon bezuspješnih pokušaja godinu dana dobili smo uputnicu na humanu reprodukciju.
Obavili smo prve konzultacije na VV i dobili smo popis pretraga koje trebamo napraviti. Moji spolni hormoni su ok (uz povišen AMH) i sad još čekamo nalaze muževog spermiograma pa ćemo se naručiti za kontrolu s nalazima.
Koja su vaša iskustva, što slijedi prvo? Doktorica je spominjala da bi bilo bolje preskočiti inseminacije te me nije ni slala na test prohodnosti jajovoda. Je li uobičajeno krenuti s ivf u prirodnom ciklusu ili odmah s simuliranim?
Znam da je sve individualno i da će doktorica na temelju nalaza dati prijedlog, ali ovo nam je prvi put da se susrećemo sa svime pa mi je puno upitnika nad glavomPozdrav draga..i ja sam na VV i zadovoljna sam..jesi kod Dr.Planinic ili Pavan.J?..ako odmah idete na ivf,onda prohodnost nije bitna🫣..a sto se tice prirodnog ili stimuliranog vjerujem da će Dr.procijeniti u skladu sa svim informacijama..Zelim ti srecu i brzu uspješnost..i vidimo se😉..i Ja krećem opet idući mjesec..probaj se opustiti i ne zamarati..bar na pocetku 💪🏼😘Pozdrav, bili smo kod dr.Planinic i moram priznati da nam je na prvu stvarno sjela. Posvetila nam je dosta pažnje i pokazala dosta strpljenja za sva pitanja koja smo imali.
Nadam se da ćemo do kraja mjeseca imati sve potrebno i odraditi kontrolu s nalazima.
Hvala,želim i tebi puno sreće 😘
U dobrim ste rukama❤️😉..i ja sam kod nje..vrhunski je stručnjak za puno toga..mene je operirala,vodila prvu trudnocu i sad sam opet kod nje 💪🏼✨💖🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Crni labud zao mi je😔
curka2312 cikla i ananas 👍
Amy nikako doć taj uzv, znam, i ja sam puna straha, pogotovo jer me zadnjih par dana cice puno manje bole pa me hvata panika. Razmišljam sutra javit ginicki i pitat dal se trebam brinuti, možda mi kaže da dođem na pregled. Uglavnom, ja ne znam dal cu se ikad moc opustiti.
Cure sretno sa pregledima..strah nikad ne nestane ali hvala Bogu lakse je s vremenom a i beban raste pa je sve ljepše i bolje🤩😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Tea ja sam ušla u 20tt i dalje sam puna panike i jedva živim od pregleda do pregleda... bebu i osjećam već desetak dana. Mira nema valjda do kraja, a i onda. Rekla sam si zabraniti sve društvene mreže i forume zbog količine negativnih i loših vijesti, ali još nisam uspjela. Tako da dan po dan, pomalo..
Cure žao mi je zbog negativnih beta i želim svu sreću svima koje čekate prve preglede!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Amy i Teich, bete su vam bile super, nema razloga da i dalje ne bude ok. A strepnja će biti dok ne rodite, a i iza 😃
Jutros pri brisanju nakon mokrenje sam malo krvarila, za sad je ok pa ćemo vidjet
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 UZV 🙏
Cure ima li ikoja kakav savjet za zatvor, izludjet cu 😭 Do nekih 2-3 dana nakon transfera sam se borila s kombinacijom zatvor/proljev a sad je cisti zatvor vec danima i ne pomaze nista (donat, kurkuma, kompot od jabuka, kombucha, magnezij citrat, kefir, lanene i chia sjemenke, ultrasladak caj od kamilice,…), nisam jos jedino valjda suhe sljive probala (to cu sutra kupiti i namociti)…pijem probiotike, u ljekarni mi nisu htjeli nista drugo dati…zvat cu doktora jos za savjet sutra, no ima li ikoja jos koju preporuku? Imam inace problem sa zatvorom ali nikad ovako i inace sve prethodno navedeno pomaze (pojedinacno).
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743
Sortiraj odgovore
Najstariji