Olivia,Verbenahvala puno na objašnjenju. Nadam se da će me primiti na aspiraciju ako se ustanovi da je vrijeme, jer mi se ne javljaju da ih pitam. Za svaki slučaj nosim spavaćicu i sve potrebno sa sobom. Naručena sam u 9.00 ujutro.
Sto su Vam rekli na zadnjem uzv? Koliko velik je bio folikul? Oprostite nisam bas popratila. Pretpostavljam da Vam nisu dali stopericu jer po stanju uzv-a i krvi nije proizlazilo da bi vec u ponedjeljak mogla biti aspiracija. No, folikuli ne rastu kod svakoga istom brzinom i nekad znaju narasti jako brzo, ipak su 3 dana od uzva u petak i onoga u ponedjeljak. Ja bi na Vasem mjestu dosla ranije, oko 8 jer oni rano startaju s aspiracijama (vidim da ste u KBCSM), rekla bi sestrama da sam u prirodnom ciklusu i da mi je u nedjelju bila pozitivna ovulacijska trakica. Prema tome ce one vec znati kako dalje postupati.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Drage cure,
7.12. stigla nam je u 41+2, nakon 24h i skoro carskog, Al uspjele smo izgurat! I glavicom krivo okrenutom, najveca sreca i ljubav naseg zivota.
Svaki dan placem od ljubavi, i svaki dan mislim kako je ona bas savrsena i kako je tocno ona morala biti rodjena. Kao jedini smrzlic nakon neuspješnog prvog.
Svaku od vas ceka ova sreca u zivotu. I doci ce.
Pusa od Julije 🩷i mene. ❤️
https://ibb.co/RCnhK0M
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Drage cure,
7.12. stigla nam je u 41+2, nakon 24h i skoro carskog, Al uspjele smo izgurat! I glavicom krivo okrenutom, najveca sreca i ljubav naseg zivota.
Svaki dan placem od ljubavi, i svaki dan mislim kako je ona bas savrsena i kako je tocno ona morala biti rodjena. Kao jedini smrzlic nakon neuspješnog prvog.
Cestitam 🥰🥰🥰
Julia je predivna ..
Brz oporavak zelim
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Drage cure,
Čestitam na predivnoj curici i želim brz oporavak! 🥳🩷🩷🥰🎉🍼
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
SanLeptira prije svega zao mi je na takvom razvoju situacije.
Sto se tice kilograma, vjerujem da je frustrirajuce dobiti toliko kilograma, ja bih na tvom mjestu potrazila nutricionistu da ti slozi prehranu. Vjerujem da se trudis jesi umjereno i raznovrsno no smatram da nemas vremena za testiranje/eksperimentiranje/pokusavanje jer je u tvojoj situaciji vrijeme uistinu dragocjeno. Inzulinsku rezistenciju cesto prati visak kilograma no pravilnom prehranom se tome moze stati na kraj - kako kilama tako i drzati inzulinsku pod kontrolom, s vremenom mozda cak neces ni morati piti tablete - znam dosta cura koje su bile dosljedne i jele po uputama nutricionista i pratile upute lijecnika i s vremenom su uspjele drzati inzulinsku pod kontrolom bez tableta. No to ovisi koliko je ona jaka. Nisu svi isti.D vitamin je najlakse dici sa BetterYou sprejom - uzmes onaj jaci od 4.000 i spricnes si svaki dan pod jezik nakon rucka. Dize razinu vitamina znatno brze od D vitalal ampula. Bilo bi dobro da ti bude iznad 100. Imaj na umu da ga periodicno trebas provjeravati jer nije dobro ni da je previsok.
Zeljezo - jesi ga provjeravala? Zeljezo i njegova zaliha mora biti dobra.
Antioksidansi - ubiquinol, e i C vitamin. Oni su vazni jer štite stanice od oksidacijskog djelovanja. C vitamin mozes piti kad god, a ubiquinol iza jela, najbolje 2x po 200mg.
DHEA i testosteron - jesi ih vadila? Kakvi su ti? U slucaju niskih vrijednosti DHEA i testosterona koji unutar referentnih vrijednosti - moze se suplementirati UZ ODOBRENJE ENDOKRINOLOGA.
Ja sam pila i melatonin prije spavanja, najbolji mi je bio iz dm-a u spreju, 3 potiska prije spavanja.
Također sam pila i l carnitin jer se smatra da usporava starenje zenskog reproduktivnog sistema.
Iako jos nisi trudna, pocni piti i prenatalne vitamine ☺️
Naravno, puno vode, malo ili nikalo slatkisa i rafiniranih secera i ono sto je jako bitno, a rijetko se spominje - dovoljno sna. To je jako bitno.
I na kraju, ali nimalno manje bitno - kakva ti je stitnjaca? Ne znam kakve su ti mogucnosti i znam da nije za svakoga, ali imas li opciju odraditi postupak privatno? Repromed i, cini mi se, Alea fertility (cure ispravite me ako sam krivo rekla za Aleu) imaju dobre rezultate sa zenama s niskim AMH.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lali Julija je predivna! 🥺🥹😍
Uzivajte najvise na svijetu! Mazite se, ljubite se, volite i budite najsretnije do kraja zivota❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drage cure,
Dobrodosla Julija❤️❤️❤️..uzivajte vas dvije..jedna je mama..pustite u vas svijet malo i tatu😉✨ovo su najljepši dani za vasu obitelj,prebrzo sve prođe 🥺
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Olivia,Verbenahvala puno na objašnjenju. Nadam se da će me primiti na aspiraciju ako se ustanovi da je vrijeme, jer mi se ne javljaju da ih pitam. Za svaki slučaj nosim spavaćicu i sve potrebno sa sobom. Naručena sam u 9.00 ujutro.Sto su Vam rekli na zadnjem uzv? Koliko velik je bio folikul? Oprostite nisam bas popratila. Pretpostavljam da Vam nisu dali stopericu jer po stanju uzv-a i krvi nije proizlazilo da bi vec u ponedjeljak mogla biti aspiracija. No, folikuli ne rastu kod svakoga istom brzinom i nekad znaju narasti jako brzo, ipak su 3 dana od uzva u petak i onoga u ponedjeljak. Ja bi na Vasem mjestu dosla ranije, oko 8 jer oni rano startaju s aspiracijama (vidim da ste u KBCSM), rekla bi sestrama da sam u prirodnom ciklusu i da mi je u nedjelju bila pozitivna ovulacijska trakica. Prema tome ce one vec znati kako dalje postupati.
Samo su mi javili da se vidimo u ponedjeljak na uzv. Folikul je u cetvrtak bio 14mm, a u petak mi nista nisu rekli..
Tako ću i napraviti. Lali cestitam, djevojcica ti je savrsena ❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Lali Julija je prekraaaasna! Uzivajte na najjace!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji