sanjushka da li imaš neki popratni pregled ? lipo ako možeš odmaraj, i nadam se da će ti se smanjit ta bol 🫂 djetelina ma samo da nam se oboma nastavi sve po planu 🙏🏻😁 evo čitala sam normalno je, malo sam panična jer mi je prvi put pa ni sama ne znam još šta je normalno šta ne.
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 - 16 js ⏳ 🫣
sanjushka da li imaš neki popratni pregled ? lipo ako možeš odmaraj, i nadam se da će ti se smanjit ta bol 🫂djetelina ma samo da nam se oboma nastavi sve po planu 🙏🏻😁 evo čitala sam normalno je, malo sam panična jer mi je prvi put pa ni sama ne znam još šta je normalno šta ne.
Xoxo ma bit ce to sve dobro, vidjet ces. Ti imaš na izvoz jajnih stanica 🤣🤣 nemaš uopće brige 🥰
Držimo si fige međusobno 🤞
Svima vama koje ste nam pozelile srecu i koje se veselite našim uspjesima hvala od srca ❤️
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Lunolina ma mislim da nećemo baš odmah. Tamo negdje u veljači planiram na konzultacije pa ću vidjet situaciju. A tko zna, možda me pukne pa se naručim ranije. Ne bi bilo čudno.. 😁 Sa sljedećim ciklusom ću krenut s tabletama opet pa bi htjela bar mjesec dana da mi malo normaliziraju tu endometriozu i eventualne ciste koje mi se uvijek pojave nakon stimulacije.
Sljedeći tjedan si već 12 tjedana.. 😳 Kako to vrijeme zapravo proleti, a uvijek se žalimo da moramo nešto čekati i nikako dočekati.. Ja prva.. 🙄
Xoxo prvi sljedeći pregled imam tek nakon prve normalne menstruacije kod svoje ginekologice. Ako bude sve po planu to bi trebalo biti između Božića i Nove. Vidjet ćemo.. 🤞🏻
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
sanja18388@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji