Anna cestitam 🥳

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Pozdrav cure, 28.11 sam imala FET jedne blastociste. Danas sam napravila testhttps://ibb.co/nwQvdzv
Meni se čini da vidim blijedu drugu crticu, od simptoma samo imam bolove kao pred menstruaciju. Možda sam i prerano radila test budući da mi je danas 7 dnt. Svima nam želim puno sreće i strpljenja. ❤️
Bome se vidi crta... čestitke 🥳🤗
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Stejsicestitam pupo, neka se mrva primi i ne pusta
Djetelinadrzim fige da se embriji lijepo razvijaju 🤞🏽sretno danas na transferu i tebi iXoxoJaneima li rezultata bete?
Lunolinavjerujem da ce sve biti dobro
Rolicameni je stigla danas menga, isto idem u prirodni prije blagdana :) isto 12.12. UZV u Vinogradskoj. Mozda se i sretnemo gore
Ooooo pa mogućeee, ja se planiram pojaviti nekad oko 09h, ajde tipkamo još pa se možda uhvatimo xD
Mene su narucili u 12 🙈
Ma daj, a meni uvijek samo kazu da dodjem, bez konkretnog vremena 😆🥲
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Sani da li si možda radila bris endometrija? Meni su cervikalni brisevi uvijek bili uredni i dr V me poslao prije feta napraviti bris endometrija i imala sam streptokoka. Pila antibiotik pa sljedeći bris endometrija pokazao ešerihiju pa opet antibiotik i evo napokon došao uredan nalaz da možemo u fet.
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Sanjushka drzim fige 🥰
Riomaro hvala ali mislim da ipak ništa od transfera, danas sam dobro ali sam i dalje napuvana pa mislim da idem samo sutra vidit kakvo je stanje embrijicima 😍 odbrojavamo sad do tvog FET-a 🥳
Anna čestitam 😍😍😍
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed
Riamaro hvala ti na sreci i nadam se da se embriji dobro razvijaju. Nisam bila danas, idem sutra na embriotransfer pa vam se javim nakon toga. Recite mi samo savjete sta raditi nakon embriotransfera. Znam da moram obavezno pojesti krumpirice iz Meka 🤣 ali šta dalje, znam da se ne smije kupati u vrucoj vodi, izbjegavati napore i slicno. Imate li jos kakav savjet?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Ma daj, a meni uvijek samo kazu da dodjem, bez konkretnog vremena 😆🥲
Mislim da ti to ovisi s kojom sestrom dogovaras.
Xoxo nemam ti ja smrzlica vise. Sve ispocetka…
A vidjet cea sto ce ti reci, mozda i bude 🤞🏽

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Riamaro hvala ti na sreci i nadam se da se embriji dobro razvijaju. Nisam bila danas, idem sutra na embriotransfer pa vam se javim nakon toga. Recite mi samo savjete sta raditi nakon embriotransfera. Znam da moram obavezno pojesti krumpirice iz Meka 🤣 ali šta dalje, znam da se ne smije kupati u vrucoj vodi, izbjegavati napore i slicno. Imate li jos kakav savjet?
Ovdje su cure pricale o grijanju stopala. Sretno 😘

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Xoxo ti vracas blastociste?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji