sanjushka da li imaš neki popratni pregled ? lipo ako možeš odmaraj, i nadam se da će ti se smanjit ta bol 🫂
djetelina ma samo da nam se oboma nastavi sve po planu 🙏🏻😁 evo čitala sam normalno je, malo sam panična jer mi je prvi put pa ni sama ne znam još šta je normalno šta ne.
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
sanjushka da li imaš neki popratni pregled ? lipo ako možeš odmaraj, i nadam se da će ti se smanjit ta bol 🫂
djetelina ma samo da nam se oboma nastavi sve po planu 🙏🏻😁 evo čitala sam normalno je, malo sam panična jer mi je prvi put pa ni sama ne znam još šta je normalno šta ne.
Xoxo ma bit ce to sve dobro, vidjet ces. Ti imaš na izvoz jajnih stanica 🤣🤣 nemaš uopće brige 🥰
Držimo si fige međusobno 🤞
Svima vama koje ste nam pozelile srecu i koje se veselite našim uspjesima hvala od srca ❤️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Lunolina ma mislim da nećemo baš odmah. Tamo negdje u veljači planiram na konzultacije pa ću vidjet situaciju. A tko zna, možda me pukne pa se naručim ranije. Ne bi bilo čudno.. 😁 Sa sljedećim ciklusom ću krenut s tabletama opet pa bi htjela bar mjesec dana da mi malo normaliziraju tu endometriozu i eventualne ciste koje mi se uvijek pojave nakon stimulacije.
Sljedeći tjedan si već 12 tjedana.. 😳 Kako to vrijeme zapravo proleti, a uvijek se žalimo da moramo nešto čekati i nikako dočekati.. Ja prva.. 🙄
Xoxo prvi sljedeći pregled imam tek nakon prve normalne menstruacije kod svoje ginekologice. Ako bude sve po planu to bi trebalo biti između Božića i Nove. Vidjet ćemo.. 🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
PROSINAC 2024.
6.12. pet
XOXO23 - transfer
DJETELINA13 - transfer
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
TEICH56 - 1.ultrazvuk
NOOR1994 - f.transfer
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
12.12. čet
IVKA33 - ultrazvuk
18.12. sri
KAWA - anomaly scan
30.12. pon
PIXI - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Simbalija imamo u KBC RI jos jednu blasticu za FET pa bi htjeli to iskoristit, iz Mie su mi rekli da prijenos zametka u njihovu polikliniku traje 2-3 mj dok se sva ta papirologija ne rijesi, da imamo novi postupak ne bih se toliko opterecivala vec otisla negdje drugdje 😏
Cure, sretno svima 🍀
Onda je svakako drugačije i vjerujem da prijenos dosta traje s obzirom na našu birokraciju. Mislim iz KBCa su obećavali i kunuli se kako kreću poslije ljeta pa samo prolongiraju, prvo sigurno ćemo u rujnu pa u listopadu pa evo i studeni završio, a s obzirom da je ovo praznički mjesec, a ti doktori su kao ovi u Saboru sumnjam da će se išta pomaknuti. Mislim, meni je jasno da oni nisu krivi jer ne utječu na uvjete, ali mi eto nikako nije jasno zašto barem dio potpomognute nije mogao ostati u staroj bolnici dok se sve ne sredi. Otvorili su prvo bolnicu bez dozvole za parking u garaži, pa bez dozvole za pristupne ceste i sad i dalje agonija sa cijelim ovim odjelom. Valjda žele ili da svi odu ća u druge klinike ili da im se odjednom nakrca milijun žena.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sanii razumijem te, javi baš što je rekao i savjetovao dr.R za dalje :) Nisam još pitala da li mi je potrošen postupak jer mi je nekako logično da nije ako sam im samo potrošila lijekove s par uzv-a bez realnog početka postupka, ali pitati ću svakako sada dok idem ponovo. Iskreno nisam imala ni živaca za to pitanje, ali sam tražila po zakonu o mpo i nisam našla konkretan odgovor. Šaljem ti
Sanjushka bude prošlo, probaj odmarati što više... ti si ti sve odradila junački i s puno pozitive ❤️
.
Meni jučer stigla m, javila sam se u vinogradsku pa kažu da dođem idući četvrtak na uzv i ako bude sve okej, stigli bi u prirodan postupak do blagdana. Može Sanjushka na listu pliz, 12.12. uzv, hvala ti :*
.
Puse i sretno svim curama! ❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav drage žene, može li mi neka od vas koja je prosla postupak inseminacije objasniti malo više ? Koliko je dolazaka potrebno, ja sama, s muzem ? cisto da se znamo organizirati. Da li je potrebno bolovanje otvarat ili je dovoljno samo taj dan kad je postupak. Znam da ce doktor vjerojatno ranije pratiti folikule pa me zanima koliko je to okvirno dolazaka? I nekakva uputa. Nasla sam na kbc Osijek ali je opisan samo dan postupka sve ovo prije nije.
Ima li neka ovdje da joj je iz prve uspjela inseminacija? Znam da se previse vjerojatno nadam ali sta mi drugo preostaje. Kada ste znale da cete imat postupak jeste li mj prije preskocile odnose i pripremale se samo za postupak ili ste pokusavale i prirodno? Ne znam uopce sta mi je ciniti. Dal da radimo na bebi sad ovaj ciklus ili ne jer iduci ciklus cekamo inseminaciju ?
Hvala unaprijed !
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Pozdrav drage žene, može li mi neka od vas koja je prosla postupak inseminacije objasniti malo više ? Koliko je dolazaka potrebno, ja sama, s muzem ? cisto da se znamo organizirati. Da li je potrebno bolovanje otvarat ili je dovoljno samo taj dan kad je postupak. Znam da ce doktor vjerojatno ranije pratiti folikule pa me zanima koliko je to okvirno dolazaka? I nekakva uputa. Nasla sam na kbc Osijek ali je opisan samo dan postupka sve ovo prije nije.
Ima li neka ovdje da joj je iz prve uspjela inseminacija? Znam da se previse vjerojatno nadam ali sta mi drugo preostaje. Kada ste znale da cete imat postupak jeste li mj prije preskocile odnose i pripremale se samo za postupak ili ste pokusavale i prirodno? Ne znam uopce sta mi je ciniti. Dal da radimo na bebi sad ovaj ciklus ili ne jer iduci ciklus cekamo inseminaciju ?
Hvala unaprijed !
Hej ne znam za inseminaciju.
Za pokušaje spontane trudnoće, najbolje da pitaš ginekologa...
Nama su na primjer savjetovali da ništa ne pokušavamo doma jer bi vjerojatno rezultat bio isti kao i u prethodnim neuspješnim trudnoćama (to su nam rekli i u državnoj i privatnoj ambulanti).
Tako da sada imamo pauzu dok sakupljamo nalaze, pa ćemo vidjeti što će nam dalje savjetovati.
Stejsi cestitam pupo, neka se mrva primi i ne pusta
Djetelina drzim fige da se embriji lijepo razvijaju 🤞🏽sretno danas na transferu i tebi i Xoxo
Jane ima li rezultata bete?
Lunolina vjerujem da ce sve biti dobro
Rolica meni je stigla danas menga, isto idem u prirodni prije blagdana :) isto 12.12. UZV u Vinogradskoj. Mozda se i sretnemo gore
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Stejsicestitam pupo, neka se mrva primi i ne pusta
Djetelinadrzim fige da se embriji lijepo razvijaju 🤞🏽sretno danas na transferu i tebi iXoxoJaneima li rezultata bete?
Lunolinavjerujem da ce sve biti dobro
Rolicameni je stigla danas menga, isto idem u prirodni prije blagdana :) isto 12.12. UZV u Vinogradskoj. Mozda se i sretnemo gore
Ooooo pa mogućeee, ja se planiram pojaviti nekad oko 09h, ajde tipkamo još pa se možda uhvatimo xD
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji