U svakom postupku isto bolne sise, nadutost blaga glavobolja al nista strasno ….Nemam nikakve simptome, samo neka tupa menstrualna bol kao da cu procuriti… zato pitam. A od cyclogesta sam sva oprištavila 🥲I mene su pratili menstrualni bolovi. Zato sam i napravila bila testić…. koji je pokazao crticu😍. I dan danas je bolnost prisutna… 😉😜👌🙏
Ja se jutros hvalim kako se dobro osjecam sad me boli pri dnu leda 🤔🫣🤔
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Molly, Dunyadrage, niste same. Isto u stimulaciji nabacila 5 kg i koliko god se trudim izgleda da postupno idem samo gore… Valjda treba vremena da se organizam vrati u normalu. Mrsava sam uvijek bila, ali mi smeta ovaj visak, a pogotovo ljubavne rucke.
Uvela sam 6 obroka dnevno, cjelovite zitarice, povrce, riba i sl. Nadam se da smo uskoro stabilnije 🙏🏼
Ivka, sretno na uzv ❤️
jaoo, nadam se da cu ugledati plus kao i ti 🙏🏼🙏🏼
Teichsretno ❤️Ajme jedva cekam pregled samo da srce cujem 🙏🙏🙏 mos mi rec da sam luda al ovu su muke kad bolucka zasto bolucka kad ne bolucka zasto ne bolucka npr.danas se super osjecam ja odma mislim da nesto nije uredu🫣🫣🫣🫣Moram ti priznati da mene sad većinu vremena evo skoro stalno boli, možda zato što mi je lijevo postavljena trudnoća pa je puno više tako osjetim, cijela ta lijeva strana je bolnija a i hematom je prisutan. Mučnina mi je po cijele dane, slabo mi je, vrti mi se, sise bole. Ugl "blaženo" stanje nemožeš faliti😜👌.
Naravno da ti je sve u redu, moraš biti sretna da ti je sve tako lipo, školski i da ćeš imati trudnoću bez tegoba. Kako ti je krenulo sve lipo tako će biti i do kraja🙏❤️😍. Navijamo za srčeko..i ja jedva čekam svoje vidjeti🥹❤️čekamo ga preko 15 godina🙏❤️💕🙈
Meni jutro krene s dizanjem zeluca, danas cili dan lijeva bradavica zari pece nemogu se namistit koliko me sise bole, i sad ova glupa bol pri dnu leda psihijatrija 🤣🤣🤣
I ja navijam za tvoje srceko nek kuca junacki 🥰😍
Zene molim vas kontrolirajte sise ja sam obavila redovan ultrazvuk nasli su mi dosta cista u sisama kazu da je moguce da su od stimulacije
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Djetelina13 -vidim da si napisala da ti nije došlo do transfera zbog nezrele stanice- jesu ti išta dodatno objasnili zašto je bila nezrela? Prerana aspiracija?🤔
Ja sam imala isti slučaj, ali mi ništa nije objašnjavano, samo rečeno da se zbog toga postupak završava i da se javim sestrama za otpusno pismo.
Imaš li inače redovite menstruacije?
Anda, da bila je prerana aspiracija. Odnosno, doktor je procijenio da aspiracija treba biti 16.dan ciklusa, jer sam imala 6 folikula lijepe veličine na zadnjem pregledu i sve su bile preko 14 mm. Ali kad sam dosla na dan aspiracije nakon 2 dana, imala sam samo 4 folikula, od toga 3 cistična a taj jedan folikul koji je bio 13 mm je bio ispunjen jajnom stanicom koja se jos 2, 3 dana trebala razvijati da postane zrela. Taj prvi put nam je bas ispao fijasko.
Imam redovite mentruacije, skoro ko švicarski sat. Sad mi se zadnja 2 mjeseca malo poremetilo zbog tih hormona pa mi dolazi 29.dan umjesto 26.ali to je sve ok.
Kad ideš u sljedeći postupak? Ja sam napravila 1 mj pauze i u međuvremenu smo pokušali tempirane odnose koji su također zavrsili neslavno. Sutra idem na prvu folikulometriju pa cemo vidjeti šta je Femara napravila. I od sutra 3 dana uzimam Gonal F. Cini mi se to premala doza (450 ij) ali vidjet cemo.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Verbena slažem se da je 2 tjedna stvarno predugo za biti doma i čekati rezultat. Kad se radi onda ne mislis vecinu dana na to i brže prođe to vrijeme.
Riamaro Ja se nadam da necu imati takvih problema jer imam blagu stimulaciju (2 tbl Femare od 2.do 7.dana ciklusa) i Gonal F 450. Bojim se malo da je to gubitak vremena ali dok čekamo punu stimulaciju moramo probati i ovo. Iako je čak dokror rekao da postoji rizik od hiperstimulacije ako bi se išlo na punu stim.jer imam visok AMH pa da on smatra da je ova blaga stim.meni sasvim ok. Vidjet cemo.
Sretno svimaaaa curke i što više tih plusića da gledamo i srčeka da čujemo 💕
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Meni je danas 8. dan od inseminacije. Za sad osjecam samo neki pritisak u trbuhu i povremeno neke lagane grceve. Malo me danas primila deprica jer jos moram cekati za testiranje :/ ne zelim se nadati da se ne razocaram u utorak. Koliko najranije ste vi radile test, a da je pouzdan?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. //
AMH 34 pmol/L // 11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI 🤞
Zaboravila dodat sta se tice tjelovjezbe, radi leđa su mi zabranili trening dok nije bilo bolje (od treceg do devetog) al sam tokom ljeta plivala svaki dan. Vikendom se trudim bit aktivna, a tokom tjedna se trudim hodati iako mogla bi više. Otkad mi se dogodilo ovo u treci mjesec s leđima malo me strah vratiti se na treningJa sam operirala kralježnicu, dapače neki oblik tjelovježbe je poželjan pogotovo zbog održavanja core-a tijela koji drzi taj kičmeni stup. Naravno osim ako si u nekoj akutnoj fazi koju je potrebno riješavati drugačije (operativni, fizikalna i dr.). Ja zapravo ne smijem prestati trenirati što mi se malo kosi s ovim IVF mirovanjima. Ali nema veze, nek ja rodim pa ću ponovno popravljat kičmu🙏🫣🤣👌
Da i ja sam radi kraljeznice vjezbala svaki tjedan ali kako je bilo bas lose u treci mjesec sve su mi zabranili i htjeli me poslati na operaciju. Na srecu nasla sam doktora koji je rekao da on misli da može bez samo da mu vjerujem i u iduca tri mjeseca me vratio na noge i vise nemam bolova, nakon toga sam mogla samo plivati i sad kao mogu sve al me strah 🫣 iako kao i ti uvijek bi trebala trenirati
Ali samo ti miruj trenutno kako si rekla leda ces poslije popravljati bude li trebalo 💪🏼😊
.
Takoder upravo smo pogledali Joy i bas mi je super film ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Hvala svima 🤗 nestrpljivo čekam petak.
Ivka33 slazem se, obavezno kontrolirati. Ja sam bila prije par mjeseci, također imam vise malih cistica. Isto kaze doktor da je moguce od stimulacije. Od sad svake godine na pregled!
Emma svi navijamo za srceko💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
Molly, Dunyadrage, niste same. Isto u stimulaciji nabacila 5 kg i koliko god se trudim izgleda da postupno idem samo gore… Valjda treba vremena da se organizam vrati u normalu. Mrsava sam uvijek bila, ali mi smeta ovaj visak, a pogotovo ljubavne rucke.
Uvela sam 6 obroka dnevno, cjelovite zitarice, povrce, riba i sl. Nadam se da smo uskoro stabilnije 🙏🏼
Ivka, sretno na uzv ❤️
jaoo, nadam se da cu ugledati plus kao i ti 🙏🏼🙏🏼
Teichsretno ❤️Ajme jedva cekam pregled samo da srce cujem 🙏🙏🙏 mos mi rec da sam luda al ovu su muke kad bolucka zasto bolucka kad ne bolucka zasto ne bolucka npr.danas se super osjecam ja odma mislim da nesto nije uredu🫣🫣🫣🫣Moram ti priznati da mene sad većinu vremena evo skoro stalno boli, možda zato što mi je lijevo postavljena trudnoća pa je puno više tako osjetim, cijela ta lijeva strana je bolnija a i hematom je prisutan. Mučnina mi je po cijele dane, slabo mi je, vrti mi se, sise bole. Ugl "blaženo" stanje nemožeš faliti😜👌.
Naravno da ti je sve u redu, moraš biti sretna da ti je sve tako lipo, školski i da ćeš imati trudnoću bez tegoba. Kako ti je krenulo sve lipo tako će biti i do kraja🙏❤️😍. Navijamo za srčeko..i ja jedva čekam svoje vidjeti🥹❤️čekamo ga preko 15 godina🙏❤️💕🙈Meni jutro krene s dizanjem zeluca, danas cili dan lijeva bradavica zari pece nemogu se namistit koliko me sise bole, i sad ova glupa bol pri dnu leda psihijatrija 🤣🤣🤣
I ja navijam za tvoje srceko nek kuca junacki 🥰😍
Zene molim vas kontrolirajte sise ja sam obavila redovan ultrazvuk nasli su mi dosta cista u sisama kazu da je moguce da su od stimulacije
I ja imam 3 ukupno ciste.. 2 u desnoj I jedna u lijevoj..
Prije stimulacije samo samo jednu godinama imala
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Sortiraj odgovore
Najstariji