Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    02. Prosinac 2024. 17:41

Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija. 
    Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu. 
      https://ibb.co/MPmnfWD
       Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
    11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
    12. mj ET 🐧 ➖

Xoxo23
    02. Prosinac 2024. 17:51

jane23

Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija.
    Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu.
    https://ibb.co/MPmnfWD
    Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?

Pa najbolje ti je otic izvadit betu, mislim da nije svima isto i da nema tu kalupa .. meni pari to okej za 13 dpo, čestitam 🥰

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• dasii
    02. Prosinac 2024. 21:32

ITM

Simbalija

ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
    Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.

Nisam… U Splitu sam.
    Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
    A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈

Pozz ITM vidim da si otprilike u sličnoj situaciji kao i ja nakon 2. Gubitka. Prije svega žao mi je  i daj si vremena. Naime vidim da pišeš da ti primarni gin ne pomaže baš i nemaš neke koristi. Mene je samo nakon drugog gubitka poslao na humanu u Osijek gdje mi je na humanoj doktor samo rekao hladno da bez 3,4 gubitka ne rade ništa. E onda sam ja stvar uzela u svoje ruke i otisla privatno radi sebe izvaditi nalaze kariograma sebe i muža i sebi panel trombofilija. Svakako odradi i briseve kod svog gin i papu ako nisi to zahtjevaj i naravno spolne hormone. I onda pripremljena odi kod svog i trazi uputnicu za humanu ili idi privatno ako nemaš zivaca. Ja sam isto osla privatno ali s druge strane ni tu nije bilo nekog uspjeha jer je i taj doktor smatrao da ne trebam na ivf posto ostajem prirodno trudna iako mi za to treba i do godinu dana. Malo je pokusavao stimulirati prirodni ciklus stopericama i nista od toga nije bilo. Tako da evo nekad i to s privatnicima ne ide kako smo zamislili i moramo same traziti nacine. Sretno i nedaj se 😘

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Simbalija
    03. Prosinac 2024. 07:50

Dobro jutro cure i sretno svima danas!
    Doram meni je potpuno suludo tvrditi da ne treba IVF jer ostaješ spontano trudna nakon tri pobačaja, pa očigledno negdje zapinje. Fascinirana sam pričama Vlade i povećanjem naknada i brigom za klince, a nikako da pogledaju statistiku koliko se žena liječi na IVF klinikama i koliko su doktori i uvjeti očajni ako ne plaćaš. Kao i glupost da imaš pravo na samo 4 stimulirana postupka, pa zar nismo nacija koja umire, pa ja bi dala 1000 postupaka ako treba, bitno da gradimo vrtiće i škole, a za 20 godina ćemo ih rušiti i prenamjenjivati u domove za stare. 
    Jane meni je crtica ok, vjerojatno je bila kasna implantacija, zna se dogoditi. Sretno!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

💜Medenko
    03. Prosinac 2024. 08:02

jutro i svima želim sretan dan...mi demo na pregled iza 9,veliki je strah,nada,,neprospavana noć...svašta nešto kad se mučiš a znaš na kraju da je sve u Njegovim rukama...
    simbalija slažem se s tobom u potpunosti...toliko nelogičnosti i kontradiktornosti  za poluditi..po meni je ivf za svakoga bio star,mlad,bolestan ili zdrav tko ne uspijeva samostalno iznijeti trudnoću do zdravog rođenog djeteta nebitno iz kojeg razloga
    Jane  sretno

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

dunya
    03. Prosinac 2024. 08:03

💜Medenko

jutro i svima želim sretan dan…mi demo na pregled iza 9,veliki je strah,nada,,neprospavana noć…svašta nešto kad se mučiš a znaš na kraju da je sve u Njegovim rukama…
    simbalijaslažem se s tobom u potpunosti…toliko nelogičnosti i kontradiktornosti za poluditi..po meni je ivf za svakoga bio star,mlad,bolestan ili zdrav tko ne uspijeva samostalno iznijeti trudnoću do zdravog rođenog djeteta nebitno iz kojeg razlogaJane sretno

Sretno!!! Zelim ti da sve bude OK ☺️

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

Simbalija
    03. Prosinac 2024. 08:06

ohh Medenko  svu sreću ti želim !! Dugo sam imala ptsp od onog ginekološkog stolca za preglede, zapravo vjerojatno i dalje imam. Ne znaju ljudi koja je to panika. Sve će biti u redu, vjerujem da je mrva tu na sigurnom 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

noor1994
    03. Prosinac 2024. 08:16

💜Medenko

jutro i svima želim sretan dan…mi demo na pregled iza 9,veliki je strah,nada,,neprospavana noć…svašta nešto kad se mučiš a znaš na kraju da je sve u Njegovim rukama…
    simbalijaslažem se s tobom u potpunosti…toliko nelogičnosti i kontradiktornosti za poluditi..po meni je ivf za svakoga bio star,mlad,bolestan ili zdrav tko ne uspijeva samostalno iznijeti trudnoću do zdravog rođenog djeteta nebitno iz kojeg razlogaJane sretno

Nadamo se dobrim vijestima 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    Sanjushka mogu te zamoliti na listu 10.12. FET? Hvala ti 😘

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc - 6tt missed ab
    12/2025 Repromed

💜Medenko
    03. Prosinac 2024. 08:24

Hvala svima na potpori..❤️..zalosno je da je svakoj od nas pregled grč,strah i dugo nosimo ptsp od svih pregleda,nalaza,cekanja..i samo slusas komentare drugih budi pozitivan a ti si misliš draga moja tko je u ovome,pada i dize se,ustraje bez obzira na sve u nutrini i je pozitivan inace bi davno ovome rekao doviđenja..nema predaje dok je nada tu✨💫🙏🏽

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

sanjushka
    03. Prosinac 2024. 08:38

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    XOXO23 - aspiracija
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    NOOR1994 - f.transfer
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    12.12. čet
    IVKA33 - ultrazvuk 
    18.12. sri
    KAWA - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Butterfly, Xoxo i Medenko sretno danas! 🤞🏻❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI