Hej DeeDee_543 nedavno sam i ja imala slican nalaz pa cu podijeliti svoje iskustvo, ugl, iz tvog nalaza mi se cini da su ti NK stanice na gornjoj granici normale, prema referentnim vrijednostima koje imam u svom nalazu. Meni je npr >300 nađeno i to su povišene, do 300 se smatra kao normalnim. Što se plazma stanica CD138 tiče, čini mi se da ti ukazuju na upalu odnosno kronični endometritis jer ti je nađeno 8 to se smatra pozitivnim, meni je nađeno 0. Za NK stanice meni je isto rečena terapija decortinom iako sam vec u par transfera pila i nije pomoglo tak da nisam bas sretna s tim. Ja bih na tvom mjestu još vidjela s doktoricom za plazma stanice da ti pojasni dodatno i ispitala je li potrebno popiti turu antibiotika.
Hvala ti noor1994 na odgovoru, već dugo nisam zadovoljna s mojom dr i ovo me sad baš jako naljutilo…planiram se prebacit u CITA.
Molim cure koje su zadnjih par mjeseci bile u CITA da mi jave dojmove i preporuke. U KBCu mi je prva dva postupka vodio dr.Mršić pa bi sad možda nekog drugog al nisam ga još isključila.
Hej, javljam se s iskustvom iz Cita. Išlo je sve ekspresno brzo, znali smo da je problem u muškom faktoru, pa je dr. mene poslao obaviti osnovne pretrage. Bilo je sve u redu pa smo odmah nakon toga išli u postupak i evo me u 31tt. Tako da od mene dosad sve pohvale, ali ne mogu komentirati kako bi bilo da sam imala neki problem s nalazima.
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Draga Riamaro, žao mi je za neuspjeli postupak. Pratim vas sve gotovo svakodnevno, čestitam na plusicima i držim fige svima, Zbilja ste divna zajednica!
Pa ako će ti pomoći, ja sam kod dr u postupku, trenutno cekam prvi transfer. Divnijeg liječnika i osobu nisam upoznala, iznimno topla i stručna, iskrena i odgovori na sva pitanja onako realno kako je. Sve preporuke
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Imam pitanje za sve koje ste u stimuliranom postupku...meni je na 6mg estrofema endometrij trolinijski 7.3 11.dc , potom na 14.dc 7.6mm (pojačana doza 8mg)
Idući uzv mi je u srijedu, 18.dc.
Jel itko toliko dugo uzimao estrofem, ima li šanse da mi se otkaze ciklus ako ne bude 8mm? Ispričavam se ako je glupo pitanje, ali zbilja ne znam što očekivati, svašta čitam od toga da je više bitan trolinijski izgled nego debljina do toga da je idealno 10-12mm...dosad nikad nisam imala tanak endometrij pa ne znam što mislit
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Pozz cure 🤗 Danas mi je puštena uputnica za humanu u KBC Split. Pošto sam bila u BetaPlus zadnji put, kod njih to ide malo drugačije pa sad opet nista ne znam😅 Puštena je uputnica ali je nemam fizički pa ne znam točno kakva je ali valjda oni znaju kakva triba bit za humanu.
Čitam o nekim A3 uputnicama, a ima i ova D1. Pa ne znam dali je ova moja sad A3, za prvi razgovor? I kada mi triba D1?
D1 je za postupak. Ako znas da ides odmah konz+postupak, dovoljna je samo D1, cini mi se. A ako ne znas kada ce biti postupak, uzmi samo za konz. uputnicu.
E pa ja bi odmah išla u postupak sto se mene tiče ali razmisljam valjda moram doći do prvog razgovora s novim izabranim Dr. pa on mora vidjeti nove nalaze pa onda odluciti kada idem jel tako?
Ili to moze i jednostavnije? Ne kužim opet nista🤦♀️😅
Imamo one nalaze na zarazne bolesti, od 5, 6 mj ove godine. Dali nam to vrijedi ili moramo ponovo vaditi? Vjerovatno je sada prije razgovora dobro prikupiti ponovo briseve, papa test, spolne hormoni, speriogram.
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Dalmaodlična beta, neka se dalje dupla školski
Riamarožao mi je… ja nisam bila u postupku u poliklinici IVF, ali sam bila na konzultacijama. O dr. Bračun sam sve najbolje čula još dok je bila u BetaPlus tako da sam tražila nju prilikom naručivanja i bila mi je stvarno odlična. Izdvojila je vrijeme za mene i prošle smo sve moje nalaze unazad dvije godine te napravile neki plan za dalje. Rekla je da me stavila na listu za 03/2025 (konzultacije sam imala u 09/25), ali čekam još da me nazovu i potvrde :)
Sage ako te doktorica Bračun stavila na listu za treći mjesec 2025. godine, tada ćeš od njih u prvoj polovici veljače dobiti mail da si na listi za 03/2025 i da potvrdiš ulazak u postupak.
Eto, samo da znaš.😊😊❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija.
Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu.
https://ibb.co/MPmnfWD
Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija.
Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu.
https://ibb.co/MPmnfWD
Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?
Pa najbolje ti je otic izvadit betu, mislim da nije svima isto i da nema tu kalupa .. meni pari to okej za 13 dpo, čestitam 🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.
Nisam… U Splitu sam.
Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈
Pozz ITM vidim da si otprilike u sličnoj situaciji kao i ja nakon 2. Gubitka. Prije svega žao mi je i daj si vremena. Naime vidim da pišeš da ti primarni gin ne pomaže baš i nemaš neke koristi. Mene je samo nakon drugog gubitka poslao na humanu u Osijek gdje mi je na humanoj doktor samo rekao hladno da bez 3,4 gubitka ne rade ništa. E onda sam ja stvar uzela u svoje ruke i otisla privatno radi sebe izvaditi nalaze kariograma sebe i muža i sebi panel trombofilija. Svakako odradi i briseve kod svog gin i papu ako nisi to zahtjevaj i naravno spolne hormone. I onda pripremljena odi kod svog i trazi uputnicu za humanu ili idi privatno ako nemaš zivaca. Ja sam isto osla privatno ali s druge strane ni tu nije bilo nekog uspjeha jer je i taj doktor smatrao da ne trebam na ivf posto ostajem prirodno trudna iako mi za to treba i do godinu dana. Malo je pokusavao stimulirati prirodni ciklus stopericama i nista od toga nije bilo. Tako da evo nekad i to s privatnicima ne ide kako smo zamislili i moramo same traziti nacine. Sretno i nedaj se 😘
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Dobro jutro cure i sretno svima danas!
Doram meni je potpuno suludo tvrditi da ne treba IVF jer ostaješ spontano trudna nakon tri pobačaja, pa očigledno negdje zapinje. Fascinirana sam pričama Vlade i povećanjem naknada i brigom za klince, a nikako da pogledaju statistiku koliko se žena liječi na IVF klinikama i koliko su doktori i uvjeti očajni ako ne plaćaš. Kao i glupost da imaš pravo na samo 4 stimulirana postupka, pa zar nismo nacija koja umire, pa ja bi dala 1000 postupaka ako treba, bitno da gradimo vrtiće i škole, a za 20 godina ćemo ih rušiti i prenamjenjivati u domove za stare.
Jane meni je crtica ok, vjerojatno je bila kasna implantacija, zna se dogoditi. Sretno!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
jutro i svima želim sretan dan...mi demo na pregled iza 9,veliki je strah,nada,,neprospavana noć...svašta nešto kad se mučiš a znaš na kraju da je sve u Njegovim rukama...
simbalija slažem se s tobom u potpunosti...toliko nelogičnosti i kontradiktornosti za poluditi..po meni je ivf za svakoga bio star,mlad,bolestan ili zdrav tko ne uspijeva samostalno iznijeti trudnoću do zdravog rođenog djeteta nebitno iz kojeg razloga
Jane sretno
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji