Lunolina ja sad idem iduci tjedan kod njega pa ću čuti onda koji je njegov plan za dalje. I meni se čini baš opusten a ja s obzirom na sve što sam prošla zivcana ko nikad...al baš me lijepo smiri tako da mi iskreno odgovara da je takav...i realan je. Danas mi je baš lijepo rekao da bez obzira na sve nemogu utjecati na ništa, i da samo moram vjerovati i da on zna da je sve ok. Malo sam proucavala sad te prenatalne i mislim da ćemo i mi panoramu.jos ću s njim prokomentirati iduci tjedan.koliko si ti sad trudna? 🤗
I htjela sam vas još pitati ako je netko bio u situaciji. Naime, pikam se sa clexanom od transfera, sad mi je rekao da bi on meni i njega ukinuo iza 12tt. Jel netko imao tako da su mu ukinuli? Nije da se on mora do kraja koristiti kad se krene?🤔
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Što se tiče prenatalnog mi smo radili Veritas,cijena je bila dobra,oni brzi i pošto sam ja bila u stresu do neba čekajući nalaze...muž mi je to olakšao pozvao obitelj na roštilj,družili se..počelo ljeto,mi u sjenici sunce..dobili smo veliki balon koji su nećaci probušili i toliko se veselili tim rozim konfetima i svemu tome da sam i ja po prvi put u trudnoći bila sretna,opuštena i zadovoljna i pamtim kao jedan od najljepših dana ikada
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Ej cure. Jeste li uzimale bovanje nakon aspiracije i transfera i ako jeste koliko? 🙂 vjerojatno je vec bo negdje riječi o tome ali nisam popratila.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Medenko ajmee popravila si mi dan sa ovim divnim vjestima! ❤️ ma sve ce to biti dobro sigurna sam! 🙏🏻Mazi bušu i čuvaj se! 🥰
Pixi kako si ti?
Marisha ja za nekih 15 dana moram opet na ultrazvuk kod njih da vide da li je cista nestala,pa je rekao da cemo onda sve dogovarat za postupak.Ali sam sad za ovaj samo trebala izvadit sve nalaze,nazvat prije menstruacije par dana i dogovorit ultrazvuk, samo sam rekla sestrama da idemo u novi postupak i to je bilo to! Al javim svakako za 15-ak dana sta ce mi rec pa ti javim! ❤️
Jedino sto je rekao da mi koje smo bile i prije dobijemo termin prije,da nisamo na listi cekanja.
Hvala vam curke na podrsci! ❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Hej cure, ne znam da li mi je promaklo....KBC Ri još uvijek ništa??
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Djetelina ja sam dan nakon aspiracije bila na bolovanju zbog probadanja i malo krvarenja. Prvi mi je postupak pa sam se bojala da se nešto ne dogodi, inače ne sjedim na poslu pa sam htjela biti sigurna. 🙂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
Djetelina ja sam dan nakon aspiracije bila na bolovanju zbog probadanja i malo krvarenja. Prvi mi je postupak pa sam se bojala da se nešto ne dogodi, inače ne sjedim na poslu pa sam htjela biti sigurna. 🙂
Aha. Ma da, bolje ostati nego strahovat. Ja sam prvi put imala aspiraciju na subotu pa sam u nedjelju odmarala i u ponedjeljak isla raditi ali nije ni doslo do transfera jer sam imala samo jednu nezrelu jajnu stanicu s obzirom da smo na pola postupka prešli s IUI na IVF. nadam se da ce ovaj puta biti uspješnije.
A nakon transfera treba li ostati doma? Ja radim u školi u uredu ali cesto sam aktivna i u razredima pa me zanima sta je pametnije, ostati na bolovanju par dana ili ici raditi. Radije bi isla radit zbog kolega jer nista ne zelim nikome govoriti ali pitat cu i doktora malo.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Medenko, baš mi je drago 🥰🥰 ali moram ti reći da se nisam iznenadila - nekako sam baš imala filing da će to biti sve dobro ☺️☺️ Sad lijepo miruj i odmaraj i sigurna sam da će i u utorak sve biti ok 🤞🙏☺️
Ana_, može pitanje za DHEA. To ti je dr u B+ preporučio? Ako ti nije problem napisati, kolika ti je vrijednost DHEA i ukupnog testosterona i koju dozu DHEA ti je preporučio? Hvala ti 🙏 Inače ja suplemente većinom naručujem sa iHerb-a, za DHEA i CoQ10 konkretno marke LIFE Extension.
Sanjushka, sretno, neka sve prođe što brže i bezbolnije 💙🙏 Držim fige svim srcem da ti sljedeći postupak bude uspješan i da novce zaista mogneš preusmjeriti na neke ljepše stvari 🤞🤞🤞💓
Emma, drži se i trudi se uzimati barem dvije litre tekućine dnevno, ako već hrana već ne ide. I slobodno popij Lupocet ako bolovi ne idu spontano. Nadam se da je glavobolja podnošljiva i da se ne pojačava.. 🙏
Djetelina13, sve je zapravo individualno. Ja sam nakon aspiracije bila kući i mirovala samo taj dan, sljedeći sam već normalno radila. A iako kažu da nakon transfera zapravo nije potrebno mirovanje, meni su, zbog posla koji radim, rekli da je najbolje da ta dva tjedna čekanja uzmem bolovanje i budem doma i to mi je bila najveća greška - em transfer nije uspio, em sam izludila ta dva tjedna sama sa svojom glavom tako da to više sigurno neću ponoviti.
Sve ostale curke, čitam vas, u mislima ste mi 💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Djetelina otvorila sam bolovanje koji dan prije aspiracije jer više nisam mogla na noge (preko 25 folikula) i ostala još nekih tjedan dana. Ali to je zbog hiperstimulacije tako bilo i nisam imala transfer. U normalnim uvjetima cure znaju ili na posao ili bolovanje do bete.
Drago mi je da sad nisam na dvotjednom čekanju bete doma. Nekako posao zaokupi čovjeka, naravno ako imaš lijepo okruženje, a ne stres.
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
U svakom postupku isto bolne sise, nadutost blaga glavobolja al nista strasno ….
Nemam nikakve simptome, samo neka tupa menstrualna bol kao da cu procuriti… zato pitam. A od cyclogesta sam sva oprištavila 🥲
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji