Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nata91
    26. Studeni 2024. 16:50

Rolica trebala bi početkom idućeg tjedna, ne znam hoće mi se šta poremetiti zbog ovih stimulacija, ali nadam joj se uskoro 😀

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./2025.: Vinogradska - Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./2025.: Vinogradska - dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./2025.: Vinogradska - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌
    4️⃣ 04./2025.: Vinogradska - Ovaleap 300, Menopur 75/150, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija = beta ❌

Emma05
    26. Studeni 2024. 16:57

Pixi

Medenkoful mi je drago da se pozitivno odvija, neka nastavi mrva rasti😊
    Srculence hahaha, ipak nije trebala suknja. Drago mi je da ti se i doktor svidja, ja aam nekako navikla na njega i svidja mi se njegov pristup.
    Libou kojem si tjednu? Koliko strogo si mirovala? Neka sve i dalje bude uredu.
    Sanjusha neka sve prodje što bezbolnije u petak, 🤞🏻
    Znam da ti Osijek nije blizu, no partner je išao tamo raditi kariogram i nije bilo naručivanja, došao na red jako brzo. Mislim da je samo morao doći ponedjeljkom jer kao tada to testiraju na Medicinskom fakultetu i nalaz mu je bio kroz mjesec i pol dana, pa ako ti je mozda opcija da imaš u vidu.
    Marishahvala na pitanju, dobro sam. Mirujem, iz Škvorca su mi rekli strogo mirovanje, drzim se toga. U utorak imam drugi ultrazvuk, pa ćemo vidjeti šta je sa hematomom i plodom.
    Brzo će i drugi mjesec doći, a onda najiskrenije ti zelim pozitivan ishod ❤️
    Emmai ja imam hematom, ispod ploda. Iz MPO klinike su mi rekli strogo mirovanje, a moja soc.ginci je rekla dosta mirovanja, tako da ja vecinu lezim/sjedim, ne radim ništa teško po kući, nikakvi teški kucanski poslovi.

Meni je zapravo rekao sve lagano. Nista tesko dizati ali da se sad ne ubijem od mirovanja da ne idem u te krajnosti. Tako da i prošetam po stanu svako malo, zbog cirkulacije. Zadnja dva dan sam tu izasla u dvoriste i ulica kratka šetnja i to sporim hodom. Imamo pasića malog pa ga muz izvede a ja se prikrpam. Sad neznam da li lose radim🥹

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    26. Studeni 2024. 17:00

Libo1415

Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
    Lunolina hoćeš ti raditi prenatalni?
    Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘

Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo...al isto me malo strah. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

riamaro
    26. Studeni 2024. 17:37

Sanjushka zelim ti da to sto brze i bezbolnije rijesis 🙏🏼 cuvaj se, a onda na kraju da dobijes i svoje čudo 
    Nata tako se i meni cini, sretno :) 
    Ivka jesi li imala neke izrazene nuspojave od cyclogesta?
    Emma ovako mi zvuci da je to u redu, ali svakako provjeri ponovno sa svojim doktorom ako imas nedoumice.. bolje biti siguran 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

💜Medenko
    26. Studeni 2024. 18:06

Emma05

Libo1415

Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
    Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘

Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.

Emma treba slušati svoje tijelo,baš ti je tlak nizak mogu misliti kako se loše osjećaš
    Libo  i Pixi svaka čast..ja se evo trudim tek prvi dan pa mi ide na živce to mirovanje
    Sanjushka želim ti da ta muka prođe što bezbolnije i brže

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

sanjushka
    26. Studeni 2024. 18:11

Pixi napisao mi je netko već za Osijek.. Razmislit ću malo o tome kad ovo riješim s obzirom na termin koji smo dobili u Zg. A koliko puta smo išli u Zg, možda bi i mogli jednom i do Osijeka.. Hvala.. ❤️
    Rolica znam da hzzo pokriva ali neanonimne donacije kojih nema u Češkoj. Znam da se spominjao Portugal i nemam pojma gdje još, proučiti ću malo.. 
    Libo, Riamaro, Medenko ❤️❤️❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Libo1415
    26. Studeni 2024. 18:12

Emma05

Libo1415

Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.

Ja sam krvarila baš jako to kad mi je puknuo i zato su mi sigurno rekli da moram tako ležati. Ti slušaj samo doktora i sve će biti dobro. Nije kod svake isto. 🤗❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Xoxo23
    26. Studeni 2024. 18:19

kawa 🤣🤣🤣 za dolantin sam čula ali sa priča o porodu hahaha nisan znala da ga daju, odlično 😅😅 zaboravila san šta si mi rekla koji je tebi dan bila aspiracija ako se sicas uopće ? 

medenko ajme odlične vijesti 😍😍🙏🏻❤️

riamaro jučer popila času cikle i odma sve bolje 🤣 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Xoxo23
    26. Studeni 2024. 18:20

sanjushka nadam se da nećeš morat prolazit duži put i da će to sve bit dobro  ❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Lunolina
    26. Studeni 2024. 18:29

Kawa super sto su ti svi simptomi nestali sa ulaskom u 14.tt. Jel jos radis? Do kad planiras gurati posao?🙈
    .
    Libo cestitam! Bas sam sretna da je sve dobro ❤️❤️
    Ako pomaze, ja cu raditi Panoramu ako sve bude okej za 2 tjedna, onaj srednji paket. Prvo mini anomaly pa odmah nakon pregleda vađenje krvi.
    Ja sam se prebacila kod svoje privatne ginekologice. Dr. R mi je malo preopusten za trudnicke preglede. Vjerujem da je strucan, ali ja trebam vise paznje 😂😬 
    .
    Sanjuska joj mila moja, zelim ti da ti ciscenje prođe cim brze i cim bezbolnije ❤️ drzi se, mislim na tebe ❤️
    .
    Marisha ma da mucnine budu i do kraja, neka budu, samo da sve bude u redu.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.