Pixi napisao mi je netko već za Osijek.. Razmislit ću malo o tome kad ovo riješim s obzirom na termin koji smo dobili u Zg. A koliko puta smo išli u Zg, možda bi i mogli jednom i do Osijeka.. Hvala.. ❤️
Rolica znam da hzzo pokriva ali neanonimne donacije kojih nema u Češkoj. Znam da se spominjao Portugal i nemam pojma gdje još, proučiti ću malo..
Libo, Riamaro, Medenko ❤️❤️❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
Lunolina hoćeš ti raditi prenatalni?
Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘
Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.
Ja sam krvarila baš jako to kad mi je puknuo i zato su mi sigurno rekli da moram tako ležati. Ti slušaj samo doktora i sve će biti dobro. Nije kod svake isto. 🤗❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
kawa 🤣🤣🤣 za dolantin sam čula ali sa priča o porodu hahaha nisan znala da ga daju, odlično 😅😅 zaboravila san šta si mi rekla koji je tebi dan bila aspiracija ako se sicas uopće ?
medenko ajme odlične vijesti 😍😍🙏🏻❤️
riamaro jučer popila času cikle i odma sve bolje 🤣
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
sanjushka nadam se da nećeš morat prolazit duži put i da će to sve bit dobro ❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Kawa super sto su ti svi simptomi nestali sa ulaskom u 14.tt. Jel jos radis? Do kad planiras gurati posao?🙈
.
Libo cestitam! Bas sam sretna da je sve dobro ❤️❤️
Ako pomaze, ja cu raditi Panoramu ako sve bude okej za 2 tjedna, onaj srednji paket. Prvo mini anomaly pa odmah nakon pregleda vađenje krvi.
Ja sam se prebacila kod svoje privatne ginekologice. Dr. R mi je malo preopusten za trudnicke preglede. Vjerujem da je strucan, ali ja trebam vise paznje 😂😬
.
Sanjuska joj mila moja, zelim ti da ti ciscenje prođe cim brze i cim bezbolnije ❤️ drzi se, mislim na tebe ❤️
.
Marisha ma da mucnine budu i do kraja, neka budu, samo da sve bude u redu.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina ja sad idem iduci tjedan kod njega pa ću čuti onda koji je njegov plan za dalje. I meni se čini baš opusten a ja s obzirom na sve što sam prošla zivcana ko nikad...al baš me lijepo smiri tako da mi iskreno odgovara da je takav...i realan je. Danas mi je baš lijepo rekao da bez obzira na sve nemogu utjecati na ništa, i da samo moram vjerovati i da on zna da je sve ok. Malo sam proucavala sad te prenatalne i mislim da ćemo i mi panoramu.jos ću s njim prokomentirati iduci tjedan.koliko si ti sad trudna? 🤗
I htjela sam vas još pitati ako je netko bio u situaciji. Naime, pikam se sa clexanom od transfera, sad mi je rekao da bi on meni i njega ukinuo iza 12tt. Jel netko imao tako da su mu ukinuli? Nije da se on mora do kraja koristiti kad se krene?🤔

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Što se tiče prenatalnog mi smo radili Veritas,cijena je bila dobra,oni brzi i pošto sam ja bila u stresu do neba čekajući nalaze...muž mi je to olakšao pozvao obitelj na roštilj,družili se..počelo ljeto,mi u sjenici sunce..dobili smo veliki balon koji su nećaci probušili i toliko se veselili tim rozim konfetima i svemu tome da sam i ja po prvi put u trudnoći bila sretna,opuštena i zadovoljna i pamtim kao jedan od najljepših dana ikada
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Ej cure. Jeste li uzimale bovanje nakon aspiracije i transfera i ako jeste koliko? 🙂 vjerojatno je vec bo negdje riječi o tome ali nisam popratila.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Medenko ajmee popravila si mi dan sa ovim divnim vjestima! ❤️ ma sve ce to biti dobro sigurna sam! 🙏🏻Mazi bušu i čuvaj se! 🥰
Pixi kako si ti?
Marisha ja za nekih 15 dana moram opet na ultrazvuk kod njih da vide da li je cista nestala,pa je rekao da cemo onda sve dogovarat za postupak.Ali sam sad za ovaj samo trebala izvadit sve nalaze,nazvat prije menstruacije par dana i dogovorit ultrazvuk, samo sam rekla sestrama da idemo u novi postupak i to je bilo to! Al javim svakako za 15-ak dana sta ce mi rec pa ti javim! ❤️
Jedino sto je rekao da mi koje smo bile i prije dobijemo termin prije,da nisamo na listi cekanja.
Hvala vam curke na podrsci! ❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Hej cure, ne znam da li mi je promaklo....KBC Ri još uvijek ništa??
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji