nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
očito biokemijska???A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.
nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga...u šoku sam i tužna...tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti...a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska...nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Nata, Medenko žao mi je zbog loših vijesti... držite se
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Jutro curke
Belaa žao mi je radi tvoje situacije, iz potpisa se može iščitati koliko si toga prošla i ja ti od sveg srca želim da si i dalje ovako borbena i optimistična i da će ti se tvoja najveća želja ostvariti ❤️
Emma i tvoj potpis je dug i ako se ne varam da si rekla 15god mpo-a i evo napokon ideš prema svom ostvarenju snova, želim ti mirnu i zdravu trudnoću 💕
RužaFT imaš veselu i aktivnu bebicu 💕za gušteraču nemam savjet, nadam se da će sve proći bezazleno
Sunce sretno u FET-u i nadam se da ti Prag neće trebati 🙏
Annboleyn žao mi je da se to ipak desilo, nadam se da su ti dali konkretne lijekove i da si pod nadzorom i da je sve ok sad sa protocima i tlakom, izdrži 💪
Ivka33 sretno i čestitam na trudnoći
Dodo nadam se da ćeš se odlučiti za kliniku i da će novi postupak biti dobitan
Medenko žao mi jei ja sam drugu betu vadila na godišnjicu braka i isto se nije pravilno poduplala. Nadam se da ćeš biti ok i sa planom za novi postupak 💪
Nata žao mi je da se nisu oplodile, ako se ne varam rekla si da su bile dvije? Možda da urediš potpis da te lakše pratimo. Šaljem ti zagrljaj podrške i vjerujem da nije lako čuti ovakvu vijest
Sanjushka kako si ti, kakva je situacija? ❤️
Leona sretno danas na pregledu 🍀
Rolice sretno ti sutra na aspiraciji 🍀
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
očito biokemijska???A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022
Bas mi je žao 😔🌺🌺
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
Jutro curke
Belaažao mi je radi tvoje situacije, iz potpisa se može iščitati koliko si toga prošla i ja ti od sveg srca želim da si i dalje ovako borbena i optimistična i da će ti se tvoja najveća želja ostvariti❤️
Emma i tvoj potpis je dug i ako se ne varam da si rekla 15god mpo-a i evo napokon ideš prema svom ostvarenju snova, želim ti mirnu i zdravu trudnoću💕
RužaFTimaš veselu i aktivnu bebicu 💕za gušteraču nemam savjet, nadam se da će sve proći bezazleno
Sunce sretno u FET-u i nadam se da ti Prag neće trebati🙏
Annboleyn žao mi je da se to ipak desilo, nadam se da su ti dali konkretne lijekove i da si pod nadzorom i da je sve ok sad sa protocima i tlakom, izdrži💪
Ivka33sretno i čestitam na trudnoćiDodo nadam se da ćeš se odlučiti za kliniku i da će novi postupak biti dobitanMedenkožao mi jeija sam drugu betu vadila na godišnjicu braka i isto se nije pravilno poduplala. Nadam se da ćeš biti ok i sa planom za novi postupak💪Nata žao mi je da se nisu oplodile, ako se ne varam rekla si da su bile dvije? Možda da urediš potpis da te lakše pratimo. Šaljem ti zagrljaj podrške i vjerujem da nije lako čuti ovakvu vijestSanjushka kako si ti, kakva je situacija? ❤️
Leona sretno danas na pregledu 🍀
Rolice sretno ti sutra na aspiraciji 🍀
Marisha...mogu misliti kad te neće...neće..bojim se da VV ima kolektivni odmor polovicu 12-1 mj..strah me da onda čekam tek 2 mj
Teich hvala na podršci
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Pozdrav cure, ja vas citam iz prikrajka, svakodnevno pratim i dobre i nazalost lose ishode.. Medenko, nata, sanjushka zao mi, emma zbog tebe mi srce zatitralo znas kako, kaze moj muz ajde kak mu je drago, makar te ne pozna, ma reko ni ja ju ne poznam osim preko price sa foruma.. Nek je sano skolski dalje 🤞🤞🙏
Ja mislim da je najgore vidjet pozitivnu betu, ponadat se i onda se ne krene duplat kako treba il pocne padat. Mozda sam u krivu, ali to je moje misljenje..
E a sad bi vas pitala, napravila sam kontrolni tsh i ft4, tsh je 0,72, a ft4 11,46... Da li je tsh prenizak, znam da mora biti ispod 2 svakako, ali da je je sad to previse ispod, ima neka optimalna brojka?
Ja inace cekam sredinu 12 mj da se narucim za novi ppstupak, koji bi po nekoj racunici bio krajem 1mj 25..
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
RužaFT drago mi je da je bebolinac aktivan💕..nadam se da ćeš i gušteraču uspiti umiriti…držim 🙏
Belaa žao mi jegrlim jako💕 ..želim ti sve najbolje i da ti se ostvari sve što želiš…veliki si borac💪🙏💕
Medenko izdrži 💪🙏💕
Ivka33 divne vijesti..uživaj i mazi mrvu. Kod tebe sve lijepo školski. Kad imaš kontrolu? Ja se uopće ne osjećam "trudno" pa sam sve nešto sumnjičava, mislim da neću izdržati čekati 3 tjedna za idući pregled…
—————————————–
Sretno svima danas!!! Puno mira, snage, živaca, dobrih i pozitivnih misli vam želim
O osjecajima necemo bez obzira na sve ja u danu prominim misljenje 100 puta boze me sacuvaj 🤣🤣 29.11 imam pregled u vinogradskoj a 12.12. Imam opet u svog ginekologa koji mi je zada muke sa svojim mudrovanjem sad odjednom ide u privatnike bla bla taj ce me covik izludit duga prica kao moze mi vodit trudnocu al nemoze bolovanje dat.... covik ce me na psihijatriju smistit 🤣🤣🤣
Kako se ti ovako osjecas mene na momente bolucka ispod pupka ponekad malo u jajnicima livo desno nekad malo leda onda sam ti u fazi kad bolucka zasto boli a kad mi nije nista onda zasto ne boli 🫣🫣
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Belaaa zelim ti svu srecu, prošla si toliko toga i jos si tako jaka. Nadam se da ćeš nam poslat poruku da je doslo malo cudo i sve nas obradovat na jedan dan. Uzivaj u svemu što je pred tobom jer i kad ne ide kako smo mi zamislili ne znači da nije predivno. Tako bar ja to gledam 😅
.
Emma nadam se sa si se malo opustila i mogu mislit koji je to stres i da je svaki dan ko godina. Neka se primila cvrsto tvoja mrvica i sad mirno i dosadno do kraja ❤️
.
Medenko zao mi je 💔
.
Plavuša mi ćemo se onda opet pratit tako nekako i ja planiram iduci postupak. Ne znam za tsh odgovor
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Sortiraj odgovore
Najstariji