Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rolica

Broj poruka: 716

Prijavi adminu

Ruža super da je bebica dobro, drži se 
    Belaa baš mi je žao  Drži se, samo jako dalje, što god odlučila za iduće 
    Dodo dragaa ❤️❤️
    Ivka oooo predivne vijesti, čestitaaaam! Neka bude dosadna školska trudnoća 
    Medenko držim fige da se pravilno dupla, baš je danas moralo krepati, komaaa... ❤️
    Sanii kako si ti, koji su planovi? 
    .
    Ja obavila uzv, imamo ta 2 jajca koja su došla do svoje odredišne točke  tako da večeras štoperica i u subotu ujutro aspiracija. Nisam htjela opću anesteziju već ću uzeti neki svoj koktel protiv bolova i to je to, valjda nisam fulala haha... Sanjushka može na listu molim te, subota aspiracija, hvala ti 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

• ddm2463

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Hej djevojke drage, trebala bi pomoć predpostavljam da znate više od mene.. Ne znam kako da stavim sliku pa ću ovako pokušat👀vadila sam spolne hormone jer oko 2 god radimo na bebi i ništaaa. Danas sam vadila krv, progesteron (21d ciklusa) 
    I na nalazu piše 82,30  a u luteinskoj fazi bi trebao biti 3,186-50,562 Gin mi radi sutra ujutro a s obzirom da i ja radim ujutro nisam sig dal ću išta saznat do pon pa ako netko zna dal je ovo jako loše ili šta to sad pokazuje pliiz help 🥴

• Olivia888

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

ddm2463

Hej djevojke drage, trebala bi pomoć predpostavljam da znate više od mene.. Ne znam kako da stavim sliku pa ću ovako pokušat👀vadila sam spolne hormone jer oko 2 god radimo na bebi i ništaaa. Danas sam vadila krv, progesteron (21d ciklusa)
    I na nalazu piše 82,30 a u luteinskoj fazi bi trebao biti 3,186-50,562Gin mi radi sutra ujutro a s obzirom da i ja radim ujutro nisam sig dal ću išta saznat do pon pa ako netko zna dal je ovo jako loše ili šta to sad pokazuje pliiz help 🥴

Dobar je progesteron, moj je bio i viši na taj dan ciklusa i to je bilo komentirano kao pozitivno, znak uredne ovulacije. 

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Sunce jesi se vec sta raspitivala za Prag? Imas li kakve info?

• Ivka33

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

💜Medenko

Ivka33

💜Medenko

Ivka33

Zene ja obavila pregled vidi se GV vidi se zumanjcana sve je uredu po zadnjoj menstruaciji trudnoca 5+6 ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Ivka jupuiiiiiiiiii divne vijesti danas🙏🏽❣️💜💞🤞🏽💫
    Saniibas za poluditi🤦🏽‍♀️di me nađe ovako staru i nestrpljivu🫣🤪..kako si ti?
    Jesi ti ponavljala betu
    Jesam draga jutros,napisala sam valjda si preskočila,zvali me da je nesto crklo u labosu😱😱🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ i nazvat će me sutra za nalaze😬😬

Ajme izvini trazila sam neznam kako mi je promaklo drzim fige za lipe brojke

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Nata91

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Rolica ja sam jučer popila Lupocet od 1000 i Diazepam od 5. Po preporuci jednog anesteziologa nisam uzimala Brufen, ako ne daj Bože dođe do krvarenja on ga još pospješuje. Iako u bolnici kažu Brufen, ali nema veze. Nije bila neizdrživa bol, najgore je kad upikne iglom, ali samo kratkotrajno. Poslije kao malo jači ovulacijski grčevi u stomaku, malo krvi tijekom mokrenja do navečer i to je to 🙂 Danas osjetim samo kad se sagnem da malo probode. Sretno draga ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

• ddm2463

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Olivia888

ddm2463

I na nalazu piše 82,30 a u luteinskoj fazi bi trebao biti 3,186-50,562Gin mi radi sutra ujutro a s obzirom da i ja radim ujutro nisam sig dal ću išta saznat do pon pa ako netko zna dal je ovo jako loše ili šta to sad pokazuje pliiz help 🥴

Dobar je progesteron, moj je bio i viši na taj dan ciklusa i to je bilo komentirano kao pozitivno, znak uredne ovulacije.

Aa hvala onda sad mi je lakše 🤭 nisam bas neka u čitanju nalaza 😆

Sunce12

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Monstera123

Sunce jesi se vec sta raspitivala za Prag? Imas li kakve info?

Jesam. Prijateljica je na frisko rodila nakon sto je ovdje bila 2 godine u ivf-u. Nesto privatno, nesto preko hzzo. Dosla uvijek do faze koje i ja. Primi se pa ode. Nitko ne zna zasto😌
    Uglavnom, njima je uspjelo od prve u Pragu sa njihovim stanicama. Dobila je drugaciji protokol nego kod nas, radili su dodatno neka testiranja (nije samo pgd) i od 5 blastocista, samo su dvije "prosle " dalje. Jednu su vratili i ta bebica je rodena prije mjesec dana, a druga je na cekanju. Kaze da su joj i heparin davali ali 2 tjedna prije transfera. 
    Nisam jos konkretno poslala mail za Prag jer zelim jos ovog smrzlica iskoristiti iako nikad nisam imala manje nade. Pa onda na proljece cemo gledat za dalje.😏

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 ⭐️ spontani-kiretaza 💔
    Fet 2/24⭐️spontani💔
    Fet 6/2024 ⭐️spontani 💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Sunce a u kojoj je klinici bila prijateljica? 

Rolica

Broj poruka: 716

Prijavi adminu

Nata91

Rolica ja sam jučer popila Lupocet od 1000 i Diazepam od 5. Po preporuci jednog anesteziologa nisam uzimala Brufen, ako ne daj Bože dođe do krvarenja on ga još pospješuje. Iako u bolnici kažu Brufen, ali nema veze. Nije bila neizdrživa bol, najgore je kad upikne iglom, ali samo kratkotrajno. Poslije kao malo jači ovulacijski grčevi u stomaku, malo krvi tijekom mokrenja do navečer i to je to 🙂 Danas osjetim samo kad se sagnem da malo probode. Sretno draga ❤️

E hvala ti puno, vidjet cu jos s njima tocno ujutro sto da popijem jer imam i alergije na lijekove 😊♥️♥️♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.