Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    26. Studeni 2024. 16:02

Medenko ful mi je drago da se pozitivno odvija, neka nastavi mrva rasti😊
    Srculence hahaha, ipak nije trebala suknja. Drago mi je da ti se i doktor svidja, ja aam nekako navikla na njega i svidja mi se njegov pristup.
    Libo u kojem si tjednu? Koliko strogo si mirovala? Neka sve i dalje bude uredu. 
    Sanjusha neka sve prodje što bezbolnije u petak, 🤞🏻
    Znam da ti Osijek nije blizu, no partner je išao tamo raditi kariogram i nije bilo naručivanja, došao na red jako brzo. Mislim da je samo morao doći ponedjeljkom jer kao tada to testiraju na Medicinskom fakultetu i nalaz mu je bio kroz mjesec i pol dana, pa ako ti je mozda opcija da imaš u vidu.
    Marisha hvala na pitanju, dobro sam. Mirujem, iz Škvorca su mi rekli strogo mirovanje, drzim se toga. U utorak imam drugi ultrazvuk, pa ćemo vidjeti šta je sa hematomom i plodom.
    Brzo će i drugi mjesec doći, a onda najiskrenije ti zelim pozitivan ishod ❤️
    Emma i ja imam hematom, ispod ploda. Iz MPO klinike su mi rekli strogo mirovanje, a moja soc.ginci je rekla dosta mirovanja, tako da ja vecinu lezim/sjedim, ne radim ništa teško po kući, nikakvi teški kucanski poslovi. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    26. Studeni 2024. 16:03

Nisam sve upratila.
    Cure sa pozitivnim ishodima, čestitam. ❤️
    Svima ostalima zelim puno sreće

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Rolica
    26. Studeni 2024. 16:13

Marisha mislim da Hzzo pokriva djelomicne troskove donacije ako je opravdan razlog - proguglaj. Svakako se nadam da neces morati s time. Joj da Rijeka oprosti sve mi se pomijesalo vec. Drzim najvece fige da to sve odmah rijesis i izbacis 🥰😘
    Nata o supeeeer! Kad ti stize menga?

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    26. Studeni 2024. 16:14

*Sanjushka, ne Marisha 👆🫠😅

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Libo1415
    26. Studeni 2024. 16:39

Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
    Lunolina hoćeš ti raditi prenatalni? 
    Sanjushka  nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Nata91
    26. Studeni 2024. 16:50

Rolica trebala bi početkom idućeg tjedna, ne znam hoće mi se šta poremetiti zbog ovih stimulacija, ali nadam joj se uskoro 😀

Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
    Muž (39): sve u redu
    1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
    4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
    5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
    6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌

Emma05
    26. Studeni 2024. 16:57

Pixi

Medenkoful mi je drago da se pozitivno odvija, neka nastavi mrva rasti😊
    Srculence hahaha, ipak nije trebala suknja. Drago mi je da ti se i doktor svidja, ja aam nekako navikla na njega i svidja mi se njegov pristup.
    Libou kojem si tjednu? Koliko strogo si mirovala? Neka sve i dalje bude uredu.
    Sanjusha neka sve prodje što bezbolnije u petak, 🤞🏻
    Znam da ti Osijek nije blizu, no partner je išao tamo raditi kariogram i nije bilo naručivanja, došao na red jako brzo. Mislim da je samo morao doći ponedjeljkom jer kao tada to testiraju na Medicinskom fakultetu i nalaz mu je bio kroz mjesec i pol dana, pa ako ti je mozda opcija da imaš u vidu.
    Marishahvala na pitanju, dobro sam. Mirujem, iz Škvorca su mi rekli strogo mirovanje, drzim se toga. U utorak imam drugi ultrazvuk, pa ćemo vidjeti šta je sa hematomom i plodom.
    Brzo će i drugi mjesec doći, a onda najiskrenije ti zelim pozitivan ishod ❤️
    Emmai ja imam hematom, ispod ploda. Iz MPO klinike su mi rekli strogo mirovanje, a moja soc.ginci je rekla dosta mirovanja, tako da ja vecinu lezim/sjedim, ne radim ništa teško po kući, nikakvi teški kucanski poslovi.

Meni je zapravo rekao sve lagano. Nista tesko dizati ali da se sad ne ubijem od mirovanja da ne idem u te krajnosti. Tako da i prošetam po stanu svako malo, zbog cirkulacije. Zadnja dva dan sam tu izasla u dvoriste i ulica kratka šetnja i to sporim hodom. Imamo pasića malog pa ga muz izvede a ja se prikrpam. Sad neznam da li lose radim🥹

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Emma05
    26. Studeni 2024. 17:00

Libo1415

Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
    Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘

Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo...al isto me malo strah. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

riamaro
    26. Studeni 2024. 17:37

Sanjushka zelim ti da to sto brze i bezbolnije rijesis 🙏🏼 cuvaj se, a onda na kraju da dobijes i svoje čudo 
    Nata tako se i meni cini, sretno :) 
    Ivka jesi li imala neke izrazene nuspojave od cyclogesta?
    Emma ovako mi zvuci da je to u redu, ali svakako provjeri ponovno sa svojim doktorom ako imas nedoumice.. bolje biti siguran 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

💜Medenko
    26. Studeni 2024. 18:06

Emma05

Libo1415

Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘

Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.

Emma treba slušati svoje tijelo,baš ti je tlak nizak mogu misliti kako se loše osjećaš
    Libo  i Pixi svaka čast..ja se evo trudim tek prvi dan pa mi ide na živce to mirovanje
    Sanjushka želim ti da ta muka prođe što bezbolnije i brže

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI