Meni nisu rekli dan nakon punkcije, to bi bilo danas. Rekli su da nazovem sutra 😔
Ubacujem se malo kao padobranac. Imala sam 3 transfera u Vinogradskoj i da, kod njih je praksa da se zove ne idući dan nakon aspiracije nego dan nakon. Znam da je teško strpjeti se, ali taj dan imaju preciznije informacije nego dan neposredno nakon aspiracije. Sretno! 🍀
Nata91 možda žele vidjeti da li će stanica preživjeti nakon oplodnje pa zato još taj jedan dan? Ako sve bude ok, pretpostavljam da bi ti trsnsfer mogao biti negdje u ponedjeljak ili utorak? Osim ako ne rade transfere i vikendom, onda bi u obzir došla i nedjelja za trodnevni.
Samo strpljivo i probaj se što manje nervirati, kolko ide jelte 🙂🙂
🤷🏼♀️ 1985. perimenopauza - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije - TSH 2.14;
🧔 1986., uredan spermiogram, ED
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF, stimulirani (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 trodnevnog (8-staničnog) zametka => beta negativna ✖️
2 ❄️ (blastociste)
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET u prirodnom ciklusu - spontana ovulacija, od 21.11. Estrofem + Cyclogest
Dan kao godina, hvala ti na info. Gledam u papir što su mi dali i premotavam što su mi rekli, pa se preispitujem jesam krivo shvatila. Hvala puno ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Meni nisu rekli dan nakon punkcije, to bi bilo danas. Rekli su da nazovem sutra 😔
Meni je aspiracija bila u utorak receno mi je da zovem tek u cervrtak znam da nama svima to pari dugo al izgleda da oni rade na takav princip
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Čitam zaostatke pa isprike ako koga preskočim 🤗
Emma baš mi je drago da je sve okej i da se tvoji strahovi nisu ostvarili, držim fige da dalje sve bude školski ❤️
Bela žao mi je zbog bete ❤️
---
Pitanje za cure koje su u Repromedu, znate rade li oni tijekom božićnih blagdana? Računam da bih nekada u to vrijeme trebala imati FET pa me sada strah da ne otkažu jer su na GO možda 🤔
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Bela, žao mi je 😔
Nata, držimo fige za 1 mrvicu 🍀
Rolice, sretno ❤️
Emma, Annboleyn, šaljem zagrljaje 🤗
Ja 1987, MM 1987
1. postupak Petrova 2020, ET 2 embrija, trudnoća - stigla curica <3
FET 2023., Petrova/VV - 2x neuspjeh, bez trudnoće
2024: AMH 2,7 pmol/L, on - normo, sve ok histero✅️, kariogrami✅️, sve super, jedino MTHFR homozigot TT, PAI-1 heterozigot
IVF klinika, 3/24, aspiracija 5js, 4 oplođene, ET 2 3dnevna embrija, bez smrzlića, missed ab u 6tt.
Novi postupak 10/24 blaga stim, Femara+Gonal 150+Cetrotide
ET 3dnevnog embrija 21.10., beta 2.11.⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Cure, ja sam na 100 muka, kako me dosta pogodio (ponovni) neuspjeh, zapisala sam se još u Aleu i Repromed na konzultacije.
Repromed je toliko krcat da imam konze tek krajem 12. mj., a Alea me relativno brzo primila. Alebić mi je super, sjeda mi kao osoba i on bi htio da mi idemo u 12. mj. u postupak.
Plaća se naravno, ali što je, tu je. Ono što mene muči, smijemo li mi tako brzo u novu stimulaciju? Između prve (blage) i ove (ne znam koji će biti protokol) bio bi samo 1 menstr ciklus.
Imam još 1 postupak preko hzzo-a pa ne znam da li da ga čuvam ili da prvo ispucam "besplatne" pa onda krenem plaćati.
Bila sam i u svojoj klinici na konzama, tamo su mi pak rekli da krećemo s jakom stimulacijom u novom postupku (iako kad sam išla sad zadnji put, bilo je uvjeravanja da je blaga za mene zbog niskog AMH i da ću dobiti približan br stanica - što je na kraju i bilo). Malo mi je sad poljuljano to povjerenje, ne znam kako bih rekla, jer nema konzistentnosti, da se razumijemo, nitko me ovdje ne nagovara da plaćam, štoviše, događa se obratno, odvraćaju me od plaćanja, tako da nemam osjećaj da je IVF-u profit na prvom mjestu. Jedino mi izgleda kao da smo se malo pogubili, a zbog niskog amh nemam vremena za gubljenje.
Idem na konze i u Petrovu (naravno iz psiholoških razloga jer sam tamo imala najbolji rezultat), tako da ću vidjeti mišljenje mog prvog doktora i saznati kad oni kreću s radom.
1. Je li istina da se postupci poništavaju nakon ostvarene trudnoće iz postupka?
2. Kako se kreću cijene terapije, npr. Gonal, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle?
3. Uvodi li se niskomolekularni heparin samo ovako, na blef? Može li biti kakvih posljedica?
4. Ima li netko iskustva s Aleom (bila mi se javila samo loli, pa bih voljela čuti i druge)
Ja 1987, MM 1987
1. postupak Petrova 2020, ET 2 embrija, trudnoća - stigla curica <3
FET 2023., Petrova/VV - 2x neuspjeh, bez trudnoće
2024: AMH 2,7 pmol/L, on - normo, sve ok histero✅️, kariogrami✅️, sve super, jedino MTHFR homozigot TT, PAI-1 heterozigot
IVF klinika, 3/24, aspiracija 5js, 4 oplođene, ET 2 3dnevna embrija, bez smrzlića, missed ab u 6tt.
Novi postupak 10/24 blaga stim, Femara+Gonal 150+Cetrotide
ET 3dnevnog embrija 21.10., beta 2.11.⏳️
dodo87.forum@gmail.com
2. Kako se kreću cijene terapije, npr. Gonal, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle?3. Uvodi li se niskomolekularni heparin samo ovako, na blef? Može li biti kakvih posljedica?
Ja ti mogu odgovoriti samo na ova dva pitanja jer s ostalim nemam iskustva:
2. Ja sam terapiju uzimala direktno u poliklinici jer mi je tako bilo najlakše. Cetrotide je 35€ po ampuli, ja sam iskoristila 4 komada. Pergoveris pen od 900IU 450€, ja sam iskoristila pola odnosno 450IU i platila sam samo pola. Gonal pen od 900IU je 400€, ja sam iskoristila 1350IU odnosno jedan i pol pen. Štoperica Ovitrelle 30€. Ukupno me koštalo 995€.
3. Što se tiče heparina, on mi je propisan od transfera zbog sumnje na antifosfolipidni sindrom. Dakle, nije mi potvrđeno da imam taj sindrom, ali je hematolog procijenii da je za mene manja šteta koristiti heparin "na blef".Nadam se da sam bar malo pomogla 🤗
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Sortiraj odgovore
Najstariji