Pozdrav ekipice, na forumu sam već nekih godinu dana ali na drugoj temi do sada i došlo je vrijeme da se vama pridružim 😅 znam neke cure sa druge teme ali vrime je da se upoznam i sa vama 😁 U subotu idem do doktorice da me ubaci u proceduru i uputi u sve i čekam M da krenem sa svojim prvim postupkom ako mi CB budu uredni. Hvala na intru na početku teme puno mi je pomoglo sa trenutnim ne znanjem o IVF-u. 🥰 Moja je priča vanmaternicna ima skoro sad pa već 2 godine, i od tada ništa. Neredoviti ciklusi,anovulacija i desni jajovod proširen sa sa sumnjom na hdyrosalpex. Od pretraga sve napravila i danas cervikalne briseve i skupila svu dokumentaciju i nalaze potrebne za postupak. I to vam je to ukratko. Želim vam svu sreću i vjerovatno ću se javljat sa pitanjima ❤️😁Dobrodošla🤗..i još brže otišla..sa pozitivnim rezultatima😄🙏🤞.
Ja sam isto imala vanmaterničnu..dva puta..i oba desnostrano. 3x sam operirana radi istog.
Želim ti svu sreću..da ti se želje ostvare što prije😉🙏Hvala 😁😁 također iste želje šaljem 🥰 ja sam dobila methotrexat iako ne znam koja korist od sačuvana tog jajovoda kad očito ne radi al dobro je sve, idemo dalje u pobjede nove 🫂
Ja sam prvom vnm ostala bez desnog jajovoda odmah. Drugom vnm sam operirana laparoskopski ali mi plod nisu uspili izvaditi zbog položaja (desni rog maternice, u preostalom bataljku) beta je rasla i dalje pa su mi davali mtx jedno 4 dana ako se dobro sjećam i onda mi je rupturirao desni rog maternice, iskrvarila u trbuh, hitno u salu ponovno pa su mi napravili laparotomiju tako da imam sad i lijepi klasični rez duž trbuha. Sve u svemu..mirovala sa svime nakon toga nekih godinu, godinu ipo pa sam krenula dalje s postupcima.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
Amh 14
15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
1.IVF 2017 ❌
2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
03/18 FET 2BC❌
2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
3.IVF 2021-2BC❌
4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
01/24 FET 1BC biok.❌️
14i transfer slijedi...
Curkice drage, da vas pozdravim i čestitam svima na super vijestima Opet sam se bila isključila, zbog posla i raznoh drugih stvari, ali pratim vas iz prikrajka :) Prošla sam zadnje strane pa tipkam dolje dalje...
.
Čokoladice, Pixi, nek bude sve školski
Lunolina držimo fige da sve bude super :)
Sanjushka draga, jako mi je drago da imaš ❤️ Sad lijepo odmori na bolovanju. Joj i meni je tako bilo s prolutexom, podljevi, velike masnice, peklo užasno, krv izašla na kraju... baš muka muka Drži se :***
Lunolina kod tebe sve lijepo napreduje, baš mi je dragoo
Marisha žao mi je da je kod tebe tako sve ispalo... kad se spremaš na fet, ili sad malo odmaraš od svega... kako si inače? ❤️
Sanii žao mi je što ti je bilo neuspješno, nadam se da se dobro držiš ❤️
Hypnotic, Wildflower kako ste cure, nisam pronašla vaše postove na zadnjim stranama
.
Ja sam obavila preglede, vađenja krvi, dobila nalaze, još čekam hiv pa idem u Vinogradsku po lijekove. Odlučila sam za dr Bolancu pa cu tamo probati sada. Rekao je da nemamo što čekati, a protokol će krenuti sa Menopurom 300 (odmah ful gas ). Rekao je da samo dođem po lijekove kada ću imati sve nalaze. Vidim da ima još curki kod njega pa se pratimo
.
Svima sretnoooo! I puse svima koje znam, a nisam spomenula
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
Čokoladice i Riamaro sretno danas🥰🥰
Goxy88 jesam dobro zapamtila? Ti danas vadiš betu?🍀🤞🏼
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️
991 na 12dnt 😊
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️991 na 12dnt 😊
Nek se pravilno dupla
Bravo cestitam ❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Emma05 ajme oni se nekad baš s nama igraju užas, meni nakon vanmaterične nisu uopće pazili na betu, tj rekli su da ju ne trebam provjeravati, točno 3 tjedna nakon vađenja jajovoda ja sam počela krvariti kao da je netko pipu otvorio , i skoro ušla u sepsu jer je nešto ostalo i u maternici, te su se nakon toga svi zgražali doktori da kako mi nisu vadili betu, a da stvar bude bolja išla sam par mjeseci nakon na provjeru prohodnosti drugog jajovoda, i kaže mi ginekolog u privatnoj poliklinici, ma vama su oba jajovoda bas lijepo prohodna, ja kažem kako oba, kad desnog nemam, samo me blijedo pogledao prvo pitao jesam sigurna da nemam, a onda rekao dajte vidite s operaterom vašim, eh taj moj isti operater je imao čudno objašnjenje koje ni sad ne znam ponoviti...
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34
🧔MM 32 godina, normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️991 na 12dnt 😊
Supeeeer! Čestitam🥳🥳 bas mi je drago šta si se javila. Jesi imala neke simptome? Onaj glupi test je izazva pomutnju, ali Beta je pokazala 😂👏🏼👏🏼👏🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
7/24 FET 👎🏼
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️991 na 12dnt 😊Supeeeer! Čestitam🥳🥳 bas mi je drago šta si se javila. Jesi imala neke simptome? Onaj glupi test je izazva pomutnju, ali Beta je pokazala 😂👏🏼👏🏼👏🏼
Ivka33, Žuži Hvala cure, jos se ne veselim extra ali sretna jesam za pocetak 🙏🏼 nikakve simptome nisam imala ni nemam i dalje.. Kak je tebi Žuži? Petak je blizu!
Ivka može ti ta prehlada i dobro doći, znaš da su cure ovde pričale kako je dobro da imunitet malo padne jer kad smo prezdrave, tijelo zna prepoznati zametak kao nešto strano pa ga iz toga razloga ne prihvati. Nema negativnosti još🤞🏼☺️991 na 12dnt 😊Supeeeer! Čestitam🥳🥳 bas mi je drago šta si se javila. Jesi imala neke simptome? Onaj glupi test je izazva pomutnju, ali Beta je pokazala 😂👏🏼👏🏼👏🏼Ivka33, ŽužiHvala cure, jos se ne veselim extra ali sretna jesam za pocetak 🙏🏼 nikakve simptome nisam imala ni nemam i dalje..Kak je tebi Žuži? Petak je blizu!
Kod mene je nepromijenjeno, još uvijek me boli i nisam optimistična jer sam prošla isto već nekoliko puta i rezultat nije bio pozitivan🙈
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
7/24 FET 👎🏼
Odlično. Neka se pravilno dupla 😊😊
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Sortiraj odgovore
Najstariji