Cure što je na kraju bilo s Tinčicom, zadnje sam popratila da je imala još jednog smrzlića...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure jutro , 10.dnt od feta , nema crte ni u tragovima , nikad gore nisam prosla sa simptomima nakon feta , imam jos 2 🐧🐧 na istoj slamki znaci za 1 FET , sad se mislim da li da ih odmah potrosim u prirodnjaku da zavrsim s ovom klinikom i potrazim srecu u Pragu!
Dunja da li znas da li u Bosni rade te testove embrija i u Banja Luci mozda posto tamo imam muzevu obitelj?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Rolica mi smo dobili 4 visokokvalitetna embrija-blastociste, sa 2 su mogli uzeti uzorak, a druge dvije su zaledjene bez testiranja. Rezultat testiranja obje blastociste abnormalne.
Tako da se ne nadam ni te dvije zaledjene da su zdrave.. narocito jer su vec bila i dva spontana u toku godine.
Pupo24 ja mislim da samo ova jedna klinika testira embrije, nisam sigurna za druge.. Ali mogu sutra nazvati kliniku u Banja Luku da pitam (obzirom da svi na Web stranicama uredno opisu testiranje embrija ali niko ne radi)
A da li je neko od vas upoznat sa koristenjem HGH (hormon rasta) u toku stimulacije ...bas sam po nekim stranim forumima nasla da je to za vecinu parova bio game changer u smislu da su nakon toga dobijali zdrave embrije.. nisam najbolje upratila da li povecava broj embrija ali definitivno utice na kvalitet... kosta dodatno nekih 1000 dolara ali nisam cula da se u regionu koristi.
Cak sam nasla informacije da ebriji mogu biti abnormalni jer su over stimulated.. tipa ako stimulacija traje 14 dana 😐
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Rolicami smo dobili 4 visokokvalitetna embrija-blastociste, sa 2 su mogli uzeti uzorak, a druge dvije su zaledjene bez testiranja. Rezultat testiranja obje blastociste abnormalne.
Tako da se ne nadam ni te dvije zaledjene da su zdrave.. narocito jer su vec bila i dva spontana u toku godine.
Pupo24 ja mislim da samo ova jedna klinika testira embrije, nisam sigurna za druge.. Ali mogu sutra nazvati kliniku u Banja Luku da pitam (obzirom da svi na Web stranicama uredno opisu testiranje embrija ali niko ne radi)
A da li je neko od vas upoznat sa koristenjem HGH (hormon rasta) u toku stimulacije …bas sam po nekim stranim forumima nasla da je to za vecinu parova bio game changer u smislu da su nakon toga dobijali zdrave embrije.. nisam najbolje upratila da li povecava broj embrija ali definitivno utice na kvalitet… kosta dodatno nekih 1000 dolara ali nisam cula da se u regionu koristi.
Cak sam nasla informacije da ebriji mogu biti abnormalni jer su over stimulated.. tipa ako stimulacija traje 14 dana 😐
Mozda bi bilo najpametnije potražiti ove klinike u Pragu .
Od poznanica sam čula dosta dobra iskustva u smislu temeljitih pretraga prije i nakon stimulacije , oni u biti ne vraćaju embrio bez genske analize tako da su veće šanse za trudnoću.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Rolice bas mi je drago da si se javila! Ja popratim, ali se pokusavam odmaknuti od svega da smislim sto cemo dalje, oba zaledjena nisu uspjela i trebali bi u novi postupak, al se premisljamo gdje kada kuda zasto i da li uopce. Sogi je u istoj fazi. Ja sam cak stala sa svim suplementima jer mi tako nekako lakse odmaknut se u glavi. Kako si ti?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure drage, hrabrice i lavice…. 😘
Hvala svima na podrsci 🥰 mirujem maksimalno od onog krvarenja, jos su mi se pojavile mucnine i glavobolje. Sad evo dva dana konstantno smeđarim. Cijela sam kao kakva "pokisla kokoš".
Narucila sam se privat na uzv u srijedu da provjerim jel sve u redu…
Megyce cestitam na 2 srceka ❤️❤️ sretno, zelim ti skolsku trudnocu 🤞
Ostalim curkama sa negativnim testovima i betama - zao mi je 😞🫂 ali ne odustajete i ne predajte se. Doci ce i vas dan i zasjat ce vam sunce 🤞🍀
Libo kako si mi ti? Jel prestalo krvarenje? Ne ides prije 26.na uzv?
Ej draga. Ista situacija kao i kod tebe...od srijede kako sam prokrvarila sam za ništa. Sad isto smeđi iscjedak imam i nikako da stane...mene je jučer navečer glava isto uzasno boljela, al mislim da je to od svega pomalo...u ponedjeljak ću zvati svog soc.ginekologa da ga pitam za mišljenje I dali mogu doći kod njega da pogleda, pa ako nije dobro da prestanem s terapijom...osjećam se tako tromo od tog lezanja al izdržati ću dok ne vidim što me dalje čeka. Nadam se da će ti stati iscjedak I da ti je beban dobro 🤞❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Dreamer, Pupo, Žuži stvarno mi je žao 💔💔💔
Libo, Ruža, sanjushka držite se, nadam se da je sve dobro s mrvicama ♥️♥️♥️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Libo u istoj smo "banani"... 🙄 nadam se da su nam bebani dobro, samo da nam ta krvarenja stanu 😓 odmaraj i srecu ti zelim...javljaj nam se 😘
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Pozdrav cure, imam pitanje za one koje su uzimale dhea. Jutros sam zajedno s betom (koja je očekivano negativna), izvadila i dhea i rezultat je 4,76 (interval 2,86-9,23). Kolika je vama bila i mislite li je li mi uopće potrebno suplementirati je? 😊
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Lunolina nadam se da ćeš otvoriti komplikacije što prije, mala je naknada, ali snađeš se. Muž ti vjerujem radi pa ćete se nekako skrpati. Mi imamo kredit za stan i kredit za postupak i živimo evo od muževe plaće i moje mizerije. Stres ti stvarno ne treba🫂🥰♥️😘
Butterfly čestitam na ♥️, nek je sretno i uredno dalje🍀🤞🏻❤️😘
Sanjushka drago mi je da si na bolovanju, odmori♥️🫂😘
Bless žao mi je🫂😔♥️
XoXo dobrodošla i sretno 🍀🤞🏻❤️
Rolice baš sam neki dan razmišljala gdje si🤭 drago mi je da krećeš u nove pobjede, sretno🍀🤞🏻❤️😘
Goxy čestitam na lijepoj beti🎉😍❤️
Ruža baš mi je žao što te toliko muči to krvarenje, nadam se da je sad sve ok❤️🫂😘
Libo žao mi je zbog krvarenja, nadam se da će biti sve ok ♥️ 🫂😘
Megyca wau😍 čestitam na dva♥️♥️🎉🎉🎉🎉
Dreamer žao mi je🫂😔♥️
Lunolina super da su ti lijekovi pomogli🤗♥️
Pupo24 žao mi je 🫂😔♥️
Žuži žao mi je 🫂♥️😔
Dunya svaka čast, lijepa gesta 🤗🎉♥️
Srculence sretno u novom postupku 🎉♥️🍀🤞🏻
Sretno svima 🍀 🤞🏻 ♥️ 😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji