Evo ja jučer iza 22h prokrvarila, sa ugruscima, krvi ko da me neko kolje. Otišla sam na hitnu i kaže dr da je hematom pukao. Otkucaji se još vidjeli, ali po meni se plod ne razvija kako treba. Skuzila sam i po njoj da nije baš zadovoljna samo mi nije rekla tako. U subotu je plod bio 7mm, Jučer 7,5mm...🤷♀️ kad sam došla doma opet izljev...puna skoljka krvi sa ugruscima, u pola 3 ujutro isto tako...i sad ujutro krv ali nemam trenutno na ulosku...eto luda sam skroz. Sad ću pričekati do idućeg tjedna pa ću otići kod dr neka vidi jel ostalo jer nemogu ionako ništa napraviti više. Zanimljivo mi je jedino da me apsolutno ništa ne boli.
Ruža jesi ti dobro?
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Evo ja jučer iza 22h prokrvarila, sa ugruscima, krvi ko da me neko kolje. Otišla sam na hitnu i kaže dr da je hematom pukao. Otkucaji se još vidjeli, ali po meni se plod ne razvija kako treba. Skuzila sam i po njoj da nije baš zadovoljna samo mi nije rekla tako. U subotu je plod bio 7mm, Jučer 7,5mm…🤷♀️ kad sam došla doma opet izljev…puna skoljka krvi sa ugruscima, u pola 3 ujutro isto tako…i sad ujutro krv ali nemam trenutno na ulosku…eto luda sam skroz. Sad ću pričekati do idućeg tjedna pa ću otići kod dr neka vidi jel ostalo jer nemogu ionako ništa napraviti više. Zanimljivo mi je jedino da me apsolutno ništa ne boli.
Ruža jesi ti dobro?
Bas mi je teško ovo pročitati, ne mogu ni zamisliti kako se ti osjećaš 😔. Nadam se da će nekim čudom ipak biti sve uredu i da je to krvarenje samo od hematoma 🙏. Koristiš li andol ili heparin? Oni dodatno razrjeđuju krv i pogoduju krvarenju i možda bi bilo dobro prestati sa korištenjem. Naravno prvo se sa doktorom konzultiraj . Drži se 🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Simbalija, Sani,
Cure ne znam sta bih vam rekla, veceras cu otici u bolnicu, da vidim sta oni kazu.
Sani,
Drago mi je da planiras u sto kracem roku otici po svog smrzlica. Moj daljnji plan je da se javim doktorici Sonji Lazarevskoj u Pragu i da pokusam tamo. Tanjaanja ce nam prenijeti iskustva. 😊
Libo, Ruza,
Zao mi je sto prolazite kroz te silne stresove. Ne znam da li su i kod vas povucen Depo progesteron injekcije. Par mojih drugarica je sa njima odrzavalo trudnocu.
Sanjushka,
Nadam se da si dobro i da mislis pozitivno. ❤️
Vjerujem da ce sve biti dobro, krenulo je tako pozitivno i mislim da nece doci do preokreta.
Teich,
Kad je transfer?
Cokololadice 🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Goxy beta je toop!!!Medenko vjerujem da ti je bio šok ali vidiš kako je ipak upalilo i uspila si doći do svoje mrve ❤…meni nikad nisu postavili nikakvu dijagnozu za ništa, pa nije bilo sumnje da nešto ne štima s jajovodima, dapače sve što slušam sve ove godine je da je kod mene sve "savršeno" i da ne razumiju zašto ne dolazi do pozitivnih rezultata (izuzev te dvije vnm)..međutim baš sam se umorila od tih njihovih komentara…sve je samo ne savršeno…
Trenutno sam 3dnt (Fet 1 BC) i službeno sam "potonula". Dolje mi je neka slabina, kao da ću dobiti. Jučer su me uništili bolovi desnostrano pa sam se sklupčala na kauču, umotala u deke i tako provela par sati. Dan prije me ubijali bolovi ljevostrano. Danas mi je samo tako napetost bez bolova. Povremeno imam baš napadaje nekog straha, noćas nisam mogla baš spavati radi toga. Iako mi je teoretski sve jasno ali svejedno tijelo ne možeš umiriti, nekad mozak vodi svoju politiku…💁♀️
Emma mogu misliti koja je to frustracija..iskreno nije mi nikako jasno da je pregled tih jajovoda takva nauka...meni su kao jajovodi kao bili super..išla na prohodnost sve ok,svaki uzv nema problema i tek dr.Šimunić kad sam platila privatno pregled iste stvari po stoti put postavio dijagnozu obostranoh hydrosalpinxa i poslije sve nekako išlo brzo i hvala Bogu s rezultatom.
Muž je poludio 4g.izgubljene u našim godinama je užassssss...a bili pod dijagnozom sve savršeno i svaki mjesec gubili živce i nadu..Nadam se da te ovaj put osjećaj vara i da će sve biti super i da nećeš dobiti....
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Pozdrav ekipice, na forumu sam već nekih godinu dana ali na drugoj temi do sada i došlo je vrijeme da se vama pridružim 😅 znam neke cure sa druge teme ali vrime je da se upoznam i sa vama 😁 U subotu idem do doktorice da me ubaci u proceduru i uputi u sve i čekam M da krenem sa svojim prvim postupkom ako mi CB budu uredni. Hvala na intru na početku teme puno mi je pomoglo sa trenutnim ne znanjem o IVF-u. 🥰 Moja je priča vanmaternicna ima skoro sad pa već 2 godine, i od tada ništa. Neredoviti ciklusi,anovulacija i desni jajovod proširen sa sa sumnjom na hdyrosalpex. Od pretraga sve napravila i danas cervikalne briseve i skupila svu dokumentaciju i nalaze potrebne za postupak. I to vam je to ukratko. Želim vam svu sreću i vjerovatno ću se javljat sa pitanjima ❤️😁
Dobrodošla i sretno na tvome putu…ja sam imala obostrani hydrosalpinx i izgubila 4g.načekavanja i razvlačenja jer je kao sve ok..čim je doktorica izvadila obadva jajovoda u prvom postupku došla je naša curica..to je naravno moje iskustvo tebi želim sreću da nađete najbolje rješenje za tebe..
Hvala🥰 , da svjesna sam da postoji mogućnost vađenja jajovoda. Rekla je doktorica da ćemo sve vidit nakon prvog postupka i da se pripremim da postoji i ta mogućnost ali da bi probala prvo bez.
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️IVF 12/24 ⏳
Ruza, Libo zao mi je što prolazite kroz to sve. Drzite se. Nadam se da će sve izaći na dobro i da će se plod razvijati
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Ruza i Libo bas mi je žao pročitati da se boriti s krvarenjima, vjerujem da je ogroman stres i nadam se da su u pitanju samo hematomi ipak ❤️❤️❤️
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Libo, Ruža držite se. Tako mi je žao što ovo prolazite, nadam se da će sve biti u redu. Šaljem vam zagrljaj.
Svima drugima želim sretno :)
Sanjushka kako si ti? Drago mi je što si uzela bolovanje, ja sam otvorila komplikacije, jer ne želim ni sekundu vremena posvetiti poslu. Možeš li me ubaciti na listu 19.11. Uzv (2.pregled).. Strepim, pitam se da li je sve ok, nemam simptoma, evo danas me cijelo jutro boli oko lijevog jajnika. Kaj je moguće da se endo.ciste javljaju ili one "miruju" u trudnoći, pitam se. Ja ih "fala bogu" imam na oba jajnika.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Sortiraj odgovore
Najstariji