Cure hvala vam ☺️
Čokoladica i Riamaro sretno danas! ❤️💫
Ruza zanima te kako izgleda pregled kod dr. R? Klasican pregled, na brzinu je pogledao, izmjerio, rekao je da je sve dobro i to je to. Ja sam morala pitati sto je sa Cyclogestom, sa Prolutexom. Nista on to ne bi spomenuo. Cak me malo i muci zasto mi je maknuo Prolutex, a nikome drugome nije. Malo se neckam da li bi ostala kod njega jer mi se cini da je malo preopusten na tim pregledima 😔
Butterfly nisi se javila, kako je prosao pregled? Sve okej?
Sanjuska bas mi je zao sto se tako osjecas i sto te injekcije tako muce 😔
.
Jucer sam imala stresnu situaciju na poslu, kao sto sam ranije znala spomenuti da kolegica vrsi mobbing nadamnom. Da skratim pricu, jucer smo opet imale situaciju i od tad su magicno svi simptomi nestali. Panicno sam krenula citati materijale i gotovo svuda pise da kratki stres u pravilu ne utjece na trudnocu, ali naravno da mi je panika sto ako se nesto dogodilo. A uzv je tek za 5 tjedana. S jedne strane sam jucer prvi put posteno jela i to je super, ali s druge strane mi je bas panika 😔 iduci tjedan imamo neke bitne stvari na poslu i dok to ne rijesim cu biti pod stresom i jako sam ljuta sto uopce moram prolaziti kroz tako nesto u ovom stanju.
A opet mi je tesko otici vec sad na komplikacije jer razlika u placi nije mala, a na ove postupke smo se bas iscijedili. Na zalost klasicno bolovanje je kod nas nezgodno jer se ocekuje da svejedno radimo sto je za jednu renomiranu firmu bas sokantno da dopustaju takve stvari…
Mozda stvarno trebam ozbiljno razmisliti o otvaranju komplikacija i postavljanju prioriteta.Oprostite na ovom mom istresanju ovdje.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Cure, moj uzv je pomaknut za sutra 🫠
Lunolina i meni je prolutex ukinut sa 8 tj. Koji si tt? Kako to da ti je pregled tek za 5 tjedana?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle) - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️
Riamaro sretno danas 🍀😍
Ivka to je i dobro, da imunitet malo padne 🥹
Žuži koji ti je danas dan nakon transfera? Kakko se osjecas🥹 hoce pasti uskoro neki test? 🥰
mortadela tvoji menstrualni bolovi zvuce obecavajuce.🥹
Ja sam danas 4dnt i nista drage moje, mislim da nista od ovoga postupka, pravit cu test u petak i subotu, da mogu nastaviti sa zivotom. 🥺
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Lunolina u potpunosti se slažem s tobom za pregled kod dr. Meni se isto čini propuštene. Kad sam 1.put prokrvarila I rekao mi da dođem onda mi je rekao da sam prenervozna i da je normalno krvarenje, i da tek za 4 tjedna na novi pregled. Meni je to s obzirom na već 2 spontana malo predaleko sve. Da nisam za vikend prokrvarila opet nebi ni išla na hitnu,ni nebi znala da imam hematom. Tako da neznam ocu iduci tjedan tražiti kod soc.gin pregled. Jer bojim se i nemogu si pomoci. 😒
E sad cure ako netko zna, znači pikam se prolutexom i clexanom i zbog krvarenja pijem Duphastone a cyclogest su mi rekli da maknem. Kad sam se javila dr. Rekao mi je da kad stane krv da krenem opet s cyclogestom..dali ja mogu i stavljati cyclogest i piti Duphastone uz prolutex ili je to previše? Ako netko zna slučajno? I dali da uopće stavljam dolje ista s obzirom da i dalje imam tu i tamo smeđi iscjedak?
Ruža, Sanjushka kako ste cure? 🤗
Sretno svima ❤️😘
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Riamarosretno danas 🍀😍
Ivkato je i dobro, da imunitet malo padne 🥹
Žužikoji ti je danas dan nakon transfera? Kakko se osjecas🥹 hoce pasti uskoro neki test? 🥰
mortadelatvoji menstrualni bolovi zvuce obecavajuce.🥹
Ja sam danas 4dnt i nista drage moje, mislim da nista od ovoga postupka, pravit cu test u petak i subotu, da mogu nastaviti sa zivotom. 🥺
Danas mi je osmi dan nakon transfera (ali morule, vraćena 4. dan). Mene boli otpočetka pa ja mislim da nije uspilo, tebe ne boli ništa pa isto misliš😂😂 Jučer i prekjučer imam bas jake grčeve, malo s jedne pa malo s druge strane, kao na prvi ili drugi dan mjesečnice ono kad štrecne. Test radim u petak jer mi je to 14. dan od aspiracije (kad sam ostala trudna, tada je pokazalo crticu). Tako sa računam da mi je to sigurno, ili nije ili je.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
7/24 FET 👎🏼
Hvala cure Došla s UZV, na 8dc endometrij 5mm. Doktor nije ništa rekao pa sad ne znam je li to dobro ili ne. Folikuli 12 i 10 mm.
Svakako je rekao da idemo u FET. Kontrola za dva dana.
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 FET ⏳
riamaro slobodno jedi ananas i pij sok od cikle, nek se napumpa jos 🥹
Žuži hehehe i tvoje zvuci bas obecavajuce 🥰 jedva cekam tvoj testic hehe. iskreno vise bi da me boli i streca da znam da se nesto dogada, ovako bas bezveze, samo me leda od lezanja bole 😅
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Cokoladice ajoj, drzim fige da ti vrijeme brzo prođe do sutra 🙈
Sa 7+0 mi je ukinuo Prolutex.
Ne znam je li to obicaj da se narucuje s tako velikim razmakom🤷🏼♀️ ali 5 tjedana je bas puno. Svako koliko ti ides?
Libo da…bas djeluje opusteno. Mogu misliti kako ti je bilo cuti tako opustenu pricu u trenutku kad je tebi panika (opravdana). Sto se tice progesterona, ja mozda na tvom mjestu ne bih jos gurala Cyclogest ako ima smeđarenja🤷🏼♀️
Ja inace imam svoju privatnu ginekologicu sa kojom sam jako zadovoljna i razmisljam da se vratim njoj. Mozda bih cak i otisla za 2-3 tjedna na pregled samo da mi potvrdi da je sve dobro jer cu izluditi do 12.tt kad je ponovni pregled. + sto oni trudnicke preglede imaju iskljucivo u jutro, a meni ne pase bas jer ne mogu muza svaki put zicati da juri s drugog kraja grada s posla na pregled.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Riamarosretno danas 🍀😍
Ivkato je i dobro, da imunitet malo padne 🥹
Žužikoji ti je danas dan nakon transfera? Kakko se osjecas🥹 hoce pasti uskoro neki test? 🥰
mortadelatvoji menstrualni bolovi zvuce obecavajuce.🥹
Danas mi je osmi dan nakon transfera (ali morule, vraćena 4. dan). Mene boli otpočetka pa ja mislim da nije uspilo, tebe ne boli ništa pa isto misliš😂😂 Jučer i prekjučer imam bas jake grčeve, malo s jedne pa malo s druge strane, kao na prvi ili drugi dan mjesečnice ono kad štrecne. Test radim u petak jer mi je to 14. dan od aspiracije (kad sam ostala trudna, tada je pokazalo crticu). Tako sa računam da mi je to sigurno, ili nije ili je.
Meni je danas 3 dt blastociste boli me pri dnu leđa zene boli me sve raspadam se 🤣🤣🤣
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji