Libo,Ruža ..zao mi je sto toliko muka i strahova prolazite..Nadam se najboljem i najsretnijem kraju za vas🙏🏽..držite se..hrabre već jeste odavno💪🏼💟✨🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Ruza i Libo bas mi je žao pročitati da se boriti s krvarenjima, vjerujem da je ogroman stres i nadam se da su u pitanju samo hematomi ipak ❤️❤️❤️
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Libo, Ruža držite se. Tako mi je žao što ovo prolazite, nadam se da će sve biti u redu. Šaljem vam zagrljaj.
Svima drugima želim sretno :)
Sanjushka kako si ti? Drago mi je što si uzela bolovanje, ja sam otvorila komplikacije, jer ne želim ni sekundu vremena posvetiti poslu. Možeš li me ubaciti na listu 19.11. Uzv (2.pregled).. Strepim, pitam se da li je sve ok, nemam simptoma, evo danas me cijelo jutro boli oko lijevog jajnika. Kaj je moguće da se endo.ciste javljaju ili one "miruju" u trudnoći, pitam se. Ja ih "fala bogu" imam na oba jajnika.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Evo ja jučer iza 22h prokrvarila, sa ugruscima, krvi ko da me neko kolje. Otišla sam na hitnu i kaže dr da je hematom pukao. Otkucaji se još vidjeli, ali po meni se plod ne razvija kako treba. Skuzila sam i po njoj da nije baš zadovoljna samo mi nije rekla tako. U subotu je plod bio 7mm, Jučer 7,5mm…🤷♀️ kad sam došla doma opet izljev…puna skoljka krvi sa ugruscima, u pola 3 ujutro isto tako…i sad ujutro krv ali nemam trenutno na ulosku…eto luda sam skroz. Sad ću pričekati do idućeg tjedna pa ću otići kod dr neka vidi jel ostalo jer nemogu ionako ništa napraviti više. Zanimljivo mi je jedino da me apsolutno ništa ne boli.
Ruža jesi ti dobro?Bas mi je teško ovo pročitati, ne mogu ni zamisliti kako se ti osjećaš 😔. Nadam se da će nekim čudom ipak biti sve uredu i da je to krvarenje samo od hematoma 🙏. Koristiš li andol ili heparin? Oni dodatno razrjeđuju krv i pogoduju krvarenju i možda bi bilo dobro prestati sa korištenjem. Naravno prvo se sa doktorom konzultiraj . Drži se 🤗
Čak sam i dobro. Nakon svega što sam već prošla, nekako sam naviknula se. Koristim clexan I jučer mi dr na hitnoj rekla da ga ona nebi ukidala jer istina da ću zbog njega možda duže krvariti ali da on može samo pomoći plodu. E pa sad, valjda je tako. Kako bude bit će. Nemogu vam opisati kako sam ovaj put mirna. Kod prijašnjih spontanih sam plakala ko kisna godina, a ovaj put očito suze presusile 🤷♀️ bitno mi je da me ništa ne boli a sve ostalo prepustam u Božje ruke.
Hvala svima na podršci Lunaa93, Pixi, Medenko, Sage, Ania ❤️
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Riamaro,
Sretno ❤️
Medenko, Ema,
Drzim vam fige. 🍀🤞🏼
Zuzi,
Gdje je test?
Sutra 🙈 ali ja sam već prikrizila ovaj pokušaj i jedva cekam sad malo pauzirati od svega. Prošla dva Božića sam bila u postupku, ovaj ne želim taj stres
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Libo i Ruza drzite see curee, i idite na hitnu cim osjetite strah, boli vas briga... Budite hrabre i snazne ♥️ vase mrvice vas trebaju ❤️❤️
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Žuži neka si u najvećem mogućem krivu 🤞🏻
Hvala na lijepim željama, potpisujem ✍🏼
Kako si ti?
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼