Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Libo1415

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Saniii

Libo1415

Evo ja jučer iza 22h prokrvarila, sa ugruscima, krvi ko da me neko kolje. Otišla sam na hitnu i kaže dr da je hematom pukao. Otkucaji se još vidjeli, ali po meni se plod ne razvija kako treba. Skuzila sam i po njoj da nije baš zadovoljna samo mi nije rekla tako. U subotu je plod bio 7mm, Jučer 7,5mm…🤷‍♀️ kad sam došla doma opet izljev…puna skoljka krvi sa ugruscima, u pola 3 ujutro isto tako…i sad ujutro krv ali nemam trenutno na ulosku…eto luda sam skroz. Sad ću pričekati do idućeg tjedna pa ću otići kod dr neka vidi jel ostalo jer nemogu ionako ništa napraviti više. Zanimljivo mi je jedino da me apsolutno ništa ne boli.
    Ruža jesi ti dobro?
    Bas mi je teško ovo pročitati, ne mogu ni zamisliti kako se ti osjećaš 😔. Nadam se da će nekim čudom ipak biti sve uredu i da je to krvarenje samo od hematoma 🙏. Koristiš li andol ili heparin? Oni dodatno razrjeđuju krv i pogoduju krvarenju i možda bi bilo dobro prestati sa korištenjem. Naravno prvo se sa doktorom konzultiraj . Drži se 🤗

Čak sam i dobro. Nakon svega što sam već  prošla, nekako sam naviknula se. Koristim clexan I jučer mi dr na hitnoj rekla da ga ona nebi ukidala jer istina da ću zbog njega možda duže krvariti ali da on može samo pomoći plodu. E pa sad, valjda je tako. Kako bude bit će. Nemogu vam opisati kako sam ovaj put mirna. Kod prijašnjih spontanih sam plakala ko kisna godina, a ovaj put očito suze presusile 🤷‍♀️ bitno mi je da me ništa ne boli a sve ostalo prepustam u Božje ruke. 
    Hvala svima na podršci Lunaa93, Pixi, Medenko, Sage, Ania ❤️

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

Žuži

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Lunaa93

Riamaro,
    Sretno ❤️
    Medenko, Ema,
    Drzim vam fige. 🍀🤞🏼
    Zuzi,
    Gdje je test?

Sutra 🙈 ali ja sam već prikrizila ovaj pokušaj i jedva cekam sad malo pauzirati od svega. Prošla dva Božića sam bila u postupku, ovaj ne želim taj stres

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
    5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
    7/24 FET 👎🏼

• mortadela

Broj poruka: 48

Prijavi adminu

Libo drži se. Drago mi je ako je tako kako kažeš, da si mirna.  Držim fige na najjače da bude sve okej! 🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo, transfer 01.11 dva ❄️❄️
    Beta 15.11 🤞🏻

• mortadela

Prijavi adminu

RužaFT kako si ti danas? 

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    Beta 15.11 🤞🏻

• mortadela

Prijavi adminu

Žuži neka si u najvećem mogućem krivu 🤞🏻

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    Beta 15.11 🤞🏻

Bless💫

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Libo i Ruza drzite see curee, i idite na hitnu cim osjetite strah, boli vas briga... Budite hrabre i snazne ♥️ vase mrvice vas trebaju ❤️❤️ 

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

Žuži

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

mortadela

Žuži neka si u najvećem mogućem krivu 🤞🏻

Hvala na lijepim željama, potpisujem ✍🏼
    Kako si ti?

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
    5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
    7/24 FET 👎🏼

• Ivka33

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Ruza ,Libo zao mi je sta ovo prolazite saljem zagrljaje da ovo sta prije prode i da uzivate u trudnocama bez brige i bez stresa
    Zuzi cekam i navijam za plusic
    Bless kako si ima li kod tebe kakvih naznaka danas
    Sanjushka u mislima si ❤️Ja sam jucer imala prave pred menstrualne bolove danas apsolutno nista, jedino sto sam bila gladna pa sam i marendala a inace ne jedem nista do rucka , bradavice na momente zare i malo cesce piskim al to prepisujem cyclogestu preostaje mi cekat cekat i cekat i nadat se najboljem ishodu 
    Sretno svima 🙏🙏🙏

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Bless💫

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Žuži drzim fige da te osjecaj vara 🍀🍀
    Ivka33 bas nista za prijaviti, to sve od hormona probadanja, grudi nedaj Boze... nemam taj neki osjecaj, kao ni prosli put.. totalno onako prazno 🥺 kako si tii? Jel ti mislis test raditi? I kada 😂

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

• mortadela

Prijavi adminu

Žuži
    Paa dobro sam , pokušavam sto manje misliti . Noćima bas ne spavam , ako zaspem imam neke katastrofa snove 🫣 
    Malo sam dobre volje malo manje dobre i tako u krug 😂 Imam malenu svoju pa me ona dosta okupira i ne mogu se onda žaliti . Razmišljam dosta o tome, u slučaju da ovaj put ne uspije, ne znam hoću li se opet odvažiti i ići u novi postupak ,bar neko vrijeme. Bas radi nje, sad mi puno vise radi glavi  i onda razmišljam o ovome svemu i o tome da  njoj budem “zdrava” mama. Da prihvatim kako je , imam nju i da se na nju fokusiram i to je to. Pa onda tu nastupa krivnja, mislim da sam sebična  i svašta nešto . Aliii okej, prepisujem to sve ovim hormonima. Kako izvlače najgore 😂
    ————————————————-
    stvarno vam cure od srca želim da se izborite i da vam se ostvari velika želja! ❤️

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    Beta 15.11 🤞🏻

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.