Marisha Thanks sto pitas…sve smo u takvim stanjima ljekarija da mi je pamćenje kao zlatna Ribica..🙈..stavili su mi vađenje bete tek 19😏..neznam dal da za vikend radim test pa si ga upropastim ili dočekam sve u blaženom neznanju..zeznuti je neki period,Mala mi je doma u virozi pa bi se samo nosila,place zamnom a ja pokusavam to sto manje jer ima 13kg🫢..bar ovih prvih par dana..znam da je pravilo da pravila nema..ili me pere grižnja savjesti jer nisam dovoljno predana ovome(jucer zaspala uz nju bez da sam ista popila i stavila)🙈..ili me grize da nisam uz nju sto posto pa nisam dobra mama..hormoni..luda zenska glava kaj ćeš 🤪🫣..
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Toliko nas je u raznim fazama da i meni bude krivo,teško mi popratiti,pa zaboravim koju,ali bitno da se sve pratimo i nakon nekog vremena svaki uspjeh ali nazalost i neuspjeh osjetis🙏🏽👩❤️💋👩👩🏽❤️👩🏽💟
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Libo, Ruža držim fige da bude sve okej💜🌺🌺
Luna93 sutra imam uzv pa bi trebala saznati kad je transfer nadam se, danas sam 9 dc.
Zanima me, ima li netko tko NEMA trombofiliju ali uzima heparin preventivno?
Meni su 2 doktora u vinogradskoj preporucila clexane iako nemam trombofiliju radi spontanih i neuspješnih transfera i kao neku preventivu.
Sutra cu pitat ginekologicu na folikulometriji kaj ona misli. Moguće da ću sama morat odlučiti pa ne znam kaj da radim.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Ivka, Bless, Verbena, Marisha hvala cure na lijepim željama♥️
Teich meni je doktor u Cita na zadnja dva transfera dao heparin preventivno, nisam uopće radila te pretrage. Doktor je preporučio, a ja nisam nešto posebno razmišljala o tome, nego sam ga poslušala. 🤷🏻♀️
Dreamer ako se okurazis možeš sa mnon sutra raditi test? 🙈🙈Koji će ti biti dan?
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ivka, Bless, Verbena, Marisha hvala cure na lijepim željama♥️
Teich meni je doktor u Cita na zadnja dva transfera dao heparin preventivno, nisam uopće radila te pretrage. Doktor je preporučio, a ja nisam nešto posebno razmišljala o tome, nego sam ga poslušala. 🤷🏻♀️
Dreamer ako se okurazis možeš sa mnon sutra raditi test? 🙈🙈Koji će ti biti dan?
Biti će mi 11dan nakon transfera 🫣 skupljam hrabrost od 9.dana 🤣 Svaki put mi je sve teže napraviti test
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Žuži
Paa dobro sam , pokušavam sto manje misliti . Noćima bas ne spavam , ako zaspem imam neke katastrofa snove 🫣
Malo sam dobre volje malo manje dobre i tako u krug 😂 Imam malenu svoju pa me ona dosta okupira i ne mogu se onda žaliti . Razmišljam dosta o tome, u slučaju da ovaj put ne uspije, ne znam hoću li se opet odvažiti i ići u novi postupak ,bar neko vrijeme. Bas radi nje, sad mi puno vise radi glavi i onda razmišljam o ovome svemu i o tome da njoj budem “zdrava” mama. Da prihvatim kako je , imam nju i da se na nju fokusiram i to je to. Pa onda tu nastupa krivnja, mislim da sam sebična i svašta nešto . Aliii okej, prepisujem to sve ovim hormonima. Kako izvlače najgore 😂
————————————————-
stvarno vam cure od srca želim da se izborite i da vam se ostvari velika želja! ❤️
Tako se meni bilo zaredalo par loših noći prošli vikend pa me od nenaspavanosti i tih loših misli i glava bolila🙄 Vjerujem ti kako nije lako hendlati postupak i dijete i ne bi rekla da si sebična. Možeš to protumačiti i na dvije strane; sebična si ako ne zelis novo dijete jer ne zelis prolaziti kroz to, sebična si jer zelis novo dijete jer si možda cijeli život htjela vise djece🙆🏻♀️🙆🏻♀️ Ali znam, hormonski mozak vrti sve moguće po glavi, bas izvuče ono najgore😬
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Sanjuska, uh…mozda stvarno onda nas dr nije najbolja opcija za pracenje trudnoce. Međutim, kako god bilo, zelim ti da ti se bebica zadrzi u busi jos 8 mjeseci ❤️
Butterfly drago mi je ds je sve super s bebicom❤️❤️
Cokoladice slazem se s tobom, odlucila sam se naruciti na dodatan UZV da ne cekam punih 5 tjedana na pregled🙈 zapravo je ispalo super jer sam se narucila kod svoje privat. ginekologice pa cu odvagati nju i MPO doktora i odluciti kod koga bih vodila trudnocu, ako Bog da da sve bude dobro 🤞🏻
Xoxo mila dobro dosla i cim prije otisla na ljepse teme❤️
Goxy ajme kolika beta 😍 cestitam!!!💫
Rolice i ti brzo startas ❤️❤️
Ruza ajme sto ja to citam! Nadam se da je krvarenje stalo i da se nece vise ponavljati 🥺
Libo nadam se da se beban ipak drzi unatoc krvarenju ❤️ kada citam tvoje postove, bas se vidi da ne panicaris vec si se prepustila, dajes sve od sebe da uspije i znas da si napravila sve sto mozes. Divim ti se na kolicini snage i hrabrosti ❤️ zelim ti od srca da sve u konacnici bude dobro 💫❤️
Dreamer nadam se da ce te test obradovati kad ga napravis🥰🥰
Teich cula sam da neki ginekolozi predlazu heparin iako nema trombofilije. Ako sam dobro shvatila, pojacana je prokrvljenost od njega, između ostaog.
.
Cure hvala vam svima na savjetima za posao i mobbing, nadam se da ce se situacija smiriti, ako ne, otvorit cu komplikacije i bok 🤷🏼♀️
Meni su pogodili kombinaciju lijekova za mucnine pa su one prestale. Naravno da mi je sad drama zasto nema mucnina i zasto nemam niti jedan simtom. 🙄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav cure, uzela sam malo pauze i odmora nakon pozitivne bete jer mi je muz dosao kuci i trebalo nam je bas dugo da nam se slegnu dojmovi… malo sam tu i tamo povirila sto se dogada na forumu
Lunolina nadam se da si bolje sada, ja sam imala 2-3 mucnine i povracanja a mogu misliti kako je tebi bilo
Sanjushka vjerujem da ce sve biti u redu ❤️
Goxy cestitam na beti🥳
Libo, Ruža drzite se, nadam se od srca i vjerujem da ce sve biti u redu❤️
Rolice sretno 🍀
Žuži drzim fige za pozitivan test😃🍀
Svim ostalim curama koje cekaju testove/nove postupke zelim svu srecu svijeta❤️❤️❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Ajme Boze, od citanja i tipkanja sam zaboravila napisati😂😂
Mi smo danas bili na prvom pregledu iiiii imamo dva srcaaaaa❤️❤️🥳🥳🍀🍀
Ja sam eto jos u tolikom soku da ne vjerujem🙈 kontrola nam je 21.11., jedva cekam!
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Sani vjerujem ti, jedino što meni još pada na pamet je ERA test (ono za određivanje implantacijskog prozora), znam da su mišljenja podijeljena oko učinkovitosti, ali čitala sam dosta iskustva žena po stranim forumima kojima je uspjelo tek kad su transfer tempirali prema tome, a čini mi se da tebi baš nešto kod implantacije šteka...
Ruža, Libo držite se, Libo - ja ću samo reći da sam imala krvarenje kod spontanog i kod uspješne trudnoće, prvi put sam neprekidno plakala, drugi put sam bila smirena jer sam nekako osjećala da bude sve ok, tvoj post me na to podsjetio pa držim fige za isti ishod 💪
Marisha kako si ti?
Medenko hahaha, i moja S ima 13 kg, ja ću poludit 🙈 i isto si jučer na poslu zaboravila na vrijeme staviti utrić 🙈 uglavnom, ja malu nosim jer ne mogu to izbjeći, i druge žene kad još ne znaju da su trudne dižu terete 🤷
Žuži, Dreamer ja navijam za testove 💪
Butterfly ♥️
----
Primijetila sam da se dosta pupica žali na loše raspoloženje i loše snove, meni je tako u svakom transferu bilo od Utrogestana, progesteron tako djeluje pa probajte si složiti u glavi da je to od toga 💪
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET
Sortiraj odgovore
Najstariji